Let's deal Reviews

3.004
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I chose this two-piece design (Toalettkrakk 2-deler) over a connected one, and it is a complete game-changer. It is incredibly easy to store and will be perfect for traveling since the pieces stack... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Feil info i produktet, fikk ikke kvittering og for ikke å skuffe en 5 åring som ville på sirkus ble det kjøpt dobbelt. Update: Var ikke at jeg ikke fikk ordrebekreftelse i tide, var at det sto at... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Maten var god, service er bra, ren. Det eneste når vi betaler ( vi bestilte ekstra drikke og mat pga vi var 3 personer. ) det sett på 15% ekstra tips på uten fortelle oss. (Vi tenkte å betale 5 % tip... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask behandling. Veldig riktig på informasjon. Flotte resultater. Anbefaler på det sterkeste. Kommer til å bestille flere tjenester ved denne klinikken ettersom det er flere dyktige leger med me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online marktplaats

Geschreven door het bedrijf

Let’s deal er en formidler av andre sine varer og tjenester. Let’s deal sin viktigste funksjon er å legge til rette for at våre brukere/medlemmer gis mulighet til å kjøpe sterkt rabatterte varer og tjenester fra tredjepartsleverandører som Let’s deal har forhandlet med på brukernes vegne.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(3.004)

403 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid veldig gode deals på parfymer.

Finner alltid mange gode deals på herreparfyme her, jeg anbefaler letsdeal for alle som leter etter gode parfymer. For både menn og kvinner.

18 april 2026

Hei

Takk for fin tilbakemelding og anbefaling
Det setter vi i Letsdeal super stor pris på

Gode tilbud

Gode tilbud, bra oversikt på appen og fleksible betalingsmuligheter.

16 april 2026

Hyggelig å høre du er fornøyd med App og Letsdeal.no
Setter stor pris på den fine tilbakemeldingen

Rask levering

Rask levering og rett i postkassa.👍

16 april 2026

Hei

Setter pris på den fine tilbakemeldingen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestillingen viste ikke tilgjengelige…

Bestillingen viste ikke tilgjengelige datoer for reservasjonen.
Måtte ringe til restauranten for å finne det ut.

15 april 2026

Hei

Takk for epost og feedback
Synd du opplevde litt tungvindt opplevelse rundt booking

Om du finner det vanskelig med booking av dealer må du selvsagt bare kontakte oss på support@letsdeal.no så vil vi hjelpe deg videre

Hei
Vi setter stor pris på den fine tilbakemeldingen din

Bilvask

Kjempeflott tilbud på inn-og-utvendig bilvask på Lade Arena, og særdeles hyggelige og flinke folk!! Anbefales på det varmeste!!

31 januari 2026

Hei

Så hyggelig å høre om din opplevelse av din deal
Tusen takk for at du tar deg tid til å gi din anbefaling

Greit å bestille

Greit å bestille , rask tilbakemelding om

13 april 2026

Hei

Setter stor pris på den fine tilbakemeldingen din
Vit at du alltid kan nå oss om du lurer på noe
support@letsdeal.no

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I bought a Botox deal through Let’s…

I bought a Botox deal through Let’s Deal for Quantum Clinic in Majorstuen .Unfortunately, the experience was disappointing. When I followed up, the doctor told me that because I bought the treatment through Let’s Deal, I shouldn’t expect very good results. I found that quite unprofessional — I’ve used similar deals at other clinics before and was treated with the same care and quality as regular customers. Sadly, I wasn’t happy with the results this time and wouldn’t recommend this clinic based on my experience.

13 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Hi
Thank you for your email and feedback.

The feedback we receive is very important to us and we are very grateful that you take the time to write to us. It is an important part of our job to improve our business, and we will of course take the criticism further internally.

It is very sad to hear that you are not satisfied with the service provided.

We always do our best to quality assure the companies that we market so that they maintain a good quality, but unfortunately it is not possible to predict all problems that may arise.

Greie deals

Greie deals, produktene var ikke av like god kvalitet som jeg håpet men som å forvente til prisen

14 november 2025

Hei

Setter stor pris på din tilbakemelding, vedrørende dine kjøp
Feedbacken vi får er veldig viktig for oss og vi er kjempe takknemlige for at du tar deg tid til å skrive inn med slik til oss. Det er en viktig del av vår jobb for å forbedre virksomheten vår, og vi tar selvsagt kritikken videre internt.

Vennlig hilsen Letsdeal

gode varer bra priser

gode varer til ok priser. gode spisesteder og hoteller.

12 april 2026

Hei

Vi setter stor pris på fin tilbakemelding

Ønsker deg en fin dag

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dealkoden på Appen fungerte ikke en lang periode

Appen fungerte ikke en lang periode, dealkoden kom ikke frem, så når jeg benyttet meg av en deal og skulle fremvise koden for betaling kom den ikke! Endte med at jeg måtte betale full pris for maten, dette har skjedd flere ganger.

15 januari 2026

Hei

leit å høre at du opplever problemer med APP
Men Appen fungerer som normalt
Om du opplever problemer med bruk av APP kan det være lurt å manuelt oppdatere denne i blant
Om du får feilmeldinger i APP kan det også ofte hjelpe å slett den for så å reinstallere den på nytt

Vit at du alltid også får ordrebekreftelse på mail
Så om du opplever problemer med APP kan du finne kode i ordrebekreftelse på mail
Koden kan aktiveres på samme måte i mail som den kan i APP

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ennå ikke fått varen jeg bestilte…

Har ennå ikke fått varen jeg bestilte for snart 6 uker siden. Venter i spenning. Måtte ta det opp med Klarna som prøver å hjelpe.

7 maart 2026

Antwoord van Let's deal

Hei. Leit å høre du ikke har mottatt din leveranse
Kontakt oss gjerne så vi kan hjelpe med å etterlyse leveransen din på support@letsdeal.no

Generelt er jeg fornøyd

Generelt er jeg fornøyd. Av og til funker ikke disse rabat kodene. Andre ganger er frakt alt for høyt og overstiger beløpet du gir for varen. Man få en vare med god rabat , men så adm. gebyr og frakten gjør hele kjøpet mye dyrere.

7 april 2026

Hei
Takk for fin tilbakemelding og feedback . Dette setter vi stor pris på

Rask levering

Rask levering. God mat.

4 april 2026

Takk for fin tilbakemelding
Hyggelig å høre om din opplevelse av din deal

Dit is Trustpilot