Bykirk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt håndlavet sæt øreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har købt af Johanne Kirk tidligere og også denne gan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bestille en halskæde til en pædagog der stoppede i min datters børnehave. Ringede til Johanne, da det så lidt stramt ud med leveringstiden. Hun lovede at hvis jeg købte med det samme, så ville... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse at handle hos Bykirk, fordi hjemmesiden var bygget godt op, indbydende billeder og heldigvis levede produktet helt op til markedsføringen. Smykket, som jeg købte til min... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fine smykker. De har karakter og er udført med stor håndværksmæssig kvalitet. Begge gange jeg har købt smykker har jeg oplevet et højt serviceniveau med fokus på at give mig den bedst mulige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

fantastisk

27 april 2026

Antwoord van Bykirk

Tusind tak for din anmeldelse
Jeg er så glad for, at du er tilfreds – og ekstra tak for, at du vender tilbage og handler hos mig igen, det betyder virkelig meget for mig som lille énmandsvirksomhed.

Sifter & guldsmed af bykirk

Fik en personlig kontakt

Fik en personlig kontakt, som afklarede nogle spørgsmål.

4 april 2026

Antwoord van Bykirk

Det glæder mig, at du oplevede en god og personlig kontakt.

Johanne – guldsmed og stifter af byKirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig respons på min bestilling…

Meget hurtig respons på min bestilling og levering inden for få dage.

20 maart 2026

Antwoord van Bykirk

Det glæder mig, at du har oplevet hurtig respons og levering.

Johanne – guldsmed og stifter af byKirk

Gedigent håndværk

Gedigent håndværk - en ægte skat. Jeg er dybt taknemmelig for mine øreringe

Antwoord van Bykirk

Tusind tak for din smukke anmeldelse. Det glæder mig, at øreringene betyder noget særligt for dig.

Johanne – guldsmed og stifter af byKIRK 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt håndlavet sæt øreringe af guld og…

også denne gang blev jeg forkælet med en personlig hilsen og ikke mindst
en smuk og feminin indpakning. Jeg kan klart anbefale at holde øje med smykkerne fra byKirk

Antwoord van Bykirk

Tusind tak for din fine anmeldelse – og fordi du igen har valgt et smykke fra byKIRK. Det gør mig virkelig glad, at du værdsætter både håndværket og de små personlige detaljer omkring det.

Johanne – guldsmed og stifter af byKIRK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse med et unikt smykke

Super oplevelse med et unikt smykke, sendt i en fantastisk flot emballage med personlig hilsen

Antwoord van Bykirk

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig meget, at du har haft en god oplevelse og er glad for både smykket og de små personlige detaljer omkring det.

Bedste hilsen
Johanne – guldsmed og stifter af byKIRK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastic jeweler with super creative…

Fantastic jeweler with super creative and well made pieces. Highly recommend.

23 februari 2026

Antwoord van Bykirk

Thank you very much for your kind review. I’m really happy that you appreciate the creativity and craftsmanship in my pieces.

Best regards
Johanne – goldsmith and founder of byKIRK

Mange anbefalinger herfra

Så fine ting og god service. Lækker og personlig indpakning. Hurtig levering!

18 januari 2026

Antwoord van Bykirk

Tusind tak for dine mange anbefalinger 🤍
Det gør mig virkelig glad, at du både lægger mærke til smykkerne, servicen og den personlige indpakning.
Stifter & guldsmed, byKirk

Alt tilfreds

Alt tilfreds. Har fået den fineste stik til øret, med rød sten og grøn diamant.

14 januari 2026

Antwoord van Bykirk

Tak for din fine anmeldelse ❤️
Jeg er virkelig glad for, at ørestikken med karneol og grøn diamant var lige noget for dig – og at den klædte dig så fint, da du var forbi. Tak for din tillid og for at handle hos mig.

Sifter & guldsmed af byKirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget god handels oplevelse

En meget god handels oplevelse. Utrolig høj service og kommunikation.
Produktet leveret med meget fine indpakningsremedier.

4 december 2025

Antwoord van Bykirk

Tak for din anmeldelse – det gør mig rigtig glad, at du har oplevet høj service og god kommunikation.

Product exactly as ordered

Product exactly as ordered, fast friendly service.

11 december 2025

Antwoord van Bykirk

Thank you for your review – I’m glad you were happy with both the product and the service.
Best regards
Goldsmith & founder of byKirk

Fantastisk service og hjælpsomhed

Fantastisk service og hjælpsomhed

27 november 2025

Antwoord van Bykirk

Tak for de fine anmeldelse af byKirk.
Det glæder mig , at du oplevede fantastisk service og hjælpsomhed.

Johanne, guldsmed & stifter af byKirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert og flot design og så er…

Lækkert og flot design og så er guldsmeden Johanne en sød og opmærksom person som også har god fornemmelse for særlige ønsker. Stor anbefaling herfra

4 december 2025

Antwoord van Bykirk

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du har følt dig set og lyttet til – og at resultatet levede op til dine ønsker.

Jeg har ikke oplevet så meget service,

Jeg har ikke oplevet så meget service,

3 december 2025

Antwoord van Bykirk

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det gør mig virkelig glad at høre, at du har oplevet god service – det betyder meget for mig, når det kun er mig, Johanne, bag byKIRK.

Johanne, guldsmed og stifter af byKIRK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte smykker og høj service

Begge gange jeg har købt smykker har jeg oplevet et højt serviceniveau med fokus på at give mig den bedst mulige købsoplevelse. Jeg kan klart anbefale ByKirk

1 december 2025

Antwoord van Bykirk

Tak for din fine anmeldelse 💛

Jeg er glad for, at du kan mærke både håndværket og “karakteren” i smykkerne, og at du har oplevet en høj service begge gange. Som guldsmed og stifter af byKirk betyder det helt enormt for mig.

Johanne / ByKirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De her smykker er helt perfekte

De her smykker er helt perfekte! De er lavet med hjertet og er virkelig unikke. Der var hurtig og venlig kontakt med sælgeren/kunstneren, og forsendelsen gik også super hurtigt. Alt i alt en fantastisk oplevelse – kan varmt anbefales!

13 oktober 2025

Kære Anna
Tusind tak for din personlige og varme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig at høre, at både smykkerne og hele oplevelsen levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det er jeg meget taknemmelig for.

Bedste hilsner
Johanne
Stifter og guldsmed af byKirk

Stor hjælpsomhed

Fra første til sidste henvendelse har byKirk hjulpet mig til at finde den rette størrelse på deres smukke, snoede guldring. Jeg anbefaler gerne byKirk, når man ønsker sig et håndlavet smykke, som ikke fås andre steder.

9 oktober 2025

Kære Anette

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse – og at jeg kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse.
Det betyder meget, at du værdsætter de håndlavede smykker og deler din anbefaling ✨

Venlig hilsner
Guldsmed & stifter af byKirk

Antwoord van Bykirk

Tak for din skønne anmeldelse 🌸
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for smykkerne, og at holdbarheden lever op til dine forventninger!
Det betyder meget for mig, at du tog dig tid til at skrive.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse at handle her

Hurtig levering og meget smukt vedhæng.

15 september 2025

Antwoord van Bykirk

Tusind tak for din fine anmeldelse 💛
Det glæder mig rigtig meget, at du har haft en god oplevelse – og at du er glad for vedhænget!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌿

Guldsmeden & stifter af byKirk