Bykirk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt håndlavet sæt øreringe af guld og koral & hvid diamant. Helt unikt. Jeg har købt af Johanne Kirk tidligere og også denne gan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bestille en halskæde til en pædagog der stoppede i min datters børnehave. Ringede til Johanne, da det så lidt stramt ud med leveringstiden. Hun lovede at hvis jeg købte med det samme, så ville... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse at handle hos Bykirk, fordi hjemmesiden var bygget godt op, indbydende billeder og heldigvis levede produktet helt op til markedsføringen. Smykket, som jeg købte til min... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fine smykker. De har karakter og er udført med stor håndværksmæssig kvalitet. Begge gange jeg har købt smykker har jeg oplevet et højt serviceniveau med fokus på at give mig den bedst mulige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ByKirk laver virkelig smukke ting

ByKirk laver virkelig smukke ting. Dertil en god kommunikation og hurtig service. Varme anbefalinger herfra.

1 mei 2024

Antwoord van Bykirk

Mange tak for din fine anmeldelse, Sine!
Jeg er glad for at høre, at du syntes om Søhest vedhænget :)
De bedste hilsen guldsmeden

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Smukke Smykker

Johanne er en fornøjelse at handle med - og jeg er rigtig glad for de smykker - og det fine håndværk, som hun har lavet til mig. Varme anbefalinger herfra!

24 april 2024

Antwoord van Bykirk

Tak Mia, for din fine anmeldelse af mit firma. Det var en fornøjelse, at måtte få lov til at lave en fin haletudse øreringe til dig :)
De bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtig levering, flotte smykker.

15 april 2024

Hej Eva
Det er jeg meget glad for at høre du syntes :)
Jeg håber, at deluxe øreringen forsat giver glæde i dine øre.
Mange hilsner guldsmeden

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske og unikke smykker.

Fantastiske og unikke smykker.
Nem at bestille online og mega hurtig levering.

20 maart 2024

Antwoord van Bykirk

Tak Hanne for at bruge tid på at give min lille virksomhed 5 stjerner. Det sætter jeg stor pris på :)
Bedste hilsner guldsmeden

Smukke kvalitetssmykker

Johannes smykker er indbegrebet af kvalitet og godt håndværk - man er ikke itvivl om at der er lagt tid og kærlighed bag hvert eneste smukke håndlavede smykke. 5 super stjerner herfra!

27 maart 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Kaja,
Tak for din meget fine anmeldelse af min smykker.
Bedste hilsner guldsmed

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skuffet over varens kvalitet.

Jeg synes ikke at der er overensstemmelse mellem fotografiet af mine tvist øreringe og varen. Jeg havde forventet at der var struktur i sølvet, som der er på hjemmesiden men det er helt glat.
Prisen er for høj ift kvaliteten af den lille fjeder som angivelig er håndlavet. Det ser ikke sådan ud.

26 maart 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Eva

Der er struktur på alle de håndlavet Twist øreringe, som er lavet. En standard tråd, som skal igennem et øre, har ca. en trådtykkelse på 0,9 mm. Den har en begrænsning på, hvor struktureret den kan være. Som guldsmed overvejer jeg altid, hvor struktureret en ørering kan være, for at den stadig føles behagelig at komme igennem ens ører.
Du er som alle andre kunder også velkommen til at få dine penge tilbage eller bytte til en anden vare på min hjemmeside.

Guldsmeden Johanne Kirk

Tak Carin for din smilende anmeldelse 😀
Tak Hilsen
team ByKirk

Super tilfreds med servicen

Super tilfreds med servicen. En fornøjelse at åbne pakken ved ankomst.

5 maart 2024

Tusind tak, Louise.
Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med servisen.
Jeg håber, du nyder din skønne lyserøde perlekæde.

Mange hilsner
Team Bykirk

God oplevelse

Fine smykker, og med sød besked

3 februari 2024

Kære Jane
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores smykker og den søde besked. Vi håber at se dig igen snart!
Venlig Hilsen
Guldsmeden Johanne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt de flotteste Twist…

Jeg har købt de flotteste Twist øreringe og udelukkende haft gode oplevelser. Hurtig levering - skøn lille personlig hilsen - og oven i købet hurtigt svar med en lille video om, hvordan man lige fik dem til at sidde rigtigt på ørerne. Kæmpe anbefaling herfra.

22 januari 2024

Kære Jette
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling! Det glæder mig meget at høre, at du er så tilfreds med dine Twist øreringe og oplevelsen hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Venlig Hilsen
Guldsmeden Johanne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering , dejligt unikt produktb

19 december 2023

Hej Viveca,
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glad for, at du sætter pris på vores unikke humlebier ørestikker. Vi sætter stor pris på din støtte!
Johanne Kirk
Team ByKirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, fint indpakket og med lille hilsen.
Og selvfølgelig flot produkt

5 december 2023

Antwoord van Bykirk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætte pris på din støtte og håber at kunne betjene dig igen i fremtiden :)
Hilsen guldsmeden Johanne
Team ByKirk

Antwoord van Bykirk

Vi er glade for at høre, at din oplevelse var problemfri :) Tak for at tage dig tid til at dele din positive anmeldelse. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.
Hilsen guldsmed Johanne
Team Bykirk

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, pakken kom hurtigt, og varen levede fuldt op til forventningerne.

31 oktober 2023

Hej Helle,
Tak for din fine anmeldelse.
Det er jeg meget glad for at høre :).
Mange hilsner fra guldsmeden
ByKirk Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service 😊 har købt den fineste…

Super service 😊 har købt den fineste humlebi i sølv. Den er så fin. Kontaktede Bykirk på Instagram og fik svar med det samme. Bestilte og fik den leveret 2 dage senere. Stor anbefaling herfra 👍

4 oktober 2023

Hej Lotte,
Tak for din fine anmeldelse af ByKirk.
Det har stor betydning at få din anmeldelse, især for en lille virksomhed som ByKirk.
Tak fra guldmeden Johanne, Bykirk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og sød…

Super hurtig levering og sød privathilsen med i pakken. Super ide og gør det mere personligt.

3 september 2023

Hej bettina,
Tak fordi du tog dig tid til at give mig en anmeldelse. Det betyder rigtig meget for sådan en lille personlig virksomhed som min.
Jeg håber, at jeg en anden dag vil se dig i min shop :)