Nadat ik brandschade had gemeld, was deze snel afgewikkeld. Uiteraard moet er wel van alles opgestuurd worden. Dat vond ik wat lastig maar wel heel begrijpelijk.
Uiteindelijk alles goed gekomen en de schade vergoed gekregen. Soms wat lastig met alleen mailwisseling en ook de schade melden op het moment van onstaan is via de app lastig, hier is winst te b... Toon meer
Erg tevreden, ietwat sceptisch maar mijn onvrede werd snel weggenomen en excuses gemaakt. De afhandeling ging snel en helemaal naar wens. De emoji’s en juichende minions in het bericht hoeven voor mij... Toon meer
Een door de kinderen veroorzaakte schade gemeld. Voor ons eigenlijk de 1e keer bij Lemonade. We werden gelijk keurig netjes gehoord door Wandhana. Schade door anderen veroorzaakt melden vonden wij... Toon meer
Insurance that works... faster
With Lemonade, you can cover your stuff, home, pets, family, and car super fast, all in one app. We've replaced paper work with instant service powered by technology so you can actually understand and manage your own insurance with confidence. Plus, we're a Certified B-Corp!
Some Quick Lemonade Stats
Why Lemonade for Insurance?
5 Crosby St, 10013, New York City, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Super snel reactie, snel opgepakt en afspraken nagekomen. Zondag claim ingediend, woensdag al helemaal afgerond. Top!

Antwoord van Lemonade
Mijn ervaringen voor het aflsuiten van een verzekering via de app waren altijd al positief. Ik had echter mijn vraagtekens hoe dit zou gaan bij het daadwerkelijk indienen van een claim. "Gaat dit dan allemaal via een chat bot?" "Wat als ik vragen heb?" etc. Gelukkig was deze onzekerheid vrij snel verholpen! Je vult de details in via de app (chatbot), maar daarna krijg je gewoon persoonlijk contact met iemand die de claim can afhandelen. Geen gedoe met chatbots die je niet begrijpen. Super!

Antwoord van Lemonade
Overtreffen alle verwachtingen. Zoek niet verder voor een inboedel of aansprakelijkheidsverzekering. Deze organisatie is er echt voor de klanten. Ongekend. En nooit meegemaakt dat een verzekeraar zo snel reageert, vriendelijk is en doorpakt. Ik ben nog steeds verbaasd over het service niveau. Alle credits aan Lemonade!

Antwoord van Lemonade
Na een inbraak in mijn schuur een claim ingediend, en deze is netjes en snel afgehandeld. En werd goed op de hoogte gehouden.

Antwoord van Lemonade
Heel blij met de makkelijke afhandeling van mijn schadeclaim. Binnen 2 dagen is de claim toegekend en heb ik weer duidelijkheid waar ik aan toe ben.

Antwoord van Lemonade
Mijn aanrader is vooral om via de app te werken. Je hebt een duidelijk overzicht van je polis, kosten, en eventuele aanvullende opties.
Een claim indienen gaat gemakkelijk en werkt snel, kan hier en daar nog wel wat updates gebruiken maar zeker een fijne service. Mijn spullen zijn buitenhuis gestolen en door de allrisk+antidiefstal polis kon ik alsnog een claim indienen. Erg blij mee!

Antwoord van Lemonade
Heel goed geholpen door Paul. Tijdens mijn vakantie zijn al mijn spullen gestolen, wat echt enorm rot was. Maar dankzij de snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn claim door Lemonade is het allemaal toch nog goed gekomen!!

Antwoord van Lemonade
Heb je een HUURWONING? Dan vooral hier niet verzekeren. Want je hebt er letterlijk niks aan als je schade per ongeluk schade veroorzaakt.

Antwoord van Lemonade
Mijn telefoon, rijbewijs en €50 cash waren gestolen.
De claim via de mail ingediend, ik werd op de hoogte gehouden van de stappen en er was een snelle en duidelijke communicatie. Cash is (helaas) niet verzekerd bij diefstal, maar de rest is netjes terug gestort.
Ik ben erg tevreden.

Antwoord van Lemonade
Ik ben super tevreden en ik beveel ze zeer zeker aan, de hulp is snel en goed en ook zo netjes opgelost.
Zeer tevreden !

Antwoord van Lemonade
Het begon als een -5000 sterrenwaarde. Echt waar, de reden dat mijn claim werd afgekeurd was bizar. Ik werd er oprecht boos door, en dat liet ik merken ook aan Lemonade. Ik gaf aan dat een claim afgekeurd mag worden, maar dan wel op basis van goede argumenten. Hierop is mijn claim heropend, moest ik nieuwe documentatie aanleveren en is vervolgens de claim goedgekeurd. Ben ik teleurgesteld dat ik hiervoor moest "strijden"? Ja. Was de beargumentatie zeer frustrerend? Yup. Maar hoe knap is het dan van een bedrijf om kritisch naar zichzelf te kijken en de case opnieuw te openen? Om de feiten opnieuw te bekijken? Perfect. De 2e ervaring was een +5004 ster voor mij. Het zou 5 zijn maar de 1e afwijzing was zo stupid dat ik 1 ster moet afsnoepen.
Om toch wat informatie te geven over de de afwijzing: mijn schoen, die 14 jaar oud is, werd door de behandelaar vergeleken met een schoen van nu, op de website van de fabrikant. Dus mijn foto's van de telefoon tegenover professionele fotograven + fotoshoot + 14 jaar nieuwe versie. Absurd natuurlijk, gelukkig zag Lemonade dat ook.

Antwoord van Lemonade
Lemonade is een verfrissende keuze vergeleken met andere verzekeringsmaatschappijen zoals a.s.r., waarbij je maanden moet wachten voordat je claim überhaupt wordt opgepakt. Het claimproces van Lemonade is eenvoudig, en de afhandeling is snel en efficiënt. Ik wil nooit meer iets anders.

Antwoord van Lemonade
Schade gevalletje gehad en ze hebben me echt supersnel en goed geholpen!

Antwoord van Lemonade
Erg snelle en duidelijke informatie van de A.I.
Net als van de medewerkers.
Snelle afhandeling van de claim.
En een top service en Snelle reactie als er wat mist wat ze nog nodig hebben om de claim te beoordelen.
Erg tevreden zal zeker bij deze verzekering blijfen

Antwoord van Lemonade
Persoonlijke hulp waar het nodig is en snelle verwerking van de claim.

Antwoord van Lemonade
Makkelijk en snel een claim indienen. Foto erbij en klaar, werkt top