Totaal onbetrouwbaar. U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je... Toon meer
Meer dan 10 jaar klant bij Lynx. Geen lange wachttijden of doorverbinden bij telefonische oproep. Altijd snel en zeer vakkundig geholpen. Team viewer is hierbij behulpzaam. Spontaan na service per... Toon meer
Deze broker zou ik aan iedereen aanraden. -opname telefoon :meestal binnen 1 minuut. -bij deze broker bel je voor inlichtingen...niet voor klachten...die zijn er niet. -je stelt een vraag en mees... Toon meer
Na een paar jaar ervaring met met handelen via Lynx ben ik uiterst tevreden, afhandeling gebeurt vlug en correct. En de zeldzame keren dat ik wat persoonlijke hulp nodig had en van de hulplijn gebru... Toon meer
Online beleggen bij LYNX tegen scherpe tarieven op een superieur handelsplatform. Dé Online Broker van België. Start ook met beleggen met een voorsprong.

Kouter 26, 9000, Gent, België
De tarieven zitten goed
De gebruikersinterface kan nog (iets) beter

Antwoord van LYNX Beleggen
lage kostprijs voor een professioneel platform

Antwoord van LYNX Beleggen
Al bij al goed. Veel mogelijke functionaliteiten. Alleen jammer dat de commissies in vergelijking met Amerikaanse brokers (vele zijn commision free) toch nog wel hoog zijn.

Antwoord van LYNX Beleggen
Ik gebruik Lynx Basic en ben daar tevreden over.
De help-desk is ook goed.
Het enige minpuntje vind ik dat het op zaterdag vaak niet mogelijk is om in te loggen wegens onderhoudswerkzaamheden.

Antwoord van LYNX Beleggen
Enorm veel mogelijkheden op het beursplatform. Goede service en hulp.

Fantastisch platform.
Snelle, deskundige en vriendelijke hulp bij problemen.

Antwoord van LYNX Beleggen
Lynx is een goede broker, goede tarieven, een zeer goede en klantvriendelijke klantenservice. Enkel vind ik het tradingplatform waar Lynx gebruik van maakt niet altijd even gemakkelijk aanpasbaar, ik gebruik nog een extra software pakket om te systemen te backtesten, indicatoren aan te passen ed.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over Lynx, vooral de goede klantenservice en de goede tarieven zijn zeker een aanrader om voor Lynx te kiezen.

Antwoord van LYNX Beleggen
Keuze tussen eenvoudig te gebruiken webapp of uitgebreide software , wekelijkse beleggingstips en een snelle en vriendelijke klantendienst.

Antwoord van LYNX Beleggen
Ervaring met bekwame en vriendelijke mensen
Ook een uitstekend platform

Antwoord van LYNX Beleggen
Software technische analyse is top, mails met bijkomende info zoals videosessies eveneens !

Antwoord van LYNX Beleggen
Betaalbare service, voldoende info via de app terug te vinden over elk aandeel, overzichtelijke layout

Antwoord van LYNX Beleggen
Zeer tevreden over: veel informatie beschikbaar, stabiel en vlot toegankelijk handelsplatform, vele tips...enz...

Antwoord van LYNX Beleggen
betrouwbaarheid, snelheid van de toegankelijkheid, en duidelijkheid van de eigen gegevens in plus of min van rekeningen LYNX.
Heb in feite geen enkele negatieve bemerking over LYNX beleggen.

Antwoord van LYNX Beleggen
Het platform is alles wat ik nodig hebben als een vervent belegger.
Het dashboard geeft genoeg data weer en is makkelijk aan toepassen naar de eigen wensen.
Het is wel moeilijk als je meer accounts hebt om deze makkelijk te beheren.

Antwoord van LYNX Beleggen
Zeer goed en duidelijk platform.
Snelle reactiviteit bij vragen en problemen.