De laatste paar maanden helaas slechte ervaringen. De enelaatste keer 8 flessen haarlak besteld en ik kreeg er slechts 1. Er stonden er wel 8 op de factuur. Verzending duurde lang en nog langer voord... Toon meer

ik kreeg meteen een verzend bevestiging zodat ze de betaling kunnen claimen bij Klarna maar na een week is er nog niks verstuurd, mail gestuurd en een automatisch gegenereerd bericht terug ontvangen d... Toon meer
Ik was eerst behoorlijk sceptisch. Veel reviews gelezen en via de chat gevraagd naar de negatieve ervaringen van klanten, vooral over de levering. Er werd uitgelegd dat Lyko twee distributiece... Toon meer
Mijn bestelling was niet “aangekomen”, maar bedrag wel afgeschreven. Na verschillende mails geld terug gekregen. Na enkele maanden toch nog maar eens besteld. Bestelling was er binnen paar dagen maar... Toon meer
LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.
Äppelbovägen 60, 786 91 , Vansbro, Zweden
- 0281-207 22
- fraga@lyko.se
- lyko.com
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede prijs en levertijd
Vanwege verschillende reviews was ik sceptisch over het bestellen bij Lyko. Toch besteld vanwege de goede prijzen. Bestelling binnen het tijdsbestek zoals deze was aangegeven ontvangen!

Veel dank aan Mara!
Begin maart heb ik een klacht ingediend over de bezorging door DHL, het pakje was opengebroken en het produkt werkte niet deugdelijk. Dankzij Mara van de klantenservice werd dit probleem op een zeer klantvriendelijke wijze opgelost. Veel dank Mara. Je hebt er een zeer tevreden klant bij.
Catharina

TOPP
Hele goede prijzen. Super snelle verzending. Alles netjes afgehandeld. Ik zag enkele negatieve reacties, waardoor ik een beetje angstig werd. Helemaal niet nodig! TOP.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Top

Antwoord van LYKO
Artikelen besteld die niet binnenkomen!!
Op 2 februari, 3 artikelen besteld welke nu nog steeds niet binnen zijn. Vorige week heb ik lycko een nette mail gestuurd hierover maar hier wordt niet op gereageerd.
Gezien de meerdere reviews op deze site over bestellingen die niet aan komen zou ik zeker niet bij lycko bestellen!!!!

Nanolash serum
Ik heb hier nanolash serum gekocht.
4 dagen geleden besteld en vandaag 31 januari netjes binnen gekregen.

Fantastisch
Ik Ben om .. wat een leuke webshop en vooral een stuk goedkoper vooral de meest exclusieve merken top

Niks ontvangen
Ik heb hier een parfum besteld en heb het laten verzenden naar een afhaallocatie. Toen ik het pakketje had ontvangen zat er helemaal niks in… ik heb de klantenservice een bericht gestuurd maar ze hebben nog niks laten horen.

Bestel liever ergens anders
Edit na reactie van Lyko: Nee, ik hoef geen tips want ik ga hem niet gebruiken. Het is echt schandelijk om geen tevredenheidsgarantie te bieden. Dat betekent dat je zomaar troep kunt verkopen zonder consequenties.
Tip voor andere klanten: Als je het masker wilt proberen, kun je het beter direct van de fabrikant kopen. Die biedt wel garantie.
Duur led-masker besteld na het lezen van reviews.
Eerst was ik verbaasd dat er geen NIR licht in zat, maar achteraf is dat maar goed ook.
Ik heb de aanwijzingen heel precies gevolgd, maar mijn huid reageert slecht op het rode licht. Waarschijnlijk komt dit omdat in zo'n masker het licht erg dicht op je huid zit. Later las ik op meerdere sites dezelfde soort ervaringen, maar daar konden mensen het product retourneren. Lyko biedt die optie niet.

Antwoord van LYKO
Lyko had gereageerd op mijn schrijven…
Lyko had gereageerd op mijn schrijven hier in Trustpilot en vroeg mij contact op te nemen in de mail. Dat heb ik gedaan maar ben er niks mee opgeschoten. Dit is wat ze schreef:
Bedankt voor je reactie!
Dat zou heel fijn zijn, zonder de ordergeschiedenis kan ik helaas geen oplossing bieden.
Mocht je deze vinden hoor ik het heel graag!
Ps. Het zou fijn zijn als ik iets terug kon vinden. Niet dus.

Top, maar...
Ik vind het echt een super fijne website met een heel breed assortiment. Veel populaire producten zijn wel erg vaak langdurig uitverkocht. Als ze weer op voorraad zijn, vaak binnen een paar minuten weer.

Antwoord van LYKO
Fijne duidelijke webshop en groot…
Fijne duidelijke webshop en groot aanbod. Levering duurde wat langer, maar die stond netjes vermeld in de mail en op de webpagina bij bestellen. Product zelf was helaas beschadigd, maar gelukkig niet onbruikbaar, als dit niet het geval was dan was het zeker 5 sterren waard.

Antwoord van LYKO
Super vriendelijke en meedenkende…
Super vriendelijke en meedenkende klantenservice.
Er was iets niet goed en dat werd meteen opgelost. En ik kreeg ook een kortingcode extra. Echt super netjes!

Besteld en geen pakketje
Pakket besteld.
Helaas moest ik er 2 weken op wachten. Il had hey pakket nodig voor die tijd helaas. Terugbetaling netjes gedaan door Lyko. Geen scam dus maar wel eventjes wachten. Als je geen haast hebt is dat ok.

Antwoord van LYKO
Incompleet product en zoek het vervolgens maar uit
Make-Up remover besteld waarbij de dop vervolgens niet is geleverd. Klacht ingediend en vervolgens kan ik het product retour sturen en geld terug krijgen omdat het niet meer op voorraad is. Ik kan het niet retour sturen want heb geen dop. Het zilveren lipje heb ik er af gehaald meteen nadat ik het had ontvangen omdat mijn huidige fles leeg was. Ik dacht het wordt wel opgelost en die dop sturen ze na. Nu moet ik het maar doen met een voucher van € 10,- .. alsof ik daar ooit nog wat wil bestellen als ze zo met klachten omgaan.
Jullie leveren een incompleet product en maken er nu mijn probleem van.

Antwoord van LYKO
Het scheelt een hoop geld en netjes bezorgd
Meerdere producten gekocht voor mijn haren. Wat een verschil zeg! De prijzen zijn veel goedkoper dan bij andere websites. Ik ben erg tevreden!

Antwoord van LYKO
Mijn eerste bestelling gedaan voor…
Mijn eerste bestelling gedaan voor haarstylingproducten. Het pakketje was zoek geraakt, maar werd snel op gereageerd en direct een nieuw pakketje opgestuurd. Heel fijn want die was er vrij snel. Echter 2 dagen later kwam alsnog het 1e pakketje. Dit uiteraard gemeld en direct werd er ook weer gereageerd met de benodigdheden om dit soepel te regelen. Helaas zijn hier de omstandigheden voor retourneren lastig en ook daarop had men weer een snelle en ongelofelijk leuke reactie waardoor deze eerste bestelling naar mijn mening niet beter had gekund ondanks de 'hobbels' die er waren ontstaan.
Complimenten voor dit adequaat, oplossend en bovenal klantvriendelijk op afstand reageren!

Goedkopere en betrouwbare website
Deze website is goedkoper dan andere websites. Informatie afbeelding etc is realistisch. Mijn pakket kwam ook op tijd binnen dus ik zal hier vaker bestellen.

Goede ervaring
Shampoo en conditioner besteld. Levering binnen de vooraf gegeven tijd. Prijs was bijna de helft goedkoper dan bij andere webshops (kortingsactie).

Antwoord van LYKO
Ik bestelde 2 x Vichy liftactive…
Ik bestelde 2 x Vichy liftactive suprème dagcreme
Zij stuurden de gewone liftactive. Met alleen op het doosje Suprème!
Klacht ingediend en zij lieten weten dat het wel de goede suprème is maar dat de verpakking veranderd is!
Helemaal niets van waar want de Vichy liftactive suprème kun je nog gewoon bestellen op de Nederlandse site! Ik voel mij bedrogen!