Ik had paar dagen terug een bestelling geplaatst maar had nog niks gehoord over de levering ervan. Ik heb ze een chat gestuurd en ben gelijk geholpen door Salma, blijkbaar is mijn pakketje kwijtgeraak... Toon meer

Ik ontving zeer mooie, kwalitatieve lingerie van Lounge. Het retour verzenden verloopt heel vlot en kosteloos. Echter duidde ik de laatste keer een foutieve terugzendingsmethode aan, maar Amber nam... Toon meer

Ik bestel regelmatig bij Lounge en eigenlijk is het altijd super. Snelle levering, goede qualiteit en mooie producten. Alleen dit keer had ik per ongeluk een defect product geleverd gekregen, balen... Toon meer

Super goede klantenservice. Had problemen met het pakketje, dit door DHL in het sorteercentrum, maar Lounge pakt dit helemaal op zich. Missende dingen opgestuurd gekregen zonder enige moeite! Oo... Toon meer

1. Ondergoedwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Modeontwerper

Established in 2016, Lounge is a modern fashion house that collides a decade-long mastery of British contour design with a desire to craft fashion that empowers its wearer. From innovative lingerie to soft knits and tailored clothing, Lounge creates pieces that celebrate inclusivity, desirability and design expertise.

4,5

Uitstekend

19K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte klantenservice!!

Slechte klantenservice!!! Lukt niet om iemand persoonlijk te bereiken. Een deel van mijn retour is niet verwerkt, waardoor ik mijn €100 niet terug heb gekregen. Heb vanaf december hierover al meerdere keren gemaild naar de klantenservicemail, maar tot op heden krijg ik alleen maar een reactie dat ik geduld moet hebben. Mijn geduld is inmiddels wel op!!

10 februari 2025

Hi Felien,
Justine here - I hope you're doing well.
I’ve looked into this and noticed that two orders were combined in one return, which can sometimes cause delays at the warehouse. That said, I want to get this sorted for you as quickly as possible. I’ve just replied to your recent email, so we can continue the conversation there.
Looking forward to resolving this with you!

23 januari besteld en nog niks binnen……

23 januari besteld en nog niks binnen… Er staat een bezorgtijd van 1-2 dagen dat lijkt niet helemaal te kloppen. Misschien dat ze het druk hebben?
Ik hoop dat mijn pakketje nog komt

23 januari 2025

Hi Famke,
Eleanor here - I hope you are well!
Thanks for leaving a review, I am really sorry to hear you are still waiting on your parcel and I'd love to help get this resolved. I can see you have emailed us in , so I will get back to you now via this email thread.
I look forward to hearing from you.

Bestelling geplaatst nog steeds niet ontvangen

Bestelling geplaatst nog steeds niet ontvangen mails gestuurd maar contact krijgen is moeilijk. Slechte ervaring!

20 januari 2025

Hi Nida,
Kate here - I hope you are well? I am so sorry to hear you are still waiting for your parcel, I would love to help. Could you email us at info@lounge.com with the subject line "FAO Kate" then I can get back to you as a priority.

Ik krijg geen reactie en hoor maar niks

Ik heb een Valentijns setje gekocht Alleen ik heb nog steeds niks binnen is al een week geleden dat ik hem heb besteld. Heb alleen een bevestiging mail gekregen verder niks. Ik heb ze gemaild, geen reactie. Via insta gedmt, geen reactie. Word er gek van. Ik lees wel echt hele goede reviews dus vind het echt apart. Gaat ook niet om een klein bedrag.

23 januari 2025

Hi Jill,
Kate here, I'm sorry to hear you haven't received your order.
I can see my colleague has been in touch with you about the delay, and it looks like everything’s been sorted now. Just to make sure you’re completely happy, I’ll send you a follow-up in case you have any other questions.
Speak soon, and have a lovely day.

Sinds ik lingerie van Lounge koop is…

Sinds ik lingerie van Lounge koop is mijn zelfverzekerdheid enorm gestegen! Buiten het feit dat de kwaliteit ontzettend hoog is zijn ze vergeleken prijs/kwaliteit een van de beste, maar ook de verzending gaat snel, wat heel de ervaring fijn maakt.

18 januari 2025

goede service

Ik had wat besteld maar er was iets mis met mijn adres. Dus mailde ik meteen naar de klantenservice. Ik kreeg snelle reactie en werd goed geholpen. Echter was mijn bestelling zo snel verzonden dat ze er niets aan konden veranderen, maar mijn bestelling kwam wel aan! Ik ben erg tevreden en zal zeker nog een keer bestellen!

21 december 2024

Top site en medewerksters

De medewerkster Jessica B heeft mij heel goed te woord gestaan, heeft mij super snel en goed geholpen. Als je vragen hebt neem zeker contact op en ook raad ik het ondergoed van Lounge aan, hele goede kwaliteit en zit lekker.

16 december 2024

Fijne klantenservice

Een product was na 1 keer dragen al kapot, ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd perfect geholpen door Amelia. Ik krijg een nieuw item en ik ga er vanuit dat het een fabrieks foutje was aangezien de kwaliteit er heel goed uitzag! ☺️

4 december 2024

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd

Ben al een week aan het wachten.
Ik kreeg de vraag of ik een herzending wou maar er word niet meer gereageerd.
Ik wil graag mijn geld terug , want ik heb de spullen niet meer nodig !
Order NL299392

Nu een mailtje gekregen.
Maar ik heb nu niks meer aan de bestelling zoals ik al aangaf.
Ik wil mijn geld terug zoals ik al meerdere malen heb aangegeven.
Hopelijk ontvang ik nu wel een terugbetaling

22 november 2024

Hi Dees,
Eleanor here - I hope you are well.
I am really sorry to hear you have not received your parcel - I'd love to help. I can see you have been speaking with my colleague, so I have followed up with you via the same email thread.
I look forward to hearing back from you!

Forgot 2 items

Ze waren 2 artikelen vergeten op te sturen. Ik bericht de klantenservice en alles word gelijk geregeld! Super goede en snelle service!

23 november 2024

Ik had geen mail gekregen van mijn…

Ik had geen mail gekregen van mijn bestelling maar ik had de verkeerde mail der bij gezet dus blijkbaar dus ging naar klanten survice en werd gelijk geholpen en is gelijk op gelost.

21 november 2024

Niet bestellen hier

Echt wat een rot bedrijf. Lang geleden een aantal producten besteld voor een vriendinnetje haar verjaardag. Paste niet dus ging retour, continu waren de producten die ik ruilde met de retour producten niet in stock. Op een gegeven moment was ik daar klaar mee en dus geld terug gevraagd. Ik kreeg maar de helft van het bedrag terug. Vervolgens vroeg ik hoe dit zat en heb ik nooit meer een antwoord gekregen. Niet hier bestellen!

20 augustus 2024

Hi Lucia,
Kate here, I’m sorry to hear that the refund hasn’t come through as you expected. I saw my colleague had previously sent you a breakdown of your return, but it seems we didn’t receive a response.
I’ve just sent a follow-up to help you further with this and so I can ensure we get this sorted for you.
I look forward to hearing from you soon!

Prima betrouwbare website, snelle levering, goede spullen

Prima website, geen fake, levering duurde 1 dag langer, maar werd daar meteen over geïnformeerd. Direct antwoord op mijn mailtjes met vragen. Achteraf betalen met Klarna, maar dit is een zéér goede en betrouwbare website. Prima klantenservice en levering. Ook producten zijn goed!! Aan te raden

14 november 2024

Bestel hier nooit meer

Op 9 oktober voor mijn vriendin producten besteld bij Lounge,15 oktober gaf DHL aan dat de bestelling geleverd zou zijn. Niks ontvangen.

Daarna werd door lounge de schuld bij DHL gelegd en door DHL de schuld bij lounge. E-mail contact gehad met Charl. 25 oktober dan eindelijk een oplossing gevonden.. de bestelling (€77,-) zou opnieuw verstuurd worden naar een ander adres.

Het is nu 1November, geen bevestiging gehad dat het pakket überhaupt onderweg is. Zo ga je niet met klanten om.

Kortom iets besteld voor €77,- nooit ontvangen en geen oplossing, teleurgestelde vriendin. Als ik het geld verbrand had, hadden we er meer lol van gehad.

1 november 2024

Hi Bastiaan,
Becky here - I hope you are well?
I am really sorry to hear this has been your experience so far. We are experiencing a very high volume of queries during our busy period and are working hard to get back to customers as soon as we can. Could you send me an email at info@Lounge.com with the subject line "FAO Becky" and I will pick this up as a priority.
Looking forward to hearing from you!