Lideka heeft LED lampjes geleverd als verjaardagscadeau voor mijn dochter. Deze waren binnen enkele weken kapot, terwijl we echt niets geks hebben gedaan. De eerste reacties waren snel en vriende... Toon meer

Product op de website is niet wat geleverd wordt. Oude foto maar nieuw product wat anders werkt. RGB bluetooth blijkt ineens RGS met alleen wifi afstandbediening. Reclameren werkt wel maar het kos... Toon meer

Prachtige led lampen en mooie afstandsbediening voor een goede prijs. Wat ik miste was dat de WiFi alleen op 2,4 Ghz werkt. Dat mag wel wat duidelijker vermeld worden want dat is niet de standaard teg... Toon meer

1. E-commercemaatschappij

Lideka® is een merk dat zich concentreert op het leveren van Smart Home Producten met de allerbeste klantervaring en klantenservice.

3,3

Gemiddeld

3,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ledstrip 2x 5mtr

Snelle levering, product is zoals verwacht. Goede plakstrip op de achterkant van de ledstrip zorgt voor eenvoudige bevestiging. Werkt naar behoren.

28 november 2023

niet nakomen leverafspraken

Lideka adverteert via de website dat wanneer je het vandaag besteld je order de volgende dag geleverd word. helaas komen ze deze afspraak niet na en word het later geleverd.

20 oktober 2023

Troep

Na een paar dagen al defect !!!!
Krijg alleen garantie als ik het retour stuur , maar ik krijg de strip niet van de muur af zonder het behang er mee af te trekken dus ik moet de defecte strip laten zitten , een eventuele nieuwe strip zou ik er op of onder kunnen plakken , maarja ik krijg dus geen andere ..
dus gewoon troep !!!!! en slechte garantie

4 oktober 2023

Ledstrip werkt na 1 week niet meer

Wij hebben een bestelling gedaan (bestelling LH21365) 2*5meter rgb ic .
Levering was vlot.
Maar bij uitpakken merkte wij op dat de zakjes waar ledstrip en afstandbediening in zaten open was.
Ook plakgedeelte van led strip kwam vrij snel los bij het plakken
"Ondanks dit ledstrip toch geplaatst."

Maar na een week werkte 1ledstrip niet.
Ook kleur helderheid is niet scherp.
Van andere ledstrip

Wij hebben hierover klantenservice nog niet benaderd.
Na contact met klantenservice.
Heeft lideka het probleem zeer netjes opgelost.

Daarom de beoordeling van 2 naar 5

20 augustus 2023

ook 2e ervaring top

Eerder al iets besteld. Altijd snelle en duidelijke communicatie, snelle levering en super producten qua kwaliteit.

6 augustus 2023

Prachtige Solar Powerbank + Charger

Prima product, alle functies beantwoorden aan de handleiding. Voor mij doet deze powerbank waarvoor ik hem gekocht heb. Weliswaar laad ik meestal stroom via mijn laptop, maar ik schafte toch de combinatie met een Solar Charger aan om tijdens (lange) bergwandelingen de stroom stabiel te houden. Ook de service van Lideka kan ik wel appreciëren, in antwoord op een vraag werd kordaat maar accuraat geantwoord. Klantenservice! Ik volg zeker hun producten!

11 augustus 2023