Op 7 november 29,95 betaald voor twee met schapenvacht wit gevoerde leggings. Vandaag 9 januari 1 legging ontvangen, nauwelijks gevoerd en lijkt wel kindermaatje, hoewel er XXL op de verpakking staat... Toon meer
Luvello
Net zoals anderen hier 2 warme winterleggings besteld voor 30 euro, zogenaamd 2 voor de prijs van 1. Ik heb nooit iets ontvangen en toen ik wilde mailen bestond het mailadres niet, en de website besta... Toon meer
5-11-20 bestelling geplaatst voor 2 leggings. (1+1 gratis). Na het lezen van al deze reviews moet ik een beetje lachen > ook in ben er in getrapt. Levertijd voor de leggings was tussen 30 november en... Toon meer
Corrupte webshop! 2x leggings besteld (1+1) grijs en zwart met witte bont binnen voering, ik heb maar 1 legging ontvangen en totaal anders dan wat ik op de foto gezien heb, andere materiaal ook... Toon meer
Mensen keken ook naar
Bestel hier niet!!
Ook opgelicht net als alle andere.. kerslichtjes besteld maar nooit ontvangen. Bestel hier niet!!!!
Oplichters
Dames en heren LET OP ZE ZIJN WEER ONLINE “KOOP EN BESTEL NIETS” HET ZIJN OPLICHTERS, je krijgt geen producten van ze.
POLITIE IS ALREEDS OP DE HOOGTE GESTELD
Belazerd door Luvello
Voor mijn dochter de warme thermoleggings betaald. Na twee weken nog niks gekregen. Meerdere mails gestuurd. Geen reactie. Naar mollie een mail gestuurd en zij hebben ook het bedrijf aangeschreven. Verder kunnen zij ook niks. Helaas ben ik er ook ingetrapt. Weg 30 euro.
En dan ineens is de site verdwenen
En dan ineens is de site 2 dagen voordat je bestelling zou komen uit de lucht. Toen dacht ik meteen, shit, oplichters?? Gelukkig niet zoveel, maar laat ze aub opgepakt worden! Bewijs van betaling maar even bewaren....
En dan ineens nadat ik dit had opgezocht, bestaat de site weer wel😱
Let op, er staat geen kvk nummer bij, alleen een adres,
NIETS BESTELLEN!
Opgelicht
Vriendin is 60 euro lichter door deze zielige website
Ook erin getrapt
Ook erin getrapt. Ze hadden heel veel reviews op de website die zullen wel allemaal nep zijn geweest. Ook de 2 leggings besteld en 30 euro betaald. Net aangifte gedaan. Ik stel voor dat iedereen aangifte doet.
11 nov.2020 besteld en betaald .35 eus
11 nov.2020 besteld en betaald .35 eus
Tot 21 nov.2020 wordt geleverd tussen 14nov.en 28 nov.
Vandaag 21 nov site is black.
Gaat om kerstlichtjes.
Oplichters?voelt wel zo
Dom dom dom geweest😡😡😡
Ook helaas er in gestonken om bij Luvello te bestellen😓😓
Hoop toch dat ze p 1 of andere manier aangepakt kunnen worden🤬🤬
Misleiding
2 leggings besteld op 4 november van €30. Ik heb er nu 1 binnengekregen, het lijkt totaal niet op de afbeeldingen waarmee ze het product verkochten. Dit is een dropshipping bedrijf want het pakketjes kwam uit China. Ik heb aangifte gedaan bij de Politie en heb contact opgenomen met Mollie (het bedrijf dat de betaling heeft geregeld).
Wel besteld en betaald
Wel besteld en betaald. Niets ontvangen. Ik heb aangifte gedaan. Het gaat niet om een groot bedrag, maar om het principe. Misdaad mag niet beloond worden over de rug van onschuldige mensen
Oplichters!
Hier kerstboomlampjes besteld, nooit geleverd gekregen. Site is nu ook uit de lucht.
Net als alle anderen hier opgelicht
Net als alle anderen hier opgelicht, of althans wanprestatie. Website nu inderdaad uit de lucht.
Oplichters!
Pas op, dit zijn oplichters! Ook ik heb besteld en niets ontvangen. De website ligt er idd nu ook uit trouwens.
ook ik opgelicht
ook ik opgelicht. twee leggings 29.95 en een heel vervoer overzicht, tot nu, niets meer te zien op de site!!
niets bestellen dus hier, eersteklas oplichting!
Zoals hier iedereen ik ook geen…
Zoals hier iedereen ik ook geen bestelling ontvangen!
4 november besteld en niks binnen gekregen..
Mail gestuurd. Oplichters. Dag €30,- :-(
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht. Webshop is uit de lucht..
Ook ik ben opgelicht met de zogenaamde…
Ook ik ben opgelicht met de zogenaamde cozy leggings..
Opgelicht
Ik ben ook opgelicht had 2 leggings besteld van 29,95 al enkele weken geleden zoveel mails gestuurd geen reactie en volgens mij zijn ze nu uit de lucht ik kan wel aangifte doen maar weet zeker dat er niks mee gedaan word stom van mijzelf dat ik het eerst niet gecheckt heb 🥶🥶🥶
Een totale scam
Een totale scam! Vertrouw deze site niet.
Ik heb noch de aankoop noch antwoord om mijn e-mails gekregen.
OPGELICHT!!…
Ik ben ook zoals veel andere hieronder opgelicht!! 11 september besteld tot op heden nog niks ontvangen en de site is verwijderd. Ik zie nu een soortgelijke site namelijk: spraka.nl met de zelfde acties artikelen etc!! LETOP kan vermoedelijk om de zelfde personen gaan!
GA HIER DUS NIET MEE IN ZEE EN DOE AANGIFTE!