Luvello

Op 7 november 29,95 betaald voor twee met schapenvacht wit gevoerde leggings. Vandaag 9 januari 1 legging ontvangen, nauwelijks gevoerd en lijkt wel kindermaatje, hoewel er XXL op de verpakking staat... Toon meer

Net zoals anderen hier 2 warme winterleggings besteld voor 30 euro, zogenaamd 2 voor de prijs van 1. Ik heb nooit iets ontvangen en toen ik wilde mailen bestond het mailadres niet, en de website besta... Toon meer

5-11-20 bestelling geplaatst voor 2 leggings. (1+1 gratis). Na het lezen van al deze reviews moet ik een beetje lachen > ook in ben er in getrapt. Levertijd voor de leggings was tussen 30 november en... Toon meer

Corrupte webshop! 2x leggings besteld (1+1) grijs en zwart met witte bont binnen voering, ik heb maar 1 legging ontvangen en totaal anders dan wat ik op de foto gezien heb, andere materiaal ook... Toon meer

Mensen keken ook naar

Ik sluit me volledig aan bij de vorige…

Ik sluit me volledig aan bij de vorige reviewers. Je besteld ruim op tijd een kado voor de feestdagen en de levertijd is, ondanks de misleidende snelle levering die wordt aangegeven, extreem lang, en wordt ook nog eens vlot met een halve maand opgerekt. Alle communicatie krijgt GEEN respons. Komt zeer malafide over. Bestel elders is mijn tip!

27 november 2020

Bestel hier niks mensen!!

Net als meerdere in een impuls kerstverlichting besteld, veel dingen kunnen al niet in deze tijd dus samen met mijn zoontje gekeken naar extra leuke kerstversiering..mijn kleine vriend vraagt elke dag mama zijn de lichtjes al binnen.. had ik de reviews maar gelezen helaas is dat nu te laat. Vreselijk dit soort mensen..

27 november 2020

Oplichters! Niks kopen hier!

Oplichters eerste klas. 2 leggings besteld in zwart en grijs, na weken lang eindelijk binnengekregen. Was het een pakketje uit China met maar 1 zwarte legging en echt een verschrikkelijk ding die ik liever meteen weggooi. Ze reageren ook niet op mailtjes en op hun instagram. Heel slecht dit. Vind dit te sneu voor woorden, ben nu gewoon 40 euro kwijt aan niks. Ik ga aangifte doen.

26 november 2020

Zeer slecht en oplichters

Zeer slecht en oplichters. Bestel hier niet mensen. Heb al 2 maanden geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen. Ga aangifte doen

Ook kerstverlichting besteld

Ook kerstverlichting besteld. Nog 3 dagen de tijd om te leveren terwijl ze in eerste instantie impliceerden dat het de volgende dag geleverd zou worden. Een paar dagen geleden plots de website en track- and trace uit de lucht. Zie dat inmiddels de website weer in de lucht is.
Hoe kan het dat deze gasten nog online zijn nadat er al zoveel meldingen tegen ze gedaan zijn?
Update: leverdatum nu uiterlijk 13 december

25 november 2020

Ik heb ook kerstverlichting besteld

Ik heb ook kerstverlichting besteld, nu zijn we 16 dagen verder, geen pakket!
De geld is weg naar Mollie.com
Naar "Mollie" bericht gestuurd, hier zijn de gegevens van Luvello verkoper, ook tel nr!
Handelsnaam
Luvello
Website
luvello.nl
Ik moet volgens Trustpilot een tel nummer verwijderen van deze oplichters!

Niet betrouwbaar

Bestelling van voor 23:00uur zou de volgende dag zijn verstuurd. Vandaag 15 dagen later nog steeds geen bezorging. Afzetters!

Klopt van geen kant!

Ik had een thermolegging gekocht. Grijs, maat M. Ik had wel gelezen dat vanwege Corona, de verzending langer zou duren. Inmiddels wacht ik al weken en vandaag heb ik een pakketje uit China gekregen met jawel een thermo maillot.. in het zwart. Totaal iets anders en oerlelijk! Niet eens te vergelijken met het ‘echte product’ wat ik heb besteld! Toen het zo lang duurde ben ik gaan twijfelen want op de website staan veel sterren dus ik geloofde het wel maar na enige tijd ben ik reviews gaan lezen... en toen dacht ik... k*tzooi! DUS NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF! OPLICHTERS!

24 november 2020

Op 11 november heb ik (helaas) in een…

Op 11 november heb ik (helaas) in een impuls kerstverlichting gekocht bij deze club. "Vandaag besteld, morgen in huis! Niet dus! Ik heb nu twee mails om opheldering gevraagd maar nog geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels is het bijna 14 dagen geleden dat de bestelling is gedaan, maar ben bang dat het deze kerst niet gaat halen. Als ik op 1 december het artikel niet heb ontvangen ga ik aangifte doen.

Oplichters

Oplichters. NIETS BESTELLEN.Ze leveren niet wat je besteld en reageren niet op emails. 2 Thermobroeken besteld.

Weken geleden wat besteld voor 39,95

Weken geleden wat besteld voor 39,95. En tot op heden niets ontvangen. Telefonisch niet te berijken,ook via mail niets. Zijn gewoon stelletje oplichters geld aftroggelen over de gewone mensen zijn rug. Maar Karma is een bich. Ik ga door totdat ik mijn spulletjes heb.😡

Heel slecht

Heel slecht, iets besteld en betaald, geen bevestiging gekregen via mail al meerdere keren mail gestuurd geen reactie!!!

24 november 2020

Hier ook besteld en betaald

Hier ook besteld en betaald (4/11), voor 23:00 besteld levering volgende dag. Maar wacht nog steeds. Inmiddels aangifte gedaan en bij Mollie via de website geklaagd. Ben benieuwd of ik nog wat geleverd krijg of mijn geld terug krijg!

22 november 2020