Banner for MadMuscles

MadMuscles Reviews 26.421

3,7

3 maanden een abonnement afgeschreven, deze niet tijdig opgezegd. Ik wist niet dat het doorliep daarna en er elke keer 3 maanden zou worden afgeschreven. Dit aangegeven en binnen 24 uur een mailtje... Toon meer

Dacht een eenvoudig programma te downloaden voor rond de e €12,00. Verborgen in de aanbieding zitten opties die ook meteen geactiveerd worden. Hierdoor werd er plotseling bijna.€100,00 (in 3 delen)... Toon meer

Had me aangemeld in de TAI CHI / mad musculair app uit nieuwsgierigheid naar de oefeningen. Op onduidelijke wijze kreeg ik ook een coach toegewezen waar ik totaal geen behoefte aan had en werd 50 euro... Toon meer

Fijne app werkt snel en makkelijk, veel opties en wisselen tussen verschillende training programma’s . Opbouw van inspanning is prima en goed vol te houden. Chatbo(d)x reageert snel en accuraat, l... Toon meer

1. Wellnessprogramma

Over MadMuscles

MadMuscles Banner

MadMuscles is an app that helps you crush your fitness goals with personalized workouts, meal plans, and expert guidance.

Choose from 10+ training programs – from strength and HIIT to yoga and walking – all tailored to your level, schedule, and gear.

Track progress, join lifestyle challenges, and get real results with zero guesswork. Whether you're at home or at the gym, MadMuscles gives you the tools and motivation to stay on track and get stronger every day.

Build your body with MadMuscles

Personalized workout plans. Real results.

3,7

Gemiddeld

26K reviews

Dit is een grote SCAM

Dit is een grote SCAM! Ga er niet op in. Je krijgt een app met workouts. De workouts lopen vast, worden niet geregistreerd in de app en zijn ontzettend slecht. Mogelijk met AI gegenereerd. Zo ziet het er in elk geval uit. Je denkt een persoonlijk workout plan te krijgen, maar je krijgt gewoon om de dag precies dezelfde filmpjes te zien. Je denk eenmalig 12 euro te betalen en nergens aan vast te zitten maar ze schrijven een paar weken later gewoon 48 euro! af. Voor iets dat niet goed werkt. Nergens staat ook in de app of bij het betalen van die 12 euro dat je later een hoger bedrag gaat betalen. Pure oplichterij. Ook als je het abonnement wilt opzeggen zit je in de problemen. Want dat kan niet. De site loopt continue 'per ongeluk' vast als je wilt cancellen. Pas na herhaaldelijk mailen met de klantenservice hebben ze het stop kunnen zetten voor me. Maar mijn geld helaas nog steeds niet terug. Intussen contact opgenomen met de bank en daarnaast ook nog steeds in de contact met de klantenservice. Bedrijf zit in Cyprus. Ook niet erg betrouwbaar.

25 november 2025

Hallo Pauline Rosenberg!
Hartelijk dank voor uw bericht en uw eerlijke feedback. Ik ben diep bedroeft om te horen dat uw ervaring zo frustrerend was. Het is volledig onmogelijk dat u zich van streek voelt wanneer u technische problemen voorkomt en een afschrijving van 48 EUR ziet die afweek van uw oorspronkelijke verwachting. Wij verzekeren ons voor de verwarring en de stress die dit heeft veroorzaakt.

Wij willen direct reageren op uw conventionele: Ons bedrijf handelt volledig eerlijk en transparant, en al onze trainingen worden ontwikkeld door professionals, niet door AI.

Wij streven naar volledige transparantie bij elke transactie. Informatie over de automatische verlenging wordt verstrekt tijdens het aanmeldingsproces. Wij betreuren dat deze informatie niet duidelijk genoeg was naar uw tevredenheid.

Houd er rekening mee dat we uw zaak hebben beoordeeld en al per e-mail contact met u hebben opgenomen met een terugbetalingsaanbod. Als je het nog niet hebt gezien, controleer dan je inbox of spammap en laat ons weten hoe je verder wilt gaan.

Beter nog geen ster

Beter nog geen ster, begint met plus minus 4 euro vervolgens plus minus 14 euro en uiteindelijk plus minus 50 euro. Dit laatste bedrag valt op dus ga je eens kijken, waar is dat nou weer van???? Madmuscles, of beter Badmuscles. Na controle blijkt dat zij zeggen drie dagen van tevoren een email te sturen met vermelding van automatische afschrijving, na contoleook de spam map, geen email. Als ik mij daarop beroep en mijn 50 euro terug wil, en diverse herhaalde verzoeken krijg ik nul op rekest. Allerlei bull shit redenen, ik ben maar gestopt en aanvaard als het risico van online zaken doen. Ergo, begin hier niet aan kost alleen maar veel geld, wees gewaarschuwd.

23 november 2025

Hallo Jaap,

Bedankt voor de gedetailleerde beschrijving van de situatie. Onze oprechte excuses hiervoor. We willen niet dat iemand zich misleid of verrast voelt door de kosten.

We verzekeren u dat alle abonnementsgegevens, prijzen en eventuele extra opties duidelijk worden weergegeven tijdens de aanmelding en dat er expliciete toestemming van de gebruiker nodig is voordat deze kan worden geactiveerd.

We hebben rechtstreeks contact met u opgenomen om uw zaak gedetailleerd te bekijken en een eerlijke oplossing voor de situatie te garanderen, zodat we de situatie kunnen helpen oplossen.

Niet oke!!!!!!!

Ik wou een 4wekenplan en dat was €12. Deze totaal niet ontvangen, dus geld betaald voor niks.
Dan kwamen er allemaal extra mogelijkheden en heel onduidelijk wat dit inhield. Plots een abo afgesloten en is er €49,95 van mijn rekening? Dit is zo doordacht en zo niet oke!
Via paypal claim ingediend maar is niet goedgekeurd.
Mail gestuurd naar hun maar geen antwoord ontvangen?!
Ik wil mijn geld terug!!!

24 november 2025

Hallo Kelly Lambrecht!
Hartelijk dank voor uw feedback. We ondervinden het tien zeerste dat u frustrerend over het niet ontvangen van uw 4-wekenplan en de afschrijving van 49,95 EUR. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer kosten afwijkend van uw oorspronkelijke verwachting en u het gevoel heeft geen gehoor te krijgen bij onze klantenservice.

We willen bedenken dat ons doel volledige transparantie is. Houd er rekening mee dat er geen extra abonnementen aan het plan kunnen worden toegevoegd zonder dat deze actieve deur de gebruiker wordt geselecteerd tijdens het aanmeldingsproces. We betreuren het dat de details van deze extra opties niet duidelijk genoeg waren naar uw tevredenheid.

We hebben u al een e-mail gestuurd om te verduidelijken wat er is gebeurd en om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Als je ons bericht nog niet hebt gezien, controleer dan je inbox of spammap.

MadMuscles-team

MadMuscles haalt zonder geldige…

MadMuscles haalt zonder geldige toestemming hoge bedragen van mijn creditcard. Zodra je klaagt, krijg je eerst een “korting” opgedrongen, daarna vage beloftes dat ze “ermee aan de slag gaan”. Ondertussen gaan de afschrijvingen gewoon door. Zodra je weigert een positieve review te geven, lijkt het probleem simpelweg te worden genegeerd.

De klantenservice werkt met standaardteksten, ontwijkt concrete vragen en komt met totaal geen oplossing. Ik heb alle data, bedragen en bewijs vastgelegd. Tot nu toe: geen terugbetaling, wel nieuwe afschrijvingen.

Dit voelt als een bedrijf dat vooral inzet op misleiding, druk, en ongewenste incasso’s.
Mijn advies: geef dit bedrijf nooit je betaalgegevens.

Naschrifrt:

MadMuscles reageerde op mijn review met een voorstel van restitutie van 50%, dat niets oplost. Dus toch nog betalen voor iets dat niet is besteld, bizar!! Ik heb duidelijk aangegeven waarom dit niet acceptabel is, maar daarna blijft het stil. Geen oplossing, geen serieuze opvolging — alleen cosmetische reacties op Trustpilot. Ondertussen blijft het probleem bestaan en moet ik via mijn bank de afschrijvingen gaan terugvorderen.

Naschrift: Ik krijg vandaag de dag alleen nog betekenisloze vragen over hoe men vind dat men het probleem heeft opgelost terwijl er helemaal geen actie is ondernomen.

8 november 2025

Hallo Otto!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons enorm dat je je zo voelt en we begrijpen volledig hoe frustrerend deze situatie voor je moet zijn geweest.

We vragen je om te weten dat we gebruikers nooit kosten in rekening brengen zonder hun bevestiging. Alle betaalde functies en abonnementen worden duidelijk weergegeven tijdens het aanmeldingsproces en de kosten worden pas verwerkt nadat de gebruiker ze heeft bevestigd. We begrijpen volledig hoe verleidelijk het kan zijn om door alle schermen heen te haasten als je staat te popelen om te beginnen. Het spijt ons als dit voor verwarring heeft gezorgd.

We willen graag bevestigen dat je abonnement is geannuleerd en dat er geen verdere kosten in rekening worden gebracht.

We hebben al per e-mail contact met je opgenomen om je rechtstreeks te helpen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke oplossing krijgt. Reageer gerust als je even tijd hebt, zodat we je verder kunnen helpen.

We stellen je feedback zeer op prijs en we willen dit graag voor je rechtzetten.

MadMuscles Team

Klik nergens op want dat bevestig je een abonnement dat je niet wilt Kost je zomaar een paar honderd euro.

Om door de website te gaan klik je onbedoeld op een abonnement.
Dit weet je niet. Als je direct je app verwijderd blijft toch je abonnement bestaan wat niet duidelijk is. Dus je zit vast aan je abonnement.

18 november 2025

Hoi!

We betreuren het oprecht dat u zo'n negatieve indruk heeft. Dit is niet de ervaring die we willen voor onze gebruikers. Uw opmerkingen zijn uiterst belangrijk om de interface en communicatie met gebruikers te verbeteren om dergelijke misverstanden in de toekomst te voorkomen.

Onze agnets hebben al contact met u opgenomen om u te helpen uw probleem op te lossen. We hopen dat hun communicatie uw indruk van onze service zal verbeteren.

We stellen uw feedback op prijs omdat het ons helpt beter te begrijpen hoe we het abonnementsproces begrijpelijker kunnen maken voor alle gebruikers. Bedankt en we wensen je een goede dag voor de boeg!

Oplichters

Ik koos voor een éénmalig 12 weken workout plan voor € 22, maar zag op de bevestiging dat ik € 99,95 per maand moest gaan betalen na deze betaling van € 22. Er werd ook gelijk €49,95 afgeschreven van mijn credit card voor coaches die ik niet had gevraagd. De credit card werd direct geblokkeerd, via email aan MadMuscles laten weten dat ik hier niet voor had gekozen, ongeautoriseerd is afgeschreven en dat ik per direct melding had gemaakt van deze fraude. Ik kreeg vrijwel direct een bericht dat alle abonnementen per direct werden beëindigd. Dit was pure oplichting via een bedrijf uit Cypres (email bevestiging) en inning van betaling via China (credit card bedrijf meldde dit/Visa). Dit was talloze mensen overkomen meldde Visa mij. Via betalingen met je credit card kun je de bedragen in ieder geval terug krijgen door de betaling te betwisten.

16 november 2025

Hallo Gordana!

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Onze oprechte excuses voor de verwarring over het eenmalige abonnement en de onverwachte extra kosten. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest en het spijt ons dat onze supportservice u niet vanaf het begin de duidelijkheid en ondersteuning heeft geboden die u verdiende.

Houd er rekening mee dat alle betaalde functies en abonnementen worden weergegeven tijdens het installatieproces en dat er pas kosten in rekening worden gebracht na bevestiging door de gebruiker. We beseffen dat het gemakkelijk is om snel door de schermen te navigeren wanneer u graag wilt beginnen, en we betreuren het als dit tot verwarring heeft geleid.

Na uw aanvraag te hebben beoordeeld, bevestigen we dat alle abonnementen die aan uw account zijn gekoppeld, onmiddellijk zijn geannuleerd na uw contact. Bovendien heeft ons team een ​​volledige terugbetaling gedaan voor alle kosten die aan uw account zijn gekoppeld.

We stellen het op prijs dat u ons hiervan op de hoogte heeft gesteld, omdat dit ons helpt onze processen en supportervaring te verbeteren. Mocht u nog ergens anders mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met ons supportteam.

KOOP HIER NIKS.

KOOP HIER NIKS.
Je krijgt een aanbieding en denkt 12 euro te betalen. En vervolgens schrijven ze ook nog 49,95 af. OPLICHTERS

14 november 2025

Antwoord van MadMuscles

Hallo Joep! Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat je je zorgen maakt. Wij maken ons niet schuldig aan frauduleuze praktijken. We kunnen de creditcard van klanten niet belasten voor diensten waarop ze zich niet hebben geabonneerd. Ons team werkt al aan een oplossing voor deze situatie. Wacht op de informatie in je e-mail.

Lees alsjblieft deze revieuws

oh wat een boeven, in mijn proef periode 3 bedragen van mijn PayPal afgeschreven en niet zulke agen ergen ook.
Tot mijn verbazing waren er ook 2 doorlopende abbonementen op mijn naam ingezet waar ik zelf niks van weet.
OPLICHTERS

9 november 2025

Hallo Puck!
Hartelijk dank voor uw feedback. We ondervinden het tien zeerste dat u frustrerend over de afschrijvingen tijdens uw proefperiode en de conventionele abonnementen. We begrijpen hoe vervelend het is om kosten te zien die niet onverwacht met uw verwachtingen.

Wij willen graag bevestigen dat uw volledige terugbetaling succesvol is verwerkt.

Wij hopen dat de situatie naar tevredenheid wordt opgelost.

MadMuscles-team

Dacht voor een schema betaald te hebben…

Dacht voor een schema betaald te hebben van 10 euro is nu inmiddels 2 x 50 euro afgeschreven ( ben er pas na de 2x achtergekomen) stelletje oplichters!!!! Heel onduidelijk en summier hoe ze te werk gaan zelfs met de opzegging had ik me bijna opnieuw geregistreerd, kan je nagaan hoe ze het in elkaar hebben gezet!!!!!!
Heb inmiddels contact gehad , ze “moeten de wet naleven” hahahahah ik kom niet in aanmerking voor teruggave, pas op oplichtingspraktijken !!!! Trap er niet in!!!!!!!!!!!!

5 oktober 2025

Hallo!

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen hoe teleurstellend deze situatie voor u is geweest.

Om te verduidelijken hoe het proces werkt: alle betaalde functies en abonnementen worden weergegeven tijdens de installatie en worden pas in rekening gebracht nadat een gebruiker ze heeft bevestigd. We begrijpen echter dat het gemakkelijk is om snel door de schermen te navigeren wanneer u graag wilt beginnen en we betreuren het als dit tot verwarring aan uw kant heeft geleid.

We willen niet dat iemand zich misleid of niet ondersteund voelt. Neem opnieuw contact met ons op via support@madmuscles.com en verwijs naar deze review, zodat we uw account nader kunnen bekijken en ervoor kunnen zorgen dat alles correct wordt afgehandeld. Ons team staat klaar om u te helpen en we waarderen het enorm dat u ons de kans heeft gegeven om dit met u op te lossen.

MadMuscles Team

Maar mijn mening zijn het criminelen

Maar mijn mening zijn het criminelen. Had een product gekocht van €12,09 met Paypal. Vervolgens wordt er opeens nog eens €49,95 in rekening gebracht. Via PayPal getracht dit ongedaan te maken. Simpele reactie was "Uw claim is geweigerd omdat u de factuurovereenkomst pas hebt geannuleerd nadat de transactie al had plaatsgevonden." MadMuscles had de transactie direct in werking gezet, waardoor er geen mogelijkheid was om voor de transactie de factuur overeenkomst te annuleren.

26 oktober 2025

Antwoord van MadMuscles

Hallo Dennis! Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt, maar MadMuscles is transparant: informatie over alle extra opties en automatische verlenging van je abonnement staat altijd vermeld op de bestelpagina. Je kunt altijd contact opnemen met onze supportafdeling via support@madmuscles.com voor gepersonaliseerde trainingen of gedetailleerde uitleg.

Oplichters!!

Oplichters. Ik geef toestemming voor een proef week van 6,50. Vervolgens schrijven ze ook nog eens 50,- af. Daarna geen inlog die werkt en op support mails krijg je reacties waar je niks mee kan.

Pure oplichting. Fishing scammers

Ik heb inderdaad een reactie gehad met daarin dat 50,- inderdaad een foutje is en dat jullie volgende maand 100,- gaan afschrijven! De bank is al gebeld. Jullie schrijven helemaal niks meer af oplichters.

25 oktober 2025

Hallo Bastiaan!
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen. Het spijt me enorm te horen over je enorm frustrerende ervaring. Het is volkomen begrijpelijk dat je boos bent toen je proefperiode van 6,50 euro werd gevolgd door een extra afschrijving van 50 euro die je niet had verwacht, en je vervolgens niet kon inloggen op de app waarvoor je had betaald. Onze oprechte excuses voor de verwarring en de financiële stress die dit je heeft bezorgd.

We hebben al contact met je opgenomen en ons best gedaan om je te helpen. We willen alles echt graag oplossen. Als we nog iets voor je kunnen doen, laat het ons dan gerust weten.

Trap er niet in!!

Ik heb mij aangemeld voor een workout van 9,99 euro. Maar wat blijkt: je krijgt direct afschrijvingen voor totaal bijna 99 euro! Je zit dus gelijk vast aan een abonnement voor een consultatie en maaltijdplan, en een trainingsplan! Ik heb hier niet om gevraagd! Om alles waar je niet om hebt gevraagd te annuleren, moet je goed zoeken waar je moet annuleren. Maar dan moet je ook nog veel stappen doorlopen voor je eindelijk geannuleerd hebt!
Een email gestuurd naar de supportdesk met de vraag om restitutie van mijn geld. Nog niets vernomen helaas.

25 oktober 2025

Hallo Jan,

Het spijt ons oprecht dat dit zo'n onaangename ervaring was. We willen niet dat iemand zich zo voelt. We begrijpen volledig hoe frustrerend het is om iets simpels en nuttigs te verwachten, maar het vervolgens verwarrend of oneerlijk te vinden.

Het was nooit onze bedoeling om onze gebruikers het gevoel te geven dat ze misleid of niet ondersteund worden.

We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om precies uit te leggen wat er is gebeurd. Dit helpt ons te bepalen hoe we onze processen kunnen verbeteren en soortgelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Het MadMuscles-team

Het is opgelost!!!

Ik ben een abonnement aangegaan op basis van een eenmalige betaling van €22,98 en na driemaanden wordt je automatisch verlengt. Ik zie ineens twee maanden later dat er in totaal al €250,- is afgeschreven excl. €22,98. Ik heb contact opgenomen met de support desk en heb onmiddellijk opgezegd maar daar zitten ook haken en ogen aan. De helpdesk blijft maar aangeven dat het abonnement nog actief is terwijl ik bewijs heb dat ik heb opgezegd. Nadat ik een screenshot deelde hield de correspondentie ineens op. Ik eis een terugbetaling van de onterechte afschrijvingen die zijn gedaan. Ik neem ook nog contact op met de fraude afdeling van mijn creditcardmaatschappij.
Ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben. Het is opgelost, hartelijk dank!!!

23 oktober 2025

Antwoord van MadMuscles

Hallo! Bedankt voor je update en we zijn blij te horen dat het probleem is opgelost! Onze oprechte excuses voor de verwarring en eventuele frustratie die tijdens het proces is ontstaan.

Je feedback is waardevol en we blijven eraan werken om de abonnements- en factureringsprocessen zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen. We stellen je geduld en begrip zeer op prijs.

Behoedzaam klikken in de app

Wees voorzichtig waar je op klikt. Voor je het weet zit je aan een langer abonnement vast wat naast het initiele abonnement bestaat. . Ik was inmiddels 125 euro kwijt. Dit geld wordt automatisch afgeschreven. Contact met de helpdesk verliep acuraat per mail en ik krijg 100 Euro teruggestord. Daarom toch 3 sterren.

23 oktober 2025

Hoi Alex!

Het spijt ons te horen dat u zo'n ervaring heeft gehad. We begrijpen hoe teleurstellend het voor u is. We streven ernaar om elke gebruiker comfort te bieden en we verontschuldigen ons als dit niet het geval was.

Ons team zet zich in om gebruikers te helpen en problemen zo snel mogelijk op te lossen. We begrijpen dat het nu mogelijk is om te reageren omdat we een grote toestroom van gebruikers en oproepen hebben. We verontschuldigen ons voor het ongemak, we proberen iedereen tijdig te reageren. We stellen uw feedback op prijs en verontschuldigen ons voor het ongemak.

MadMuscles Team

Zelfde slechte ervaring als veel andere…

Zelfde slechte ervaring als veel andere mensen. Na een eerste maand van 12€ gaat er ineens 49€ van je PayPal rekening, wat onverwacht was en wellicht in de kleine lettertjes stond. Een automatische abonnement van bijna 50€ per maand waarvan je niet transparant op de hoogte wordt gebracht. Het ruikt naar oplichting of in elk geval misleiding.

19 oktober 2025

Hallo Patrick!

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons tien zeerste te horen dat u dezelfde frustrerende ervaring heeft als andere gebruikers. Het is volledig voorstelbaar dat u boos bent wanneer een abonnement van €12 plotseling €49 wordt duidelijk zonder, transparante aankondiging. Wij verzekeren ons voor de verwarring en de stress die dit heeft veroorzaakt.

We doen ons best om transparant te zijn tijdens het aanmelden, maar we erkennen dat sommige stappen in het afrekenproces verwarrend kunnen zijn, en we betreuren het ten zeerste dat dit u stress heeft bezorgd.

Wij willen dit nu onmiddellijk en persoonlijk voor u oplossen. Stuur alstublieft een e-mail naar support@madmuscles.com

MadMuscles-team

De afhandeling van mijn vergissing over…

De afhandeling van mijn vergissing over het abonnement. Het was mij niet duidelijk dat ik bij het afsluiten van een priefperiode meteen vastzat aan een abonnement. Chester heeft het uiteindelijk stopgezet.

17 oktober 2025

Hallo Manuela! 🤚

Hartelijk dank voor uw feedback. Ik ben diep bedroefd te horen over de verwarring rondom uw abonnement. Het is volledig begrijpelijk dat u zich vergiste en dacht dat u alleen een proefperiode afsloot, en dat het niet duidelijk was dat u direct vastzat aan een abonnement. We verontschuldigen ons oprecht voor de onduidelijkheid in onze procedure.

We zijn echter erg blij te horen dat Chester uiteindelijk de situatie heeft kunnen oplossen en uw abonnement heeft stopgezet. Wij waarderen zijn snelle en correcte afhandeling.

We zullen uw feedback gebruiken om onze abonnementsprocedure duidelijker te maken.

Wat een scam!!!

Wat een scam!!!
Schrijf je je in voor een proefabonnement (van 8 euro wat om onduidelijke redenen ineens 12 wordt) blijk je je daarna totaal onverwachts voor andere ‘services’ te hebben ingeschreven. Dit merk je pas bij je afschrijving. Via Paypal wordt en de €12 afgeschreven maar ook ineens €49,95. Na het openen van een geschil beoordeeld Paypal zonder extra info in het voordeel van MadMuscles. De firma zelf kan je wel mailen maar het enige wat ze aangeven is dat ‘ze hebt ontzettend vervelend vinden, ze me een extra abonnement aan willen smeren maar dat ik ook moet snappen dat ze echt, echt, echt niet anders kunnen dan mijn geld houden. Echt te idioot voor woorden!! Als je het in de winkel zou kopen zou je het gewoon terug kunnen brengen. Hier ben je meteen al je geld kwijt! Oplichters!!!

17 oktober 2025

Antwoord van MadMuscles

Hoi Jel! We begrijpen je bezorgdheid en het spijt ons dat er een misverstand is ontstaan. Alle abonnementsvoorwaarden, inclusief automatische verlenging en mogelijke extra pakketten, worden duidelijk vermeld op het orderbevestigingsscherm en gebruikers gaan ermee akkoord voordat ze afrekenen. We streven er altijd naar om ons aan alle regels en beleidsregels te houden, zodat onze klanten op de hoogte zijn van alle processen. Neem contact op met ons supportteam als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt.

In oktober wilde ik een tai-chi…

In oktober wilde ik een tai-chi programma volgen. Volgens de website lijkt dat 12.09 te kosten, maar je sluit gelijk een abonnement voor af voor 39 per maand, met de eerste keer 75% korting.
Bij de inschrijving bleven er echter maar bijkomende schermen komen en door op volgende te klikken heb ik me blijkbaar onbewust ingetekend voor een andere dienst van Mad Muscles. Je ziet pas dat je je hiervoor onbedoeld aangemeld hebt op je afschrift van paypal.
Ik was dan ook verwonderd dat ik 2 mails kreeg van PayPal voor de inschrijving op het "workout plan" en het “consultatie en maaltijidplan”.
Ik heb onmiddellijk aan het bedrijf gemeld dat ik dit pakket niet wilde en me op voorstel van de klantendienst, afgemeld voor dit plan.
Ik heb dus nooit enig voorstel, consultatie of maaltijdplan ontvangen.
Na over en weer mails sturen kreeg ik finaal de bevestiging dat dit niet terugbetaald wordt.

Het bedrijf respecteert dus niet de wettelijke terugbetalingsregeling bij onmiddellijke opzegging.
Ga dus niet in zee met deze firma. Hun marketing is vreselijk agressief en ze bedelven je met woorden in hun mails!!

10 oktober 2025

Hallo Gerlof!
Ik ben diep bedroefd te horen dat uw inschrijving zo complex was. Het is volledig onmogelijk waarom u zich bedrogen voelt als uw Tai-Chi-plan van € 12,09 leidt tot een ongevraagd pakket dat niet wordt betaald. We verdragen ons voor de agressieve marketing en de verwarring die dit veroorzaakt.

Bij MadMuscles streven we ernaar volledig transparant te zijn met alle abonnementsvoorwaarden en optionele add-ons, en we werken er voortdurend aan om de manier te verbeteren waarop we deze informatie tijdens de aanmelding presenteren. Dat gezegd hebbende, weten we dat er soms dingen gemist kunnen worden, en we nemen de volledige verantwoordelijkheid om die ervaring te verbeteren.

We hebben een volledige terugbetaling voor u verwerkt en u kunt de bevestigingsgegevens vinden in de e-mail die we hebben verzonden. Weet dat we situaties als de uwe serieus nemen en eraan werken om zowel onze communicatie als onze duidelijkheid te verbeteren om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.

Eerlijk,
MadMuscles-team

Ik zie hier meerder mensen die ook net…

Ik zie hier meerder mensen die ook net als ik een tweetal abonnementen is aan gesmeerd waarbij ik geen goedkeuring heb gegeven maar dat komt ook door Paypal ik dacht dat ik allleen de app kocht maar daarna klikte ik ook op iets waardoor ik waarschijnlijk goedkeuring gaf voor 2 abonnementen dit ik volgen madmussel mijn probleem en krijg het niet terug van ze wel gelijk geblokkeerd en de app ga ook niet eens gebruiken stelletje oplichters.

30 september 2025

Hallo Alex!

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat onverwachte kosten erg frustrerend kunnen zijn.

We willen benadrukken dat alle abonnementen een actieve bevestiging van de gebruiker vereisen. Toch kan het gebeuren dat bepaalde stappen als verwarrend worden ervaren, en daarom nemen we je feedback zeer serieus.

Onze klantenserviceteam bekijkt jouw situatie op dit moment en we doen ons best om een passende oplossing te vinden. Bedankt voor je geduld en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het MadMuscles Team ⭐️

3 maanden nog steeds geen geld terug!

Ook ik ben de pineut geweest van dit bedrijf. Bij mij waren er ook abbonementkosten in rekening gebracht en direct afgeschreven via PayPal. Terwijl er duidelijk stond dat er geen kosten afgeschreven zouden worden. Hier heb ik ook screenshots van gemaakt. In totaal heb ik 49.95 en 12.96 betaald. Via PayPal geprobeerd dit terug te krijgen maar helaas wilt MadMuscles hier niet aan meewerken. Ik heb hun als eerst benaderd via de mail op 20 juli waarnaar ik toen netjes terug werd gemaild met daarin dat ik kon kiezen 3 maanden gratis gebruik te maken van hun services. Dit wilde ik niet en heb gevraagd om restitutie. Hierop werd gereageerd dat dat geregeld zou worden en het een aantal dagen zou duren. Uiteindelijk op 10 augustus weer gemaild en kreeg te horen dat het nog duurt en dat het in behandeling is. Nou we zitten al inmiddels in oktober en ik heb ze nog gisteren gemaild en nu reageren ze helemaal niet meer op mijn mail. Super belachelijk!!!!! Geld troggerij dit. GA HIER NIET JE GELD AAN VERSPILLEN WANT ZE DOEN GEEN MOEITE OM JE TE HELPEN!!!

Update 10 oktober: Nou volgens mij lezen deze mensen geen emails. En beantwoorden ze met een automatische bericht. Weer contact opgenomen hoor door middel van de reactie hieronder van MadMuscles. Wat krijg ik als reactie weer:

Hallo Priscilla,

Bedankt voor je bericht en het delen van de details. Het spijt me te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Ik begrijp hoe frustrerend dit kan zijn.

Ik wil graag bevestigen dat jouw restitutieverzoek momenteel nog in behandeling is bij ons team, en we doen ons best om dit zo snel mogelijk af te handelen. We waarderen je geduld hierin enorm.

Als alternatief voor een terugbetaling zou ik je graag drie maanden gratis toegang tot het hoofdplan willen aanbieden, zonder extra kosten nu of na de verlengde periode. Dit geeft je meer tijd om alle functies van het programma op een ontspannen manier te verkennen en hopelijk de voordelen ervan te ervaren.

Laat me weten wat je hiervan vindt!

Stella,
MadMuscles Team

WAT EEN FLAUWEKUL ZEG! IK WIL GEWOON MIJN GELD TERUG! Zolang dit niet word opgelost blijft deze review 1 ster!!

20 juli 2025

Antwoord van MadMuscles

Hoi Priscilla! Het spijt ons enorm dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad en we danken je voor het delen van de details van je situatie. We willen je ervan verzekeren dat alle abonnementsvoorwaarden duidelijk vermeld staan ​​en dat je ermee akkoord gaat op het orderbevestigingsscherm, en dat alle aanvullende diensten alleen worden geleverd met een apart abonnement. Ons bedrijf is niet betrokken bij de fraude en het is belangrijk voor ons om je te helpen dit probleem op te lossen. Stuur ons alle details van je geval via support@madmuscles.com
dan zullen we je restitutieverzoek met voorrang behandelen.