Ik had paar dagen terug een bestelling geplaatst maar had nog niks gehoord over de levering ervan. Ik heb ze een chat gestuurd en ben gelijk geholpen door Salma, blijkbaar is mijn pakketje kwijtgeraak... Toon meer
Ik ontving zeer mooie, kwalitatieve lingerie van Lounge. Het retour verzenden verloopt heel vlot en kosteloos. Echter duidde ik de laatste keer een foutieve terugzendingsmethode aan, maar Amber nam... Toon meer
Ik bestel regelmatig bij Lounge en eigenlijk is het altijd super. Snelle levering, goede qualiteit en mooie producten. Alleen dit keer had ik per ongeluk een defect product geleverd gekregen, balen... Toon meer
Super goede klantenservice. Had problemen met het pakketje, dit door DHL in het sorteercentrum, maar Lounge pakt dit helemaal op zich. Missende dingen opgestuurd gekregen zonder enige moeite! Oo... Toon meer
Established in 2016, Lounge is a modern fashion house that collides a decade-long mastery of British contour design with a desire to craft fashion that empowers its wearer. From innovative lingerie to soft knits and tailored clothing, Lounge creates pieces that celebrate inclusivity, desirability and design expertise.
Verenigd Koninkrijk
- loungeunderwear.com
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tevreden
Lingerie zit goed en fijn! Helaas was er al snel een kapot gegaan. Heb contact opgenomen en heb binnen een uur nog alles geregeld en krijg ik een nieuwe! Laura heeft mij goed geholpen!
Sadie was really quick and helpful!
Geweldige items
Geweldige items, goede kwaliteit en een uitstekende service.
Dubbel gevoel
Ik ben over het algemeen heel enthousiast over de producten van lounge, echter: ik heb contact opgenomen, omdat de jas die ik er kocht kleur af geeft op kleding. De reactie die ik kreeg was dat het op foto's niet goed zichtbaar is, ervoor gewaarschuwd wordt het op label, maar het risico wel minimaal is. Ik heb voor alle producten die ik kocht een fantastische review geschreven, maar bij de specifieke jas wel ook eerlijk mijn struggles ermee verteld. Alle product reviews zijn zichtbaar, behalve die bij de jas. Dit in combinatie met het feit dat er geen enkele compensatie is voor het feit dat de jas meerdere kledingstukken heeft geruïneerd vind ik toch erg jammer. De rest van mijn aankopen ben ik gelukkig dus wel heel enthousiast over.

Great service
Mijn pakket was helaas opengescheurd en incompleet bij levering, waarschijnlijk is er iets uitgevallen tijdens het transport. Ik ben netjes en snel geholpen door de klantenservice en kreeg meerdere opties aangeboden om het probleem op te lossen. Erg tevreden over de afhandeling.
Goede hulp van de klanten service
Had een probleem met een retour zending en had contact opgenomen met de klanten services. Werd gelijk goed geholpen en kwamen ook gelijk met een oplossing. Is gelijk opgelost het probleem en werd super snel een vriendelijk geholpen
Goed geholpen door de klantenservice
Goed geholpen door de klantenservice, top!
Artikel retourneren gaat ontzettend…
Artikel retourneren gaat ontzettend lastig, dan krijg je een cadeaubon ipv het geld terug… bestel je opnieuw, krijg je gewoon een maat groter dan wat je bestelde? Hoe moeilijk is het

Fijne hulp en meedenkend
Fijne hulp en meedenkend. Artikelen zijn kwalitatief!
Ik had een bh binnen gekregen met iets…
Ik had een bh binnen gekregen met iets van make-up erop. Ik heb toen een mailtje gestuurd en kreeg heel snel reactie en goede hulp.
Ik mocht het artikel houden en kon kiezen tussen een bon of geld terug. Heel netjes opgelost
Goede service na een fout
Ik had besteld op lounge en ik kreeg een verkeerde maat broekje binnen. Ik had dit gemeld bij de klantenservice en ze hadden mij snel geantwoord en geholpen en was het opgelost, ze hebben een goede service gegeven na dat ze een fout hadden gemaakt. Ben erg tevreden!
Top service
Al heel vaak een bestelling geplaatst bij Lounge en altijd heel tevreden. Laatst kreeg ik een verkeerde maat thuisbezorgd, en na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, kreeg ik binnen no-time de juiste maat opgestuurd!!!!
Ik heb een defect item ontvangen
Ik heb een defect item ontvangen, dit is direct super netjes opgelost door Angelique! Gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen top service ❤️
Ik had een probleem met mijn…
Ik had een probleem met mijn bestelling, maar werd direct goed geholpen door klantenservice.
Goeie kwaliteit. Klantenservice minder
Goeie kleding, kwaliteit is zeker hoog. Meerdere keren al hier dingen gekocht en erg blij mee.
Klantenservice is wel minder, alleen in het engels te bereiken niet heel erg praktisch maar goed. Heb ook al meerdere keren gehad dat er iets mis was met de bezorging en dat het teruggestuurd werd omdat ze mijn appartement nummer als huisnummer hadden gezet terwijl dit niet goed was.

Antwoord van Lounge
Heel fijn geholpen door Laura met het…
Heel fijn geholpen door Laura met het retourneren van mijn artikelen. Het was snel en en duidelijk!
Bij retourzendingen worden veel fouten…
Bij retourzendingen worden veel fouten gemaakt. Ten eerste duurt het heel erg lang voordat de retourzendingen worden verwerkt. Daarnaast klopt het restitutie bedrag niet. Echt een enorm gedoe, slechte klantenservice.

Antwoord van Lounge
Ik wacht al een maand op mijn geld…
Ik wacht al een maand op mijn geld retour van een retourzending. Iedere keer als ik mail krijg ik reactie dat ze vertraging hebben. De wettelijke termijn voor retour betalingen is 14 dagen, op mijn laatste mail geen reactie gekregen en ik heb nog steeds mijn geld niet terug!

Antwoord van Lounge
Slechte klantenservice, pakket nog niet ontvangen na 3 weken!
Ik schrijf normaal niet snel een negatieve review, maar ik ben enorm ontevreden over de klantenservice. Ik heb op 11 februari een bestelling geplaatst, maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Het contact verloopt uiterst traag, en na meer dan een week heb ik pas een reactie ontvangen. Dit is echt teleurstellend!

Slecht contact over retour
Eerder heb ik bij Lounge besteld en de lingerie is echt prachtig en snel verzonden. Mijn laatste pakketje werd echter door DHL naar Lounge teruggestuurd en tot nu toe heb ik hier geen reactie op ontvangen. DHL adviseerde om contact op te nemen met Lounge, maar het contact verloopt traag. Ik wil graag weten waar mijn pakket nu is en wat er mee zal gebeuren, vooral als het verloren is. Zeker gezien de prijs van de artikelen, verwacht je meer.