Het begin was lastig en voor MIJ onduidelijk hoe ik een custom-board moest bestellen, maar door de goede hulp en begeleiding is het een schitterend board geworden. Erg geduldig, aangezien ik elke... Toon meer
We don’t just make boards, we craft stories. So, what’s yours?
Nijverheidsstraat 1, 2288 BB, Rijswijk, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed eerlijk advies en prettige telefonische communicatie. Denken goed mee. Afgelopen week voor het eerst gevaren met mijn FALCON en ik moet zeggen heerlijk board. Doet precies wat er omschreven wordt. Geen last van de knieën na een sessie!!

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Mooi custom board gekregen bij mijn afscheid van werk, ziet er helemaal top uit.

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Zonder afspraak werden we gewoon rondgeleid in het productie atelier met alle details over de fabricatie van hun boards. Dit heeft me definitief doen besluiten dat ik hun board wil. Heel persoonlijke aanpak en via whatsapp steeds bereid om informatie te verstrekken. Dat er verkeerde screws voor de pads geleverd werden wordt snel opgelost. Nu nog wind om mijn persoonlijk board te testen, can’t wait!!

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Sinds 2016 gebruik ik uw producten en verkoop ik ze in mijn land, het is ongetwijfeld de beste ter wereld

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Goed advies en prettige communicatie (online). Denken mee en top producten.
Gisteren voor het eerst gevaren met mijn shotgun en ik moet zeggen heerlijk board.
Super service van hele vriendelijke medewerkers! Veel zin om met dit prachtige board veel uren en sprongen te gaan maken!
Tot op het water
Top service ! Snelle levering en vlotte contact persoon via whats app ! Merci voor het nieuwe board 🚀

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Zeer vriendelijk gasten en leuk gesprek gehad waar ze het productieproces van de boards in Rijswijk even lieten zien. Erg interessant en gedreven jongen die weten waar ze het over hebben. Heel no-nonsense. Top product (shotgun).
Ik was ook een van de gelukkige die de falcon in de pre order heeft gekregen vlak voor mijn trip naar Tarifa. Ik vaar naast een TT ook veel strapless (als de golven goed zijn). Maar eerlijk is eerlijk het board overtrof alle verwachtingen en is een feest om te varen. Ik had hiervoor een Shotgun, die ik overigens ook een heel fijn board vond. Ik heb het board zowel op vlak water als in de golven gevaren in wind van 15 tot 45 knopen. Ik was een klein beetje bang voor de impact na een sprong en landing voor mijn knieën, dit omdat ik wat oudere Kitesurfer 😉 ben. Maar niets van dat alles en kan het board aan iedereen aanbevelen.
Ps. Mijn laatste sessie was met wnw op zee bij Kijkduin en het hoogte lopen heeft alle verwachtingen overtroffen.
🤙👍Hang loose Cats
Snelle levering en reactie van Lieuwe om het maar Japan te sturen!

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Los van de super gave en hoogwaardige producten is Lieuwe een kleinschalig bedrijf waar vakmanschap, r&d en passie optimaal tot hun recht komen! Fijne mensen die weten waar ze over praten, hun afspraken nakomen en waar je simpelweg een super goed gevoel aan overhoudt..

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Ik heb sinds een jaar een Lieuwe Shotgun en heb tijdens het varen een kleine beschadiging gekregen aan de rail van mijn board. Super tof dat Lieuwe dit goed heeft kunnen herstellen en hier zelfs geen kosten in rekening voor heeft gebracht! Echt een puike service!!!!

Antwoord van Lieuwe Boards B.V.
Ik wilde mijn nieuwe aankoop graag zelf komen ophalen. Dit was geen probleem en ik kreeg ook nog eens een leuke rondleiding door de fabriek! Heel erg blij met mijn nieuwe board!