3 maanden een abonnement afgeschreven, deze niet tijdig opgezegd. Ik wist niet dat het doorliep daarna en er elke keer 3 maanden zou worden afgeschreven. Dit aangegeven en binnen 24 uur een mailtje... Toon meer

Dacht een eenvoudig programma te downloaden voor rond de e €12,00. Verborgen in de aanbieding zitten opties die ook meteen geactiveerd worden. Hierdoor werd er plotseling bijna.€100,00 (in 3 delen)... Toon meer
Had me aangemeld in de TAI CHI / mad musculair app uit nieuwsgierigheid naar de oefeningen. Op onduidelijke wijze kreeg ik ook een coach toegewezen waar ik totaal geen behoefte aan had en werd 50 euro... Toon meer
Fijne app werkt snel en makkelijk, veel opties en wisselen tussen verschillende training programma’s . Opbouw van inspanning is prima en goed vol te houden. Chatbo(d)x reageert snel en accuraat, l... Toon meer
MadMuscles is an app that helps you crush your fitness goals with personalized workouts, meal plans, and expert guidance.
Choose from 10+ training programs – from strength and HIIT to yoga and walking – all tailored to your level, schedule, and gear.
Track progress, join lifestyle challenges, and get real results with zero guesswork. Whether you're at home or at the gym, MadMuscles gives you the tools and motivation to stay on track and get stronger every day.
Georgiou Christoforou 8, 2012, Strovolos, Nicosia, Cyprus
Instructies voor voor

Antwoord van MadMuscles
*** update ***Na plaatsen van reviews en een mail, krijg ik nu waarschijnlijk een kans om mijn geld terug te krijgen. Ze sturen wel eerst voorwaarden dat je het 14 dagen hebt gevolgd en fotobewijs stuurt echter in hun eigen voorwaarden staat dat volgen EU regelgeving men zonder reden binnen 14 dagen van contract af kan. Dit ben ik nu aan het doen maar ook meteen het tai chi plan dus ook mijn 12,09 EN 29,95.
Ik blijf er bij dar het een verdienmodel is omdat velen deze fout maken en weinigen de fout opmerken of weten hoe dit moet worden gecorrigeerd.
Voor mij is het nu een principekwestie geworden en ben blij dat ik een rechtsbijstandverzekering heb die ik zal inschakelen als ik geen volledige restitutie ontvang.
Deze Cypriotische dievenbende hebben het gepresteerd om hun aanbieding viervoudig binnen te harken tijdens het registratie proces. Ik kocht een tai chi programma met korting voor 13 euro via Apple Pay - dubbel klikken - hierna wilden ze ook een dieet coach aanmeren maar zag geen ‘cancel’ of ‘nee dank u’ knop. Maar wel voeg plan toe. Ik was in de veronderstelling dat ik voor de extra 29,95 toch nog moest dubbelklikken maar Apple Pay heeft gewoon direct betaald zonder klikken. Dit is hin verdienmodel. Aankloppen bij Bank of Apple pay is nutteloos. Heb gecancelled en refund gevraagd maar zal mij benieuwen. User ID: 115365057

Antwoord van MadMuscles
Twee dagen terug heb ik een abonnement genomen voor 3 maanden. Wanneer je de betaling gedaan hebt verschijnen er meerder optieformules, en het was niet zo duidelijk hoe ik die moest 'skippen'. Je zag enkel onderaan de balk met "akkoord". Na wat op en neer scrollen om het goed te ontrafelen zag ik bovenaan een kruisje staan. Het gaat een beetje op in de achtergrondfoto waardoor het niet duidelijk is voor de gebruiker. Je klikt op het kruisje en voor de volgende schermen idem dito. Uiteindelijk heb je dan enkel jouw geselecteerde training betaald en niets meer.
Het zou dus veel beter zijn indien de aanbieder twee duidelijke knoppen onderaan zet met 'akkoord' en 'skip'. Dat is dus niet mooi van de aanbieder. Daarom drie sterren. Trainingen zijn goed.
Aan de andere kant zeg ik ook dat zeer vele gebruikers "click-itis" hebben. Het is een veel voorkomend fenomeen bij kinderen. Ze komen op een website en klikken 'akkoord' op ieder vakje.
Volwassenen zijn blijkbaar geen uitzondering. Ze clicken er maar op los en zijn dan verrast dat er geld van hun rekening gaat.
Lees dus goed VOOR je aanklikt !
He abonnement vernieuwt ook automatisch, en dan aan de volle prijs. Ook hier kan je dat netjes oplossen. Nadat je betaald hebt krijg je een email met de factuur. Hierin staat ook een link om je account te beheren:
"You can manage your subscription here."
Klik op de "here" die in het rood staat, en je komt op hun website. Vervolgens zie je dat je een abo hebt van vb 3 maanden. ZEG DIE GELIJK OP ! Met een paar klikken is dat geregeld. Als reden tik je volgend vakje aan: 0 tegen de vervaldatum ben ik vergeten van op te zeggen. Zeer terecht en waar.
Wanneer je dat uitgeschreven bent krijg je een bericht dat er geen verdere betalingen zullen volgen EN dat je jouw sessies van 1 (of 3...) maanden kan uitdoen.
Ziezo. dat is mooi geregeld. Ik heb een abo van 3 maanden, en geloof me vrij, binnen 3 maanden komen ze smeken om een nieuw abo. Indien ik tevreden ben zal ik waarschijnlijk terug een abo nemen. Op dezelfde manier :-)
TIP: ik doe dat met alle "automatisch herniewbare contracten". Met andere woorden autoverzekering, woonpolis, brandverzekering, familiale verzekering etc... Aangaan en onmiddelijk opzeggen. Ze komen allemaal voor de vervaldatum terug vragen om te vernieuwen.
Succes !

Antwoord van MadMuscles
Bij aanklikken betalen gekozen voor de formule van 20 euro.( om te zien hoe het werkt)
Echter na betalen bleek ineens veel meer .
En via mijn afschrijving zie ik drie betalingen ??
Nooit meer dit.

Antwoord van MadMuscles
Op een programma van 4 weken geklikt voor 10 euro. Het blijkt vervolgens 12 euro te zijn maar ok. Blijkbaar onderweg nog iets aangeklikt (?) zodat er nogmaals 50 werd afgeboekt. En in de bevestiging staat dat ik aan een automatisch abonnement vast zit voor 100 euro per vervolg. Meteen alles geblokkeerd via Mastercard. Mensen trap er niet in!!

Antwoord van MadMuscles
je hebt inderdaad nergens op geklikt en betaalt plots voor allerlei zaken. Ik betaalde 16 euro en plots kwam daar door automatische betaling 49.99 euro bij, later nog 39.99 euro en dan nog 99.99 euro. Ik heb gemaild met het bedrijf die 'begrip' heeft en mij bedankt voor mijn begrip (wat ik niet heb) maar toch niets kan terugstorten.

Very accurate customerservice.

Antwoord van MadMuscles
Niet aan beginnen! Dit is gewoon een scam. Je denkt het een keer te proberen met hun introductory plan maar ondertussen wordt er gelijk een abonnement van 84,69 aan vastgeplakt. Vanwege de zogenaamde kleine lettertje die je over het hoofd hebt ziet (en ik ben niet de enige lees ik hier) ben je klos. Valt ook niet meer om te draaien. Oplichterij.

Antwoord van MadMuscles
Proefabonnement aangegaan. Nergens duidelijkheid over wat er daarna gebeurt. Kreeg veel mails over zaken die niet belangrijk zijn en ineens, zonder mail te krijgen, wordt en 84,69 van mijn PayPal afgeschreven! Meteen mail gestuurd dat ik dit niet wil en, naar mijn idee, nergens voor getekend heb om dit door te zetten. Snel bericht gekregen, dat wel. Maar nee hoor. Geen geld terug mogelijk. Zou een mail hebben gehad na aanmelding.. (niet gekregen en ook geen mail gehad voor de verlenging, ja moest het allemaal maar ik de site zoeken.. Vind ik niet helemaal zoals zou moeten..) kan fluiten naar mijn geld.. Dus.. Niet aan beginnen!
1 ster gegeven, maar beter geen.. Of in de min.

Antwoord van MadMuscles
Oplichters. Het is onmogelijk om uw abonnement op te zeggen. Al verschillende e-mails gestuurd en gebeld naar het nummer tel:+35722059200 maar geen enkele mogelijkheid om mijn abonnement op te zeggen.
NIET DOEN MENSEN. HET ZIJN ECHTE OPLICHTERS!!!!

Antwoord van MadMuscles
Mijn ervaring met Mad Muscles is ronduit teleurstellend en frustrerend. De website wekt de indruk dat je voor een klein bedrag een proefabonnement kunt aangaan, maar vrijwel onmiddellijk worden er additionele kosten in rekening gebracht. Dit voelt als misleiding en dat is absoluut onacceptabel.
Het opzeggen van het abonnement bleek een grote uitdaging. Na veel moeite dacht ik het eindelijk voor elkaar te hebben, maar tot mijn grote verbazing werd er deze week 84,69 euro via automatische betaling van mijn PayPal-rekening afgeschreven. Zowel PayPal als Mad Muscles gaven aan dat deze kosten verband hielden met het actieve abonnement dat ik had onderschreven. Bij controle bleek echter dat alleen de additionele kosten waren stopgezet, niet het abonnement zelf.
Toen ik het abonnement nu voor de tweede keer opzegde, ontving ik opnieuw een bevestiging per e-mail dat het abonnement was opgezegd en dat ze dit ten zeerste betreuren. Echter, de 84,69 euro wordt niet teruggestort. In plaats daarvan kreeg ik een aanbod om drie maanden GRATIS gebruik te maken van de app. Dit lijkt meer een poging om klanten te sussen dan een echte oplossing, en ik ben nu bang dat het abonnement weer geactiveerd zal worden.
Uit nieuwsgierigheid besloot ik toch nog eens op de app van Mad Muscles te kijken, en tot mijn verbazing zag ik dat mijn abonnement inderdaad als opgezegd stond. Echter, stuitte ik op een alarmerend zinnetje: "een bedrag van 84,69 euro zal in maart 2026 automatisch verrekend worden." Dit was voor mij de druppel!
Ik heb onmiddellijk een screenshot gemaakt van deze verontrustende mededeling en samen met de bevestigingsmail van mijn opzegging een nieuwe e-mail naar Mad Muscles gestuurd. In mijn bericht heb ik duidelijk gemaakt dat ik absoluut niet akkoord ga met deze automatische verrekening. Het is duidelijk dat er hier iets grondig mis is, en het vertrouwen in hun transparantie en klantvriendelijkheid is inmiddels tot het nulpunt gedaald.
Het is onacceptabel dat een bedrijf op deze manier met zijn klanten omgaat. Hoe kan het dat er zomaar een bedrag in rekening wordt gebracht voor een abonnement dat ik dacht te hebben opgezegd? Dit soort praktijken zijn niet alleen misleidend, maar ook ronduit schandalig.
Ik ben benieuwd hoe Mad Muscles op deze laatste klacht zal reageren, maar mijn vertrouwen in hun service is volledig verdwenen. Voor iedereen die overweegt om gebruik te maken van hun diensten: wees gewaarschuwd!
Ik heb ook de automatische betaling via PayPal stopgezet, maar zelfs daar bleek de beloofde terugbetaling niet te kloppen. Het lijkt erop dat Paypal samenwerkt met websites die klanten opzettelijk misleiden en bedriegen.
Al met al voel ik me als consument volledig in de luren gelegd en heb ik geen vertrouwen meer in deze service. Ik kan Mad Muscles aan niemand aanbevelen. Een zeer misnoegde consument.

Antwoord van MadMuscles
Per ongeluk verkeerde aan getikt. Op Geen enkele manier geld terugstorten ! Enige oplossing was 3 maanden gratis basis oefeningen. Lijkt oke maar was na een maand alweer over. Erg veel mails aan gewijd en telkens een ander die beantwoord. Het lijkt heel vriendelijk maar ook heel star. Uiteraard vel reklame en mails of je wil verlengen! Kortom ik ben niet zo tevreden !

Antwoord van MadMuscles
Ik had gekozen voor een workoutplan van €22. Tot mijn verbazing werd er later zonder duidelijke voorafgaande melding een bedrag van €84,69 automatisch van mijn PayPal-account afgeschreven. Ik was niet op de hoogte van een automatische verlenging en heb dit ook niet bewust gekozen.
Toen ik contact probeerde op te nemen om dit op te lossen, kreeg ik geen duidelijke of behulpzame reactie. Op basis van mijn eigen ervaring voelt het bedrijf voor mij onduidelijk en onbetrouwbaar in hun betalingsstructuur. Ik raad anderen aan om heel goed op te letten voordat ze een aankoop doen.

Antwoord van MadMuscles
Na een gelikte advertentie 3 maanden proef geprobeerd. Na 2 maanden serieus geprobeerd te hebben (met nul komma nul resultaat verbetering) er maar mee gestopt. Ik kon niet zo snel vinden of ik ergens nog moest opzeggen en ben er van uit gegaan dan het een proefperiode was waarbij je aan het einde eventueel kan verlengen indien je dat wenst. Gedurende de 3 maanden kreeg ik vrijwel dagelijks email met extra opties (tegen betaling) maar na 3 maanden wordt opeens een 92 dagen in rekening gebracht. Daar krijg je dan weer geen mail over. Na een korte mail wisseling wordt er subtiel terug verwezen naar de eerste betalings mail waarin onderaan staat dat het na die periode overgaat naar een abonnement en verder wordt er verwezen naar de voorwaarden en ben je het geld gewoon kwijt. Kortom leuke video's met nul resultaat en een hoop kosten. Jammer dat er bedrijven zijn die zo hun geld willen verdienen en niet de moeite (willen) doen om 7 dagen van tevoren een reminder te sturen dat de volgende periode in gaat.

Antwoord van MadMuscles
Een extra van 50 Eur werd toegevoegd aan een bestelling van 22 Eur zonder goedkeuring door op "verder" te klikken. Dit is oneerlijk. Poging om dit te annuleren werd omgezet naar een voorstel met extra korting . Probleem niet opgelost. Naar mijn gevoel is ook paypal hier schuldig aangezien voor de tweede betaling geen goedkeuring werd gevraagd.

Antwoord van MadMuscles
Natuurlijk is het mijn eigen verantwoordelijkheid om een app wel of niet te gebruiken. Maar als er dan meer dan 10 maanden na het laatste gebruik van de app ineens een afschrijving plaatsvindt, sta je even raar te kijken. En dat wordt alleen maar erger, omdat ze niet anders dan met geautomatiseerde e-mails reageren op de mails.
LET OP: deze abonnementen kun je niet stoppen in de app-store, maar daarvoor dien je een omslachtig en onnavolgbaar administratief traject af te leggen.

Antwoord van MadMuscles
Order geplaatst voor basis App, €.23,- en betaald via PayPal/Visa Gold Card RaboBank,
Daarna wordt er spontaan (zonder goedkeuring) €36 en nog eens €50 afgeschreven, MadMuscles, PayPal en Visa (zij doen geen Paypal conflict meer) verschuilen zich achter elkaar nog steeds geen credit ontvangen.
Score 0 was hier beter geweest.
De terugkoppeling van MadMuscles was ook niet supportive, volgens hen het ligt allemaal aan mij, , ik krijg de bedragen niet terug, niet mee in zee gaan dus!!

Antwoord van MadMuscles
Eenmalig betaald en daarna gecanceld, wat schetst de verbazing: toch een afschrijving via PayPal en opnieuw moeten cancelen.
App/programma is op zeker geen 48 euro per maand waard