Jeg har flere gange handlet hos Lykke &…
Jeg har flere gange handlet hos Lykke & Lykke. Alle gange har både service og tøjet været helt i top. De er også rigtig dygtige til at lave inspirerende opslag på FB med forskellige lækre sæt.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestilte en skindjakke fredag, ringede mandag for at høre, hvornår den ville blive sendt og snakkede med Malene. Den var lige sendt afsted og jeg modtog den om tirsdagen. Jakken var helt som forventet, Så en god service og oplevelse herfra👍🏻
En fantastisk webshop med et stort udvalg af kvalitets varer.
Hurtig levering og god service.
Så dejlig en butik med virkelig god service!
Har ret dårlig erfaring med at handle i denne webshop. Jeg modtog mine varer, og der var der for det første ikke det rigtige label i kjolen, men en håndskrevet en. Det var så til at leve med, men da jeg ville returnere, begyndte det at blive rigtig besværligt. For det første var det svært at gennemskue på deres hjemmeside, hvordan man skulle gøre, da der ikke automatisk fulgte en returlabel med i pakken. Jeg fandt så informationen, men gik galt i byen, da jeg kom til at gå ind på en forkert hjemmeside, da to hjemmesider har stort set ens navn (Lykke og Lykke samt Lykke by Lykke). Men det var så min egen fejl. Men da jeg endelig fandt info, skulle jeg selv købe returlabel ved at kontakte hjemmesiden – i sig selv besværligt at gå og vente på svar over en weekend. Jeg fik så endelig kontakt og fik købt og sendt en returlabel pr. mail, men da jeg ikke har en printer, måtte jeg få pengene retur og selv købe returlabel ved GLS. Da jeg fik pengene retur for kjolen, stemte pengene så ikke, da der udover min egen betalte porto yderligere var trukket for porto – selvom de pr. mail have lovet, at det var noteret, at jeg selv havde betalt porto. Alt sammen mega besværligt, uprofessionelt, kort og kontant kommunikation pr. mail, og jeg handler der ikke igen.
Bestillingen blev hurtigt sendt afsted, vi modtog pakken næste dag. Tøjet var af god kvalitet! De kan klart anbefales. 😀
Bestilte et sæt tøj blev sendt samme dag
Modtog varen alt var som det skulle være,
Kvaliteten af tøjet er super fin absolut ikke sidste gang vi har handlet her👍
Butikken kan varmt anbefales
Virkelig dårlig service 😡😡😡
Havde købt en vare men det var ikke sagen alligevel . Bestiller en returlabel som jeg selv betaler og derudover trækker de selv et beløb for fragt på min mobilepay. Jeg ringer adskillige gange uden hjælp og har endnu ikke modtaget mine penge retur på fragt, som de har hævet 2 gange !!!!
har endda talt med ejeren som IKKE kunne tage sig af det. Både skrevet og talt med dem flere gange. Beløb af fragt blev trukket både på returbeløb og via mobile - altså 2 gange - så de skylder stadig fragt. Selv beløbet er lille er det bare IKKE iorden !!!!!
De ignorere mig fuldstændig 🤯
Kommer ALDRIG til at handle der igen 😡😡😡
Har kun haft positive oplevelser i butikken, altid god service og lækkert udvalg😍
Bestilte en kjole og modtog et par bukser.. ringede derover og de ville efterlyse kjolen hvor den så var blevet af… spurgte om jeg kunne få mine penge, da det jo ikke er mit problem, de sendte kjolen til en anden, det kunne jeg ikke, de skulle finde pakken først… Da der var gået ca en uge, skrev de, at pengene nu var overført… selvom der gik 4 bankdage var pengene der stadig ikke, skrev endnu engang hvor mine penge blev af, pludselig fik jeg en mobilepay, at pengene var overført, så ja, de var jo ikke overført da de første gang skrev det…
De var første og sidste gang… desværre.. pænt tøj og dårlig service.
Bestilte en kjole - i beskrivelsen står der ‘normal i størrelsen’. Modtager hurtigt kjolen som dog er alt for stor. Skriver en mail hvor jeg spørger til mål på en nr mindre, da jeg ikke vil risikere at den bliver for lille.
Får hurtigt svar: Kjolen er stor i størrelsen og meget rumlig så du skal gå et nummer ned i den.
Jeg spørger om de vil sende en S til mig så - jeg får aldrig svar.
Jeg har sendt den anden retur med egenbetaling af porto på 60kr og bestiller en str S.
Da pengene retuneres for kjolen jeg returnerede trækker de portoen fra da de sendte kjole første gang fra beløbet - altså yderligere 35kr
Så jeg ender med ‘ekstra-regning’ på porto frem og tilbage på 95kr - selvom jeh bestiller en kjole mindre og får den. Og selvom deres størrelses vejledning var forkert og de selv skriver det.
Jeg har skrevet til dem to gange efterfølgende og de svarer ikke - desværre kan jeg nu se fra tidl anmeldelser at dette ikke er enestående.
Vil ikke handle der igen eller anbefale andre det
Det er en nem hjemmeside og super hurtig levering. Det er også muligt at hente i butikken i Juelsminde hvis man har mulighed for det.
Denne butik skal ikke have nogen stjerner
Det er ingen kundeservice.
Jeg bestiller en taske og finder ud af den har guld lynlås, dette vil jeg ikke have så sender en besked via deres kontaktformular at jeg ønsker annullere min ordre, denne er sendt kl 4 om morgen. Jeg hører intet fra butikken og skriver så til dem da de åbner på deres chat og de har set min besked, og de påstår de ikke har fået nogen og pakken er sendt 🫣 jeg er ret sikker på at pakke ikke allerede var sendt. Jeg fik bare beskeden at jeg bare kunne nægte at modtage pakken, det er da pænt irriterende man skal ud i alt dette. Nu bøvler jeg så med at få mine penge retur, har skrevet til dem flere gange på chat intet svar, skrevet to gange på deres kontakt formular Ingen respons. Har skrevet på deres mail og nu har jeg fået besked om at der kan gå 8 til 10 dagen inden jeg har mine penge. Det kan simpelhen ikke være rigtigt, jeg har ingen gang modtaget mail om at de har behandlet min retur pakke, de modtog den fredag morgen. Lad vær og handel i denne butik de egner sig ikke til at have med kunder at gøre 😡
Jeg havde lavet en aftale med en medarbejder over telefonen om, at jeg kunne komme og få pengene tilbage (3 dage efter fristen for tilbagebetalingen) for en kjole, som jeg havde købt. Da jeg kommer ud i butikken får jeg den dårligste behandling jeg nogensinde har oplevet i en butik, af ejeren. Medarbejderen som jeg havde lavet en aftale med, var ikke på arbejde. Foran kunder i butikken udstiller hun mig. Beskylder mig for lyve, siger at der aldrig har været lavet en aftale. Jeg fortæller hende at jeg synes det er meget ubehageligt og beder hende om at ringe til den pågældende medarbejder og få bekræftet, at vi har en aftale. Hun går ud i baglokalet og kommer tilbage og siger at hun har talt med hende og medarbejderen bekræfter, at der aldring har været lavet en aftale. Jeg er fuldstændig i chok på det her tidspunkt.
Ejeren vælger til sidst “at gøre en undtagelse” og udbetaler pengene.
Da jeg kørte derfra var jeg fuldstændig i chok oven den ubehagelige behandling, som jeg fik.
Det er mig en gåde, at man kan finde på at behandle kunder på den måde.
Jeg har brugt mange penge i den butik, det er slut nu!
Lees meer over geverifieerde reviews.