Der var styr på det hele fra start til slut! Meget moderne og alle informationer er i appen, også uddybet ift. eks. bare det at finde sin transfer og søjler i lufthavnen. Desuden nemt med QR-koder og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget ligetil booking og alligevel havde jeg et lille problem som skulle løses. Snakkede med en venlig medarbejder fra Tyskland der gjorde alt i sin magt for at hjælpe!
Nem hjemmeside , gode forklaringer på hvad man skal være opmærksom på og så gør det jo ikke noget at du næsten selv må vælge hvordan og hvornår du vil betale .
Bedrijf heeft geantwoord
Hos weloveholidays har vi sat os for at gøre verden tilgængelig for alle. Vi tilbyder et ubegrænset udvalg, uovertruffen brugervenlighed og enestående værdi, så din drømmeferie bliver til virkelighed med blot et par klik. Vores internationale hovedkontor i London er hjemsted for et team af dedikerede ferieeksperter, der ikke kun udvikler vores fantastiske hjemmeside og app, men også hjælper kunderne før, under og efter deres rejser. Hvert år sender vi millioner af glade rejsende til udlandet – og vi er så elskede af vores kunder, at vi har vundet priser for det. Vores rejser er fuldt beskyttet af Rejsegarantifonden, så du kan være sikker på, at dine penge er i sikre hænder. Ofte stillede spørgsmål – https://www.loveholidays.com/dk/faq/
We Love Holidays Europe Limited, Unit 9, Oriel Hub, Finnabair Industrial Estate, Dundalk, Ierland
Vraagt klanten om een review
Når vi ankom Antalya fant vi ingen taxi som ventet på oss. Jeg spurte alt og alle rundt omkring, det var natt og barna var trøtte og slitne. Vi måtte bestille egen taxi. Hotellet er trangt, slitt og møkkete og vi trives ikke i det hele tatt
Maden er ikke noget at råbe hurra for. Ikke meget variation over morgenmaden.
Meget venligt personale, der er gode til at få ryddet af bordene. Fejet blade op. Toilettetbrættet var meget løs og ved henvendelse blev det udbedret med det samme
Der er ikke så meget andet at sige , end det var nemt at bestille rejse gennem jer
Nemt at bestille rejsen og hente appen osv
Det eneste der ikke fungerer ved bestilling, var at fordi det er så tæt på afrejse mindre end 7 dage og har købt en rejse til 34000kr. det vil banken ikke godkende på en dag da grænsen er 25000kr her burde det heddesig første halv del med det samme og anden del inden for 24 timer. Vi bestilte en søndag og vi kunne ikke nå at få bestilt nye visakort osv. banken kunne ikke hjælpe en søndag. Jeg havde heldigvis lunar hvor jeg kan gå op til 70.000 ellers havde det
ikke være muligt at bestille rejsen, hvilkede er frusterende.
Der burde også stå hvis man rejser til Egypten i over 15 dage skal man søge visum og hvis man gør det elektronisk mere end 7 dage før er det billigere.
Vi er ikke rejst i nu så der kommer en opdatering hvordan rejsen kommer til at være og forløbet.
Vi rejser fra Danmark til Egypten med mellemlanding i Istanbul.
Everything was so easy 👍🏻
We got all the help we needed 👍🏻
Absolutely recommendable 👍🏻
Indtil videre fint med infomationer.
Men rejser nu først d.13 juli
Hjem d. 21 juli .
Så opfølgning følger
Vi har desværre ikke haft en god oplevelse på LRS River & Lake Hotel Spa, og jeg kan derfor ikke anbefale hotellet.
Buffeten er meget ensformig, og der er kun meget små variationer mellem morgenmad, frokost og aftensmad. Maden virkede heller ikke særligt tilpasset et bredt europæisk publikum.
En stor del af personalet taler meget begrænset engelsk, hvilket gjorde det svært at få hjælp flere gange under opholdet. Størstedelen af hotellets gæster var russiske, hvilket naturligvis ikke er et problem i sig selv, men hotellets mad og underholdning virkede primært rettet mod denne målgruppe.
Bag restauranten grilles der dagligt på kulgrill, og røgen driver direkte ind over legepladsen. På nogle tidspunkter var røgen så kraftig, at vi ikke havde lyst til at lade vores barn lege der.
Vi oplevede også, at der næsten dagligt lå affald i poolen, hvilket gav et indtryk af mangelfuld rengøring.
Vores største skuffelse var håndteringen af vores værelse. Roomservice tog ved en lejlighed nøglekortet ud af strømstikket, så køleskabet blev slukket. En anden dag efterlod de køleskabet åbent. Jeg opbevarede dyr medicin, som skulle opbevares på køl, og den blev derfor ødelagt. Både receptionen og roomservice var gjort opmærksomme på, at medicinen skulle opbevares på køl, men der blev alligevel ikke taget de nødvendige forholdsregler.
Derudover oplevede vi under et aftenshow, at en stor voksen faldt hen over et mindre barn, hvilket gav indtryk af manglende sikkerhed og kontrol under arrangementet.
Ved poolen bliver der spillet høj musik på alle sprog hele dagen så ingen mulighed for afslapning / samtaler med familie ved poolen
We love holidays har været umulig at træffe vedr noget som helst !
Meget skarpe priser. Markant billigere end andre steder. Til gengæld er det ikke nemt at komme i kontakt med en medarbejder, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Men det lykkes til sidst. Jeg vil sagtens kunne finde på at booke rejse med dem igen.
Det er nemt at bestille og meget overskueligt lige inden rejsen med tjek ind og gode til at sende mail med oplysninger.
Det er ikke muligt at komme i kontakt med nogen form for kundeservice - det er ene og alene en chat robot man kan komme i kontakt med
Der er ingen adresse man kan skrive til f.eks.
Vi havde / har behov for at få at vide hvordan man resevere sæder - da vi har brug for ekstar benplads, men det er ikke lykkes os endnu at få et brugbart svar
Det er første gang we bruger We Love Holidays men muligvis også sidset gang grundet den dårlige kundeservice / oplevelse

Antwoord van weloveholidays
Nemt at komme i kontakt med dem på chat, kort vente tid. Og min forespørgsel blev løst hurtig, og bekræftelsen kort efter på mail og i app. Alt godt

Antwoord van weloveholidays
Vi havde en rigtig dejlig ferie gennem We Love Holidays, og alt gik som planlagt fra start til slut. Det bedste var, at der ikke var nogen stress eller irritation undervejs – især vigtigt når man rejser med børn.
We Love Holidays er efter min oplevelse et af de nemmeste rejseselskaber at bruge, og et selskab man kan stole på. Fremover er det helt klart dem, jeg vil vælge til mine ferier. De er gode til at sende information i god tid, hvis der sker ændringer, og de gør opmærksom på vigtig information, så man altid ved, hvad der foregår.
Alt bliver sendt tydeligt på mail og via deres app, hvor de forklarer tingene punkt for punkt. Det gør hele processen nem, overskuelig og tryg. Man er aldrig i tvivl om, hvad man skal gøre, fordi informationerne er klare og lette at forstå.
Hotellet var virkelig godt, og maden levede også op til vores forventninger. Jeg satte især pris på, at der altid var forskellige retter på menuen, så børnene kunne finde noget, de kunne lide, mens jeg selv kunne nyde maden uden hele tiden at skulle tænke på, hvad de skulle spise.
Jeg vil helt klart anbefale stedet til børnefamilier, der ønsker at slappe af og nyde ferien, mens børnene leger og hygger sig. Der var altid personale omkring hotellet, som var hjælpsomme og opmærksomme.
Selvom personalet primært talte spansk og kun lidt engelsk, var det aldrig et problem. De var nemme at forstå og gjorde en stor forskel med deres smil, venlighed og hjælpsomhed. Man blev altid mødt med et smil og et “hola”, hver gang man gik forbi dem – både personalet og andre gæster på hotellet var med til at skabe en rigtig god stemning.
Det var en ferie med ro, tryghed og gode oplevelser for både børn og voksne. Jeg kan varmt anbefale både We Love Holidays og stedet til familier, der gerne vil have en afslappende ferie uden unødvendige bekymringer.

Antwoord van weloveholidays
Lees meer over geverifieerde reviews.