Banner for LYKO

LYKO Reviews 16.407

2,6

De laatste paar maanden helaas slechte ervaringen. De enelaatste keer 8 flessen haarlak besteld en ik kreeg er slechts 1. Er stonden er wel 8 op de factuur. Verzending duurde lang en nog langer voord... Toon meer

ik kreeg meteen een verzend bevestiging zodat ze de betaling kunnen claimen bij Klarna maar na een week is er nog niks verstuurd, mail gestuurd en een automatisch gegenereerd bericht terug ontvangen d... Toon meer

Ik was eerst behoorlijk sceptisch. Veel reviews gelezen en via de chat gevraagd naar de negatieve ervaringen van klanten, vooral over de levering. Er werd uitgelegd dat Lyko twee distributiece... Toon meer

Mijn bestelling was niet “aangekomen”, maar bedrag wel afgeschreven. Na verschillende mails geld terug gekregen. Na enkele maanden toch nog maar eens besteld. Bestelling was er binnen paar dagen maar... Toon meer

1. Haarproductenwinkel
  2. Cosmeticawinkel
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.

2,6

Slecht

16K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

een bestelling geplaatst en zij annuleren het terwijl ik gewoon betaald heb meteen

een bestelling geplaatst, betaald met Ideal. Meteen een gekke melding dat het mis is gegaan. Annulering in mijn account online. Wel betaald (bijna 200 euro!). Eerste keer bij deze shop, leek allemaal betrouwbaar. Maar ze hebben geen telefoon nummer, op email krijg ik geen reactie en op chat de hele middag geen enkele reactie. Ik denk dat dit oplichters zijn? Ik ben heel erg boos.

12 september 2024

Hallo,
Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de communicatie met onze klantenservice niet goed is verlopen en je ook geen fijne ervaring hebt gehad met het bestellen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik kan zien dat onze klantenservice inmiddels contact met je heeft kunnen opnemen en dat de situatie afgehandeld is. Laat het gerust weten als je verder nog vragen hebt.

Liefs, team Lyko

Bar slechte service en communicatie

Pakket zou 20 augustus geleverd worden. Nu ruim twee weken later nog steeds niets. Volgens track & trace van klantenservice Lyko was het pakket eerst niet aangeboden aan DHL - terwijl het al geleverd moest zijn - en daarna kwam er een mail van de klantenservice en volgens die track & trace ligt het pakket al sinds 22 augustus bij een DHL in Duitsland. Klantenservice Lyko reageert niet meer. Riekt naar oplichting.

7 september 2024

Hallo Luijken,
Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de communicatie met onze klantenservice niet goed is verlopen en je dus geen fijne ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik kan zien dat onze klantenservice inmiddels contact met je heeft kunnen opnemen en dat de situatie afgehandeld is. Laat het gerust weten als je verder nog vragen hebt.

Liefs, team Lyko

Vaak leuke deals en fijne service

4 september 2024

Antwoord van LYKO

Hey! Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩

Liefs, team LYKO! 🌼

Hele goeie prijs

Heel blij met Lyko. Product wat ik zocht was daar de laagste prijs. Heb al eerder wat gekocht bij Lyko en volgende keer doe ik dat zeker weer.
Het enige is dat het niet de volgende dag binnen is maar als je dat niet erg vindt zou ik zeker hier kopen.

30 augustus 2024

Antwoord van LYKO

Hi Martine! Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩

Liefs, team Lyko! 🌼

Verkeerde producten afgeleverd

Mijn pakket komt net binnen, maar helaas niet wat Ik besteld heb. Ik heb een KVD Concealer Make up besteld en Ik ontvang een Haar Shampoo, NYX Finishing spray en een doos beauty blender. Dit kan ik zelf om de hoek kopen. Wat een apart bedrijf dit.

21 augustus 2024

Hallo Jeandaura!

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat de bestelling niet goed is verlopen, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op! Zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com? ✨😇

Liefs, team LYKO 🤍

Hele goede ervaring

Ik heb al vaker dingen besteld bij Lyko en ik ben nooit teleurgesteld. De juiste producten kwamen in goede verpakking binnen! Heel blij met LYKO!

17 juli 2024

Hallo Henrieke! 🤍

Bedankt voor je superpositieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩

Liefs, Customer Relations 🌼

Ontzettend lange levertijd

Op 8 augustus wimperserum besteld. Zelfde dag een mailtje ontvangen dat het verzonden zou zijn? Echter geeft DHL aan het pakketje nog niet ontvangen te hebben. Vandaag, 8 dagen later, nog steeds niks ontvangen

16 augustus 2024

Hallo Malon! 🌟

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Ik zie dat je bestelling is afgeleverd bij een afhaalpunt, en dat je deze hebt afgehaald! We wensen je veel plezier met je nieuwe wimperserum! ✨😇

Liefs, Customer Relations

Klantvriendelijk en snelle reactie

Klantvriendelijk en snelle reactie, alleen jammer dat de produkten alrijd zo lang ergens blijft liggen voordat je thuis kan krijgen ( volgens Lyko zelfde dag verzonden als bestelling, alleen zie je bij DHL totaal niet tot op de dag zelf pas dat ze onderweg zijn. En dat duurde vaak meer dan een week )

4 juli 2024

Hey Angie! 🤍

Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Onze levertijd duurt gemiddeld 5 werkdagen. Het warenhuis van LYKO bevindt zich in Zweden (LYKO is Zweeds! 🤗)! De tracking link wordt actief zodra het pakketje Nederland heeft bereikt, vandaar dat het soms even kan duren voordat de tracking link een update laat zien. Uiteraard hopen we dit te verbeteren.

Hopelijk tot snel! 🤩

Liefs, Customer Relations 🌼

Geweldig assortiment en fijne…

Geweldig assortiment en fijne kortingen, snelle levering en vriendelijke service!

17 juli 2024

Hoi Romee!

Bedankt voor je super positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en de service. Hopelijk tot snel! 🤩

Liefs team Lyko 🌼

Betrouwbare webshop!

Betrouwbare webshop, snelle verzending, scherpe prijzen met een leuk gratis presentje er bij EN gratis verzending. Ik blijf hier zeker terugkomen. Aanrader! 👍🏻

16 juni 2024

Hoi Chii Love,
Bedankt voor je superfijne review! 🤩 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Tot snel!
Liefs, team Lyko 🧡

Hele vriendelijke en snelle service

Hele vriendelijke en snelle service! En kreeg zelfs wat extras met een waarde van 35 euro omdat mijn bestelling kwijt was geraakt door de vervoerder waardoor het opnieuw verstuurd moest worden en daardoor een product niet meer voorradig was.

16 april 2024

Hoi Marieke,
Bedankt voor je superfijne review! 🤩 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Hopelijk tot een volgende bestelling!
Liefs, team Lyko 🧡

Te mooi om waar te zijn blijkt…

Te mooi om waar te zijn blijkt oplichting.
Sauna geur gekocht die elders 7,95 kost. Hier voor 4,95. Meteen betaalt per bank en acuut een Engelse site met foutmelding dat de bestelling is mislukt.

15 april 2024

Hallo Paffen! 👋🏼😊

Wat vervelend om te horen dat er iets niet helemaal goed is gegaan tijdens het afrekenen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons een mail willen sturen naar klantenservice@lyko.com? Zo kunnen we kijken wat er mis is gegaan en je het beste helpen 🤍

// Linnea, LYKO Customer Relations

Na lang wachten waren er verkeerde…

Na lang wachten waren er verkeerde tubes tandpasta geleverd. Reactie op mijn mail was dat product-verpakking is aangepast wat niet klopt want de geleverde tubes zijn/waren er al veel langer. Er werd geen goede aftersales aangeboden. Ofwel stuur maar terug en dus heb ik er werk mee door een fout van Lyko.......

28 maart 2024

Hallo Jules,
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring niet naar wens is geweest. Ik zie echter dat er veel contact is geweest met de klantenservice en dat zij inmiddels het probleem hebben opgelost!
Groetjes, team Lyko

Verschrikkelijk

Ik had een bestelling geplaatst van +/- 300 euro, maar deze is nooit geleverd.

Budbee (vervoersbedrijf) zegt van wel, ook nog na een 'onderzoek'.

Er moest voor deze bestelling een handtekening gezet worden. Dit heb ik uiteraard niet kunnen doen, maar Lyko zegt dat er een legitieme handtekening is gezet? Lyko had ook mijn handtekening kunnen vragen voor vergelijkenis, want dan werd snel duidelijk dat het NIET mijn handtekening is.

Daarbij heb ik een camera hangen boven mijn voordeur en daar zie je de bezorger staan voor een dichte deur. Vervolgens loopt hij met het pakket in z'n handen weer weg. Deze video heb ik gestuurd naar Lyko, maar die nemen het niet serieus.

Omdat ik als betaalmethode Klarna heb aangevinkt, vindt Lyko dat ik daar m'n probleem moet melden. Dit heeft (uiteraard) geen gewenst resultaat opgeleverd.

Ik heb een klacht ingediend bij Lyko en daar moet ik nog reactie op krijgen.

Update 13-04-2024
Uiteindelijk met Lyko tot een oplossing gekomen. Ik hoef NIET te betalen. Jammer dat het op zo'n lastige manier moest, want het heeft me alsnog veel stress opgeleverd. Wel mn 1 ster aangepast naar 3 sterren.

26 januari 2024

Antwoord van LYKO

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Je kunt ons hierover mailen naar: klantenservice@lyko.com. Wij reageren binnen 24 uur op jouw mailtje. 😊

Liefs, Team Lyko.

Betaald en geen producten ontvangen

Betaald en geen producten ontvangen. (9,5 week verder) Diefstal.

Na het schrijven van deze review wel geld terug ontvangen.

10 december 2023

Antwoord van LYKO

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je nog geen update hebt gehad van jouw bestelling. Ik heb jou zojuist een mail gestuurd met meer informatie hierover. We horen graag van je! 😊

Liefs,
Nada/ Customer Relations

Producten eerst niet ontvangen

Ik heb twee gezichtsverzorgingsproducten besteld by Lyko. Prijzen zijn uitstekend, maar na een paar dagen was de status van de bestelling als geleverd gezet terwijl ik hem nooit heb ontvangen. Lyko gecontacteerd via hun Live chat omdat ze nergens een telefoonnummer hebben, maar Emma gooit me er steeds uit zonder verder iets te zeggen. Gelukkig wel snel reactie gehad op mijn e-mail, en na een paar mailtjes heb ik mijn bestelling opnieuw toegestuurd gekregen. Goede klantenservice via de e-mail dus!

12 februari 2024

Hoi Dave!
Bedankt voor je fijne feedback! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice jouw negatieve ervaring in een positieve ervaring heeft weten om te zetten, en je ons op basis daarvan 5 sterren geeft! 🤩 Dat waarderen we enorm. We wensen je alvast heel veel plezier met je bestelling, en hopelijk tot snel!

Pakket niet geleverd

Pakket staat op geleverd maar ik heb niks ontvangen. Er is een onderzoek gestart en de GPS van de chauffeur is er geweest en nu moet je het maar uitzoeken!!!
Hopelijk geniet de vervoerder nu van mijn dure geurkaas

Dat onderzoek klopt niet! Er wordt namelijk aangegeven door Budbee dat het pakket kwijt is geraakt in de terminla, en nu gaat Lyko zeggen dat het over een ander pakket gaat....

5 februari 2024

Hoi Anne,
Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het zo is gelopen. Ik zie dat er momenteel nog een onderzoek gaande is en dit zal worden uitgezocht via een Klarna betwisting. Klarna zal ons helpen om er tot op de bodem achter te komen wat er gebeurd is met je pakketje. 💪
Liefs, team Lyko!

Perfect het pakketje te volgen via de…

Perfect het pakketje te volgen via de link
Goede kwaliteit en goede prijs , ik ga zeker vaker bestellen
Leveringsdatum klopte precies met de info in de bestel mail
Tevreden klant !

7 februari 2024

Hey Marco,
Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze levering hiervan. 🚛💨
We wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel!

Liefs, team Lyko!

Ik bestel hier nooit meer

Ik heb op 6 januari 2024 1 maal deodorant stick (Donna Karan) besteld bij LYKO, tevens mijn eerste bestelling ooit bij dit bedrijf. Dit product is echter tweemaal van mijn bankrekening afgeschreven. Ik heb dezelfde dag de klantenservice gemaild met de afschriften als bewijsstuk, en tot op de dag van vandaag geen reactie mogen ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Als kers op de taart heb ik hierna een verkeerd product ontvangen: een shampoo. Hierna opnieuw contact gezocht via de chat. Deze werd abrupt beeïndigt. We zijn inmiddels al een paar weken verder. Een niet door mijn besteld product binnen en geld dubbel weg!

6 januari 2024

Hallo Kenan,
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling zo verlopen is. Onze excuses hiervoor! Uiteraard staan we graag voor je klaar. Ik heb ons systeem nagekeken, en ik kan zien dat onze klantenservice jouw eerste mail binnen 48 uur beantwoord heeft in januari. Kan het zijn dat onze mail in de ongewenste mail of reclamefolder is beland? Ik zie dat je wederom hebt gemaild, onze klantenservice zal jouw mail ASAP oppakken en het probleem oplossen. 🥰

Alles naar wens

Voor het eerst hier parfum besteld en alles verliep naar wens.

16 november 2023

Hey Lucas!

Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe parfum, en hopelijk tot snel! 🤩