Banner for MadMuscles

MadMuscles Reviews 26.412

3,7

3 maanden een abonnement afgeschreven, deze niet tijdig opgezegd. Ik wist niet dat het doorliep daarna en er elke keer 3 maanden zou worden afgeschreven. Dit aangegeven en binnen 24 uur een mailtje... Toon meer

Dacht een eenvoudig programma te downloaden voor rond de e €12,00. Verborgen in de aanbieding zitten opties die ook meteen geactiveerd worden. Hierdoor werd er plotseling bijna.€100,00 (in 3 delen)... Toon meer

Had me aangemeld in de TAI CHI / mad musculair app uit nieuwsgierigheid naar de oefeningen. Op onduidelijke wijze kreeg ik ook een coach toegewezen waar ik totaal geen behoefte aan had en werd 50 euro... Toon meer

Fijne app werkt snel en makkelijk, veel opties en wisselen tussen verschillende training programma’s . Opbouw van inspanning is prima en goed vol te houden. Chatbo(d)x reageert snel en accuraat, l... Toon meer

1. Wellnessprogramma

Over MadMuscles

MadMuscles Banner

MadMuscles is an app that helps you crush your fitness goals with personalized workouts, meal plans, and expert guidance.

Choose from 10+ training programs – from strength and HIIT to yoga and walking – all tailored to your level, schedule, and gear.

Track progress, join lifestyle challenges, and get real results with zero guesswork. Whether you're at home or at the gym, MadMuscles gives you the tools and motivation to stay on track and get stronger every day.

Build your body with MadMuscles

Personalized workout plans. Real results.

3,7

Gemiddeld

26K reviews

Scam

Ik had een proefabonnement genomen van €12,09. Daarna klikte ik op continue. Er werd zonder dat ik daar zelf toestemming voor had gegeven, zonder dat ik zelf actief betaald had nog een keer €49,95 afgeschreven. Echt heel nasty! Hoe kan dit?

23 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hallo Annigje! Het spijt ons zeer dat u deze ervaring heeft gehad met onze app.

We begrijpen hoe vervelend het kan zijn om een proefabonnement af te sluiten, maar ook om extra producten aan te schaffen. We willen u verzekeren dat we werken volgens de principes van eerlijkheid en transparantie in al onze processen. Onze diensten zijn gebaseerd op een abonnement en eventuele extra opties worden alleen toegevoegd als de gebruiker daarvoor kiest. We bieden ook altijd de mogelijkheid om extra abonnementen te weigeren in het bestelvenster. Als het aanmeldingsproces voor jou niet duidelijk genoeg was, bieden we onze oprechte excuses aan.

Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Stuur ons een e-mail op support@madmuscles.com en wij zullen u zo snel mogelijk helpen uw probleem op te lossen.

Het team van MadMuscles

Waardeloos onduidelijk en voor je het…

Waardeloos onduidelijk en voor je het weet zit je vast aan een abbonement. Ben nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen. Snappen zij niet dat ik 30 dagen bedenktijd heb. Deze sites moeten verboden worden.

20 februari 2026

Hoi!

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen volledig hoe dit frustrerend kan zijn, vooral tijdens de reflectieperiode van 30 dagen.

Alle abonnementen en extra aankopen vereisen bevestiging van de gebruiker en we geven altijd vooraf alle informatie over prijzen. We begrijpen echter dat het presenteren van opties soms verwarrend kan zijn, en uw feedback helpt ons het proces duidelijker te maken.

Onze ondersteuningsdienst staat altijd klaar om iedereen te helpen, dus we raden u aan om in de toekomst met onze agenten te communiceren, omdat ze u zullen helpen dit probleem op te lossen. We stellen het op prijs dat u uw ervaring deelt; het helpt ons processen te verbeteren en verwarring bij andere gebruikers te voorkomen!

OPLICHTERS! SCHRIJVEN GELD AF ZONDER TOESTEMMING

Na een abonnement aan te gaan voor 12 weken van 22 euro via paypal begon de ellende meteen, na akkoord te gaan krijg je gelijk een extra afschrijving van 50 euro waar je geen ja of nee kunt kiezen.
Contact gezocht met madmuscles maar die reageerde niet, daarna via paypal een klacht ingediend en toen kon er wel gereageerd worden, maar het valt uiteraard niet onder hun geld terug regeling.
Nu moet ik een claim indienen via paypal maar als ik andere reviews lees staat paypal aan de kant van deze oplichters.

15 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hallo Coen! We vinden het erg jammer om te horen over je negatieve ervaring met onze app. Onze oprechte excuses dat we niet eerder op je supportverzoek hebben gereageerd — dat is nooit onze bedoeling.

Maak je geen zorgen, we zijn niet betrokken bij oplichterij. Alle betaalde functies, abonnementsgegevens en vernieuwingstermijnen worden duidelijk weergegeven tijdens het installatieproces, en betaling wordt alleen verwerkt met jouw toestemming.

Ons team is momenteel je zaak aan het bekijken en zal contact met je opnemen zodra het geschil is opgelost. Hartelijk dank voor je begrip en geduld.

Het MadMuscles-team

Het programma gestart afgelopen maandag…

Het programma gestart afgelopen maandag eerste week dus . Veel pijntjes aan m’n armen en benen .
Nu heb ik sinds June 2025 een knie prothese dus moet een aantal oefeningen schrappen zoals lunges ,
Ik vind het toch wel zwaar op het moment zeker als je 3 jaar niks gedaan hebt . Maar we houden vol .
De app is echt tof dat helpt me enorm .
Maar kun je het ook naar het Nederlands zetten ?dat zou handig zijn .
Groetjes Bart

21 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hallo Bart! Bedankt voor je uitgebreide feedback. We zijn blij te horen dat de app je enorm helpt, ondanks de uitdagingen met je knieprothese en het terugkomen na een periode van drie jaar zonder training. Het is begrijpelijk dat sommige oefeningen zoals lunges niet geschikt zijn — luister altijd naar je lichaam en pas de oefeningen aan waar nodig. We waarderen je volharding en motivatie! We nemen je suggestie over een Nederlandse versie van de app zeker mee in ons team.

Oplichters !!

Oplichters !!! Geen bank informatie geven, ze blijven afschrijven. Ook al heb je geen toestemming gegeven.

15 januari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hallo Ruiterman! Wij bieden oprechte excuses aan voor uw negatieve ervaring.

Wij willen benadrukken dat onze werkzaamheden voldoen aan de hoogste normen van transparantie en integriteit, zonder enige band met oplichterijpraktijken. Bij Madmuscles staat klanttevredenheid voorop, en wij staan altijd klaar om te helpen bij het oplossen van eventuele problemen of misverstanden.

Neem alstublieft contact met ons op via support@madmuscles.com, zodat ons team uw situatie kan beoordelen en kan helpen een passende oplossing te vinden.

Het MadMuscles Team

Ik vind deze geweldig

20 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hi there! Thank you for your kind feedback! We’re delighted to know that our focus on user-friendliness and clear instructions is resonating with you.

Besr regards,
MadMuscles Team 💜

Pure scam

Pure scam, ik was op zoek naar alleen een trainings programma, en dat bieden ze voordelig aan, altans dat denk je, als je doorklikt zit je aan een duur abbonement vast, en is en € 99 euro van je rekening, direct opgezegt dezelfde dag, maar dat is nog heel lastig, en je geld ben je kwijt.
Pure oplichting. Nooit aan beginnen.

Antwoord van MadMuscles

Hallo, Bertus Van Mansom! Het spijt ons zeer dat u dit heeft ervaren en we begrijpen uw frustratie.

We willen graag verduidelijken dat onze programma's worden aangeboden als abonnementen en dat de prijzen, verlengingsvoorwaarden en eventuele optionele extra's worden weergegeven op het afrekeningsscherm voordat de betaling wordt voltooid. Er worden geen kosten in rekening gebracht zonder bevestiging. We begrijpen echter dat het aanmeldingsproces overweldigend kan lijken en dat het mogelijk is om belangrijke details over het hoofd te zien. Onze excuses hiervoor.

Neem contact op met ons supportteam via support@madmuscles.com met uw gegevens en we zullen ons best doen om u te helpen uw problemen op te lossen en alles in orde te maken.

Het Mad Muscles-team.

Pas op waar je op klikt!

Net een bericht ontvangen dat ze 49,95 € gaan terug betalen dus ik ben van 1 ster naar 3 sterren gegaan. De app ga ik niet meer downloaden. Leergeld. Ik ga zelf m’n workouts doen.
Helaas, ook in ben erin gestonken.
Ik dacht voor 3 maanden workouts te kunnen volgen voor 22,98€
Blijkbaar per ongeluk iets aangeklikt en hoppa 49,95€ extra afgeschreven.
E-Mails geschreven, creditcard voor deze club geblokkeerd en de app niet gedownload.
Volgens Europese wetgeving kan je een refund vragen binnen 14 dagen. Hopelijk wordt daar gehoor aan gegeven.
Heel jammer, want als dit anders was gegaan en ik elke dag de workouts had gevolgd hadden ze een positieve review gekregen.

19 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hallo Klant! Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We willen u geruststellen dat onze app volledig eerlijk is en nooit betrokken is bij misleidende praktijken. Alle abonnementsgegevens worden duidelijk weergegeven vóór aankoop, en we zijn altijd transparant over eventuele kosten.

Bij MadMuscles nemen we onze voorwaarden en beleidslijnen serieus om een veilige en respectvolle omgeving voor iedereen te waarborgen.

Neem alstublieft opnieuw contact met ons op via support@madmuscles.com, zodat ons team uw situatie kan beoordelen en kan helpen een passende oplossing te vinden.

Het MadMuscles Team

Ok good exercise

Ok good exercise

10 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

We’re happy that the workout hit the mark for you. Our goal is to keep them effective and engaging every single time. Keep up the good work, and we’ll see you at the next session!

Eindelijk weer gaan

Eindelijk weer eens het gevoel van trainen en dat ondanks mijn versleten lichaam

Antwoord van MadMuscles

Geweldig om te horen! Het is mooi dat je weer het gevoel van trainen kunt ervaren, ook al voelt je lichaam wat versleten aan. Dat laat zien dat je motivatie en doorzettingsvermogen sterker zijn dan eventuele beperkingen.

OPLICHTERS..Let op! Ze schrijven meer af dan je besteld!

Ik sloot een abonnement van €22,98 af en vervolgens ging er ook voor Strovoles €36,25 en Nicosia €49,95 afgeschreven. Stella reageert dat ik extra lessen kan krijgen voor dat geld. Dat wil ik niet.
Vervolgens diverse mailtjes gestuurd maar geen reactie meer.
OPLICHTERS!

18 januari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hallo! Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie.

Het lijkt erop dat u tijdens de aanmelding extra aanbiedingen voor lessen heeft geselecteerd. Alle betalingen worden verwerkt via geautoriseerde platforms (Apple, Google of andere) en abonnementen vereisen toestemming bij het afrekenen. Terugbetalingen worden afgehandeld volgens de abonnementsvoorwaarden, maar we begrijpen dat het vervelend kan zijn als de kosten niet duidelijk waren of als de reacties van de klantenservice vertraagd waren.

Neem contact op met ons supportteam via support@madmuscles.com met uw gegevens en we zullen ons best doen om u te helpen en alles in orde te maken.

Het Mad Muscles-team.

Prima trainingen voor elk niveau

Opbouw van inspanning is prima en goed vol te houden.
Chatbo(d)x reageert snel en accuraat, let wel dat de gehele app Engelstalig is.

Antwoord van MadMuscles

Wat fijn om te horen dat je de app snel en makkelijk vindt, en dat het wisselen tussen trainingsprogramma’s goed werkt! We begrijpen dat het Engels een uitdaging kan zijn, en je feedback hierover is waardevol — we zullen dit delen met het team voor mogelijke verbeteringen in taalopties. Blijf vooral genieten van je trainingen!

Wat een oplichters!

Ook ik ben er in getrapt: 150 euro in twee betalingen zijn afgeschreven, terwijl ik nooit toestemming gegeven heb tot een abonnement.
Wat een oplichting. Verzoek tot terugbetaling ingediend, misschien dat consumentenbond en/of rechtsbijstand nog iets kunnen doen.
Maar let op! Trap er niet in!

Antwoord van MadMuscles

Hallo, Bionda Kuijsters-Wortman! Het spijt ons zeer te horen over deze situatie en we begrijpen hoe verontrustend dit moet zijn.

Voor alle abonnementen is toestemming van de gebruiker vereist op het moment van aankoop, maar soms kunnen automatische verlengingen of extra diensten verschijnen als deze tijdens de registratie zijn geselecteerd.

We waarderen het dat u dit met ons deelt, omdat het het belang benadrukt van het controleren van abonnementen en het beveiligen van uw factuurgegevens.

Het Mad Muscles-team.

Fijne oefeningen die per persoon…

Fijne oefeningen die per persoon uitgezocht kunnen worden afhankelijk van conditie van deelnemer.

8 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hello! We’re grateful for your feedback! It’s reassuring to know that our easy-to-use design and guidance are working for you.

Regards,
MadMuscles Team

Sluit een Abonnement af van 23 euro en…

Sluit een Abonnement af van 23 euro en ze trekken daarna 100 p.maand van je rekening.
Met vriendelijke groet, Kelvin Dieterman

Antwoord van MadMuscles

Hallo Calvin! Het spijt ons dat je deze indruk hebt, maar we verzekeren je dat we transparant te werk gaan: informatie over de voorwaarden voor abonnementsverlenging wordt altijd weergegeven voordat je de acties bevestigt. Neem contact op met support@madmuscles.com voor een gedetailleerde analyse van je situatie - onze specialisten helpen je graag verder.

Een mail gestuurd met een probleem

Een mail gestuurd met een probleem, maar nog steeds geen antwoord en oplossing gekregen. Goed geld verdiend noem ik het dan.

Antwoord van MadMuscles

Hallo Maaike! Het spijt ons dat u nog geen reactie heeft ontvangen, maar we willen u er officieel op wijzen dat ons bedrijf transparant werkt en alle aanvragen in volgorde van binnenkomst behandelt. Soms kan de wachttijd door het grote aantal aanvragen langer zijn dan gebruikelijk. We hanteren geen verborgen voorwaarden en er worden alleen kosten in rekening gebracht als u akkoord gaat met de servicevoorwaarden. De klantenservice streeft er altijd naar om een ​​oplossing te bieden conform de voorwaarden die u bij de registratie heeft geaccepteerd. Controleer uw spammap of neem opnieuw contact met ons op via support@madmuscles.com om uw trainingen te personaliseren of de status van uw vorige bericht te verduidelijken. Onze specialisten helpen u graag verder.

Simpel en effectief

Simpel en effectief, met betrek op de workouts

Antwoord van MadMuscles

Hallo Quincy! Bedankt voor de recensie! We zijn blij dat je plezier beleeft aan je trainingen! Ga zo door!

Misleidend over de kosten

Ze gebruiken misleidende prijsalgoritmes: Technieken waarbij de prijs onduidelijk is of verandert om de gebruiker te misleiden. Opzeggen abonnement werd niet doorgevoerd en vervolgens wel blijven afschrijven en niet thuis geven om bedragen te retourneren.

13 februari 2026

Antwoord van MadMuscles

Hallo Eva! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw eerlijke indrukken met ons te delen.

We begrijpen hoe belangrijk het voor gebruikers is om volledig toegang te hebben tot hun abonnement en op de hoogte te zijn van alle informatie erover. Weet alstublieft dat we altijd de prijs van het abonnement en de vernieuwingen vermelden voordat de aankoop wordt voltooid. Na de aankoop wordt deze informatie ook per e-mail bevestigd. Onze excuses als dit in uw geval onvoldoende bleek te zijn.

We willen u verzekeren dat eerlijkheid erg belangrijk voor ons is en dat we niets te maken hebben met misleidende praktijken. U kunt uw abonnement ook op elk moment annuleren via onze website, of onze agents helpen u daarbij. Schrijf ons alstublieft op support@madmuscles.com zodat we uw case kunnen bekijken en u kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,
het MadMuscles-team