LYNX Beleggen Reviews 211

TrustScore 4 uit 5

4,1

Totaal onbetrouwbaar. U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je... Toon meer

Meer dan 10 jaar klant bij Lynx. Geen lange wachttijden of doorverbinden bij telefonische oproep. Altijd snel en zeer vakkundig geholpen. Team viewer is hierbij behulpzaam. Spontaan na service per... Toon meer

Deze broker zou ik aan iedereen aanraden. -opname telefoon :meestal binnen 1 minuut. -bij deze broker bel je voor inlichtingen...niet voor klachten...die zijn er niet. -je stelt een vraag en mees... Toon meer

Na een paar jaar ervaring met met handelen via Lynx ben ik uiterst tevreden, afhandeling gebeurt vlug en correct. En de zeldzame keren dat ik wat persoonlijke hulp nodig had en van de hulplijn gebru... Toon meer

1. Effectenmakelaar

Online beleggen bij LYNX tegen scherpe tarieven op een superieur handelsplatform. Dé Online Broker van België. Start ook met beleggen met een voorsprong.

Courtier en ligne LYNX

Spécialisé dans l’investissement boursier en ligne, le courtier LYNX propose des logiciels de trading fiables, ainsi qu'un service clientèle situé en Belgique. Investissez avec un coup d'avance.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Lynx: een aanrader

Lynx is een aanrader voor wie in aandelen wil beleggen.

26 december 2019

Beste Francis en Nicole,

Leuk te horen dat u LYNX aanraadt! Neem zeker en vast een kijkje bij onze klantenacties: https://www.lynx.be/verdien/.

Simpel

Simpel, Lynx is er voor zijn klanten.

Beste Gerrit,

Bedankt voor uw feedback!

LYNX is er niet enkel voor zijn klanten, maar ook voor de strijd tegen kanker! Meer informatie vindt u op https://www.lynx.be/kennis/lynx/20191206-lynx-kom-op-tegen-kanker/ .

LYNX

Hebben hun titel van één van de beste brokers niet gestolen !

Goede en klantvriendelijke service.

Orders worden correct en op de beste manier uitgevoerd.

Op het gebied van de kosten ook een aanrader.

Zeker aan te bevelen.

Beste Herman,

Leuk te horen dat u tevreden bent van onze diensten! Ook aan te bevelen is ons Kennisportaal, hier vindt u tal van actuele artikels terug: https://www.lynx.be/kennis/ .

Echt prima en een goeie helpdesk

Echt prima en een goeie helpdesk
Ook het traderplatform werkt prima.

Beste Daniel,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wanneer de helpdesk gesloten is, kan u voor een antwoord op de meest gestelde vragen terecht in ons service center: https://www.lynx.be/service/.

Heel tevreden over Lynx

Heel tevreden over Lynx; niets is perfect in deze wereld ook Lynx niet en alles kan beter maar ik ben er toch heel tevreden over; zonder enige twijfel voor mij de beste broker die beschikbaar is in België in vergelijking met de mogeljkheden die de klassieke banken aanbieden ( over Amerikaanse brokers kan ik niet oordelen; voor zover die toegankelijk zijn in België ? )

Beste Dany,

Hartelijk dank voor uw bericht!

Als online broker blijven we continu verder werken aan verbeteringen. Zoals u zelf zegt, niets is perfect. Dat neemt niet weg dat ook in het kader van complexere wetgeving we steeds het beste geven van onszelf. Amerikaanse brokers zijn daardoor vaak niet toegankelijk voor Europese residenten.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Verbeterpunt : steeds en voor iedere markt directe notering zonder uitstel.

23 december 2019

Beste Filip,

Leuk te horen dat u zeer tevreden bent!

Real time data kan u abonneren via uw administratief gedeelte van de rekening. Wij werken namelijk via externe providers aangezien er heel wat abonnementen bestaan voor de verschillende beurzen. Zo kan u zelf het abonnement kiezen dat het beste bij uw wensen past. Meer informatie vindt u op https://www.lynx.be/service/realtime-koersdata-toevoegen/ .

LYNX

Ik ben blij met het toch wel…

Ik ben blij met het toch wel gemakkelijke gebruik van Lynx Basic en ik vind het geweldig dat ik via lynx tevens aan Bitcoin gerelateerde producten kan kopen, ik volg Bitcoin al sinds 2013 en weet er veel over, ik apprecieer het dan ook heel erg dat ik via Lynx dergelijke produkten ook op de beurs kan kopen.

19 december 2019

Beste Roger,

Blij te horen dat u tevreden bent met LYNX Basic en ons productaanbod. Wij hebben onlangs ons aanbod uitgebreid met Rusland, meer info vindt u op https://www.lynx.be/producten-en-beurzen/ . Nog veel succes op de beurs!

LYNX

Goede Belgische discountbroker voor de…

Goede Belgische discountbroker voor de actieve belegger.
Professioneel platform, lage prijzen, veel markten. Vlaamse support.

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor uw feedback, nog een prettig eindejaar gewenst!

LYNX

goede broker geldafname mmag wel op een…

goede broker geldafname mmag wel op een nederlandstalige site

Beste Noel,

Dank voor uw feedback.

Voor het administratief gedeelte vindt u steeds de Nederlandse instructies via ons service center. Hier staat stap per stap uitgelegd hoe u een terugboeking kan aanvragen: https://www.lynx.be/service/geld-terugboeken-van-effectenrekening/ .

LYNX

ik ben een matige gebruiker

ik ben een matige gebruiker, voor mijn doeleinden goed platform, goeie service, bij vragen telkens vlug en duidelijke uitleg .

Beste Marc,

Bedankt voor uw feedback!

Voor de matige gebruiker is LYNX Basic het ideale platform. Indien u in de toekomst wat uitgebreider wenst te gaan, kan u via onze Masterclasses stap per stap het platform LYNX Trading leren kennen: https://www.lynx.be/kennis/webinararchief/ .

uitstekende begeleiding!

Beste Geert,

Wij wensen u een uitstekend eindejaar en Kerst toe! Wij zijn open op 24 december tot 14u voor verdere begeleiding.

De tool HELP (overnemen van porteff

De tool HELP (overnemen van porteff. vanop afstand) vind ik buitengewoon goed !
Andre Billen

Beste Andre,

Buitengewoon goed te horen dat u tevreden bent van de tool Hulp op afstand. Als online broker is dit een niet te missen programma om u verder op weg te helpen. De laatste versie kan u steeds via deze link terugvinden: https://www.lynx.be/service/hulp-op-afstand/.

Niets boven het Lynx platform

Overzichtelijk platform met uitstekende Trading Tools. Ideaal ook voor de optie liefhebber.
"VCIB", "Value beleggen" en "Break Out Trader" volg ik op de voet. Support is altijd OK.

12 december 2019

Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback!

Voor de beginnende en geavanceerde optieliefhebber hebben wij een gratis e-book 'Succesvol beleggen met opties' ter beschikking. Indien u dit nog niet heeft gelezen, kan u dit downloaden via https://www.lynx.be/kennis/optiestrategieen/ .

handig platform

handig platform
professioneel flexibel team
goedkope commissies

12 december 2019

Beste Ives,

Bedankt voor uw feedback, ik geef deze motiverende woorden zeker door aan ons team!

Feedback:

Feedback:
Snel antwoord bij vragen,
duidelijke communicatie,
lage makelaarskosten

11 december 2019

Beste Marc,

Dank voor uw duidelijke feedback. Onze kosten kan u steeds terugvinden per product en per land via https://www.lynx.be/tarieven-beleggen/alle-tarieven/ .

Vlot beleggingsplatform,

11 december 2019

Beste Freddy,

Hartelijk dank voor uw vlotte feedback! Meer over het handelsplatform kan u vinden via onze masterclasses: https://www.lynx.be/kennis/webinararchief/ .

LYNX

Ik zou Lynx aan iedereen aanraden

Sinds meerdere jaren doe ik mijn beleggingen via Lynx
Ik ben erg tevreden van het handelsplatform zowel voor aandelen als opties. Modules zoals stoploss en trailing stops zijn uitermate nuttig om het verlies te beperken.
Proficiat Lynx

10 december 2019

Beste Jozef,

Tof te horen dat u tevreden bent met LYNX en onze ordertypes. Zeker bij overreacties van de markt kan dit zeer nuttig blijken. Indien u op de hoogte wenst te zijn van de laatste nieuwtjes, volg dan zeker ons Kennisportaal: https://www.lynx.be/kennis/