Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €8,95. Ik heb hier enkel reclame voor gezien, maar nergens hie... Toon meer

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €9,95. Alsof dat nog niet genoeg is: de korting is niet eens a... Toon meer
Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander opl... Toon meer
Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model. Dat besef ik nadat ondertussen 3x geld van de rekening is afgegaan bij wijze van domiciliëring voor lidmaatschap waarvan ik niet bewust was. De... Toon meer
Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

België
Vraagt klanten om een review
Snelle levering.
1 tip steverige dozen gebruiken en minder zwaar beladen.
Maar voor de rest super tevreden.
Goede producten voor een kleinere prijs.

Antwoord van Luxplus België
De levering is altijd snel. En ik kan voor een hele goede prijs super goede producten aankopen! Het is echt de moeite!

Antwoord van Luxplus België
Tijdige levering goede en betrouwbare producten en goede omschrijving van de producten

Antwoord van Luxplus België
Jullie belazeren de boel!
Koop hier niks
Je zit vast op een abonnement!
En krijgt daarna gelijk een brief thuis van collect masters
Ze belazeren de boel

Antwoord van Luxplus België
Duidelijike website opzich. Had gelijk op het lidmaatschap geklikt omodat dat wel wat scheelde in de prijs. Vind de verzendkosten te veel, en je moet dan ook nog exta betalen. Dan kies je dus voor een afleverpunt en ook dan moet je weer extra betalen. \Sorry maar dan kan ik het net zo goed in de winkel gaan halen dan kost het nog minder benzine denk ik.
Nu moet ik het ook gaan afhalen kost ook nog eens extra bezine boven op de al de hoge verzendkosten.
Wel snelle verwerking was binnen 1 dag opgestuurd. En je krijgt ook duidelijke mails over hoe en wat.
En sorry mensen die hier klagen over abbo die ze niet hebben afgeloten zogenaamd, Dat is niet mogelijk als je kan lezen!!! Je moet hier bewust voor kiezen.

Antwoord van Luxplus België
екладайте текст за допомогою камери
ik heb besteld
Ik heb het pakketje en het geld niet terug ontvangen

Antwoord van Luxplus België
Ik heb het bedrijf verschillende keren gevraagd om het te corrigeren, simpelweg omdat ik mijn factuuradres verkeerd had ingevoerd. Omdat ik het met een bedrijfskaart kocht en ik een boekhoudkundig probleem had. Ze scholden me uit en zeiden koppig dat ze het niet zouden veranderen. Alleen factuuradres. Ik had hetzelfde probleem bij een ander bedrijf. Het duurde 1 minuut om ze te vervangen. Geen hulp.

Antwoord van Luxplus België
1keer iets besteld abo niet gevraagd wel aangerekend.
Direct gebeld en stopgezet.
Nu dreigen met incasso!
Ik zit ook in de rechten en ken ze dus ik betaal niks omdat een incasso geen enkele macht heeft ze kunnen enkel vragen en niet eisen!!!
Laat ze eerst hun huiswerk maken dan ontdekken ze dat ik GEEN abo bij jullie heb!!!!!

Antwoord van Luxplus België
Ze zijn zelfs geen 1 ster waard.
Ze bieden goedkope producten aan en eens je besteld heb je een abonnement zonder dat je het weet! Hetgeen je moet betalen per maand dan is het nog duurder dan in de chique winkels.
Niet bestellen mensen!!
Dit is pure oplichterij!!!
Als je dan een mail stuurt krijg je een een heel professionele mail waarin eigenlijk staat dat het duidelijk vermeld staat van hun oplichting. Ik snap niet hoe deze mensen nog met een gerust geweten kunnen slapen. 10 euro per klant zomaar.
Dit brengt meer op dan illegale drugs verkopen .

Antwoord van Luxplus België
Ook ik werd er ingeluisd, kreeg deurwaardersmails op mijn kop. Ik kan je verzekeren dat dit absuluut niet leuk is en je je meteen de grootste misdadiger voelt. Wees een duidelijk naar je klanten toe. Om je lidmaatschap te annuleren, die je eigenlijk niet wou, is het ook niet echt duidelijk. Dus neen! Doe met hen geen zaken. Ik blijf met een heel wrang gevoel achter. Jammer!

Antwoord van Luxplus België
Wat een oplichters mensen in de val lokken dat ze direct een abonnement hebben.
Heb zelf niet eens besteld 3n heb dat 27 maart al laten weten waar geen reactie op kwam en nu collectmaster op mijn nek of ik even € 50,20 wil betalen dus nogeens € 41,25 op de volgens luxplus oorspronkelijke € 8,95 voor een abonnement wat ik niet afgesloten heb

Ik wacht al meer dan 1.5 op mijn bestelling, niet tevreden