Let's deal Reviews

3.004
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I chose this two-piece design (Toalettkrakk 2-deler) over a connected one, and it is a complete game-changer. It is incredibly easy to store and will be perfect for traveling since the pieces stack... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Feil info i produktet, fikk ikke kvittering og for ikke å skuffe en 5 åring som ville på sirkus ble det kjøpt dobbelt. Update: Var ikke at jeg ikke fikk ordrebekreftelse i tide, var at det sto at... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Maten var god, service er bra, ren. Det eneste når vi betaler ( vi bestilte ekstra drikke og mat pga vi var 3 personer. ) det sett på 15% ekstra tips på uten fortelle oss. (Vi tenkte å betale 5 % tip... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask behandling. Veldig riktig på informasjon. Flotte resultater. Anbefaler på det sterkeste. Kommer til å bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online marktplaats

Geschreven door het bedrijf

Let’s deal er en formidler av andre sine varer og tjenester. Let’s deal sin viktigste funksjon er å legge til rette for at våre brukere/medlemmer gis mulighet til å kjøpe sterkt rabatterte varer og tjenester fra tredjepartsleverandører som Let’s deal har forhandlet med på brukernes vegne.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(3.004)

403 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Både og

Greit å bestille og betale.
Litt mer styr å holde finne igjen dealen, holde orden på den og så få booket på spisestedet.
(Min erfaring er med restaurantbesøk)

9 mei 2026

Digger denne siden

Digger denne siden. Kjøper ofte dealer herfra. Skulle dog ønske at det ble tilbud i flere byer i Norge.
God kundeservice og raskt svar på mail.

6 mei 2026

Hei
Så hyggelig å lese den fine feedbacken din

Setter stor pris på at du tar deg tid

Ønsker deg en super dag videre
Hilsen Letsdeal

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får ikke tak i salongen jeg har betalt…

Får ikke tak i salongen jeg har betalt avtalen med for å bestille time. Hører jeg ikke noe iløp av dagen må jeg be om pengene tilbake .

3 mei 2026

Hei

Leit å høre du opplever problemer med booking. Ta selvsagt kontakt med oss på support@letsdeal.no så hjelper vi deg videre

Flott opplevelse på Quantum Clinick

Rask behandling.
Veldig riktig på informasjon.
Flotte resultater.
Anbefaler på det sterkeste.
Kommer til å bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med medisink bakgrunn.
Min erfaring var hittil med. Dr. Stephania N. Eira, som jeg anbefaler veldig.
Veldig fin velkomst da jeg kom første gangen. Veldig flink på kundeservice.

17 april 2026

Hei

Så hyggelig å lese om den fine opplevelsen din på en deal kjøpt på Letsdeal.no
Ønsker deg en super dag

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Man bestiller ting fra nettsiden deres…

Man bestiller ting fra nettsiden deres men så sendes det med sporing fra Kina. Da kan jeg like godt bestille selv fra Aliexpress.

30 april 2026

Takk for feedback
Letsdeal.no er markedsplattform hvor ulike selgere tilbyr sine produkter
Det er alltid oppgitt på produktets dealside hvem som er selger av produktet

Velvillighet

Jeg hadde problemer med betalingen på nett og ringte restauranten som var velvilligheten selv.

28 april 2026

Hei
Takk for fin tilbakemelding og fint å høre at alt ordnet seg

feil markedføring

På ankomst på kino på Storo fikk jeg beskjed at kino billett jeg kjøpte hos dere var ikke nok for å dekke kino billett. Jeg måtte legge ut 100kr i tillegg.

28 april 2026

Hei

Leit å høre om din opplevelse rundt bruk av Odeon billetter kjøpt hos oss
Dette skal ikke skje om du har kjøp riktig billett til riktig dag og sete

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi måtte betale penger forsatt

Vi måtte betale penger forsatt? Vi trodde om du betalte for kinoen så skal du ikke betale det på nytt

27 april 2026

Hei
Takk for feedback. Leit at dere opplever problemer med bruk av Odeon kodene En skal ikke måtte betale på kino i tillegg om en bruker kodene riktig
Ved spørsmål kontakt oss på support@letsdeal.no

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Venter fremdeles på varen.

Venter fremdeles på varen.

11 april 2026

Hei Solfrid

Takk for tilbakemelding vedrørende ditt kjøp
Veldig leit å høre at du ikke har mottatt din leveranse enda
Om du kontakter oss på support@letsdeal.no kan vi hjelpe deg med å etterlyse leveransen om den er forsinket

Gode tilbud

Gode tilbud

26 april 2026

Hei
Takk for fin tilbakemelding for Letsdeal.no
Det setter vi stor pris på

Gode deal 😍

Gode priser på massasje, resturant osv...

29 maart 2026

Hei
Vi setter stor pris på den fine tilbakemeldingen din
Ha en super dag videre
hilsen Letsdeal teamet

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Etter skifte av dekk kunne de ikke…

Etter skifte av dekk kunne de ikke sjekke lufttrykket, hadde ikke med luft. Er. vant til at dette blir gjort på verksted etter dekk bytte. De ringte meg og sa at det var 2 biler før meg i køen, det tok 2,45 minutter

19 april 2026

Hei
Feedbacken vi får er veldig viktig for oss og vi er kjempe takknemlige for at du tar deg tid til å skrive inn med slik til oss. Det er en viktig del av vår jobb for å forbedre virksomheten vår, og vi tar selvsagt kritikken videre internt.

Det er veldig leit å høre at du ikke er fornøyd med den utførte tjenesten.

Vi gjør alltid vårt beste for å kvalitetssikre de selskapene som vi markedsfører slik at de holder en god kvalitet, men dessverre går det ikke å forutse alle problemer som kan oppstå.

Veldig enkelt

Det var veldig enkelt å få gjort den jobben jeg trengte med let’s deal.

15 april 2026

Hei
Setter stor pris på den fine tilbakemeldingen din
Hyggelig å høre om din opplevelse rundt bruk av din deal
Hilsen Letsdeal teamet

Dit is Trustpilot