Banner for Luxplus België

Luxplus België Reviews 656

TrustScore 2 uit 5

2,0

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €8,95. Ik heb hier enkel reclame voor gezien, maar nergens hie... Toon meer

Dit is pure oplichting! Ik plaatste een bestelling, maar nergens werd duidelijk vermeld dat je vastzit aan een maandelijks abonnement van €9,95. Alsof dat nog niet genoeg is: de korting is niet eens a... Toon meer

Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander opl... Toon meer

Dit bedrijf gebruikt een bedrieglijk business model. Dat besef ik nadat ondertussen 3x geld van de rekening is afgegaan bij wijze van domiciliëring voor lidmaatschap waarvan ik niet bewust was. De... Toon meer

Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Foute boel over gans de lijn

1 december 2023

Hi Isabella,
Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen.
Luxplus werkt inderdaad met een lidmaatschap wat het mogelijk maakt om producten voor een lagere prijs aan te bieden. Informatie over het lidmaatschap is duidelijk op de website aangegeven, zo krijg je een pop-up te zien en staat het op de voorpagina. Verder kiest de klant er bewust voor om producten tegen leden prijs te bestellen en geeft aan akkoord te gaan met de voorwaarden.
Bij verdere vragen kun je ons altijd een bericht sturen.

omdat ze me 10 euro per maand aanlappen.

omdat ze me 10 euro per maand aanlappen.

2 april 2024

Bij verdere vragen kun je ons altijd een bericht sturen.

Ik krijg een mail van collectors dat ik…

Ik krijg een mail van collectors dat ik mijn factuur niet heb betaald, terwijl ze betaald is. Ze dreigen om te komen als ik die ni betaal. Wat is dit en hoe is dit mogelijk?!?

20 november 2023

Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen.
Het lidmaatschap kan gemakkelijk stop worden gezet via je account bij luxplus.be of door ons een bericht te sturen. Het is niet mogelijk om het lidmaatschap op een andere manier, bijvoorbeeld door een stornering, stop te zetten. Helaas komt het voor dat lidmaatschapskosten worden teruggeboekt. Dit is niet in overeenkomst met onze voorwaarden en creëert dan ook een openstaande rekening. Procollect neem inderdaad contact met je op over deze openstaande rekening. Indien deze niet binnen de aangegeven tijd wordt betaald dan zal de zaak worden overgedragen aan Collectmasters en worden de kosten verhoogd. Wij raden de klant dan ook aan om vanaf dat moment contact op te nemen met Collectmasters indien er vragen zijn over de incasso.

Top service !!

Na meerdere bestellingen in korte tijd zeer erg blij met de service en producten ook als er eens iets kapot gaat tijdens de verzending word dit heel erg goed opgelost ! Ik ben super blij met luxplus ook mijn portefeuille :D keep up the good work !

Tahon Nikita

4 april 2024

goede site!!

Goede producten, Goede site Zal hier zeker meer bestellen
Leverd ook snel aan huis.

31 maart 2024

Vlotte levering

Vlotte levering. Opnieuw zit alles goed verpakt.

31 maart 2024

Top service

20 maart 2024

Super om te horen! Geniet van de bestelling 🌸
GEFELICITEERD! We hebben jou uitgekozen als de winnaar van onze winactie op Trustpilot. Wij hebben 100 BonusCash op jouw profiel toegevoegd, die jij kan gebruiken voor veel geweldige producten bij jouw volgende order.
Bedankt voor jouw review. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw mening te delen over Luxplus.
We wensen je een fijne dag 💝

IK EIS MIJN GELD TERUG

IK EIS MIJN GELD TERUG

Ik wou dat ik een nul kon geven! Ik las de kleine lettertjes niet. En automatisch bij het bestellen was ik gelijk lid! Ik zat vast aan een abonnement waar ik niet eens gebruik van heb gemaakt, waarbij er maandenlang zonder dat ik het doorhad €8,95 van mijn rekening is geschreven. Om te bestellen moet je deze voorwaarden ook aanklikken om verder te gaan bij de bestelling. Ook ik zat vast aan een abonnement zonder dat ik dat in de gaten had. Als mensen 1 malig vergeten om €8,95 maandelijkse abbonement te betalen, krijg je gelijk een incasso bureau met dreigementen over dat je z.s.m. €50 moet betalen of anders een deurwaarder wordt ingezet.
Heb geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice om een terugbetaling te regelen voor al die maanden dat er geld afgeschreven is maar je krijgt gewoon een ongemeend standaard copy-paste antwoord terug. Het ergste is nog dat je dat geld nooit meer terugkrijgt! Het abonnement is trouwens niet meteen op te zeggen en als je er eenmaal aan vastzit wordt nergens via de mail gefactureerd. Het gaat ze puur om de inkomstenbron en dan doen ze net alsof het jouw bewuste schuld of keuze is... en dat het er duidelijk opstond via een pop-up die ze op de website hebben. Mijn afgeschreven geld daar kan ik natuurlijk naar fluiten. Dat je op deze manier met mensen omgaat!

OPLICHTERS zijn het!!!! Natuurlijk reageren ze hieronder met de standaardtekst die ze hier al duizend keer hebben gebruikt waarin ze het verantwoorden en jou ervoor laten opdraaien. Ook de meeste positieve reviews hier zijn nep! Kortom:

IK WIL MIJN GELD TERUG!!!

Ik kan al voorspellen welke reactie ze hieronder zetten: gewoon een copy-pastebericht zoals bij alle anderen die ze hebben opgelicht:

ZO DOEN ZE DAT DUS:

Hi Emile,
Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We hebben inderdaad een ledenconcept, dat als een klant voor de ledenprijs producten bestelt, de algemene voorwaarden van het lidmaatschap worden geaccepteerd. De eerste 30 dagen zijn gratis, hierna wordt het een automatisch vernieuwend lidmaatschap voor €8,95 per maand. Dit kan worden opgezegd op elk moment via onze klantenservice of door dit zelf te doen op onze website, zoals we ook herhaaldelijk vermelden op onze website. Verder is er ook een optie om producten te bestellen voor de normale prijs, waar je geen lidmaatschap start. Je kunt meer lezen over het ledenconcept op onze website. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, kun je ons altijd een e-mail sturen naar etc…

Of

Beste Emile,

Zo doen ze dat dus!
DUS JE BENT GEWAARSCHUWD
Kijk gerust verder naar alle gedupeerde met de ‘echte’ reviews die een 1 geven. De lijst is eindeloos!

Zogenaamd ‘vervelend’ dat ik het concept niet heb begrepen!
Lekker concept ! Lekker oplichten en zakkenvullen dus!

2 april 2024

Beste Emile,

Vervelend om te horen dat je ons concept niet goed hebt begrepen. We hebben je in ons mail contact uitgebreid uitgelegd hoe Luxplus werkt en waarom we geen vergoeding aanbieden. Mocht je nog verdere vragen hebben stuur ons dan weer een mailtje.

top producten

15 maart 2024

Goede prijzen

Goede prijzen, beter dan in de winkel, vlotte levering

22 maart 2024

Opeens ben je lid

Net als alle andere mensen hier ongemerkt lid geworden. Ze beweren dat het allemaal duidelijk is met pop-ups etc. maar dat zal wel niet als iedereen er over klaagt. Het lijkt of je lid kan worden en niet dat je het al bent. Direct opgezegd.

28 maart 2024

Hi Weena,
Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We hebben inderdaad een ledenconcept, dat als een klant voor de ledenprijs producten besteld, de algemene voorwaarden van het lidmaatschap worden geaccepteerd. De eerste 14 dagen zijn gratis, hierna wordt het een automatisch vernieuwend lidmaatschap voor €9,95 per maand. Dit kan opgezegd worden op elk moment via onze klantenservice of door dit zelf te doen op onze website, zoals we ook meermaals vermelden op onze website. Verder is er ook een optie om producten te bestellen voor de normale prijs, waar je geen lidmaatschap start. Je kan meer lezen over het ledenconcept op onze website: https://www.luxplus.be/lidmaatschaps-voorwaarden.
Als je nog verdere vragen/opmerkingen hebt, kan je ons altijd een mail sturen naar hey@luxplus.be.
luxplus.nl

ik doe een bestelling voor mijn 2 lieve…

ik doe een bestelling voor mijn 2 lieve dochters hun pasen, krijg een ordernummer en trackingsnummer en nu geraak je gewoon niet meer op de site, echt ik ben het zo beu hè met die nepsites… ze bestelen de mensen en ik ga het hier nu eens niet bij laten se, ze kunnen reageren of ik zet verdere stappen

28 maart 2024

Beste mevrouw Elders,

Wat vervelend om te horen dat je niet op de website komt. Voor zover we weten zijn er geen technische problemen geweest op onze website. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar hey@luxplus.be met een verdere toelichting van het probleem dan kunnen we je daar verder helpen.

zeer slechte klantendienst te laat levering

zeer slechte klantendienst te laat levering duur producten prijs in vergelijk andere web sites

11 maart 2024

Hi Sadaf,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden met Luxplus. We hebben in de mail die we je hebben gestuurd ook uitgelegd wat de stappen zullen zijn omtrent je vertraagde pakketje. We zijn een onderzoek gestart en zullen zodra we iets horen contact met je opnemen, voor nu onze excuses voor het ongemak. Verder bied Luxplus zeer voordelige ledenprijzen aan maar garanderen wij niet de laagste prijs.

Alvast bedankt voor je geduld.

Fantastische aanbieding

Ik vind de prijzen super goedkoop. Verl keus ook van producten uit andere landen. Bijvoorbeeld Polen. Ik vind de eco produvten ook fantasticch. Juist opgemerkt dat er 9,95 euro af men rekening is gehaakd. Ik snap het niet ik hrb niks besteld.

9 maart 2024

Hi,

Super om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en producten!

We hebben een ledenconcept, dat als een klant voor de ledenprijs producten besteld, de algemene voorwaarden van het lidmaatschap worden geaccepteerd. De eerste 14 dagen zijn gratis, hierna wordt het een automatisch vernieuwend lidmaatschap voor €9,95 per maand. Dit kan opgezegd worden op elk moment via onze klantenservice of door dit zelf te doen op onze website, zoals we ook meermaals vermelden op onze website. Verder is er ook een optie om producten te bestellen voor de normale prijs, waar je geen lidmaatschap start. Je kan meer lezen over het ledenconcept op onze website: https://www.luxplus.be/lidmaatschaps-voorwaarden.

Draken organisatie dat draait op mensen…

Draken organisatie dat draait op mensen die niet gezien hebben dat ze tekenen voor een abonnement. Abonnement niet gelijk op te zeggen en als je er eenmaal aan zit wordt nergens via mail gefactureerd over het abonnement. Zuivere manier om geld te verdienen. 👍🏼

21 maart 2024

Elisabeth Arden

Product heeft een zeer vreemde geur.
Ik ken het product al langer, ruikte voorheen niet zo, productiefout?

3 maart 2024

Antwoord van Luxplus België

Beste Laura, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het product. Ik heb je zojuist een email gestuurd om verder te onderzoeken wat er aan de hand is.

Abonnement zonder akkoord zijn

. Waarom abonnement elke maand 10 € . Dat betekent dat de prijs van de producten zijn toch duur. Niemand gaat akkoord zijn voor dit abonnement. Zonder te weten je moet lidmaatschap betalen anders. Incasso kosten betalen.ik vind dat echt puur oplichting.

29 december 2023

Hi,
Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We hebben inderdaad een ledenconcept, dat als een klant voor de ledenprijs producten besteld, de algemene voorwaarden van het lidmaatschap worden geaccepteerd. De eerste 14 dagen zijn gratis, hierna wordt het een automatisch vernieuwend lidmaatschap voor €9,95 per maand. Dit kan opgezegd worden op elk moment via onze klantenservice of door dit zelf te doen op onze website, zoals we ook meermaals vermelden op onze website. Verder is er ook een optie om producten te bestellen voor de normale prijs, waar je geen lidmaatschap start. Je kan meer lezen over het ledenconcept op onze website: https://www.luxplus.nl/lidmaatschaps-voorwaarden.
Als je nog verdere vragen/opmerkingen hebt, kan je ons altijd een mail sturen naar hallo@luxplus.nl.
luxplus.nl
Lidmaatschap condities - luxplus.nl

Ik ben erg tevreden met mijn recente…

Ik ben erg tevreden met mijn recente aankoop, maar ik merk dat het product niet altijd op voorraad is, wat voor vertragingen kan zorgen. Desondanks waardeer ik de vriendelijke service die ik heb ontvangen.Met vriendelijke groet

8 maart 2024

Antwoord van Luxplus België

Beste Fatima, fijn om te horen dat je de service en producten bij Luxplus waardeerd. Zou je ons een mailtje kunnen sturen met welke producten niet altijd op voorraad zijn dan kunnen wij dit doorgeven en verbeteren voor in de toekomst.