Ik had paar dagen terug een bestelling geplaatst maar had nog niks gehoord over de levering ervan. Ik heb ze een chat gestuurd en ben gelijk geholpen door Salma, blijkbaar is mijn pakketje kwijtgeraak... Toon meer
Ik ontving zeer mooie, kwalitatieve lingerie van Lounge. Het retour verzenden verloopt heel vlot en kosteloos. Echter duidde ik de laatste keer een foutieve terugzendingsmethode aan, maar Amber nam... Toon meer
Super goede klantenservice. Had problemen met het pakketje, dit door DHL in het sorteercentrum, maar Lounge pakt dit helemaal op zich. Missende dingen opgestuurd gekregen zonder enige moeite! Oo... Toon meer
Established in 2016, Lounge is a modern fashion house that collides a decade-long mastery of British contour design with a desire to craft fashion that empowers its wearer. From innovative lingerie to soft knits and tailored clothing, Lounge creates pieces that celebrate inclusivity, desirability and design expertise.
Verenigd Koninkrijk
- loungeunderwear.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede klantenservice!
Ik had een bestelling geplaatst waarvan de maten helaas te groot bleken. Ik wilde deze kosteloos omruilen voor kleinere maten, maar door mijn verhuizing naar het buitenland ontstond er een probleem met de levering.
Ik heb uitgebreid contact gehad met de klantenservice en moet echt zeggen dat ze snel reageren en actief meedenken in oplossingen. Na meerdere e-mails heen en weer kwamen ze met een passende oplossing om het pakket kosteloos naar mijn nieuwe adres te verzenden. Helaas ging het alsnog mis en werd het toch naar mijn oude adres gestuurd.
Gelukkig heb ik dit kunnen oplossen met de nieuwe bewoner. Lounge heeft zich hiervoor netjes geëxcuseerd en bood een gratis verzending aan als compensatie. Ondanks dat niet alles vlekkeloos verliep, nam Lounge wél haar verantwoordelijkheid en werd ik oprecht geholpen. Dat vind ik uiteindelijk belangrijker dan dat alles in één keer perfect gaat.
Klantenservice 10/10
Ik bestel regelmatig bij Lounge en eigenlijk is het altijd super. Snelle levering, goede qualiteit en mooie producten. Alleen dit keer had ik per ongeluk een defect product geleverd gekregen, balen! Maar de customer service was echt geweldig. Ik werd heel vriendelijk en snel geholpen door Sadie en zij heeft er gelijk voor gezorgd dat ik een nieuw product toegestuurd kreeg.
Nu weer in handen van een nieuw product dus super blij
Fijne retour afwikkeling
Fijne afhandeling met een retourzending. Snelle respons en een goede afwikkeling.
Top service
Aan Simon ligt het niet! Wat een topper herkent je gewoon terwijl je een ander gesprek begint. DHL maakt er een puinzooi van maar gelukkig heeft lounge een top service!! Ik heb vertrouwen in de oplossing vanuit lounge.
Nooit ontvangen
Een bestelling gedaan, maar nooit ontvangen. Hier meerdere malen klantenservice voor ingeschakeld, maar er is hier uiteindelijk niks mee gedaan. Het was een grote bestelling die me veel geld heeft gekost. Meerdere malen een formulier ingevuld en contact met ze gezocht, maar zonder succes. Ik zou hier absoluut niet bestellen.

Super
Super! Kwaliteit van de Bh en ondergoed erg goed. Bij de laatste bestelling was de bh niet helemaal naar toe behoren. 1 kant van de cup was grote en anders dan de andere. Meteen een mail gestuurd en super lieve reactie gekregen. Zojuist een mail gekregen met een nieuwe bh die verzonden is. Super service! Ik kan je lounge 100% aanraden :)
Super geholpen door Simon
Super geholpen door Simon. Nadat een item stuk ging naar 1 keer dragen, contact opgezocht met de klantenservice. Binnen 3 werkdagen had ik al een nieuw item binnen! Bedankt hiervoor.
Te klein, goede klantenservice
Ik heb een bh besteld in mijn eigen maat, deze viel te klein. Een jaar later heb ik een andere bh besteld, deze keer in een maat groter, deze was ook te klein. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ben enorm goed geholpen door Amber. Zij heeft mij geholpen een nieuwe maat te vinden en bestellen en heeft geholpen met gratis retourneren. Ze heeft me enorm aardig te woord gestaan.
Al in al vind ik het goede kwaliteit en enorm mooie lingerie, echter kunnen de maten wel aangepast worden.
Super snelle hulp
Ik werd binnen 5 minuten geholpen door een medewerker en toen was mijn probleem binnen een paar minuten opgelost en werd het product opnieuw opgestuurd. Super fijn!
Fijne klantenservice
Snelle verzending. Klantenservice was goed te bereiken en kon goed helpen toen mijn retourzending niet goed verwerkt leek te zijn.
Super service
Nadat mn pakket is beschadigd hebben ze super goed geholpen en nieuwe artikelen mogen ontvangen de kwaliteit van het product is fantastisch
2 volledig verkeerde maten opgestuurd…
2 volledig verkeerde maten opgestuurd gekregen, snap je toch niks van. Simon heeft me gelukkig goed geholpen met het omruilen zodat ik wel de juiste maten krijg.

Antwoord van Lounge
Vriendelijk en snelle reactie op mails
Georgia en Sadie hebben me erg goed geholpen. Ik was mijn pakketje kwijt, doordat ik per ongeluk de verkeerde adresgegevens erop gezet had. Ze hielpen mee om met de pakketdienst contact op te zoeken, maar dat lukte niet goed. Ik kreeg mijn bestelling opnieuw opgestuurd.
Ze waren vriendelijk en ik kreeg erg snel antwoord terug op mijn mails.
Ik zal hier zeker vaker bestellen!
Tijdens black Friday 2 bestellingen…
Tijdens black Friday 2 bestellingen gedaan. Echter paste niet alles en kon er van beide pakket wat retour, dit als 1 pakket verstuurd maar word er vanuit lounge het retour niet goed verwerkt waardoor ik mijn geld niet terug krijg.
Hier een melding van gemaakt bij lounge waarop ik terug krijg contact op te moeten nemen met de pakketkoerier terwijl mijn retour wel is aangekomen. Verder word er geen hulp/service verleend en moet je het maar uitzoeken.
Dit valt mij erg tegen. Ik had graag tot een oplossing willen komen.

Antwoord van Lounge
Sara heeft me netjes en heel snel…
Sara heeft me netjes en heel snel geholpen bij een klacht over een product. Zeer tevreden met deze afhandeling
Prachtige set en hele goede service
Prachtige set en hele goede service! Ik had een set besteld tijdens de feestdagen en zag in de app Shop niks gebeuren na ongeveer een week na bestelling. Contact met de klantenservice liet snel eruit komen dat ze ermee bezig waren en voor ik het wist had ik het binnen. Super blij mee!
Ik ben geholpen door medewerker Sadie
Ik ben geholpen door medewerker Sadie. Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en zij is meteen in actie gekomen en heeft het probleem opgelost.
Topie opgelost
Goede dag
We hadden één bestelling gedaan en miste één item naar heen en weer gemaild te hebben is het netjes opgelost een één Nieuwe item is koste loos nagezonden
Topie geregeld
Sara heeft echt goed geholpen met een…
Sara heeft echt goed geholpen met een retourzending wat is opgelost!
Heel fijn!
Mega slechte retour services
Mega slechte retour services, 1 van de 2 door mij bestelde setjes terug gestuurd omdat deze niet paste. Vervolgens krijg ik een mail dat maar 2 van de 4 artikelen worden terugbetaald omdat de andere twee volgens het magazijn niet zijn ontvangen. Dit klopt niet want ik heb alle 4 de producten gewoon netjes terug gestuurd dus deze fout ligt bij hun eigen magazijn. Hier contact over opgenomen met de klantenservice waar totaal niet werd geluisterd naar mijn verhaal waardoor ik nog steeds niet het bedrag terug heb waar ik recht op heb.