Ik vind de producten van Livinq echt heel mooi. Ogen ook deugdelijk en stevig. Enige waar ik toch een beetje tegen aan hik is het feit dat in echt zeer korte tijd de gunmetal pedaalemmer 3x een pri... Toon meer
Ondanks dat ik wist dat ik sets toiletaccessoires had besteld die niet op voorraad waren kreeg ik toch wat er wel voorradig was, opdat de aannemer het meeste nog kon monteren. Ook de laatste twee ond... Toon meer
Zeer nette en goede artikelen van een goede kwaliteit. Door LIVINQ heb mijn wc kunnen omtoveren tot een mooiere en handigere plek doordat de LIVINQ artikelen niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch... Toon meer
Was aan het kijken naar een (mat)zwarte accessoires voor de voor de WC zowel boven en beneden. Totaal geen spijt van de aankoop. Snelle service en hele goede kwaliteit! Bij de renovatie van mijn badka... Toon meer
Livinq is een Nederlands merk gespecialiseerd in toilet- en badkameraccessoires. Wij brengen de allernieuwste trends naar jouw badkamer. Bij ons krijg je altijd een kwalitatief goed design tegen een betaalbare prijs. Al onze producten worden ontworpen met het oog op maximaal comfort en gebruiksgemak. Zorgeloos genieten met standaard vijf jaar garantie op al onze producten. Kies voor kwaliteit, kies Livinq.
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Livinq B.V.
Overzichtelijke site, snelle levering.
Goed verpakt. Goede kwaliteit

Antwoord van Livinq B.V.
Toilet accessoires zien er precies hetzelfde uit zoals is te zien op de website. Erg mooi!
Of het kwalitatief ook een aanrader is zal nog moeten blijken onze toiletverbouwing moet nog starten.
Maar ben al wel blij met de accessoires. En vertrouw erop dat ik geen spijt krijg van de aankoop
snel en goede mooie producten tegen een nette prijs
het bestelde was snel binnen, aangezien het voor een verjaardag was, heb ik het nog niet opengemaakt.
De producten worden pas gegeven met Kerst, dus ik weet niet hoe ze gaan bevallen. Maar ze zien er mooi uit. Ik ben heel benieuwd of na gebruik ( langere tijd) ze er mooi uit blijven zien. Op dit moment kan ik dus geen review geven, buiten dat het er mooi uitziet.
Snel geleverd!
Alles ingepakt in sterke mooie dozen..
Bij openen zag ik dat er kwaliteit spullen in zaten... massief en mooi van kleur.. compleet krasloos..
Super blij met de bestelde producten. Ziet er heel chic en kwaliteitsvol uit :) echt een aanrader
De bestelling ging gemakkelijk, de levering was snel en de badkamer spullen die ik besteld heb zien er mooi uit.
Binnen aanvaardbare tijd geleverd, jammer dat er bij een van de 3 toiletborstels met houder de onderkant er niet in zat. Zat los in het zakje. De andere 2 perfect in orde.
Goed product,prima verpakking en op de juiste tijd geleverd