Ik had paar dagen terug een bestelling geplaatst maar had nog niks gehoord over de levering ervan. Ik heb ze een chat gestuurd en ben gelijk geholpen door Salma, blijkbaar is mijn pakketje kwijtgeraak... Toon meer
Ik ontving zeer mooie, kwalitatieve lingerie van Lounge. Het retour verzenden verloopt heel vlot en kosteloos. Echter duidde ik de laatste keer een foutieve terugzendingsmethode aan, maar Amber nam... Toon meer
Ik bestel regelmatig bij Lounge en eigenlijk is het altijd super. Snelle levering, goede qualiteit en mooie producten. Alleen dit keer had ik per ongeluk een defect product geleverd gekregen, balen... Toon meer
Super goede klantenservice. Had problemen met het pakketje, dit door DHL in het sorteercentrum, maar Lounge pakt dit helemaal op zich. Missende dingen opgestuurd gekregen zonder enige moeite! Oo... Toon meer
Established in 2016, Lounge is a modern fashion house that collides a decade-long mastery of British contour design with a desire to craft fashion that empowers its wearer. From innovative lingerie to soft knits and tailored clothing, Lounge creates pieces that celebrate inclusivity, desirability and design expertise.
Verenigd Koninkrijk
- loungeunderwear.com
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sara heeft top geholpen tot zoeken naar oplossing
Erg vriendelijk en goed geholpen door Sara omdat me bestelling al meerdere weken niet verzonden/aangekomen is.
Defect artikel
Heb een defect artikel ontvangen, en mailde daarna de klantenservice erover. Ik mag het product houden en heb mijn geld teruggekregen (had ook de optie om een cadeaubon te krijgen). Heel fijn!
Lounge is top
Klantenservice was erg snel en behulpzaam! Daarnaast is het ondergoed precies zoals op de site, in ben groot fan en vaste klant!
Goede service!!
Klantenservice
Een fijne klantenservice om mee te communiceren. Geholpen door Danielle en heeft me super snel geholpen.
Goede service!
Ik heb al meerdere keren besteld op Lounge. Dit keer had ik een bh er tussen zitten met een fabrieksfout (bandje is verkeerd om gemonteerd). Ik mag de bh houden en krijg een nieuwe toegestuurd. Erg fijn want ik kan zelf de defecte repareren en krijg een goede nieuwe toegestuurd.
Echter is de klantenservice ook erg snel en reageerd goed op je vragen (niet door een robot!!). Echt een top winkel, ga zeker meer bestellen!
Slechte retour service
Net zoals een andere klant heb ik mijn pakket retour gedaan. Items waren te groot. Retour via post NL. Krijg ik te horen dat de verzendbewijs niet overeenkomt met de verzendlabel. Adres en alles klopte en volgens post NL is het retour ook in goede order ontvangen. Volgens Lounge is het niet ontvangen. 3+ weken later nog steeds geen refund.
Probeerde in eerste instantie met DHL retour te doen en de ontvangen label was niet eens geldig!

Geen terugbetaling
Twee maanden geleden heb ik een aantal items besteld via Lounge. Helaas waren de items te groot, dus heb ik ze teruggestuurd. Normaal gesproken ben ik niet iemand die snel aandringt op een terugbetaling, maar inmiddels is er al anderhalve maand verstreken.
Volgens het verzendbewijs dat ik kreeg bij het DHL-punt is het pakket keurig afgeleverd op het retouradres. Toch krijg ik van de klantenservice nu te horen dat ik niet het “juiste” verzendbewijs heb gestuurd en dat zij een andere trackingcode hebben. Dit vind ik vreemd, want volgens mij klopt er niets van.
Het komt er nu op neer dat ik 130 euro heb betaald voor items die ik nooit heb gehouden, en daar baal ik eerlijk gezegd flink van.

super service door Danielle m
super service door Danielle m, heeft geholpen met een andere bh te zoeken in dezelfde pasvorm en stijl die ik fijn vind. al jaren hele blije klant bij ze. super service en altijd super geholpen!
Slechte klanten service
Bij de sale had ik een aantal items bij Lounge Underwear besteld, de items zouden met DHL worden geleverd. Echter stond aangegeven dat zij het pakket hadden afgeleverd in de brievenbus. Dit was niet het geval, het pakket was kwijt. Dus al snel nam ik contact op met Lounge Underwear, spreek je eerst met een robot… maar daarna met een medewerker, zij gaf aan dat ze het zou gaan uitzoeken en contact met mij opnam. Dit is inmiddels 2 maanden geleden … zeer slecht geld kwijt en er word geen contact met je op opgenomen.

Super klantenservice
Super klantenservice! En super mooie lingerie.
Erg goed geholpen door Sara
Erg goed geholpen door Sara, twee nieuwe strings opgestuurd gekregen en erg goed geholpen!
Goede hulp met verkeerde item…
Per ongeluk het verkeerde item ontvangen, maar na contact te hebben opgenomen met Sara van de klantenservice werd het juiste item binnen no time opgestuurd, zonder gedoe! Heel fijn!
Oprecht slecht
Oprecht slecht. Had spullen besteld paste niet. Dat is okay natuurlijk dus had een groot deel terug gestuurd. Heb 2 dingen gehouden die wel goed zaten. Vervolgens retour gemeld terug gestuurd. De helft me geld terug gekregen. Andere helft niet gebeld contact opgenomen. Maar nee ze konden het niet terug vinden dus dat was mijn probleem vervolgens geen cent meer terug gezien en heb het gewoon moeten betalen. Terwijl ik geen spullen heb en hun hun spullen terug. Slechte servies ooit!!!!!!

Antwoord van Lounge
Plakbh plakt niet, hele slechte kwaliteit!
Ik heb pads bestelt, plakbh’s, en ze werken totaal niet. Ze blijven niet plakken en de hoeken komen helemaal los. Ik kan ze ook niet eens retourneren omdat ze in de uitverkoop zijn gekocht. Hele slechte kwaliteit. Ik zou het op prijs stellen om op z’n minst mijn geld hiervoor terug te krijgen.

Aanrader
Mooie Items en als het toch niet is wat je verwacht makkelijk retourneerbaar voor een kleine vergoeding.
1set gehouden en super blij mee.
Kom zeker nog een keer shoppen
Niet binnengekomen
Deze besteld en zag een paar dagen later dat het automatisch geretourneerd is.
Geld nog niet terug. Contact met de webshop gaat ook moeizaam.

Retourneren lukt niet
Ik zit met hetzelfde probleem dat iemand voor mij ook al beschreef; het retourlabel wordt niet geaccepteerd bij het DHL punt. Na meerdere keren ben ik het zat.
Het contact met Lounge Underwear gaat ontzettend moeizaam, alleen via de chat, je krijgt vaak geen kloppende antwoorden of het wordt gewoon zogenaamd niet begrepen. Heel frustrerend dit, want ik wil gewoon retourneren en mijn geld terug!
En nu willen ze ook dat ik het opstuur naar Engeland, en dat is dan weer 25 euro.
Maar het is niet hoopvol, zag bij die andere persoon weer de reactie staan die al te bekend is, dat ze contact opnemen, maar dan komen er altijd weer dezelfde standaard nietszeggende reacties waar je niks mee kunt.
Bestel hier voorlopig niet zou ik zeggen, want ik denk dat dit probleem eerst door hun opgelost moet worden.
Want anders kun je dus niet retourneren, ja of voor 25 euro.
Net contact gehad met DHL, die kunnen de verzendlabels niet eens vinden in hun systeem. Dus er is echt was mis. Zij zeggen dat in dat geval Lounge contact op zou moeten nemen met hun contactpersoon bij DHL. Want ik als consument kan dat niet.
Ik hoop dat Lounge het gaat oplossen, en niet meer zegt dat je het dan maar op moet sturen op eigen kosten.

Slechte service
Ik bestel hier regelmatig en ben altijd enorm tevreden! Nu had ik een tijd geleden een order geplaatst en wou 1 item van de 6 terugsturen omdat ik niet de juiste maat had besteld. Zoals als eerder gedaan wat wel goed ging heb ik een retour aangevraagd via de site en een retour QR gekregen. Ik ben 2 maal naar verschillende pakketpunten geweest en beide gaven aan dat dit een onjuiste QR code was. Ik heb vervolgens contact gezocht en mij is aangeraden om de retour opnieuw aan te melden en dit keer voor een geprint label te gaan. Dit heb ik gedaan en ik ben voor de derde keer naar een pakketpunt gegaan, wederom werkte hij niet. Ik heb weer contact gezocht waarna mij verzocht werd het zelf naar hun op te sturen. Ik ben voor de 4de keer naar een pakketpunt geweest en de vrouw gaf aan dat naar Engeland versturen 25 euro kost terwijl via lounge retouren mij maar 3/4 euro kost. Ik heb nogmaals contact gezocht en ik maar ook zij hadden geen idee wat er mis ging met de QR codes, begrijpelijk want ik stuur vaak dingen op maar heb ook geen idee hoe dit komt. Nu zouden ze dit onderzoeken en binnen 1 week reactie geven. Na 1 week geen reactie gehad en ik heb nog een keer contact gezocht. Mij werd verzocht af te wachten en nu een week verder heb ik nog steeds niks gehoord. Ik heb inmiddels zo vaak contact gezocht en ben enorm vaak naar een pakket punt geweest en vind het belachelijk dat ik zo lang moet wachten. Ik wil mijn geld terug voor dit item!