Ensimmäisen kerran yritin itse saada minulle kuuluvaa korvausta lentoyhtiöltä. Vastaus oli tyly ei. Siirsin asian Lentoavulle ja niin asia hoitui melko nopeasti. Olen käyttänyt jo kolme kertaa Lentoav... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Palvelu oli todella hyvää. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmäinen lento oli myöhässä, jonka vuoksi myöhästyimme jatkolennolta ja pääsimme kotiin vuorokauden myöhässä. Luhthansa ei suostunut... Toon meer
Nopeaa, tehokasta ja ystävällistä toimintaa! Olin yhteydessä jo matkamme aikana, koska menolento myöhästyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jälkeen, rahat ovat tilillä! 😍 Tilannetietoakin eht... Toon meer
Kun ”paperit” oli saanut tehtyä alkoi odottaminen. Palvelu antoi mukavasti väliaikatietoa prosessin etenemisestä. Korvaussumman määrä ilmoitettiin selkeästi ja mikä on heidän osuutensa palvelusta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsäädäntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
Contactgegevens
Holmbladsgade 133 2300 , 2300, Kööpenhamina S, Denemarken
- service@lentoapu.fi
- lentoapu.fi
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitä…
Lentoapu jaksaa taistella lentoyhtiöitä vastaan, varsinkin Lufthansaa. Kaksi vuotta siinä melkein meni, että lentoyhtiö suostui maksamaan korvaukset perutuista lomalennoista vain muutaman tunnin varoituksella ja ilman mitään erityistä syytä! Olin todella yllättynyt, kun sain viestin, että että ovat voittaneet "taistelun" ja oma osuuteni tuli tilille vajaa viikko ilmoituksesta! Itse olisin jo luovuttanut, mutta Lentoapu onneksi auttoi.
Myöhästyneestä lennosta ehti kulua…
Myöhästyneestä lennosta ehti kulua melkein kolme kuukautta. Uskoin jo, että korvausvaatimus on hylätty, kun Lentoavusta tuli ilmoitus Finnairin maksamasta korvauksesta. Rahat tuli tilille seuraavana päivänä.
Todella helppo palvelu
Todella helppo palvelu. Väliaikatiedotus toimi hyvin. Empä uskonut, että saisimme rahanpalautuksia, mutta niin vain saatiin korvaus. Itse kun huolella täytti alkukaavakkeen niin eipä tarvinnut muuta tehdä. Suosittelen!
Otin yhteyttä Lentoapuun noin kuukauden…
Otin yhteyttä Lentoapuun noin kuukauden matkani jälkeen.Lentoapu päivitti useasti, missä mennään. Kesti noin vuoden, ennen kun lentoyhtiöltä saatiin korvaus ja rahat tuli tililleni. Lentoapu on hoitanut korvausasiani tosi hyvin,palvelu on huippua. Olette Lentoavussa kertakaikkiaan mahtavia!
Sain rahaa takaisin myöhästyneestä matkastani!
Otin Lentoapuun yhteyttä vasta noin 3 kuukautta matkani jälkeen. Sain heti selkeät ohjeet ja tiedot, mitä dokumentteja minun pitää toimittaa asian hoitamiseksi. Lehtoavusta tuli hyvin päivitystietoja missä mennään tai jos jotain tietoa kaivattiin lisää. Kaikki sujui loppujen lopuksi paljon nopeammin kuin osasin odottaa. Kiitos vielä hyvästä palvelusta!
Erinomaisesti toimittu
Erinomaisesti toimittu. Kesti tietysti mutta rahat tuli.
Suosittelen tätä kaikille
Loistava palvelu
Vaikka käsittelyssä meni lähes kaksi vuotta, olen erittäin tyytyväinen saamaani jatkuvaan viestintään ja lopputulokseen, jossa sain valtaosan rahoista takaisin. Aivan mahtava juttu ja hienoa työtä!
Lentoapu ei tuonut tapaukseeni minkäänlaista lisäarvoa
Nelihenkisen perheemme pääsy lennolle evättiin, koska lentoyhtiö KLM oli matkamme ensimmäisen lennon alkupuolella ennakoinut että myöhästyisimme jatkolennolta ja antanut paikat toisille matkustajille. Lopulta ehdimmekin portille ajoissa, mitä lentoyhtiökään ei lähtenyt kiistämään. Myöhästyimme kohteestamme yli 10 tuntia, mutta KLM ei suostunut maksamaan korvauksia koska myöhästymisemme oli heidän mukaansa johtunut lennonjohdollisista toimista.
Annoin tapauksen toimeksiantona Lentoavulle, mutta kahden kuukauden odottamisen jälkeen he ilmoittivat että eivät lähde ajaamaan sitä oikeusteitse. Lentoavulta saamieni lisätietojen perusteella vaikutti että heidän neuvottelunsa KLM:n suuntaan olivat perustuneet pelkästään valmiiksi luotuihin ja standardoituihin malleihin, eivätkä he olleet neuvotellessaan viitanneet lainkaan tapauksemme spesifeihin yksityiskohtiin - kuten siihen että perheemme oli itse asiassa todistetusti ollut ajoissa lähtöportilla. Tapauksemme toki oli tavallista monitahoisempi, mutta myös rahallisesti arvokas. Kokemukseni perusteella Lentoapu ottaa oman skaalautuvuutensa vuoksi ajakseen vain valmiisin malleihin helposti sopivia tapauksia, eivätkä he siten tuoneet minkäänlaista lisäarvoa tämän nimenomaisen tapauksen edistämiseen. Kadun että en antanut tapausta jo heti alussa pienemmälle ja joustavammalle toimijalle, vaan hukkasin kaksi kuukautta Lentoavun kanssa.

Antwoord van Lentoapu
Hyvä ja nopea palvelu.
Air baltic ei luvannut korvausta
Air baltic ei luvannut korvausta, mutta lentoapu hoisi homman nopeasti. Rahat tulivat nopeasti ja turhaa byrokratiaa ei ollut.
Sain täyden korvauksen myöhästyneestä…
Sain täyden korvauksen myöhästyneestä lennosta Lufthansalta lentoavun kautta. Lentoavun toiminta oli todella huippu luokkaa, ei voi olla kuin todella tyytyväinen.
Sain vinkin kaverilta ja täytin…
Sain vinkin kaverilta ja täytin hakemuksen mikä oli helppo homma. Tasaisesti tuli postia missä tiedotettiin tilanteesta. Sain lähes täyden summan mitä haettiin ja olen hyvin tyytyväinen.
Helppo ja nopea
Helppo ja nopea, ainoastaan lentoyhtiö jumitti tarkoituksella asian käsittelyä. Suosittelen lentoapua.
Lentoapu hoiti hienosti korvausasiani
Lentoapu hoiti hienosti korvausasiani. Korvauksen käsittely kesti kauan mutta se johtui Finnairin ruuhkista korvausten käsittelyssä! Lentoapu piti minua hienosti ajan tasalla koko käsittelyn ajan. Rahat tulivat tilille! Kiitos siitä
Ensiluokkaista palvelua
Ensiluokkaista palvelua, informaatiota tuli joka vaiheessa ja en voisi olla tyytyväisempi! Vahva suositus.
En voi kuin suositella
Hain apua saadakseni korvauksia Finnairin perutusta lennosta. Laitoin ensin itse hakemuksen Finnairille ja se tuli hylättynä takaisin. Lentoavun kautta sain täyden korvauksen. Asian etenemisestä tiedotus oli hyvää ja asia ratkesi lopulta jopa nopeammin kuin odotin. En edes odottanut saavani mitään korvausta tätäkään kautta. Välityspalkkio on täysin kohtuullinen koska ilman Lentoapua en olisi saanut mitään korvausta. Korvauspäätöksen tultua rahat oli tilillä alle viikossa. Tosi iso suositus.
Hakemuksen teko oli helppoa ja nopeaa
Hakemuksen teko oli helppoa ja nopeaa, käsittely kesti muutaman viikon, koska Finnairilla oli paljon tapauksia, joista on haettu korvauksia. Korvausrahat tulivat tilille nopeasti, kun hakemus oli hyväksytty. 30% palkkio oli mielestäni kohtuullinen, osaavat varmasti paremmin hoitaa hakemukset kuin itse. Suosittelen tätä yritystä.
Lentoni Helsinki-Bangkok peruttiin…
Lentoni Helsinki-Bangkok peruttiin Helmikuussa.Täytin Lentoapu-hakemuksen Maaliskuussa ja luvattu korvaus oli tililläni 16.5.Loistavaa toimintaa!
Lentoapu hoiti tehtävänsä
Tammikuun lopussa lento, mikä peruttiin (syytä ei kerrottu) ja apua hain Lentoapu.fi:stä heti helmikuun alkupuolella. Toukokuussa asia vasta ratkesi, mutta Lentoapu oli niin helppo ja vaivaton, että käytän jatkossakin heidän palveluksiaan ja maksan mielelläni provikat asiani hoidosta. Iso kiitos vielä asiaa hoitaneille!
Erinomaista palvelua ja hyvää tiedottamista
Yksinkertainen prosessi korvauksen hakemiseksi vastenhakoiseksi tiedetyltä lentoyhtiöltä. Hyvä tiedottaminen hakemuksen etenemisestä.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.