Livin Dog Shop staat bekend om de vele leuke, vrolijke producten met een zeer goede kwaliteit. Snelle levering en klantenservice staat bij ons voorop.
Ambachtstraat 20, 7587BW, de Lutte, Nederland
- info@livindogshop.nl
- livindogshop.nl
Vraagt klanten om een review
Prachtige zachte hondenriem.
Mijn vorige honden riem was ik kwijt geraakt. Dus weer bij deze shop dezelfde riem gekocht. Hele fijne zachte riem. Mooie rode kleur. Goede kwaliteit. En het is gewoon een fijne webshop. Overzichtelijk, snel verstuurd. Leuke attentie bij je bestelling. Echt leuk. Misschien wel wat duurder dan elders.
Geen antwoord op mail.
Verkeerde hondenriem ontvangen. Over gemaild, 2 keer. Gelukkig kreeg ik daarna antwoord en is alles naar tevredenheid goed gekomen.
met succes binnen een week geruild
ik had de verkeerde maat besteld, en op verzoek kreeg ik gelijk het retourlabel in de mail en kreeg een week later de juiste maat toegestuurd en de zending werd keurig van te voren aangekondigd !
Bestelling was netjes verpakt en op tijd
Bestelling was netjes ingepakt, zat ook jog een lief kaartje als bedankje zat er in het doosje. Update van de aflevermoment was ook prima
Top service !!!
Snel en goed!
Geweldige webshop
Geweldige webshop. De producten die worden aangeboden zijn van goede kwaliteit en alles wordt met zorg en aandacht ingepakt en verstuurd. Overzichtelijke site en ik heb de artikelen binnen een paar dagen binnen gekregen en precies zoals afgebeeld en omschreven op de site. En een persoonlijk geschreven kaartje maakt dit een webshop waar ik graag in de toekomst weer zal bestellen.
Zeer vlotte bestelling en een snelle…
Zeer vlotte bestelling en een snelle levering.
Zeer tevreden
Persoonlijk!
Het was keurig verpakt, met een persoonlijke note (handgeschreven kaartje) en zelfs wat lekkers voor de hond was aanwezig.
Goede prijs, snelle levering
Een hele goedeborijs, snelle levering en een persoonlijke kaart met snackje meegestuurd. Helemaal top! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!