Ensimmäisen kerran yritin itse saada minulle kuuluvaa korvausta lentoyhtiöltä. Vastaus oli tyly ei. Siirsin asian Lentoavulle ja niin asia hoitui melko nopeasti. Olen käyttänyt jo kolme kertaa Lentoav... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Palvelu oli todella hyvää. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmäinen lento oli myöhässä, jonka vuoksi myöhästyimme jatkolennolta ja pääsimme kotiin vuorokauden myöhässä. Luhthansa ei suostunut... Toon meer
Nopeaa, tehokasta ja ystävällistä toimintaa! Olin yhteydessä jo matkamme aikana, koska menolento myöhästyi niin paljon. Nyt, vain kuukausi matkamme jälkeen, rahat ovat tilillä! 😍 Tilannetietoakin eht... Toon meer
Kun ”paperit” oli saanut tehtyä alkoi odottaminen. Palvelu antoi mukavasti väliaikatietoa prosessin etenemisestä. Korvaussumman määrä ilmoitettiin selkeästi ja mikä on heidän osuutensa palvelusta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsäädäntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
Contactgegevens
Holmbladsgade 133 2300 , 2300, Kööpenhamina S, Denemarken
- service@lentoapu.fi
- lentoapu.fi
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Muutaman kuukauden kesti tämä prosessi
Muutaman kuukauden kesti tämä prosessi, mutta rahat saatiin nopeasti kun päätös tuli. Luotettava palvelu siis. lento peruttiin aamulta ja meidät siirrettin illan lennolle.
Bangkok Helsinki Lento peruutettiin
Lentoapu hoiti korvausasiani alusta loppuun kiitettävästi.Suosittelen
Finnairin lento Osakaan peruttiin Finnarin lentäjien lakon vuoksi
Finnairin lento Osakaan peruttiin juuri kun saavuimme lentokentälle ja 10 päivän matkasta olisi uudella ehdotuksella tullut 7 päivän matka ja lisäksi kuluja, joita ei peruuntuneelta matkan osuudelta olisi saanut. Lentoapu teki korvauspyynnön ja ilahduttavaa oli, että sain aina väliaikatietoa ja tänään iloisen uutisen korvauksesta. Palkkio lentoavulle kannattaa todella maksaa, koska ainakin voi olla varma, että sinun puolestasi asiaa hoidetaan. Iso kiitos!
Minua pidettiin koko ajan hyvin ajan…
Minua pidettiin koko ajan hyvin ajan tasalla ja
asia hoidettiin hienosti loppuun asti!
Olen erittäin tyytyväinen,kiitoksia!
Apua myöhästymiskorvaukseen
Lentoapu auttoi meitä tehokkaasti korvauksen saamisessa, kun lentomme Malagasta peruttiin ja uudelleenreititys myöhästytti kotiinpaluuta lähes 10 tuntia.
Lentoavun toiminta oli selkeätä, läpinäkyvää ja hyvin ajan tasalla pitävää. Suosittelen!
Korvaus onnistuttiin saamaan, hyvä asiakaspalvelu
Korvaus onnistuttiin saamaan. Verrattuna muihin vastaaviin yrityksiin,paljon parempi asiakaspalvelu sekä plussaa kun pääsee koko ajan seuraamaan oman asian etenemistä. Seuraavalla kerralla käytän lentoapua,kilpailijoiden sijaan,joilla asiakaspalvelu heikommalla tasolla.
Paras apuri hoitamaan nämä asiat
Ilman Lentoapua en olisi yksin saanut korvauksiani ikinä läpi. Lentoapu.fi hoiti kaiken alusta loppuun oikeuteen saakka ja korvaukset, jotka meille kuuluivat saatiin. Vahva suositus jos ongelmia peruuntuneiden lentojen kanssa.
Lentolippujen takaisinmaksu
Taistelivat yli puoli vuotta puolestani ja voittivat, jota en yhtään odottanut. Sain hyvän summan takas lennoista ja olen erittäin tyytyvinen palveluun, 5/5.
Lentoyhtiön kautta suoraan en saanut…
Lentoyhtiön kautta suoraan en saanut korvausta. Lentoapu.fi sai 1200 euroa kahdessa viikossa korvausta peruuntuneesta lennostani halpalentoyhtiö Norwegianilta.
Luotettava toimija
Luotettava toimija, joka jaksoi taistella 2 vuotta rahallisen korvauksen puolesta!
Positiivisesti yllättynyt
Suhtauduin ensin skeptisesti palveluun koska se vaikutti liian yksinkertaiselta.
Palvelu pelasi paremmin kuin hyvin ja ainoa mitä itse täytyi tehdä oli täyttää lennon tiedot sekä prosessin edetessä tilinumero.
Tulen aivan varmasti jatkossakin käyttämään!
Korvaus tuli vaikka ensin näytti
Korvaus tuli vaikka ensin näytti, ettei onnistu :) Kiitos hyvästä asioiden hoidosta!
Kaikki meni sujuvasti
Kaikki meni sujuvasti. Hyvä tiedotus. Suosittelen.
7/24 kirjasin tapahtuman, ja 3/25 sain korvaussumman tilille.
Todella hyvä palvelu
Todella hyvä palvelu. Sain lokakuu 2023 jatkolennon peruuntumisesta korvauksen huhtikuussa 2025. Tiedottavat mitä ovat tekemässä. Vahva suositus tälle firmalle
Sain rahat myöhästyneestä lennosta
Sain rahat myöhästyneestä lennosta. Aikaa kului 9 kk (asia oli oikeudessa). Hyvä asiakaspalvelu ja minut pidettiin ajan tasalla kokoajan missä vaiheessa asiani etenee.
Erittäin hyvä palvelu…
Erittäin hyvä palvelu ja tiedotetaan jatkuvasti prosessin etenemisestä. Eivät luovuta helpolla. Tästä esimerkkinä meidän tapauksemme, joka alkoi heinäkuussa 2024 ja päättyi maaliskuussa 2025. Onnistuimme korvauksen saamaan lentoyhtiöltä.
Myöhästyminen jatkolennolta
Käsittelyssä meni puoli vuotta, mutta lomakkeet on tosi helppoja täyttää ja sain korvaukset jatkolennolta myöhästymisestä.
Täydellistä
Kommunikointi oli helppoa ja rahat…
Kommunikointi oli helppoa ja rahat saapuivat nopeasti n kuukaudessa.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.