Bykirk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt håndlavet sæt øreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har købt af Johanne Kirk tidligere og også denne gan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bestille en halskæde til en pædagog der stoppede i min datters børnehave. Ringede til Johanne, da det så lidt stramt ud med leveringstiden. Hun lovede at hvis jeg købte med det samme, så ville... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse at handle hos Bykirk, fordi hjemmesiden var bygget godt op, indbydende billeder og heldigvis levede produktet helt op til markedsføringen. Smykket, som jeg købte til min... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fine smykker. De har karakter og er udført med stor håndværksmæssig kvalitet. Begge gange jeg har købt smykker har jeg oplevet et højt serviceniveau med fokus på at give mig den bedst mulige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flotte smykker

Smukke smykker. Hurtig levering. Fin hjemmeside

30 augustus 2023

Hej Chistina,
Tak for din positive anmeldelse af ByKirk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, et smukt produkt og en sød personlig hilsen. Jeg kigger bestemt forbi igen en anden gang.

23 augustus 2023

Antwoord van Bykirk

Hej Heidi, tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er glade for at høre, at du synes min hjemmeside er overskuelig, og at du var tilfreds med den hurtige levering og det smukke produkt. Det betyder meget for mig, at du lagde mærke til den personlige hilsen. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!
Hilsen guldsmeden Johanne
Bykirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er simpelthen så begejstret for…

Jeg er simpelthen så begejstret for smykkerne fra ByKirk. Jeg vil helt klart give de varmeste anbefalinger til Bykirks webshop til alle, der leder efter smukke unikke kvalitetssmykker. Fantastisk håndværk og virkelig god og hurtig personlig service.

23 augustus 2023

Antwoord van Bykirk

Hej Gundhild, tusind tak for din positive anmeldelse! Jeg er glade for at høre, at du er begejstret for vores smykker. Det er fantastisk at vide, at du vil anbefale min webshop til andre, der leder efter unikke kvalitetssmykker. Jeg ser frem til at kunne byde dig velkommen i fremtiden!
Hilsen guldsmeden Johanne kirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kvalitets og smukke smykker …

Har flere meget skønne og personlige smykker som er lavet af Bykirk.
De er i fantastisk kvalitet og det er tydeligt de er lavet af en uddannet guldsmed.
Det er smykker som ikke alle har.
Kan kun på det varmeste anbefale Bykirk.

18 augustus 2023

Antwoord van Bykirk

Hej Charlotte, tak for din anbefaling og de flotte ord om min smykker! Det glæder mig at høre, at du værdsætter den skønne kvalitet og det personlige præg i vores produkter. Jeg vil gerne takke dig for din støtte!
Bedste Hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste service jeg har oplevet

Havde bestilt de forkerte øreringe til min kones fødselsdagsgave, og Johanne var meget imødekommende og hurtig til at hjælpe mig med at få styr på situationen. Da perlen senere faldt af, var Johanne igen enormt serviceorienteret og hurtig til at hjælpe og sendte endda en flot ekstra gave for ulejligheden. "Det er den bedste service jeg har oplevet", udtalte min kone da hun så den og jeg kunne ikke være mere enig!

15 augustus 2023

Hej Jakob,
Tusind tak for din tilbagemelding, og jeg er virkelig glad for at høre, at jeg kunne hjælpe dig med at få styr på situationen med øreringene. Det betyder meget for mig, at du føler, jeg var imødekommende og hurtig i min assistance. Jeg sætter en ære i at sikre, at mine kunder får den bedste service, og det glæder mig, at din kone blev så glad for den ekstra gave. Det er virkelig hjertevarmende at høre, at det blev en succes!
Jeg ser frem til at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden i min shop!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega flotte smykker i god kvalitet

Mega flotte smykker i god kvalitet, og meget god kundeservice! Alt i alt en god oplevelse og helt klart en anbefaling :-D

18 augustus 2023

Hej Silja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med vores smykker af høj kvalitet og vores fremragende kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at du havde en god oplevelse med byKIRK. Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Bedste hilsner,
byKIRK Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Always beautiful pieces of art…an…

Always beautiful pieces of art…an amazing and quick service behind Johannes work…I keep coming back again and again…and am not finished…still few pieces left on my wish list 💜

17 augustus 2023

Hello Sabina,

Thank you so much for your wonderful feedback! We're thrilled to hear that you appreciate the beauty of our pieces, and we're glad you've experienced our amazing and prompt service. We're honored to have you as a repeat customer and are excited to know that there are still a few pieces on your wish list. We look forward to continuing to provide you with exceptional artistry and service 💜

Warm regards,
byKIRK Team

Helt fantastisk service!

Virkelig god service, da jeg fik to ens øreringe og gerne ville bytte den ene.
Kan kun give mine aller bedste anbefalinger - fine fine smykker og personlig og vedkommende kundeservice!

4 mei 2022

Hej Mai,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du oplevede en virkelig god service, da du ønskede at bytte den ene ørering. Det betyder meget for mig at sikre, at mine kunder er tilfredse med deres oplevelse. Jeg er også glad for at høre, at du kan lide smykkerne og værdsætter den personlige kundeservice. Jeg håber, at kunne betjene dig igen i fremtiden i min shop!

Kanon service

Kan kun gi mine bedste anbefalinger 😊
Service er i toppen af poppen.
De eneste der fejlede var GLS 🥺

3 mei 2022

Hej Nicolai,

Tak for din fine anmeldelse fra den 3. maj 2022! Jeg vil gerne først og fremmest undskylde for den sene respons, da jeg først for nylig har fået adgang til at kunne svare herfra. Jeg vil gerne takke dig for dine venlige ord og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er glad for, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter og service. Jeg håber, du en anden gang kikker forbi i min webshop!

Trygt køb

Hurtig forsendelse, mulighed for længere bytteret ved køb af gave. Personlig hilsen vedlagt i pakken. Helt tryg ved handlen og sikke nogle smukke øreringe.

1 april 2022

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse tilbage den 1. april 2022! Jeg vil gerne takke dig for at være den 1. til at dele din oplevelse med os. Beklager forsinkelsen i mit svar, da jeg først nu har fået adgang til at besvare anmeldelser her.

Det glæder mig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og produkter. Jeg er taknemmelig for dine venlige ord om den hurtige forsendelse, muligheden for længere bytteret ved gavekøb og den personlige hilsen. Din feedback er værdsat, og jeg håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.