Ik vind de producten van Livinq echt heel mooi. Ogen ook deugdelijk en stevig. Enige waar ik toch een beetje tegen aan hik is het feit dat in echt zeer korte tijd de gunmetal pedaalemmer 3x een pri... Toon meer
Ondanks dat ik wist dat ik sets toiletaccessoires had besteld die niet op voorraad waren kreeg ik toch wat er wel voorradig was, opdat de aannemer het meeste nog kon monteren. Ook de laatste twee ond... Toon meer
Zeer nette en goede artikelen van een goede kwaliteit. Door LIVINQ heb mijn wc kunnen omtoveren tot een mooiere en handigere plek doordat de LIVINQ artikelen niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch... Toon meer
Was aan het kijken naar een (mat)zwarte accessoires voor de voor de WC zowel boven en beneden. Totaal geen spijt van de aankoop. Snelle service en hele goede kwaliteit! Bij de renovatie van mijn badka... Toon meer
Livinq is een Nederlands merk gespecialiseerd in toilet- en badkameraccessoires. Wij brengen de allernieuwste trends naar jouw badkamer. Bij ons krijg je altijd een kwalitatief goed design tegen een betaalbare prijs. Al onze producten worden ontworpen met het oog op maximaal comfort en gebruiksgemak. Zorgeloos genieten met standaard vijf jaar garantie op al onze producten. Kies voor kwaliteit, kies Livinq.
Vraagt klanten om een review
Snelle en goede levering en een mooi product.
Ik vind de producten van Livinq echt heel mooi. Ogen ook deugdelijk en stevig.
Enige waar ik toch een beetje tegen aan hik is het feit dat in echt zeer korte tijd de gunmetal pedaalemmer 3x een prijsverhoging heeft gehad en nu €20,- duurder is geworden (kost nu €54,90)!

Antwoord van Livinq B.V.
Alles werd op tijd bezorgd en de producten zien er goed uit!

Antwoord van Livinq B.V.
Ook de laatste twee onderdelen werden sneller geleverd dan beloofd. Echt top!

Antwoord van Livinq B.V.
Snelle levering en goede communicatie.
Mooie spullen voor in het nieuwe toilet.
Mooi spul met prima prijs-kwaliteit verhouding. Keurig verpakt en netjes op tijd in huis. Hopelijk blijft het lang mooi 🙏
Mooi sanitair alleen jammer dat bij closetborstel geen dekseltje zit maar voor de rest mooie kwaliteit.
Mooi product voor een goede prijs.
Mijn aankoop was een mat zwarte toilet garnituren set. Kwalitatief boven verwachting mooi product.
Snelle levering. Mooi product tegen een schappelijke prijs.

Antwoord van Livinq B.V.
Het is erg vervelend als je iets online besteld, betaald en het niet geleverd krijgt omdat het niet voorradig is. Het moet toch niet zo moeilijk zijn voor een webwinkel om de juiste voorraad aan te geven op de site zodat dit niet voorkomt. Heb het geld wel na 2 dagen terug ontvangen maar vind het niet netjes. Daarom 1 ster