Ik had paar dagen terug een bestelling geplaatst maar had nog niks gehoord over de levering ervan. Ik heb ze een chat gestuurd en ben gelijk geholpen door Salma, blijkbaar is mijn pakketje kwijtgeraak... Toon meer

Ik ontving zeer mooie, kwalitatieve lingerie van Lounge. Het retour verzenden verloopt heel vlot en kosteloos. Echter duidde ik de laatste keer een foutieve terugzendingsmethode aan, maar Amber nam... Toon meer

Ik bestel regelmatig bij Lounge en eigenlijk is het altijd super. Snelle levering, goede qualiteit en mooie producten. Alleen dit keer had ik per ongeluk een defect product geleverd gekregen, balen... Toon meer

Super goede klantenservice. Had problemen met het pakketje, dit door DHL in het sorteercentrum, maar Lounge pakt dit helemaal op zich. Missende dingen opgestuurd gekregen zonder enige moeite! Oo... Toon meer

1. Ondergoedwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Modeontwerper

Established in 2016, Lounge is a modern fashion house that collides a decade-long mastery of British contour design with a desire to craft fashion that empowers its wearer. From innovative lingerie to soft knits and tailored clothing, Lounge creates pieces that celebrate inclusivity, desirability and design expertise.

4,5

Uitstekend

19K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Klantenservice

Door de verzendmaatschapij is het verkeerd gegaan met het pakketje. Mail gedaan en werd hier super goed mee geholpen.
Jessica B heeft mij hierin in mee genomen en werd goed op de hoogte gesteld. Ze namen de tijd voor je en ondanks vele mail wisseling bleef ze met alle liefde mij helpen. Super!!!

18 januari 2024

2x een bestelling geplaatst

2x een bestelling geplaatst, waarvan 2 producten geretourneerd. Beide aangemeld op hun website als retour. Beide producten in 1 pakket retour gestuurd. Eerst krijg ik een mail dat er maar 1 bh gevonden is en het bedrag was geannuleerd bij klarna. Best vreemd toch, dat je 1 bh wel vind en 1 kwijt bent, terwijl het in hetzelfde pakket zit. Toen kreeg ik een mail dat ze de andere bh niet konden vinden en moest ik met hun en klarna allerlei bewijsmaterialen verzamelen, waarop Lounge Underwear een mail terug schreef, het product nog steeds niet gevonden te hebben. Ik dacht: zitten jullie mij in de maling te nemen? Ik een boze mail terug gestuurd. En dan ineens kunnen ze wel de andere bh heel snel vinden en word ook dat bedrag geannuleerd. Wat een oplichters!! Mensen hier niks kopen. Ik raad het iedereen af.

10 januari 2024

Hey Katrien,
Eleanor here - I hope you are well!
I am really sorry to hear your refund was delayed, I can appreciate this has been frustrating for you.
As we use automated systems for our returns, we do kindly ask that returns from different orders are not packed together, as this can mean that some items are not registered correctly into our system. I am really sorry that this has delayed your refund.
I want to ensure we have resolved the issue in full for you - could I ask that you contact us at info@lounge.com with the subject line "FAO Eleanor"?
I'll wait to hear from you!

Klantenservice duurt lang en kijken niet echt mee.

Ik had een setje besteld met black friday, levering zou langer duren (prima). Na 4 weken wachten vond ik het erg lang duren, dus heb ik een mailtje gestuurd. 4 dagen later kreeg ik antwoord dat er een technische fout geweest is, met als oplossing het toch nog opsturen als het nog beschikbaar was. Natuurlijk was dat niet ;) Ik heb meteen geantwoord dat dat prima was en weer 4 dagen later kreeg ik bericht dat een deel van de set niet beschikbaar meer was en of ik een andere wilde of andere maat. Meteen dezelfde dag geantwoord dat ik die set gekocht heb door black friday en dat ik de set compleet wil en niet iets anders voor in de plaats. 8 dagen later (!) kreeg ik pas weer bericht dat ze me een 15% discount code konden geven en mijn geld terug wilde geven met een e-gift card. Weer dezelfde dag geantwoord dat ik met Klarna betaald heb en dat de discount code prima is. 6 dagen later (!) bericht dat ik dan eerst moet betalen voor ik een e-gift card krijg.

Na 2 maanden (ik ben van 17 november 2023 tem 12 januari 2024 bezig geweest) heb ik het gewoon opgegeven. Gezegd dat ze mijn bestelling gewoon annuleren en dat het ok is. Helemaal klaar mee.

12 januari 2024

Hey Noor,
Kate here, I hope you're well.
I'm sorry for the delay in getting back to your emails. We're incredibly busy at the moment and I appreciate our response times are taking longer than normal.
I'd like to help and look further into this for you so I can make sure you're not left out of pocket.
Sadly I'm struggling to locate your email, so please can I ask you to email info@lounge.com, with the subject as 'FAO, Kate', and I'll pick this up as a priority.
Speak soon, and have a great day.

Pakket kwijtgeraakt

Ik heb 3 januari een erg grote bestelling geplaatst (het gaat dus om een behoorlijk geld bedrag). 2 dagen later kreeg ik een melding dat mijn pakket bij DHL vertraagd was. Na contact te hebben gehad met DHL blijkt mijn pakket zoek te zijn (kan lounge natuurlijk aan het begin niks aan doen), mij werd verzocht contact met de leverancier (dus lounge) op te nemen maar lounge is al mega moeilijk bereikbaar. Toen kreeg ik 12 januari eindelijk contact dus ik heb een formulier in moeten vullen en zouden ze snel contact op nemen. Nu is het al weer 16 januari en heb ik nog niks gehoord en nog steeds is mijn pakket zoek! Ben benieuwd of er nog wat van terecht komt want contact met lounge is amper mogelijk. Onderhand al 2 weken verder. Erg slecht geregeld als je het mij vraagt.

16 januari 2024

Hey Bente,
Justine here, I hope you are well?
I’m so sorry to hear that you have not received your order, I completely appreciate this is disappointing for you.
We currently have a large number of queries so I apologise you have not heard back from us and I’ll get this picked up as a priority.
Unfortunately, I’m struggling to locate your email, could I kindly ask that you email info@lounge.com and put the subject as “FAO Justine” so I can pick this up personally for you?
I look forward to your email, speak soon!

Geen geld retour

Mooie producten, alleen met black friday besteld en een deel retour gestuurd wat op 12 en 13 december 2023 door lounge ontvangen is en op de dag van vandaag nog steeds mijn geld niet retour gehad. Erg slecht. Ik snap dat het door drukte langer kan duren maar een maand is echt absurd.

15 januari 2024

Hey Lisanne,
Kate here, I hope you're well.
I'm sorry to hear about these delays in receiving an update about your returned items. I'd be happy to help look into this for you.
I've located your email thread, and sent you an update.
I look forward to hearing back from you soon, and have a great day!

Eerst niet tevreden, nu wel

Eerste keer geen goede ervaring mee, maatlabel klopt totaal niet dus verkeerde maten besteld en als je wou terugsturen moest betalen. Uiteindelijk tweede keer besteld omdat ik een bon gekregen had en zeer tevreden (wel met maten zoals M,L). Snelle verzending pakketje was er op twee dagen!

10 januari 2024

Contact

Ik heb op 14 december een bestelling gedaan en heden nog niks ontvangen. Ik heb al 2 mails gestuurd via de helphub maar hier geen reactie op gekregen. Ik kan niet op een andere manier in contact komen en zit nog steeds zonder artikel. Erg slechte service

14 december 2023

Hey there,
Eleanor here today - I hope you are well?
My apologies that we have not yet picked up your emails - off the back of our recent busy period, we are experiencing a very high volume of queries and we are working hard to ensure these are answered as soon as we can.
I am really sorry to hear you have not yet received your order, I know how disappointing this will be and I'd love to look into this. Unfortunately I can't seem to locate your email - Could I kindly ask that you email us in at info@lounge.com with the subject line "FAO Eleanor" and I will get back to you as a priority.
I look forward to hearing from you!

Wacht al een maand op een retour wat…

Wacht al een maand op een retour wat niet verwerkt wordt. Gaat ook nog eens om een groot bedrag. Contact opgenomen. Geven ze aan dat de bestelling is aangekomen en iets meer tijd nodig hebben. Dit is inmiddels ook al 2 weken geleden. Krijg ik ooit m’n geld terug? Bestel hier in ieder geval niet meer…

2 januari 2024

Hey Roos,
Justine here, how are you?
I’m sorry to hear that your return has not been processed, I appreciate this is frustrating for you.
Please note that we’re experiencing a slight backlog in our returns department following our sale, which means that the process is a little slower than usual so I do apologise.
I have sent you an email with further information on our returns and if you have any questions I would be more than happy to help.
Have a lovely day and speak soon via email!

Pakket vertraagd, lang wachten op reactie mail.

Ik wacht al zeker meer dan een maand op mijn bestelling. Er werd gezegd dat het sowieso langer kon duren door Black Friday, wat ik volledig begrijp, maar dit duurt me echt te lang. Mailcontact gehad en er zal een onderzoek opgestart worden waar mijn pakketje gebleven is. Als ik binnen 3 werkdagen geen reactie terug had gekregen moest ik Lounge weer mailen (dit was 14 december). Na 3 werkdagen heb ik Lounge weer een mail gestuurd. Tot op heden nog steeds geen mail terug gekregen. Ik ben niet tevreden met de klantenservice. Ik hoop dat ik mijn pakketje alsnog mag ontvangen, want ik heb deze al betaald. Ik bestel hier nooit meer!! Niet in contact te komen via chat of bellen. Alleen maar door een bericht te sturen via hun site.

28 december 2023

Hey there,
Kate here, I hope you're well.
I'm sorry to hear you've been waiting so long to receive your order. I understand that this is not up to standard and I'd like to help look into this as a priority for you.
I've not been able to locate your email thread, so please can I ask you to email info@lounge.com with the subject set as 'FAO, Kate', and I'll ensure this is picked up right away.
Speak soon, and have a lovely day.

Meerde bestelling NOOIT ONTVANGEN!!!

Ik heb meerde malen mails gestuurd waar ik geen reactie op heb gekregen en volledig buitenspel word gezet. Ik heb 2 bestellingen gedaan de eerste in oktober dit is niet binnen gekomen van DHL bericht gehad dat het is terug gestuurd is naar jullie. Vervolgens nooit mijn geld terug gehad!
Vervolg bestelling gedaan in november. ik krijg van DHL berichten dat het elke week is aangekomen in mijn regio, maar vervolgens weken lang niks binnen gekregen.

Ik vind dit een zeer slechte zaak! Zou graag mijn geld terug willen. Maar er is geen mogelijkheid wat het nu lijkt om contact te krijgen me loungeunderwear!

30 oktober 2023

Hey Linn,
Kate here, I hope you're well.
I'm sorry to hear about these issues you are having with both of your orders.
We appreciate response times are a little slower than usual due to the large amount of queries coming in following our Black Friday Sale.
I've located your email thread and sent you a response so I can help resolve this as soon as possible for you.
I look forward to hearing back from you soon, and have a great day!

Super fijne klantenservice!

Bij mijn eerste bestelling miste er 1 artikel, dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ben echt superfijn geholpen en het probleem was bijna binnen een dag opgelost! Producten zijn ook van goede kwaliteit, het is wel goed om naar de maattabel te kijken want daar zit soms nog wat verschil in met de ‘normale’ maten in Nederland!

12 december 2023

Bestelling niet compleet ontvangen, niet in contact te komen met Lounge

Maar 1 van de 5 bestelde producten ontvangen!! Afgelopen week heb ik na enkele weken mijn bestelling binnengekregen. Hierin zat maar 1 item van het totaal 5 items wat ik gekocht heb en al betaald is (€117 euro). Gecontroleerd of het over aparte verzenden gaat maar dit is niet het geval. Volgens Lounge heb ik alle producten ontvangen. Dit is absoluut niet het geval!! Via de site kan je enkel een bericht sturen. Dit heb ik een week geleden gedaan en tot op heden nog niks terug gehoord. Lounge is niet te bereiken via chat, mail of telefoon. Erg slecht.

Add 13/12:
Er is via de mail contact gelegd waar ik direct op gereageerd heb. Hieronder wordt de reactie geschreven dat ze met een oplossing komen en wachten op mijn reactie. Klopt dus niks van.. hoor er niks van meer terwijl ze aangeven dit als ‘prioriteit’ te behandelen.

11 december 2023

Hey Savanne,
Kate here, I hope you're well?
I'm sorry to hear you were missing so many items from your order. I completely understand your frustrations about this.
I can see that we've now offered a solution for this and we are just waiting on your response.
We look forward to resolving this for you really soon, and have a great day!

Graf bedrijf

Graf bedrijf, je kan ze niet bellen, mailen duurt 3 weken voor een reactie en mijn pakket is na 3 weken na de bestelling terug retour gestuurd en kan het niet opnieuw bestellen! Toppers!

8 december 2023

Hi Dex,
Eleanor here - I hope you are well?
I am really sorry to hear you have been waiting for a response from us, off the back of our recent sale we are experiencing a very high volume of queries at the moment, however I appreciate this is not our usual level of service.
I would love to look into this issue for you - unfortunately, I can't seem to find where you have been in touch with us. Could I kindly ask that you email us in at info@lounge.com with the subject line "FAO Eleanor" and I will be able to pick this up as a priority!
We appreciate your patience and I look forward to speaking with you soon.

Waardeloos

Waardeloos. Bestelling wordt steeds maar uitgesteld. Kreeg na een week een mailtje met track en trace die het niet doet. Zit thuis te wachten op het pakketje, krijg je een sms van budbee dat hij verkeerd gesorteerd is, prutsers.

1 december 2023

Hey Femke,
Kate here, I hope you're well?
I'm sorry to hear that your order has been misrouted. I'd like to investigate into this for you so that you're not kept waiting around to receive your order.
Unfortunately I'm unable to locate any emails from you, so please could you send me an email to info@lounge.com, with the subject 'FAO Kate' and I'll ensure this is treated as a priority,
I look forward to hearing back from you shortly, and have a great day.

Betalen voor geretourneerde items

Na mijn bestelling toch niet tevreden met de bestelde items (te groot) waardoor ik alles retour heb gestuurd. Ik had twee retour labels ontvangen, maar besloot alle items in één pakket te doen met 1 retour label erop. Hierdoor geeft het bedrijf aan dat de items die op het andere (niet gebruikte) retour label geregistreerd zijn niet retour ontvangen zijn. Ik heb meerdere keren contact met hun opgenomen en meerdere herinneringen moeten sturen. Jammer genoeg blijven ze volhouden dat ze de items op het niet gebruikte retourlabel niet ontvangen hebben. Hierdoor moet ik nu een aanzienlijk bedrag betalen voor items die ik niet eens meer heb.

Meest verschrikkelijke klantenservice ervaring ooit. Ik bestel hier nooit meer wat

Echter heeft het bedrijf aangegeven dat niet alle items retour ontvangen zijn en ik dus alsnog een deel van de factuur moet betalen. Meerdere keren e-mail contact met het bedrijf gehad (waar ik meerdere keren een herinnering achteraan moest sturen)

28 november 2023

Hey Julia,
Kate here, I hope you're well.
Returns registered separately can't be returned in one package, even if they are from the same order. When two separately requested returns are combined into one package, this will cause a delay in your full request from being processed.
I understand that you will be awaiting an update on your second return, and I'd love to help look further into the status of this for you.
I've located your email thread, and sent you a follow up. I will make sure this is treated as a priority to be looked into.
I look forward to hearing back from you soon.
Have a lovely day!

Wacht al bijna 3 maanden op een terugbetaling

Ik had 2 bestellingen samen geretourneerd netjes met beide retourformulieren. Nu heb ik van 1 bestelling het geld maar terug gekregen, ze geven aan dat het tijd kost om de andere bestelling te verwerken. Ik wacht hier nu al bijna 3 maanden op en ze zeggen nog steeds dat het niet verwerkt is! Ik wacht dus al 3 maanden op mijn geld, ik vind dit niet kunnen!

23 november 2023

Hey May,
Justine here. I hope you’re well? Thank you for taking the time to leave us a review.
I’m sorry to hear that this issue has not been resolved. Unfortunately, due to processes in our Warehouse, there can be a delay when multiple returns are combined in one parcel. Rest assured, we will do our best to ensure this is looked into as a priority.
I have responded to your most recent message right away, and look forward to speaking with you soon.
Have a great day.

Goede kwaliteit en service

De klantenservice was super goed en super aardig! Had namelijk perongeluk het verkeerde adres ingevuld en dat werd dezelfde dag nog opgelost! Kwaliteit is super goed en fijn. Ook staan er handige tips op de site om te helpen bij het mooi bewaren van je kleding stukken. Top website!!!

20 november 2023

Klanten service

Na een hele tijd wachten op mijn pakketje, besloot ik toch maar contact op te nemen met lounge, via de mail. Ik kreeg heel snel antwoord, er werd snel onderzoek naar mijn pakketje in gang gezet, en binnen een paar werkdagen was mijn pakketje geleverd. Top!

20 november 2023