Banner for LYKO

LYKO Reviews 16.407

2,6

De laatste paar maanden helaas slechte ervaringen. De enelaatste keer 8 flessen haarlak besteld en ik kreeg er slechts 1. Er stonden er wel 8 op de factuur. Verzending duurde lang en nog langer voord... Toon meer

ik kreeg meteen een verzend bevestiging zodat ze de betaling kunnen claimen bij Klarna maar na een week is er nog niks verstuurd, mail gestuurd en een automatisch gegenereerd bericht terug ontvangen d... Toon meer

Ik was eerst behoorlijk sceptisch. Veel reviews gelezen en via de chat gevraagd naar de negatieve ervaringen van klanten, vooral over de levering. Er werd uitgelegd dat Lyko twee distributiece... Toon meer

Mijn bestelling was niet “aangekomen”, maar bedrag wel afgeschreven. Na verschillende mails geld terug gekregen. Na enkele maanden toch nog maar eens besteld. Bestelling was er binnen paar dagen maar... Toon meer

1. Haarproductenwinkel
  2. Cosmeticawinkel
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.

2,6

Slecht

16K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prima geregeld voor een mooie prijs.

Prima geregeld voor een mooie prijs.
Levering precies op de aangegeven datum. Blij dat ik jullie gevonden heb.

1 februari 2024

Hey Agnes! 🤍

Bedankt voor je super positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons en de levering. Hopelijk tot snel! 🤩

Voor het eerst besteld

Voor het eerst besteld. Goede producten voor een fijne prijs. Kwam 2 dagen later dan ingeschat. Maar vond ik geen probleem. Ik ben fan!

20 januari 2024

Hey Mariska! 🤍

Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩

Slordige levering

Track & trace link heb niet ontvangen, ook niet de e-mail van Post NL dat postbezorger onderweg is en ook niet dat postbezorger pakket heeft geleverd bij de buren. Buurman heeft pakket gebracht, maar zal zeer op prijs stellen dat ik geïnformeerd wordt over levering.

20 januari 2024

Hallo Cornelis,

Bedankt voor je feedback, dat waarderen we enorm! Wat jammer om te horen dat de levering niet helemaal goed is verlopen. Onze excuses hiervoor! We zijn echter blij om te horen dat het pakketje je heeft mogen bereiken, en hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze website om het nog een keer, op de juiste manier te proberen! 🚚⚡

Wel betaald geen producten

Heb op 6 januari bij Lyko besteld en betaald. Ik werd door Lyko doorgestuurd naar ideal. Dit alles lukte en meteen nadat ik betaald had kreeg ik de mededeling dat bestelling niet gelukt was. Betaling helaas wel.
Lyko stuurt mij naar Klarna en Klarna is onbereikbaar.
Op de betaling via klarna stond duidelijk dat betaling naar Lyko moest. Ik wordt nu door Lyko naar Klarna gestuurd. Bestelling is nergens te vinden enz enz.

Uiteindelijk is het opgelost en kreeg ik mijn geld terug.

6 januari 2024

Hallo Marja!

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling zo verlopen is bij ons, onze excuses hiervoor. Het lijkt er op dat jouw iDeal betaling niet goed doorgekoppeld is naar ons bestelsysteem, waardoor de bestelling niet correct is binnen gekomen. Ik zie dat je uitgebreid contact hebt gehad met onze collega's, en het lijkt erop dat het inmiddels opgelost is. Mocht je ons nog nodig hebben, dan staan we voor al je vragen klaar via klantenservice@lyko.com. 💌

Liefs, team Lyko!

Ik heb dinsdag mijn bestelling…

Ik heb dinsdag mijn bestelling binnengekregen maar dit is niet helemaal wat ik besteld heb. Heb gelijk twee mailtjes gestuurd ook 1 met foto’s maar tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen.

9 januari 2024

Antwoord van LYKO

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Wij reageren binnen 24 uur op jouw mailtje, en zullen dit natuurlijk voor je oplossen. ✨😇

Liefs, Customer Relations

Alles prima en snel geregeld!

Alles prima geregeld, vanaf bestellen, betalen tot en met aflevering. Erg snel zelfs en dat rond de feestdagen. Goed verpakt ook. #chapeau.
Hier koop je producten die allang uit het assortiment zijn, en waarvoor je bij een ander de hoofdprijs betaalt, voor een meer dan prima prijs. Ik ben fan!

30 december 2023

Hey!
Bedankt voor je fantastische 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat de afhandeling van je bestelling vlekkeloos is verlopen, en je zo tevreden bent over ons assortiment en de prijzen!

We wensen je heel veel plezier met je bestelling, en hopelijk tot snel! 😁

Liefs, team Lyko! 💘

Goed geholpen door medewerkers

Ben heel goed geholpen door de medewerkers van Lyko omdat mijn pakketje kwijt was.
Duurde wat langer maar ik heb eindelijk mijn pakket ontvangen en ben heel erg tevreden hoe vriendelijk en goed ik ben geholpen!
Zou zeker weer hier bestellen♥️

22 december 2023

Hoi Elif!
Wauw, bedankt voor je prachtige review! Wat leuk om te horen dat je ons 5 sterren geeft op basis van onze service, en je zo tevreden bent over de oplossing. Daar zijn we heel blij mee. 🥰

We wensen je heel veel plezier met je bestelling, en hopelijk tot snel! Liefs, team Lyko. 🧡

Goede prijzen

Goede prijzen, prima verzending. Veel reviews gezien waarin aangegeven wordt dat het heel lang duurt maar ik had mijn 2 flessen Redken shampoo binnen 10 dagen in huis.

7 december 2023

Antwoord van LYKO

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze scherpe prijzen en de levering. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot gauw! 🥰

Liefs, Nada/ Customer Relations

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, goede prijs en uitstekende producten van Dermalogica en veel meer.

24 november 2023

Hey H.! 🤍

Liefs, team LYKO! ⛄❄

Ik heb op 20 oktober een Lancôme…

Ik heb op 20 oktober een Lancôme lipstick besteld en betaald, tot op heden nog niets ontvangen. Wel treurig.
T. Mossel

20 oktober 2023

Antwoord van LYKO

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com? ✨😇

2 potjes creme besteld

2 potjes creme besteld, zo binnenkomen op de 9-10 ondertussen 17-10 niks gehoord of gezien, klantenservice gemaild, maar als 3 dagen geen reaktie .
vraag me af of het nog aankomt .

5 oktober 2023

Antwoord van LYKO

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. We lossen dit graag voor je op, zou je ons een mail willen sturen naar: klantenservice@lyko.com. ✨😇

Liefs, Customer Relations

Meerdere malen besteld

Meerdere malen al besteld, altijd prima qua kwaliteit en prijs en levertijd!

22 september 2023

Hey Irene! ✨

Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat geweldig om te horen dat je ons zo vaak bezoekt, en je zo super tevreden over ons bent. We bezorgen met liefde jouw beauty must-haves. We hopen je snel weer terug te zien op onze website.

Liefs, team Lyko! 🎃🍂

Toch tevreden nadat ik dat eerst niet was.

Heel erg tevreden met de prijzen gerekend voor mijn favoriete shampoo.

Ik had nog nooit een bestelling geplaatst bij Lyko. De bestelling werd een stuk later ontvangen dan in de planning stond. Maar dit was absoluut geen probleem.
Bij ontvangst zag ik dat er meerdere scheuren /gaten in de verzenddoos zaten. Dit kwam denk ik door de zware shampoo flessen. Er miste een aantal producten maar dit is heel netjes opgelost door de klantenservice!

Ik zal hier vaker bestellen, bedankt.

24 augustus 2023

Hi S!
Bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend fijn om te horen dat onze klantenservice het probleem met je pakketje heeft kunnen oplossen. Onze excuses voor de latere levering. We hopen het de volgende keer helemaal goed te mogen maken met een vlekkeloze levering! 🚛💨🧡

Liefs, team Lyko ☀

15 augustus besteld en vandaag 28…

15 augustus besteld en vandaag 28 augustus nog niks gehoord. Bij de deutschepost staat nadat ik de status van mijn zending opvroeg, zonder dat ik een mail kreeg) “It was not possible to reach the recipient; the item was scanned on 24.08.2023. The item is either being delivered in Netherlands or being held for pick-up.”

28 augustus 2023

Hallo Jacqueline 👋🏼

Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Ik zie dat je bestelling is afgeleverdbij een afhaalpunt, via de mail hebben wij daar meer info over verstuurd. Alvast heel veel plezier ermee!✨😇

Liefs // LYKO Customer Relations

Weten niet wat klantenservice is

Alles gaat mis en elke dag krijg ik een e-mail dat me pakket bezorgd gaat worden en elke dag komt er niks. Helemaal klaar met dit bedrijf.
Schoften zijn het die hun klanten heel slecht behandelen.
Ik wil gewoon me geld terug!!!
Nooit meer hier bestellen!!!

25 augustus 2023

Hey S!
Wat vervelend om te horen dat je je pakketje nog niet hebt mogen ontvangen, en je niet tevreden bent over onze service. Helaas zie ik geen bestelnummer aangegeven en kunnen we jouw naam niet terugvinden in ons systeem. Zou je ons willen mailen naar klantenservice@lyko.com? We kijken graag met je mee om zo een gepaste oplossing in werking te zetten. 💪
Liefs, team Lyko! 🌼😊

Krijg steeds een foutmelding nadat ik…

Krijg steeds een foutmelding nadat ik de betaling wilt voltooien. Site geeft aan dat het afleveradres mist terwijl ik alles invul. Zowel op mijn mobiel als op de computer.
Maandag een mail gestuurd naar de klantenservice, maar helaas nog geen reactie (morgen donderdag).
Lees wel veel positieve reacties hier maar kan dus helaas zelf niks bestellen...

21 augustus 2023

Hey Sylvana,
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt met het betalen van je bestelling, dat is natuurlijk niet fijn! Ik heb ons systeem even nagekeken en zie helaas geen mail terug onder jouw naam. Zou je ons opnieuw willen mailen naar klantenservice@lyko.com? We lossen het graag voor je op! 🧡

Liefs, team Lyko 🌼

Prima

Prima! Snelle levering, na 3 dagen binnen.
Goed verpakt. En 2 kadootjes er als verrassing bij gestopt. Volgende bestelling ga ik weer bij hen doen.

25 juli 2023

Hi Sandra,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering. Wat leuk dat je er twee cadeautjes bij hebt gekregen, veel plezier met je bestelling!🥰

Liefs,
Customer Relations

Goed opgelost!

Beste dames en heren,

Mag ik al mijn goede credits aan jullie geven.

DHL had mij pakket niet bezorgd en was een tijdje zoek, uiteindelijk is het pakketje naar jullie retour gegaan. Jullie zijn zo assertief geweest om het pakketje wederom te verzenden ( kostenloos) middels ander vervoersbedrijf. Na uiteindelijk een maand heb ik mijn pakketje binnen en voor het begrip kreeg ik een cadeautje van jullie. Heel lief!

Ik heb de communicatie als prettig ervaren en ik zal zeker weer iets bestellen. Dankjullie voor jullie goede inzet. Jullie krijgen een dikke 10, DHL daar en tegen mogen zorgen dat ze alles goed op een rij krijgen!

Dankjullie!

Groet Carla

31 juli 2023

Hi Carla,
Bedankt voor je geweldige review! 🥰 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service! We wensen je heel veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer! ✨💞

Liefs,
Customer Relations

De eerste bestellingen gingen goed maar…

De eerste bestellingen gingen goed maar de een na laatste was “verdwenen”. Nu de laatste bestelling duurt ook weer te lang!! Er staat op de site van lyko is verstuurd maar dhl zegt wat anders! Geen giede organisatie lijkt me. Een bestelling zou je verwachten binnen een week!
En dan krijg je in een keer een berichtje dat het pakje afgeleverd wordt. Gister was er nog niets bekend en nu staan ze voor je deur… fantastisch maar laat mensen niet in het ongewis. Hou die tracking systemen up to date!

27 juli 2023

Hey Margriet!
Bedankt voor je feedback. Ons warenhuis bevindt zich in Zweden (Lyko is Zweeds! 🥰), dus hier komen alle bestellingen vandaan. Omdat jouw pakket een wat langere reis moet afleggen, kunnen er wel eens problemen, of vertragingen voorkomen. Onze excuses dat je langer hebt moeten wachten dan gehoopt.

We nemen je feedback zeer serieus en we doen er ondertussen alles aan om ons leverproces te optimaliseren. We zijn in ieder geval blij om te horen dat het pakketje is bezorgd. 💕

Liefs, team LYKO ✨

Haarkleuring

Haarkleuring besteld en 'problemen' netjes opgelost.
Bestelling op tijd en in goede staat ontvangen.

27 juni 2023

Dag Yvonne,
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Wat ontzettend fijn om te lezen dat onze klantenservice het probleem met je bestelling volledig naar wens heeft opgelost. Daar zijn we erg blij mee. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op de Lyko website! 🥰🧡

Liefs, team LYKO! 🌼