Banner for Luxplus België

Luxplus België Reviews 656

TrustScore 2 uit 5

2,0

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €8,95. Ik heb hier enkel reclame voor gezien, maar nergens hie... Toon meer

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €9,95. Alsof dat nog niet genoeg is: de korting is niet eens a... Toon meer

Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander opl... Toon meer

Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model. Dat besef ik nadat ondertussen 3x geld van de rekening is afgegaan bij wijze van domiciliëring voor lidmaatschap waarvan ik niet bewust was. De... Toon meer

Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heel erg goed!!

Leuke spullen, enorm voordelig. Had al eerder daar een bodymist van Paris Hilton Heiress gekocht. Heel erg goed!!

Zo pas een parfum gekocht, eentje van topkwaliteit: Maison Alhambra Exclusif Rose!! Kruidig maar toch goed om overdag te dragen.

Snelle levering ook, en ook een rijkelijk aanbod.

5 september 2024

Antwoord van Luxplus België

Beste Ans, bedankt voor je review, geniet van je bestelling 🪷

Op een legale manier mensen afzetten.....

Mensen laat jullie niet vangen door deze slapend rijk wordende oplichters.Ze verkopen je een goedkoop product om je daarna een nooit gevraagde maandelijks betalend abbo aan je been te smeren.Zo worden ze slapend en legaal rijk.Als je niet betaald sturen ze je een incasso bureel aan je deur.Deze oplichters gaan over lijken.Ik heb mijn lesje geleerd.Spijtig genoeg is deze manier van rijk worden en mensen bedotten legaal.....

ps : oplichters van luxplus,gelieve hier niet op te reageren met jullie zever....

2 september 2024

Hi Robert,
Als je specifieke vragen hebt, kun je ons altijd een bericht sturen.

Word geen slachtoffer en koop hier niet!

GELUKKIG BEN IK GELEERD! en lees ik dus eerst de reviews al voor ik een betaling durf te doen op een ongekende website! DANKUWEL aan de mensen die helaas slachtoffer werden van deze wanpraktijken die je bij gelijk welke keuze je maakt voor aankoop een abonnement aansmeren die je totaal niet wenst! Ik koop hier dan ook niet en zet deze site dus in de lijst van de maffia sites, slapend rijk willen worden. Bedrijf die wil winst maken doet niet aan deze praktijken.

11 september 2024

Hi Sarah,
Wat vervelend om te horen.
Luxplus werkt inderdaad met een lidmaatschap wat het mogelijk maakt om producten voor een lagere prijs aan te bieden. Informatie over het lidmaatschap is duidelijk op de website aangegeven, zo krijg je een pop-up te zien en staat het op de voorpagina. Verder kiest de klant er bewust voor om producten tegen leden prijs te bestellen en geeft aan akkoord te gaan met de voorwaarden.
Als je verdere vragen hebt, kun je ons altijd een bericht sturen.

Alles was original en super snel om…

Alles was original en super snel om verzenden ik raad het aan

30 augustus 2024

Heel fijn om te horen 💜

GEFELICITEERD! We hebben jou uitgekozen als de winnaar van onze winactie op Trustpilot. Wij hebben 100 BonusCash op jouw profiel toegevoegd, die jij kan gebruiken voor veel geweldige producten bij jouw volgende order.
Bedankt voor jouw review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw mening te delen over Luxplus.
We wensen je een fijne dag 💝

Schaamteloze in de maag splitsen van…

Schaamteloze in de maag splitsen van een lidmaatschap wat zo goed weggewerkt is in de kleine lettertjes dat je dit niet door hebt. Pas op!! Dit is een naar verdienmodel wat van geen kanten uit te leggen is. Ik ga dit in ieder geval aangeven bij de consumenten bond. En waag het niet mijn teruggeboekte bedrag opnieuw te incasseren. Misschien ga ik wel een rechtzaak beginnen. Dit soort praktijken zijn misleidend en echt niet ok. En laat je standaard bericht ook maar zitten Luxus met dat je gewaarschuwd zou hebben. Jullie weten precies wat jullie doen. Het staat hier vol met dezelfde reviews en jullie klantenservice is onbereikbaar. Schandalig!!!!!

6 september 2024

Hi Marijn,
Als je specifiek vragen hebt over het lidmaatschap kun je ons altijd een bericht sturen. Dit kan het makkelijkste via het contact formulier op de website :)

Wat er mis ging

Wat er mis ging? Het bedrijf levert tegen lage tarieven maar geeft vooraf nergens (duidelijk) aan dat je dan vervolgens aan een lidmaatschap en abonnement vastzit. Je kunt dit vervolgens opzeggen maar de lage tarieven hebben ze dan al goedgemaakt doordat je minstens 1 maand abonnement betaald hebt. Het zal binnen de spelregels van de wet vallen maar door de onduidelijkheid vooraf voel ik mij wel degelijk ’opgelicht‘

27 juni 2024

Wat vervelend om te horen.
Bij verdere vragen kun je ons altijd een bericht sturen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Trap niet in de scam die Luxplus heet. Zonder het te weten hebben ze mij een abonnement opgedrongen onder het mom van 'de kleine lettertjes lezen'.

Ik had een beautyproduct besteld bij Luxplus waarbij er - zonder dit duidelijk kenbaar te maken - een abonnement werd toegevoegd. Toen mij duidelijk werd dat ik vast zat aan een abonnement, heb ik dit meteen opgezegd. Ik werd toen zelfs gesommeerd om nog voor de volledige nieuwe maand te betalen.

Deze manier van handel drijven is schaamteloos en gaat alle fatsoensnormen ver te buiten. Daarnaast lijkt deze manier van consumentenoplichting in strijd met het Europese recht. Het zal een kwestie van tijd zijn voordat deze onderneming zich zal moeten verantwoorden bij de rechterlijke macht.

Ik geef hiermee Luxplus eenmalig de gelegenheid om contact met mij op te nemen om binnen 2 weken na heden met een passende oplossing te komen.

Indien Luxplus niet met een passende opmerking komt (of niet tijdig) zal ik vrij achten zodanige rechtsmaatregelen tegen Luxplus te treffen als ik in deze passend acht.

Tot die tijd wil ik eenieder die deze review leest waarschuwen niet in het verdienmodel van deze charlatans te trappen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

11 augustus 2024

Wat vervelend om te horen.
Bij verdere vragen kun je ons natuurlijk altijd een bericht sturen.

Ik kreeg mijn pakketje binnen en alles…

Ik kreeg mijn pakketje binnen en alles was goed, maar even later kreeg ik een brief en op die brief stond dat ik opeens 5 euro moest betalen van de afzender waar mijn pakketje mee is geleverd. ik heb de al vaker geappt met luxplus. Ze lezen het en doen er niks mee

16 augustus 2024

Goedemorgen,

Dat heb ik nog niet eerder gehoord en moet ook niet kunnen gebeuren. Je hebt hier geen enkele informatie achtergelaten zodat wij de eerdere correspondentie kunnen vinden. Stuur ons alsjeblieft een mail met het ordernummer en foto van de brief. We helpen je dan graag verder.

Scammers

Scammers. Ik heb nooit een toestemming gegeven om lid te worden of lidgeld van mijn rekening af te halen. Toch gebeurt het. Dan heb ik in mijn klantenzone die lidmaatschap stopgezet en een mail naar de klantendienst gestuurd. Geen antwoord gekrijgen maar nu krijg ik een brief van incasso collectors dat ik moet nu zelfs 30 euro betalen. Voor niets! Scammers! Pas op!

12 augustus 2024

Wat vervelend om te horen.
Het lidmaatschap kan gemakkelijk stop worden gezet via je account bij luxplus.nl of door ons een bericht te sturen. Het is niet mogelijk om het lidmaatschap op een andere manier, bijvoorbeeld door een stornering, stop te zetten. Helaas komt het voor dat lidmaatschapskosten worden teruggeboekt. Dit is niet in overeenkomst met onze voorwaarden en creëert dan ook een openstaande rekening. Procollect neem inderdaad contact met je op over deze openstaande rekening. Indien deze niet binnen de aangegeven tijd wordt betaald dan zal de zaak worden overgedragen aan Collectmasters en worden de kosten verhoogd. Wij raden de klant dan ook aan om vanaf dat moment contact op te nemen met Collectmasters indien er vragen zijn over de incasso.

Ik hoop dat het op deze manier wat duidelijker is!

Ik vind alles leuk

Ik vind alles leuk, absoluut. Ik zal er meer bestellen op jullie website, wat ik andere mensen aanbeveel 💐

31 juli 2024

Bedankt voor de review 🪷

eerste indruk was slecht , maar..

wa een oplichting!!18/7 dettol besteld die binnen de 1-4 dagen zou geleverd worden. betaling via Klarna. nog steeds niet geleverd . nu krijg ik een mail dat ik een lidmaatschap heb bij hun. ineens klarna melding 9.95euro voor subscription bij luxplus????? heb ik helemaal daar ni om gevraagd!! hoe word ik snel rijk ofwa??? Luxplus de dettol mag je ook houde bende oplichters.

update : heb via de site waar ik zonder account besteld had en nu blijkbaar toch een account heb het lidmaatschap kunnen annuleren.( en andere reviews tonen aan dat er dan schijnbaar incasso word ingezet) snap niet dat dit zomaar allemaal kan. leek me een goeie shop maar na dit? no way

nog een update : het lidmaatschap en hoe je eraan komt is duidelijk , ook is er een onderzoek naar waar mijn vermist pakket is gebleven. Hele vriendelijke klantendienst wat me enigzins verwonderde , en ben beetje opgelucht dat trustpilot de optie nog heeft om reviews te bewerken. De mail die ik gekregen heb toont toch aan dat ze wel degelijk met hun klanten bezig zijn. hierdoor heb ik ook mn aantal sterren aangepast.
Bedankt.

1 augustus 2024

Beste Gino,

Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad.
Ik heb je zojuist een email gestuurd waarin ik je probeer verder te helpen omtrent je vermiste pakket en je abonnement.

Desondanks Luxplus abonnement per…

Desondanks Luxplus abonnement per aangetekend schrijven naar hoofdkantoor Denemarken + via LuxPlus klantendienst officieel beeindigd (EN WAARVAN BEVESTIGING EINDE PER EMAIL VAN LUXPLUS ONTVANGEN) nu toch INCASSOBUREAU op dak gekregen voor een via de officieel wettelijke wijze beëindigde zogezegd abonnement. Kreeg desondanks mijn diverse protesten en klachten enkel een lange blabla mail.

29 juli 2024

Hi Daniella,

Met de gegevens hier kan ik niet opnieuw naar de mail correspondentie kijken. Wat is jouw e-mailadres? Dan kan ik opnieuw de zaak bekijken.

Veel goede producten maar slecht…

Veel goede producten maar slecht inpakken,
Alle poeder in het doos, en over die andere producten

8 juli 2024

Antwoord van Luxplus België

Beste Alina, wat vervelend om te horen dat je kapotte producten hebt ontvangen. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd en hopelijk kunnen we je daar verder helpen.

Oplichters eerste klas !!

Oplichters eerste klas !!! Ze brengen een product aan dat bijna anders nergens te vinden is, daar staan twee prijzen bij 1 met en 1 zonder lidmaatschap ook al opteer je voor geen abonnement dan slaat de website tilt maar product geraakt op 1 of andere manier toch aan abonnements prijs in je mandje, je betaald en ze sturen je product te weinig op, ongeveer de prijs van het lidmaatschap. Ze gaan dat dan zogezegd terug storten maar in feite is terugstorten zien dat hun naam verschijnt op je bankuittreksel waardoor je omdat het hetzelfde bedrag ongeveer is denkt van ah dat is terugbetaald maar je houd er geen rekening mee dat dit echter geen plus maar een min bedrag is, tegen dat je dit ontdekt zijn we minstens 3 maanden verder maar ze rekenen hun abonnement van de eerste van de maand.
Vervolgens sturen ze je aanmaningen want mijn bank had twee van de drie betalingen kunnen terug draaien, maar ze laten je altijd in het gewisseld over welke maand het gaat , betalen moet je toch, ze geven geen correcte uitleg want het zijn slimme dwazen. Ze laten je in het gewisse want dan tikt voor hen de kassa kost op kost op kost. Ik raad u aan om rechtstreeks naar het incasso bureau dat ze vermelden te bellen het duurde twee minuten om te weten voor wantij nog moest betalen, terwijl zijzelf je in het gewisse laten want dat brengt op!

Koop niks bij hen want je bent sowieso gekloot !!!

25 maart 2024

Hi Peggy,

Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt met Luxplus.

We hebben in de mails al uitgelegd hoe je het lidmaatschap bent gestart en dat het storneren van lidmaatschapskosten niet is toegestaan. Je hebt twee maanden gestorneerd en zult dus voor beide openstaande betalingen moeten betalen.

We hebben je verder ook al aangetoond dat je de vergoeding van de missende producten hebt ontvangen in april.

Luxplus

Luxplus verkoopt u een abonnement en geen eenmalige betaling. Dit wordt zeer kort op de bal gespeeld met deurwaarder dreigen. KOOP NIET BIJ LUXPLUS APS

9 juli 2024

Hi,
Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen.
Het lidmaatschap kan gemakkelijk stop worden gezet via je account bij luxplus.be of door ons een bericht te sturen. Het is niet mogelijk om het lidmaatschap op een andere manier, bijvoorbeeld door een stornering, stop te zetten. Helaas komt het voor dat lidmaatschapskosten worden teruggeboekt. Dit is niet in overeenkomst met onze voorwaarden en creëert dan ook een openstaande rekening. Procollect neem inderdaad contact met je op over deze openstaande rekening. Indien deze niet binnen de aangegeven tijd wordt betaald dan zal de zaak worden overgedragen aan Collectmasters en worden de kosten verhoogd. Wij raden de klant dan ook aan om vanaf dat moment contact op te nemen met Collectmasters indien er vragen zijn over de incasso.

Ik hoop dat het op deze manier wat duidelijker is!

Fijn om te horen 💜

We wensen je een fijne dag 💝

Helaas blijft dit een heen en weer.

Helaas blijft dit een heen en weer.
Ook al heb ik zwart op wit dat JP Gaultier de authenticiteit niet bevestigd. Dat luxplus geen geauthoriseerde dealer is, blijft luxplus gewoon staalhard liegen en beweren dat het product authentiek is. Er zal contact worden opgenomen met ECC. Ik raad andere slachtoffers ook aan contact op te nemen met ECC en voedsel en waren inspectie zodat dit malafide bedrijf geen verdere slachtoffers maakt. Zo jammer dat men hier geen foto’s kan plaatsen met de bewijsstukken. Een gemiste kans van trustpilot. Geen greintje moraal gevoel bij luxplus noch hun werknemers. Geen excuses niets. Ik ga niets op eigen kosten na luxplus terugsturen zonder garantie op terugbetaling. Een proces verbaal op laten stellen dat doe ik dan weer wel

15 mei 2024

Beste Samiya,

We kopen onze producten van enkele van de grootste en beste leveranciers in de hele EU.
We voeren ook kwaliteitscontrolecontroles uit om ervoor te zorgen dat producten aan de norm voldoen voordat ze naar klanten worden verzonden. We kunnen met 100% zekerheid garanderen dat alle producten die u bij ons koopt, echt zijn.

Als je echter van mening bent dat jouw product defect is en een klacht wilt indienen, ben je van harte welkom om dit te doen. Stuur eenvoudig het product naar ons terug en wij zullen het product testen.
Als we jouw klacht goedkeuren, zullen we uiteraard de verzendkosten van het retourpakket vergoeden, mits je ons retourlabel hebt gebruikt. Het is daarom belangrijk om de bon te bewaren.
Als we daarentegen kunnen vaststellen dat er niets mis is met het product, moet je zelf de kosten betalen om het product terug te sturen.

Houd er rekening mee dat een klacht enkele weken in beslag kan nemen, aangezien ons magazijn zich in Denemarken bevindt.

Zogezegde aanmaningen - oplichting!

Bij de aankoop van de producten ga je akkoord met het lidmaatschap. Indien je dit wenst stop te zetten en je het abonnement niet betaald hebt, ontvang je van een bedrijf Collectmaster (incassobureau) een e-mail dat je 30 euro moet betalen. Volgens de mail van het incassobureau zouden ze verschillende aanmaningen verstuurd hebben, echter werden deze niet ontvangen door mij, ook niet in mijn ongewenste e-mail. Na contact te hebben genomen met Collectmasters, hebben ze me een "bewijs" van de aanmaningen doorgestuurd. Deze werden niet ontvangen, doch moet ik het bedrag van 30 euro betalen. Het is één en al oplichting.... Hele slechte ervaring en ik raad iedereen aankopen via deze website af!

17 juni 2024

Hi Stefanie,

Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt met ons.

Het is zo dat je enkel een Luxplus lidmaatschap kan starten, indien je de ledencondities actief accepteert bij het kopen van producten voor de ledenprijs. De bestelling kan anders niet geplaatst worden.

Wij versturen verder altijd pre-incasso mails om de klant ter gelegenheid te stellen om de hoofdsom te betalen. Ik kan lezen dat CollectMasters dit al heeft aangetoond en verdere vragen over de kosten zul je ook met hen moeten bespreken.

Ondanks dat men mij een abonnement gaf…

Ondanks dat men mij een abonnement gaf wat ik niet wilde, werd dit op mijn verzoek direct verwijder. De interactie of reacties gaan zeer accuraat. Fijne site, zeer uitgebreid, correcte service

2 juni 2024

Bedankt voor de review 💜