Ik had oordopjes besteld. En die zijn ook binnen gekomen. Maar de doos heeft geen verzegeling. Dit lijkt mij niet nieuw maar gebruikt. Heb de oordopjes nu net 1 dag binnen en meteen over ge... Toon meer
Heb Office 2021 aangeschaft en de installatieprocedure was duidelijk. Kreeg nadat ik stap 1 had gedaan (downloaden bestand) en naar stap 2 ging een foutmelding. Logisch, bestand was heel groot en nog... Toon meer
gebruikte productcode Wij ontvingen een productcode die reeds in gebruik bleek te zijn. Gemeld via mail en chat maar na aankoop is de vlotte respons plots ver te zoeken ... Alsook de vraag een fac... Toon meer
Office,werkt near behoren,hopelijk…
Office,werkt near behoren,hopelijk blight het zo.Dank.
Hoogachtend
Wim Van Der Stuyft.
Dik tevreden voor dat geld kan je niet…
Dik tevreden voor dat geld kan je niet sukkelen
alles doe het goed prima donna ga het voort zeggen hoor.
Prijs goed en het doet het
Het was snel en makkelijk te instaleren…
Het was snel en makkelijk te instaleren en een duidelijk beschrijving er bij het ging probleemloos.
Conclusie tevreden
Voor de Nederlandse versie kreeg ik een waarschuwing gevaarlijk en werd niet geïnstalleerd. De Engelse versie werkt goed.

Antwoord van licentiesale.nl
Heel fijn programma en werk prima
in en paar muisklikken gebeurd
in en paar muisklikken gebeurd. super makkelijk en het werkt.
prima levering binnen 5 minuten en…
prima levering binnen 5 minuten en werkt perfect
Goede ervaring
Goede ervaring. Als ik de andere beoordelingen lees lijkt het mij dat het gebrek aan enige basiskennis de enige oorzaak is dat er iets kan mislopen. Deze mensen raad ik aan om beroep te doen op hulp te vinden bij hun kinderen, kleinkinderen of vrienden. Digibeten zouden beter eerst wat lessen volgen.
Kreeg de licentie snel binnen en de…
Kreeg de licentie snel binnen en de installatie ging gewoon super dit dankzij de goede handleiding. SUPER
Code kwam supersnel binnen
Code kwam supersnel binnen. Installatie ging dankzij goede manual prima. Dank!
Toppie
Een snelle en correcte afhandeling van aankoop met gunstige prijzen.
Onbruikbaar product
Helaas een kat in de zak. De licentiecode die ik kreeg bleek niet te werken, deze was al in gebruik. Contact gezocht met licentiesale via de chat, hier kreeg ik geen duidelijke oplossing maar de vraag om te mailen. Bedrijf geeft aan dat ze via teamviewer mee willen kijken met de installatie. Ik lees veel berichten van mensen die dit gedaan hebben maar volgens mij is dit vooral een heel groot risico. Dit heb ik aangegeven bij het bedrijf, waarna ik geen reactie meer heb ontvangen.

Antwoord van licentiesale.nl
Recentelijk Windows 11 Pro en Windows…
Recentelijk Windows 11 Pro en Windows Office 2021 aangeschaft. Snel en vakkundig geholpen. Dit bedrijf maakt haar beloftes waar. Chapeau!