Vorig jaar Office pakket aangekocht. Na aanschaf van nieuwe PC probeer ik via License4all opnieuw aan een downloadlink of licentiecode te geraken. Tot 3 maal toe een e-mail gestuurd naar support van... Toon meer
over gegaan van office 2003 naar office 2019. ontvangen instructies per mail goed doorgelezen. office 2003 verwijderd na back up gemaakt te hebben van mail, agenda en contact personen. Installatie... Toon meer
Via Telegraafwebshop Office 2019 Thuis & Student gekocht bij License4all. Installatie verliep eenvoudig, echter werkte de productcode niet. Via de helpdesk van License4all (George Willemse) is dit d.m... Toon meer
Ik heb een Windows licentie gekocht bij license4all. Erg goede prijs in vergelijking met Microsoft store. Licentiecode geactiveerd krijgen lukte bij mij niet de eerste keer (door eigen onkunde) Ema... Toon meer
Snel geholpen met een link die niet…
Snel geholpen met een link die niet werkte. Software werkt top.
Geweldig
Ik had een download probleempje, maar dit werd gelijk opgelost
Prima ervaring
Op een snelle en correcte manier geholpen bij een licentiecode die niet werkte.
Prima opgelost!
Via de Telegraaf webshop een Office 2021 licentie gekocht. Tijdens het activeren bleek de licentie code niet te werken.
Uiteindelijk na contact met license4all, kon ik Office 2021 op mijn pc installeren.
Ik ben tevreden over de communicatie met de medewerkers van license4all.
Daarom kan ik deze webshop van harte aanbevelen!
Bij het installeren van office 2021…
Bij het installeren van office 2021 bleek ook bij mij de productcode al in gebruik was. Een mailtje gestuurd en snel daarna had ik een nieuwe code. Deze gaf opnieuw de melding dat de code al gebruikt was. Weer een mail gestuurd en de nieuw toegestuurde code werkte. Installatie was daarmee en feit.
Frauduleus?
2x Microsoft Office2021 Pro aangeschaft via KoopjesDeal. 1x product code ontvangen die al in gebruik is. Ik verwachtte 2 legale originele Microsoft Product keys. Niet dus, ik wordt verwezen naar license4all voor een product key van onbekende herkomst.
Bij het installeren van office 2021…
Bij het installeren van office 2021 bleek de productcode al gebruikt. Een mailtje gestuurd en binnen een halfuur had ik een nieuwe code die wel werkte. Installatie was toen snel gebeurd
niet werkende productcode
De productcode, geleverd bij MS Office 2021 werkte niet.
Mailtje naar de helpdesk en binnen een halve dag een wel werkende productcode ontvangen.
Prima service
Goede telefonische begeleiding
Installatie lukte niet, goede begeleiding wat resulteerde in een goede installatie
Office 2021
Afgelopen weekend Office 2021 besteld en geïnstalleerd. Kreeg toen melding productie al in gebruik.
Gisteren dit bij license4all gemeld met voucher en afbeelding melding.
Vanmorgen al een nieuwe code ontvangen.
Met nieuwe code geïnstalleerd. Werkt nu prima.
Goede en snelle service.
In eerste instantie dacht ik
In eerste instantie dacht ik, dat heb ik weer. De installatie lukte niet. kreeg een foutmelding en moest steeds opnieuw aanmelden met Microsoft account. Heb direct een mailtje gestuurd en kreeg hierop snel een antwoord. Na een nieuw gekregen code was het geen probleem meer. Hartelijk dank voor de snelle oplossing.
Probleem met activering Office
Ik kreeg mijn Office licentie niet geactiveerd: Microsoft meldde een probleem daarmee ...
Een mailtje dus naar de Support van license4all.
Na minder dan een halfuur kreeg ik een nieuwe code bezorgd, die in een vingerknip geactiveerd geraakte.
Welgemeende schouderklop voor de prima support.
Snelle hulp bij probleem. Top.
Probleempje met activeren van pakket. Na telefoontje en mailwisseling probleem snel opgelost. Super bedankt.
Goede aftersales
Slecht bereikbaar voor de werkmens
Ik ben inmiddels weken bezig om een via BVA aangekocht programma op mijn PC te activeren. Doordat ik via de mail geen oplossing kan krijgen moet ik maar even bellen. Voor een support verwacht ik meer mogelijkheden om contact te krijgen dan tussen 10:00 en 16:00 bereikbaar zijn. Er zijn ook mensen die moeten werken.
Nu moet ik vrij gaan nemen om van mij programma te kunnen gaan genieten.
Office te installeren
Het lukt me niet om Office te installeren, door een mailtje naar de service dienst een nieuwe licentie gekregen, nu lukte het wel.
Bedankt voor de snelle reactie.
Office 2019 Pro
Via BVA twee licenties van Office gekocht en keurig gekregen.
Installatie gaf tot twee maal toe een foutcode aan maar met behulp van de helpdesk was alles binnen 10 minuten geregeld en kan ik gebruik maken van Office Pro 2019.
Top, volgende softwareaankoop gaat zeker via licence4all.com
Licensie werkte in eerste instantie…
Licensie werkte in eerste instantie niet, maar na een mail en een dag later heb ik Office 2021 kunnen installeren. Dank voor de snelle service.
Werkt perfect
Werkt perfect.
Lukte eerst niet met installeren. Na een telefoontje en extra hulp is het gelukt.