Zonder afspraak werden we gewoon rondgeleid in het productie atelier met alle details over de fabricatie van hun boards. Dit heeft me definitief doen besluiten dat ik hun board wil. Heel persoonlijke... Toon meer
Het begin was lastig en voor MIJ onduidelijk hoe ik een custom-board moest bestellen, maar door de goede hulp en begeleiding is het een schitterend board geworden. Erg geduldig, aangezien ik elke... Toon meer
Zeer vriendelijk gasten en leuk gesprek gehad waar ze het productieproces van de boards in Rijswijk even lieten zien. Erg interessant en gedreven jongen die weten waar ze het over hebben. Heel no-nons... Toon meer
Goed eerlijk advies en prettige telefonische communicatie. Denken goed mee. Afgelopen week voor het eerst gevaren met mijn FALCON en ik moet zeggen heerlijk board. Doet precies wat er omschreven word... Toon meer
We don’t just make boards, we craft stories. So, what’s yours?
Nijverheidsstraat 1, 2288 BB, Rijswijk, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede communicatie en vakmanschap van een reparatie
Super snelle reactie op al mijn vragen. Iedereen is super vriendelijk en meedenkend.
Super blij met het Lieuwe Team!!!
Ga zo door xxx
Heel prettig bedrijf, goede adviezen en fantastische service.
We hebben een top-board gekocht!
Heb twee prachtige boards gekocht! Vriendelijk geholpen door het persoon en snelle verzending.
Beste boards die ik ooit gevaren heb. Al 5+ jaar supertevreden, en geweldige service. Ook de mooiste boards op de markt trouwens, by a landslide. 10/10 voor Lieuwe.
Top service voor een custom design. En een snelle levering zoals gevraagd!
Goede ontvangst en uitleg over de verschillende boardjes. Zelfs
de rondleiding door de fabriek was erg interessant en heel erg leuk om te zien hoe je eigen board is gemaakt!
Wat een topbedrijf!! Een rondleiding gehad door de werkplaats, gezien hoe boards van scratch tot eindproduct worden ontwikkeld. Leuke vriendelijke gasten en je word hartelijk ontvangen.
Erg geduldig, aangezien ik elke keer weer wat dingetjes anders wilde zien.
Er werd erg goed meegedacht.
Top hoe ze mij geholpen en begeleid hebben.
Top product, snelle duidenlijke communicatie en custom board snel geleverd.
Op de bonnefooi bij de werkplaats langs gegaan en werd goed ontvangen, had al proefgevaren dus wist welk board ik wilde hebben.
Lieuwe boards... Het beste spul voor op het water!
Top service, ieder board gemaakt met bloed zweet en tranen, en dit voel je aan je voetjes!
Once you go for a Lieuwe... Wil je nooit meer een Nieuwe..!
Na het breken van mijn Cabrinha Ace board gezocht naar een vervanger. Via internet bij Lieuwe boards terecht gekomen (je ziet ze niet vaak aan de Belgische kust). Contact gehad via whatsapp voor design (musa), maat (141), straps (pro) en personalisatie met naam en telefoonnummer. Allemaal heel vlot en responsief (net zoals het board zelf zou blijken te zijn). Een tiental dagen later stevig ingepakt Shotgun board ontvangen, materialen en afwerking laten werkelijk niets te wensen over, bijna te mooi om te gebruiken.
Maar niet gebruiken was geen optie, dus: na behoorlijk wat kilometers in uiteenlopende omstandigheden (let op: ik ben geen pro, mijn vergelijking baseert zich vooral op de eerder genoemde Ace) is mijn persoonlijke ervaring de volgende: het board is zeer stabiel bij hogere snelheden, maar toch licht en met een goede pop, wat resulteert in een meer dan behoorlijke -voor mijn kunnen- hoogte en airtime. En voor mezelf nog belangrijker: super comfortabel, ook in choppy omstandigheden. Upwind varen gaat net iets minder vlot dan met de Ace, maar het verschil is miniem.
Al bij al super blij met mijn Shotgun, voor een concurrentiële prijs heb je niet alleen « iets anders dan de anderen » maar ook een perfect afgewerkt en heel performant board.
Snelle levering, goed verpakt en heel blij met het board. Print op het board is vet. Alleen instructie voor de straps kan beter en bevestiging op board ontbreekt.
Goed bereikbaar en oog voor je speciale wensen.
En ook nog eens een super fijn boardje !
Prachtig bedrijf met bevlogen en vakbekwame mensen die een solide Nederlands product in de kitemarkt zetten. Ik ben erg tevreden met mijn Shotgun
Mooi product super vaardige schappen
Enige minpunt: uniek serienummer met certificaat ivm diefstal