Zowel zakelijk als prive de meest prettige en vakkundige service ervaren. Vlot, vakkundig, met garantie en wanneer er iets niet OK is wordt dit zsm verholpen. Ik/wij zijn super blij dat er nog een... Toon meer
Zeer kundige vriendelijke service! Een andere klant in vertelde dat hij al 16 jaar bij deze broers in de winkel komt omdat zij dingen kunnen repareren wat geen enkel ander bedrijf kan en waardoor hij... Toon meer
Ben nu al meerdere keren in de winkel geweest en iedere keer is de eigenaar super aardig en wat zeer belangrijk ook is zeer geduldig. Ben namelijk zelf niet zo goed in bepaalde dingen wat computers b... Toon meer
Twee dagen geleden was ik dus bij Lenexo wegens een slechte reparatie die ze eerder hadden uitgevoerd aan m'n Macbook, en ze zeiden dat ik vandaag terug kon komen. Ongelofelijk wat ik vandaag heb... Toon meer
Kinkerstraat 343 HS, 1053 EW, Amsterdam, Nederland
- 020-3541 482
- info@lenexo.nl
- lenexo.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Hele goede service door hele vriendelijke mensen.
Super goede service door hele vriendelijke mensen.
Het is altijd gezellig en er wordt soms ook nog goede Ecuadoriaanse
koffie geserveerd.
Als er weer iets aan de hand is met mijn laptop ga ik zeker weer naar hun toe.
Iedere Keer perfect behandeld
Ben namelijk zelf niet zo goed in bepaalde dingen wat computers betreft maar de hulp en informatie wat je krijgt is zeer perfect. Vandaar ook de verdiende 5 sterren. Groetjes Truus
Ik ben deze week met mijn defecte…
Ik ben deze week met mijn defecte printer naar Lenexo geweest en binnen een dag was hij gerepareerd. De service en kwaliteit van Lenexo zijn van zeer hoge kwaliteit en ik ga gegarandeerd terug als ik onverhoopt weer problemen met mijn printer dan wel laptop heb. Een aanrader!
Absolute aanrader
Vriendelijke service, breed assortiment, prettige eigenaren en kwalitatief werk!
Echt een "TOP"zaak met zeer…
Echt een "TOP"zaak met zeer aantrekkelijke prijzen en prima kwaliteit. De zaak is klein maar behandeling is fijn en vakkundig.
M'n Imac was snel gerepareerd en loopt weer als een tierelier. Jongens bedankt voor deze snelle service.
Wat een toppers!
Wat een toppers!! Super goede service! Goede uitleg. Ze nemen echt de tijd voor je!
Wij hebben daar 2 laptops en een tablet gekocht. Daarvoor een keer een laptop laten repareren en schoonmaken.
Ben zeer tevreden!! Dit bedrijf is betrouwbaar en raadt ik iedereen aan!
Deze mensen weten waarover ze het…
Prima service, cf afspraak en het werkt!
Goede communicatie.