Heindorf Jewellery Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelse af mit sjælssmykke: Jeg har nu modtaget mit sjælssmykke, som er skabt af Adam Mads Heindorf gennem en dyb meditativ og skabende proces. Det er utrolig smukt og flot stykke hånd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

In my father’s memory, I wanted his signet ring altered: the signet to be cut out, a gemstone put in its place, and the signet moved to the inside towards my finger. The feedback I got elsewhere ab... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The most energetic and idea-rich guy we have ever met. Mads: we will come again and we love you from the bottom of our hearts. You have even made our non-jewel-loving-daughter wear your wonderfully ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads Heindorf smeltede vore gamle hvidgulds ringe om til nye og med sin store kreativitet og kunstneriske sans skabte han et lille kunstværk, som vi nu bærer i mange år. Mads Heindorf er usædvanlig im... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juwelier
  2. Kunstenaar
  3. Handwerk
  4. Handwerkschool
  5. Sieradenwinkel
  6. Beeldhouwwerk

Geschreven door het bedrijf

Mads Heindorf er mester i at lave personlige smykker. Med inspiration fra et mystisk og unikt univers bliver hans kreationer fyldt med symbolik. Det er smykker, der egner sig til at blive fortolket som et digt og beundret som et kunstværk, og ikke to personer læser symbolerne ens.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En smuk oplevelse

En smuk oplevelse. Flot og indbydende sted.Originale smukke smykker.
Håndværk i høj kvalitet. Velorganiseret. Venlig og imødekommende betjening. Som at træde ind i en helt anden verden. Anbefales varmt.

11 mei 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads har en ualmindelig skøn fantasi

Mads har en ualmindelig skøn fantasi, som ses i de smykker han laver.
I butikken kan du finde forskellige stilarter i smykkerne fra det feminine til det rå udtryk. Han er en dygtig håndværker og jeg er altid spændt på hvad han har af nyt. God hjælp og vejledning får man også, både fra Mads og af alle i hans stab. Behandlingen er den samme uanset om du køber stort eller småt, er ung eller ældre. Jeg kommer i butikken igen og igen og kan 100% anbefale Mads Heindorf smykker. Jeg tilhører den ældre gruppe :) Jeg bliver altid så glad, når jeg tænker på, at det er tid at besøge Mads i hans butik og se på smykkerne. Der er en rigtig god stemning inde i butikken og den udstråler bl.a. glæde og varme. Mange hilsner fra Wanda

8 mei 2018

En fantstisk oplevelse.

Var på kursus i smykkefremstilling:
En fantastisk oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale Mads Heindorf og hans personale. Teamet udstråleler en professionalitet, kreativetet og stor og smittende glæde ved deres arbejde.
Tak for en uforglemmelig oplevelse.
Kamma Melthin.

8 mei 2018

Fantastiske smykker.

Fantastiske smykker.

De smykker Mads laver er fantastisk smukke og originale. Og servicen i hans skønne butik i Gothersgade er utrolig fin. Det er alt i alt en skøn oplevelse at komme i butikken.

Hanne Adler Olsen

9 februari 2018

Fantastisk guldsmed

Smukkere smykker og bedre service findes ingen andre steder en hos Mads. Du er en helt igennem fantastisk guldsmed samt menneske.

6 januari 2018

Eventyr

Et besøg i forretningen er en eventyrlig og helt speciel oplevelse.

4 januari 2018

Dejlig butik😉

Søde dygtige mennesker. Gode råd, ingen stress eller købe pres. Super med en opfølgende mail: ‘du har set på den og den ring’

4 januari 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smuk ring og super betjening

Jeg var så HELDIG, at vinde en rigtig flot ring, som desværre ikke helt var min smag.
Talte med Mads Heindorf om det, og fik lov til vælge en anden ring.
Ringen blev lavet specielt til mig, og det er den smukkeste ring.
Kan kun sige at det var super god service og jeg skal helt sikkert besøge hans butik næste gang jeg kommer til København.

3 januari 2018

I en klasse for sig

Det er åbenbart at Mads' smykkekunst er unik og i en klasse for sig men det samme gælder hans kundeservice og villighed til at gøre alt hvad der står i hans magt for at få tingene til at lykkes! Bosiddende i USA gjorde mig nervøs for at jeg (traditioned tro) var for sent ude med mit julegave indøb da jeg d. 19/12 forspurgte på en ring til min kære viv men nej! Tre dage senere og efter Mads havde brugt natten på at smede den blev den leveret til min dør og julen var reddet! 'Happy wife, happy life' som de siger over here :)

3 januari 2018