De laatste paar maanden helaas slechte ervaringen. De enelaatste keer 8 flessen haarlak besteld en ik kreeg er slechts 1. Er stonden er wel 8 op de factuur. Verzending duurde lang en nog langer voord... Toon meer

ik kreeg meteen een verzend bevestiging zodat ze de betaling kunnen claimen bij Klarna maar na een week is er nog niks verstuurd, mail gestuurd en een automatisch gegenereerd bericht terug ontvangen d... Toon meer
Ik was eerst behoorlijk sceptisch. Veel reviews gelezen en via de chat gevraagd naar de negatieve ervaringen van klanten, vooral over de levering. Er werd uitgelegd dat Lyko twee distributiece... Toon meer
Mijn bestelling was niet “aangekomen”, maar bedrag wel afgeschreven. Na verschillende mails geld terug gekregen. Na enkele maanden toch nog maar eens besteld. Bestelling was er binnen paar dagen maar... Toon meer
LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.
Äppelbovägen 60, 786 91 , Vansbro, Zweden
- 0281-207 22
- fraga@lyko.se
- lyko.com
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lyco en budbee onbereikbaar
Voor 18/12 besteld voor kerst in huis. Volgens lyco zou pakket er gisteren moeten zijn. In app van budbee niets te zien over de status. Telefoonnummer bestaat niet. Via chat met lyco en budbee geen enkele reactie. Zie het somber in dat mijn dochter haar cadeau onder de kerstboom ligt morgenavond.
Update:toch nog 23/12 geleverd. Heb mijn recensie dus aangepast. Jammer dat pakket slecht te volgen is waardoor zoveel onduidelijkheid.

Antwoord van LYKO
De aflevering was slecht, klantenservice top.
De aflevering was slecht, bijna 2 weken onderweg, maar de klantenservice maakte het helemaal goed.

Top webwinkel
Ik heb 5 keer besteld bij lyko en ben zeer tevreden met hun producten en de levering... Goed kwaliteit en sterke aanbiedingen.. Is èèn van mijn favoriete webwinkel geworden.. top zijn jullie LYKO 👍

Antwoord van LYKO
Product niet geleverd geen track en…
Product niet geleverd geen track en tracé van het pakket kunnen vinden verder geen enkele reactie op mijn mail die zouden ze binnen 24 uur beantwoorden..niet dus.
Jammer zie dat meerdere mensen klagen over de slechte leveringen.

Helaas pindakaas.
Helaas pindakaas.
Geen eens een ster waard, gezien ze met klarna diensten doen en waar mijn geld zoek geraakt is en waar beiden partijen naar elkaar wijzen omdat mijn eerste order niet geregistreerd was maar wel afgeschreven, dit is al ruim 10 dagen geleden en heb niets terug ontvangen, zelfs wanneer ik aankom met een afschrift.
Schandalig dat zo bedrijf nog bestaat, dit is ook gelijk de laatste keer dat ik hier iets bestel.
Die drie tientjes kunnen me nog weinig schelen, maar het gaat om het gebaar hoe je met klanten omgaat mijn bank heeft me dit keurig uitgelegd dat de winkel dit moet oplossen en wederom wordt het bij mij neergelegd dat ik met klarna iets moet oplossen?, Goeie dag zeg.
Vertrouw dit bedrijf niet, als er wat mis gaat dan ben je dus je geld kwijt.

Antwoord van LYKO
Ik heb vorige week een foundation van…
Ik heb vorige week een foundation van mac besteld zou hem
Uiterlijk vorige week donderdag ontvangen, maar heb tot op heden nog niks ontvangen. Ze hebben een mailadres
Achtergelaten voor vragen, maar dat werkt niet! Ik
Heb mijn twijfels wacht nog paar dagen af en anders ga ik stappen zetten.

Product wordt niet geleverd
Wanneer je het fijn vindt om lang in het ongewisse te zitten wanneer of zelfs OF je pakketje wordt geleverd, dan moet je echt hier bestellen. Op 8 december zou de levering zijn, volgens de track en tracé code van PostNL is hèt pakket op 14 december nog steeds niet gevonden. Spannend hoe het verder gaat. Baal er overigens wel enorm van. Zou fijn zijn als er wat meer gecommuniceerd werd over de status van de levering.

Antwoord van LYKO
Ik heb Hugo Boss bottled parfum…
Ik heb Hugo Boss bottled parfum besteld. Ik moet echt 6/7x spuiten en na een half uurtje is de geur verdwenen! Zonde van het geld. Daardoor goedkoper??

Antwoord van LYKO
Hele goeie prijs en heel snel bezorgd
Hele goeie prijs en heel snel bezorgd. Was een beetje huiverig omdat ik dit bedrijf niet kende maar volgende keer koop ik zeker weer hier.

Ik had mijn twijfels
Ik had mijn twijfels, maar is ongegrond.
Ze leveren redelijk snel en prijs is veel lager dan nederlandse website's.
Ik ben tevreden!

Top klantenservice
Ging iets mis met mn pakketje, klantenservice gesproken en ze hielpen me super goed en snel. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Antwoord van LYKO
Hier ga ik zeker nog eens bestellen
Ik heb een zeer goede ervaring met Lyko en de klantenservice. Netjes binnen 1 dag een antwoord gekregen op mijn e-mail omdat mijn pakketje iets langer onderweg was. Vandaag alles in goede staat binnen gekregen. Hier ga ik zeker nog eens bestellen.

Zondag een bestelling geplaatst
Zondag een bestelling geplaatst. Zou vandaag binnen komen, het is nu donderdag avond en nog steeds niks. Morgen op vakantie dus kan meteen retour als het niet voor morgen 15:00 binnen is.

Antwoord van LYKO
Contact onmogelijk, track&trace bestaat niet dus onzekere ervaring
Update: na 48 uur schrijft Lyko terug dat het pakket helaas naar een ander adres is gestuurd, dat Postnl niet mag geven in het kader van de privacy.
Hierdoor wordt het als vermist gearchiveerd. Hun oplossing: nogmaals bestellen.
Nou dacht het niet.
Eerst maar eens kijken wanneer de betaling terug komt.
Op basis van prijsvergelijk bij Lyko besteld. Helaas valt er geen contact op te nemen.
Erg vervelend maar de trackingscode werkt niet. Dit is de eerste keer dat ik bij deze firma iets bestel en maak mij ongerust. Te meer daar ze onbereikbaar zijn. De klantenservice mail geeft slechts automatische antwoorden.
Inmiddels is het 6 dagen geleden en werkt de trackingscode nog niet.
Bij Postnl is de zending onbekend.
Hoe weet ik nu of ik het produkt wel ga ontvangen?

Lekkere geurtjes.
Mijn eerste ervaring met Lyko was prima. Besteld en na een tijdje mijn bestelling ontvangen. Niets mis mee. Ik zal vaker bestellen.

Communicatie kan beter
Besteld zondag. Bestel bevestiging gehad en een welcome to the club email. Het is nu woensdag. Nog niks vernomen van mijn bestelling en de voortgang. Geen geldig e-mail adres waar je naartoe kunt mailen. Wat is dit en waar is mijn bestelling?

Antwoord van LYKO
Fijne organisatie maar waarom geen samples?
Originele producten van Ordinary besteld wat een stuk goedkoper was. Lever wat wel 1 dagje vertraagd maar dat is nog te overzien. Wat ik echter wel mis is een kleine attentie. Ik heb nu al 2x iets besteld maar geen proefproduct/sampel of zo gekregen. Ik lees uit diverse ervaringen dat mensen dit wel krijgen.....

Antwoord van LYKO
Klantenservices moeten bij LYKO in de…
Klantenservices moeten bij LYKO in de leer gaan!
Waarom?
Deze klantenservice is betrokken en maakt van een negatieve ervaring, toch een positieve.
Een kaars besteld voor een verjaardag, maar zodra hij binnen was, zag ik dat deze aanzienlijk goedkoper was geworden.
Zonder wikken of wegen, kreeg ik het verschil teruggestort op mijn rekening.
Helaas kwamen we er bij het geven van het kado achter dat de kaars op 3 plekken ingedeukt was.
Na nogmaals contact met de klantenservice kregen we meerdere opties aangereikt om het probleem op te lossen.
Uiteindelijk willen we snel een kado kunnen geven, dus hebben we voor de retour-optie gekozen.
Het pakketje wordt aan huis weer opgehaald en we kregen nog een kleinigheidje als goedmakertje voor deze eerste ervaring.
Wat mij betreft had dit niet gehoeven, maar een betrokken en meedenkende klantenservice moet absoluut gekoesterd worden, dus een zwaar verdiende 5 sterren van mijn kant.

Blij verrast met Lyko! ☺️
Normaal gesproken vertrouw ik mensen met 1 of 5 sterren niet, iets kan toch niet helemaal goed of fout zijn!?? Nou ik ben blij verrast met Lyko!! Lagere prijzen dan ergens anders, het originele product, snelle bezorging en zelfs nog een klein extra’tje (van hetzelfde merk product), helemaal top, maakte mijn dag weer goed ☺️

Antwoord van LYKO
Ik heb mijn bestelling niet gekregen!
Ik heb mijn bestelling niet gekregen!! Niemand neemt contact met mij. Als ik bericht stuurt ik krijg het terug. Wat moet ik doen!!!???