LUSQ® - Leeslamp Bed met Dimfunctie - Bedlampjes leeslampjes Volwassenen Slaapkamer - Leeslampje Boxspring - Hoofdbord Bedlampje besteld. Een mooie set bedlampjes. Na ontvangt gemonteerd en was zee... Toon meer

De slimme stekkers waren heel snel geinstalleerd en werken zoals verwacht! Een stekker bleek oude software te bevatten en reageerde net iets anders! Op een mailtje naar de helpdesk werd binnen... Toon meer

Bestelling geplaatst met als betaalmiddel klarna. Betaalbevestiging van klarna binnen maar geen bestel en of verzendbevestiging van LUSQ. Op maandag 23 februari besteld. Voor 17u besteld is morgen in... Toon meer

Makkelijk besteld op de overzichtelijke website en snel bezorgd. Wat een handig draadloos/oplaadbaar ledlampje! Met afstandsbediening en 3 verschillende standen en meerdere sterktes. Ik gebruik het in... Toon meer

1. Elektronicawinkel

LUSQ is een internationale online retailer met een ruim assortiment aan stijlvolle en hoogwaardige producten die je leven net iets meer plezier geven. Bij ons vind je vele mooie maar prijsbewuste producten op gebied van wonen, koken en lifestyle. Daarbij geloven wij oprecht in een excellente klantenservice, dagelijks stellen wij alles in werking om jou als klant tevreden te maken en te houden.

3,4

Gemiddeld

Heeft 65% van zijn negatieve reviews beantwoord

Besteld artikel proberen te annuleren

Mijn mails en telefoontjes werden genegeerd; pas na mijn review ontving ik reactie. Lusq beweert dat het pakket “vermist” is, terwijl PostNL Track & Trace het retouradres bevestigt. Ze proberen druk uit te oefenen door te stellen dat ik mijn review moet verwijderen om de terugbetaling via Klarna te ontvangen. Als ik juridische stappen zou ondernemen, is het onduidelijk of Sam dit op een correcte manier zou oplossen.

Consumentenrechten zijn niet afhankelijk van het verwijderen van een review. Volgens de Wet Koop op Afstand heb ik recht op terugbetaling binnen 14 dagen na herroeping, en een geweigerd pakket geldt juridisch als herroeping. Pogingen om druk uit te oefenen of voorwaarden te stellen zijn onethisch en misleidend.

De wettelijke terugbetaling via Klarna had zonder voorwaarden moeten plaatsvinden. Ik laat me niet chanteren en mijn rechten blijven volledig intact

25 augustus 2025

Hallo Ester,

Helaas hebben we je annulering niet correct kunnen verwerken omdat het artikel waarschijnlijk al in het sorteerproces was. Ook kunnen we je originele mail voor de annulering niet terugvinden. We hebben je een mail gestuurd om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Product niet zoals omschreven

Bluetooth audio ontvanger gekocht, op de afbeeldingen staat dat deze een ingebouwde batterij heeft die 8 uur mee kan gaan. Helaas heeft de ontvanger geen interne batterij en moet je hem dus altijd op stroom aansluiten. De levering was daarintegen snel en het product was goed verpakt.

30 juli 2025

Antwoord van LUSQ

Vervelend om te vernemen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Waarschijnlijk is het defect. Je kunt contact met ons opnemen en we zullen het artikel laten vervangen.

Meerdere mails schrijft lusq echter…

Meerdere mails schrijft lusq echter nadat geschreven ik dagdagelijkse een mail gestuurd heb vond er een terugkoppeling, nu krijg ik de lamp als ik de review verwijder, chantage noem ik dit, gewoon het product leveren je betaalt en krijgt geen lamp.

21 juni 2025

Er is geen enkele reactie ontvangen

Er is geen enkele reactie ontvangen. Het artikel is niet geleverd. Ondanks twee verzonden e-mails, wordt er geen verantwoordelijkheid genomen.

12 mei 2025

Antwoord van LUSQ

Ik vind het vervelend dat u dit is overkomen. Echter zie ik geen mails van u terug en ik kan uit uw review ook geen bestelling of bestelnummer opmaken. Kunt u ons een bericht sturen op support@lusq.com met uw bestelnummer erbij? Dan lossen we het zo spoedig mogelijk op.

Goed

Ik was een beetje sceptisch na het lezen van de recensies. De bestelling ging goed. Helaas artikelen moeten retourneren en na een berichtje via de mail snel een retouradres gekregen. Dus prima!

9 april 2025