Lavendla Reviews

1.501
TrustScore 5 uit 5

4,9

Vi vil varmt anbefale Liv Østergård fra Lavendla. Hun hjalp med alt omkring min mands bisættelse. Meget professionel,empatisk,sød, hjælpsom. Hun sørgede for alt var perfekt til bisættelsen,hun rin... Toon meer

Enestående og hjertevarm støtte i en svær tid. Vi brugte Marlene som bedemand, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre hjælp. Fra vores allerførste samtale mødte Marlene os med en enorm ro, dyb empat... Toon meer

Lavendla var virkelig gode i en meget svær tid. Asha var min kontaktperson og hun gjorde det virkelig godt. Der var styr på det hele, der var plads til min sorg og jeg følte virkelig de gjorde meget u... Toon meer

Vi havde en rigtig god oplevelse med Anne. Hun var rigtig sød og fik bisættelsen til at blive lige som den skulle være. Alt var præcis som vi havde aftalt. Hun var god til at forklare det hele og gav... Toon meer

1. Begrafenisondernemer
  2. Familierechtadvocaat
  3. Uitvaartcentrum

Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at Gøre det svære lettere. Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som menneske, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig bedst. Det er dine ønsker, vilkår, fortællinger og følelser, der ligger til grund for vores arbejde.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.501)

300 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Begravning av min far

Bedemand Anne var mycket vänlig och professionell. Kontakten fungerade perfekt. Det blev en fin begravning tack vare er.

22 maart 2026

Boopgørelse

Super hjælp fra Simon til at lave boopgørelsen efter min mor. Alt blev lavet hurtigt og professionelt. Man kunne altid få fat i Simon og han vendte altid hurtigt tilbage på alle henvendelser. Kan varmt anbefales

18 maart 2026

Fantastisk god kommunikation

Fantastisk god kommunikation. En meget lyttende og forstående bedemand Andy:-) Han fandt ud af med det samme, hvilke mennesker vi er, så det var en meget rolig, rar og fattet stemning :-)
Vi vil til en hver tid vælge Lavendla igen og især Andy

6 maart 2026

Tak for at hjælpe os igennem den sværeste afsked

Vi kan på det varmeste anbefale Lavendla. I en af de sværeste perioder i vores liv, hvor vi skulle tage afsked med vores lille dreng, var Lavendla – og især Marlene – en uvurderlig støtte.

Fra første kontakt mødte vi en utrolig varme, respekt og professionalisme. Marlene guidede os roligt gennem alle beslutningerne og sørgede for, at vi følte os trygge i hele processen. Hendes omsorg, tilgængelighed og store forståelse for vores situation gjorde en enorm forskel for os i en ellers helt uoverskuelig tid.

Hun hjalp ikke kun med det praktiske, men gav også en følelse af tryghed, som betød mere, end jeg kan beskrive. Marlene sørgede for, at alt forløb præcis, som vi ønskede det, og at afskeden med vores søn blev så smuk og værdig som muligt.

Vi er dybt taknemmelige for den støtte, empati og professionalisme, vi oplevede hos Lavendla, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

4 maart 2026

Meget tilfreds

Marianne var meget hjælpsom.
Grundig og effektiv
Professionel og medmenneskelig
Guidede os gennem alt praktisk igennem hele processen.
Tusind tak for det

15 februari 2026

Vi fik en rigtig professionel…

Vi fik en rigtig professionel behandling og blev taget godt om fra første kontakt. Alt foregik i en rigtig og omsorgsfuld dialog. Stor tak til Annette Berg for at tage sig omsorgsfuld af os pårørende og løse alle de praktiske problemer der er ved er dødsfald og efterfølgende bisættelse. På vejne af hele familien. Fem store stjerner.

1 maart 2026