Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Powiem szczerze, że po przeczytaniu wielu negatywnych opinii, miałam obawy przed zamówieniem produktów z Makeup. Postanowiłam jednak zaryzykować i złożyłam swoje pierwsze zamówienie:) W moim przypad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam kosmetyki na Makeup.pl w sobotę, dotarły do mnie już we wtorek. Po przeczytaniu tutejszych opinii przestraszyłam się, ale kosmetyki przyszły szybko, dobrze zabezpieczone. Sprawdziłam dokładn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam w tej firmie kosmetyki już 2 -i raz. Jestem bardzo zadowolona,dostawa szybka ,wszystko OK.Ceny są tak niskie,że,aż wierzyć się nie chce. Nie wiem skąd taka różnica. Ktoś powiedział mi,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma bardzo rzetelna. Wiadomo wszedzie zdarzaja sie sie pomylki, w koncu nie jestesmy robotami.Ja otrzymalam zwykly zmywacz do paznokci choc zamawialam truskawkowy. Firma odrazu zainteresowala sie ta... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wcześniej zamawiałam wielokrotnie i…

Wcześniej zamawiałam wielokrotnie i wszystko bylo w porządku. Tym razem z zamówienia na ponad 600 zł otrzymałam tylko część produktów, wartych 160 zł, bez żadnego wyjaśnienia. nie polecam

26 maart 2025

Dzień dobry, Pani Karolino,

dziękujemy za wiadomość.

Z uwagi na wielkość przesyłki, Pani zamówienie zostało podzielone na 3 osobne paczki o czym poinformowaliśmy e-mailowo. Jeśli wiadomość nie dotarła do Pani, prawdopodobnie trafiła do Spamu. Wkrótce dotrą do Pani pozostałe paczki z produktami, przepraszamy za powstałe niedogodności.

Jeżeli będzie miała Pani dodatkowe pytania lub wątpliwości, pozostajemy do dyspozycji.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jestem bardzo zadowolona z makeup.pl

Jestem bardzo zadowolona z makeup.pl. paczki zawsze przychodzą na czas, produktów nie brakuje w paczce, perfumy pachną bardzo dobrze. Ostatnio zamawiałam dość dużą paczke z dostawa za granice I wszystko bylo zabezpieczone. Raz otrzymalam uszkodzony produkt i dostalam zwrot pieniędzy bez żadnego problemu. Jedyny minus to taki,że jest bardzo duża różnica cenowa między złotówkami a € i np zamawiajac z makeup.pl nie można wysłać za granice, trzeba skorzystać z makeup.ie i wtedy ceny już bardziej sie różnią od tych w złotówkach. Fajna opcja z darmowa dostawą na zamówienia powyżej €25 za granice i w PL. Generalnie mam bardzo dobre doświadczenia.

15 maart 2025

Błyskawiczna wysyłka

Zamówiłem, perfumki scandal i jakieś badziewia. Przesyłka przyszła na następny dzień roboczy. Dobrze zabezpieczona ogólnie zajebibi

18 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Witam, niestety ale produkt przyszedł mocno uszkodzony. Opakowanie było połamane, jednak nie mogło dojść do tego podczas wysyłki, ponieważ brakowało odłamanych elementów, a opakowanie wcześniej zostało oklejone taśmą. Było to moje pierwsze i prawdopodobnie ostatnie zamówienie z tego sklepu.

17 maart 2025

Szanowna Pani Zuzanno,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy wyjaśnić, że produkt, który Pani otrzymała, był objęty przeceną właśnie ze względu na uszkodzoną pokrywkę, co zostało wyraźnie zaznaczone w opisie na naszej stronie.

Szkoda, że nie skontaktowała się Pani z nami w celu wyjaśnienia sytuacji – z chęcią byśmy pomogli. Zależy nam na satysfakcji naszych klientów i zawsze jesteśmy otwarci na rozmowę.

Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji da nam Pani jeszcze szansę w przyszłości.

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam, poziom obsługi klienta nie zasłaguje nawet na jedna gwiazdke. Został mi przyznany bon na urodziny wazny do 24.02 lutego. Skoro do 24 lutego to do 24.02 do godz. 23.59. W dniu 24.02 chciałam go wykorzystac. Po zalogowaniu w dniu 24.02 o godzne 21 kod jeszcze działał, gdyz dodawałam produkty do koszyka i próbowałam cos wybrac, po czym po godzne 22 kod przestał działac. Napisałam maila do obsługi klienta i od bezczelnej osoby otrzymałam odpowiedz, ze kod działał do dnia 23.02 do końca dnia. To ciekawe jakim cudem działał jeszcze w dniu 24.02 o godz. 21. Po wytknieciu jej tego kłamstwa nie otrzymałam odpowiedzi. Osoba na infolini jeszcze bardzej chamska i pozbawiona kultury i jakichkolwek kompetencji. Sprawa do dzis pozostała niezałatwiona. Nie udało to sie Wam to kłamstwo bo kod działał jeszcze w dniu 24.02. i był wazny 14 dni, a nie 28 - mam maila w tej sprawie. Żenada. Proponuje zacząc zapisywac sobie swoje kłamstwa bo sie w nich gubicie juz. Za to udało sie Wam stracic klienta. Gratuluje. Borąc pod uwage liczbe niezadowolonych klientów...no cóż.

24 februari 2025

Szanowna Pani Aniu,

Dziękujemy za kontakt.

Jak informowaliśmy, zapis "do 24 lutego" oznacza, że tego dnia rabat nie jest już aktywny. Gdyby obejmował również ten dzień, wskazalibyśmy to poprzez dodanie informacji "włącznie".

Bardzo nam przykro, że nie udało się Pani skorzystać z rabatu, jednak miał on określony czas ważności – 28 dni – i niestety nie mamy możliwości jego przedłużenia.

Mamy nadzieję, że mimo to pozostanie Pani z nami i skorzysta z przyszłych promocji.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Przed dokonaniem zakupu skontaktowałam się z infolinią z pytaniem czy produkty, których zdjęcia widnieją na stronie pokrywają się z tym co sklep ma na stanie. Potwierdzono, że tak. W uwagach do składanego zamówienia również dopisałam informację, że proszę o wysłanie konkretnego produktu, który widnieje na stronie. Otrzymałam produkt, ale w innym (nowszym) opakowaniu. Po kontakcie ze sklepem okazało się, że na magazynie sklepu w dalszym ciągu jest produkt, na którym mi zależało. Zalecono mi złożenie nowego zamówienia - po jego złożeniu okazało się, że jedyny produkt, którym dysponują, to ten który zdążyłam już w międzyczasie odesłać... Sklep wykazał się ignorancją oraz brakiem jakiejkolwiek chęci na polubowne zakończenie sprawy. Nie polecam.

7 maart 2025

Szanowna Pani Wioleto,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że nie jest Pani zadowolona z przebiegu zamówienia.

Podczas kontaktu z infolinią potwierdziliśmy zgodność produktów ze zdjęciami, jednak zaznaczamy, że producenci mogą odświeżać szatę graficzną opakowań, co nie wpływa na skład i jakość produktu. Informacja o możliwej zmianie opakowania znajduje się również na stronie.

Rozumiemy, że zależało Pani na konkretnej wersji i ubolewamy, że doszło do nieporozumienia. Staramy się jak najlepiej odpowiadać na oczekiwania naszych Klientów i zawsze szukamy rozwiązania w takich sytuacjach.

Pozostajemy do dyspozycji, gdyby miała Pani dodatkowe pytania.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zakupiłam tusz Lancome był całkiem suchy, sklep nie uznał reklamacji bo stwierdził że jest w dacie ważności

28 februari 2025

Dzień dobry, Pani Sylwio,

w reklamacji zgłosiła Pani, że otrzymane towary są całkowicie suche i niezdatne do użytku, dlatego też dokonaliśmy ich odbioru celem weryfikacji reklamacji. Poza tuszem, reklamowała Pani również podkład w płynie tej marki, który według Pani był suchy i nie dało się go nałożyć na twarz. Po dotarciu do nas towarów dokonaliśmy szczegółowej analizy zgłoszenia oraz sprawdzenia towarów.

Tusz, o którym Pani pisze był świeżo wyprodukowany i nie nosił żadnych oznak suchości, wręcz przeciwnie, tusz jest wysokiej jakości, w idealnym stanie i można bezpiecznie go stosować. To samo dotyczyło podkładu w płynie marki Lancome.

Bardzo nam przykro jeśli towar nie spełnił Pani oczekiwań, ale stanowczo prosimy o nie pisanie nieprawdy na temat naszego sklepu, ponieważ procedura została przeprowadzona prawidłowo, a wysyłane przez nas towary są najwyższej jakości.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kupiłam perfumy Lanvin i nie pachną…

Kupiłam perfumy Lanvin i nie pachną wcale.Sam alkohol. Nie polecam

6 maart 2025

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, że perfumy nie spełniły Pani oczekiwań. Perfumy zawierają alkohol, który jest niezbędnym nośnikiem zapachu – zaraz po aplikacji może on być bardziej wyczuwalny, ale szybko odparowuje, uwalniając właściwe nuty zapachowe.

Warto również pamiętać, że odbiór zapachu może różnić się w zależności od pH skóry, temperatury otoczenia czy sposobu aplikacji. Zachęcamy do przetestowania zapachu na skórze po kilku minutach, gdy nuty zapachowe w pełni się rozwiną.

Jeśli ma Pani dodatkowe pytania, chętnie pomożemy! 😊

La Makeup Sp. z o.o.

Zamówiłam pierwotnie 2 flakony perfum

Zamówiłam pierwotnie 2 flakony perfum, mimo że nie znalam strony i czytałam opinie głównie negatywne, zaryzykowałam i złożyłam zamówienie z czego jedne z perfum przyszły rozbite, a karton został cały zalany. Nie było natomiast problemu z wymianą na nową sztukę, opisałam całą zaistniałą sytuację, punkt obsługi klienta poszedł do mojej sytuacji uczciwie. Skierowałam także sprawę do inpostu natomiast odrzucili reklamacje, poniewaz paczka zabezpieczona byla zwykłym papierem a nie folią bąbelkową, co uważam za słuszne.

6 maart 2025

Nie polecam sklepu

Nie polecam sklepu. Oszukuje swoich klientów.
Nie wysyła produktów w paczkach.
Nie poczuwa się do obowiązku aby zwrócić pieniądze za uszkodzone bądź brakujące produkty. Karze dociekać swoich praw z firmą kurierską, która z kolei odsyła klienta do sklepu w którym zrobiłaś/łeś zakupy.
Karygodne podejście do klienta.
NIE POLECAM!Omijać szerokim łukiem.

1 maart 2025

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, że masz takie doświadczenie z naszym sklepem.

Zależy nam na satysfakcji klientów, dlatego każdą sprawę traktujemy indywidualnie i staramy się znaleźć jak najlepsze rozwiązanie. Jeśli w przesyłce brakowało produktów lub zostały one uszkodzone, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta – chętnie pomożemy w wyjaśnieniu sytuacji.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że uda nam się poprawić Twoje wrażenia z zakupów u nas.

Powiem szczerze

W moim przypadku towar przyszedł kompletny i w idealnym stanie. Również wysyłka poszła sprawnie- zamówienie złożyłam we wtorek wieczorem i w czwartek do południa już było do odbioru. Napewno skorzystam jeszcze z oferty sklepu, oby w przyszłości również było tak bezproblemowo.

16 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

zamowilam olaplex (skontaktowalam sie…

zamowilam olaplex (skontaktowalam sie jeszcze z samym olaplex z pytaniem czy wspolpracuje z ta strona-odpowiedz byla twierdzaca). produkty oryginalne w nieco nizszej cenie. wysylka na nastepny dzien. wszystko super, dobrze zapakowane, brak zastrzezen

17 december 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I tak i nie

Ogólnie wysyłka ekspresowa mimo zamawiania w okresie świątecznym, to zdecydowanie na plus. Zamówiłam zestaw kosmetyków z holika holika po promocyjnej cenie, z racji kończenia się daty ważności. Niestety pudełko z kosmetykami było otwierane i o ile 4 na 5 kosmetyków było w porządku, tak jeden był otwarty (jako jedyny nie posiadał folijki pod nakrętką, mimo że pierwotnie powinna tam być). Jestem zadowolona z pozostałych produktów i ich ceny, ale taka wpadka jest nie na miejscu i zniechęca...

28 december 2024

Dzień dobry, Pani Natalio,

rozumiemy Pani mieszane odczucia. Cieszymy się, że ekspresowa wysyłka spełniła Pani oczekiwania, zwłaszcza w okresie świątecznym, i że udało Ci się kupić zestaw Holika Holika w promocyjnej cenie. Jednak całkowicie rozumiemy Pani rozczarowanie związane z otwartym produktem – to nie powinno się zdarzyć i bardzo przepraszamy za tę sytuację. Doceniamy Pani opinię i przekażemy ją dalej, aby poprawić kontrolę jakości.

Jeżeli możemy jeszcze jakoś pomóc, prosimy o kontakt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I bought SOME BY MI RETINOL INTENSE EYE…

I bought SOME BY MI RETINOL INTENSE EYE CREAM and BETA PANTHENOL REPAIR CREAM from you. I got severe allergies. Previously bought these products from another shop and no allergies. You are selling fake products that are dangerous to life!

14 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sceptyczny na początku, a potem zadowolony

Powiem szczerze, ze na początku byłem sceptyczny co do tego sklepu, więc pierwsze zamówienie było małe, w celu sprawdzenia czy wszystko będzie OK.

Ale wszystko poszło gładko, drugie zrobione w piątek, i wielkie zaskoczenie, ze paczka dotarła w sobotę rano.

Więc na razie, jestem pozytywnie nastawiony do sklepu

13 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dramatyczne traktowanie klienta i…

Dramatyczne traktowanie klienta i totalny brak profesjonalizmu - Makeup.pl to zdecydowanie najgorsza firma, z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia, i nie jest to przesada. Arogancja, brak odpowiedzialności, kompletny brak chęci pomocy to tylko wierzchołek góry lodowej w całym moim negatywnym doświadczeniu z tym sklepem.
Złożyłam u nich dwa zamówienia. Pierwsze zostało anulowane po trzech tygodniach czekania bez żadnych przeprosin. Mimo tego dałam firmie drugą szansę podczas Black Friday, ale po raz kolejny zawiedli na całej linii. Minęły dwa tygodnie, a paczki nadal nie otrzymałam. Próba kontaktu z infolinią zakończyła się jeszcze większym rozczarowaniem, zostałam potraktowana z lekceważeniem!!!! Konsultantka oznajmiła, że jedyne, co mogą zrobić, to anulować przesyłkę i że mogę sobie złożyć zamówienie ponownie, oczywiście po wyższych cenach, bo promocje z Black Friday już się skończyły. Na moje uwagi, że to ich wina i że powinnam otrzymać produkty w promocyjnych cenach, usłyszałam tylko, że „to nie ich problem”.
Co więcej, firma odsyła klienta, by na własną rękę kontaktował się z przewoźnikiem, który w ogóle nie odbiera telefonów. To absurdalne podejście, które pokazuje, że Makeup.pl nie ma żadnego szacunku dla swoich klientów ani poczucia odpowiedzialności za realizację zamówień.
Cała sytuacja to kompletna kompromitacja- brak kultury, brak kompetencji i totalne zaniedbanie. Pani próbowała mi w mówić, że firma przewozowa kontaktowała się ze mną ale nikogo nie było w domu. Tak się składa, że w domu jesteśmy całymi dniami więc te bzdury które tylko pogarszają sytuację zachowajcie dla siebie.
Żałuję, że zamiast skorzystać z promocji w innym sklepie, zdecydowałam się zaufać tej firmie. Makeup.pl to upadek jakiejkolwiek jakości obsługi i troski o klienta.
Te wszystkie negatywne komentarze nie biora sie z niczego, a ich defensywne tłumaczenie pod kazdym z nich jest zwyczajnie smutne.

Nie polecam nikomu!

11 december 2024

Dzień dobry, Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Przykro nam słyszeć, że napotkała Pani trudności w trakcie realizacji zamówień i że nasza obsługa nie spełniła Pani oczekiwań. Przykro nam, że zaistniała sytuacja spowodowała tak wiele frustracji i niezadowolenia.

Chcielibyśmy zapewnić, że traktujemy każdą opinię bardzo poważnie, a Pani komentarze zostaną przekazane do odpowiednich działów, abyśmy mogli poprawić naszą jakość usług. Naszym celem jest zawsze zapewnienie klientom pozytywnych doświadczeń zakupowych, a sytuacje takie jak ta są dla nas nieakceptowalne.

Poprosiliśmy o możliwość udostępnienia danych zamówienia lub skontaktowania się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli omówić Pani sprawę oraz zaproponować rozwiązanie, które będzie satysfakcjonujące. Zależy nam na tym, aby naprawić to negatywne doświadczenie i przywrócić Pani zaufanie do naszej firmy.

Za wszelkie powstałe niedogodności serdecznie przepraszamy.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam Versace i Nina Ricci i z…

Zamówiłam Versace i Nina Ricci i z Avonu i zapach do samochodu na kwotę za pobraniem ponad 600 zł wszystko ok przesyłka na drugi dzień zapachy orginalne więc nie wiem skąd te negatywne opinie chyba od konkurencji ja z ręką na sercu polecam i zrobię zakupy następnym razem dziękuję

10 december 2024

Szokujące traktowanie klienta!

Szokujące traktowanie klienta!
Jestem klientem tej firmy, choć mieszkam w Irlandii. Zamawiałam wiele razy głównie suplementy i kosmetyki i nigdy nie miałam problemu... Aż do dziś.. Paczka przyszła szybko, ale niestety po otwarciu okazało się, że perfumy Cuba, które zamówiłam dla syna są kompletnie potłuczone i część z nich rozlała się do kartonu. Zadzwoniłam do obsługi klienta, gdzie zaproponowano mi zwrot 80 proc kwoty wartości perfum (śmiech na sali, gdyż winnym uszkodzenia jest firma Makeup- paczka ze szkłem bez naklejki "ostrożnie", perfumy luźno przesuwające się w paczce bez żadnego zabezpieczenia oprócz kawałka szarego papieru). Zależało mi na perfumach,gdyż miały być prezentem, więc poprosiłam o ponowne ich wysłanie. Pani powiedziała, że prześle moją skargę dalej a na pytanie kiedy otrzymam odpowiedź nie potrafiła odpowiedzieć ( Serio? Przed świętami?).
Chwilę później otrzymałam email z prośbą o milion zdjęć ( w trakcie rozmowy nikt mnie o nie nie pytał) z każdego kąta, z barcodem, z etykietą, z nazwą itp, itd. Dodatkowo oczekują ode mnie trzymania kartonu z rozlanymi perfumami aż do rozwiązania problemu, czyli nie wiadomo kiedy.
Musialam poświęcić ponad godzinę na robienie zdjęć a potem odpisywanie na email i ich wysyłanie! Cóż za żart! Mieszkając w Irlandii nigdy nie spotkałam się z tak szokującym traktowaniem klienta! Dodatkowo, niestety poleciałam tą firmę znajomym Irlandczykom, ale teraz poważnie się nad tym zastanowię.
Jestem ogromnie zawiedziona i nie mam pojęcia jak ta sprawa potoczy się dalej.
Zamawiałam od Makeup co kilka tygodni, więc jeśli sprawa nie zostanie rozwiązana pozytywnie i w ciągu następnych 48 godzin ( takie zasady są w większości krajów europejskich) to nie wróżę tej firmie długiej egzystencji na rynku. W Irlandii stracą napewno wielu klientów. Mam jednak nadzieję, że się obudzą i zrekompensują swoją niekompetencję tak jak na szanującą się firmę przystało.
Edit: Odpowiedź firmy na trustpilot jest niezgodna z faktami, gdyż informacje zostały przesłane na email firmy godzinę po otrzymaniu od nich prośby o w/w "milion"zdjęć.
Firma odpowiedziała kilka dni później z propozycją zwrotu kosztów wartości perfum, ale jako kredyt do następnego zamówienia, które musi mieć wartość o 11 euro większa niż zaproponowany kredyt, bym nie musiała dodatkowo płacić za przesyłkę, co oczywiście dla mnie jest śmieszne, bo by rzekomo odzyskać stracone pieniądze jestem przez firmę przymuszona do wydania dodatkowej kwoty. Normalną procedurą byłby zwrot wydanej na perfumy kwoty na konto, z którego zapłaciłam. Po tym doświadczeniu nie mam ochoty na wydawanie kolejnych pieniędzy korzystając z usług tej firmy.

5 december 2024

Dzień dobry, Szanowna Pani,

dziękujemy za przesłanie komentarza.

Bardzo nam przykro, że spotkała Panią taka sytuacja.
Rzeczywiście w przypadku uszkodzenia produktu, procedura przewiduje pobranie od kupującego fotografii produktu z widocznymi danymi seryjnymi. Pracownik infolinii, który przyjmował od Pani zgłoszenie przekazał sprawę do działu reklamacji, dlatego przy drugim kontakcie, już z naszej strony, otrzymała Pani wyjaśnienie procedury oraz komplet informacji na temat dalszego procesu.

Niestety nie otrzymaliśmy od Pani żadnych danych zamówienia, które mogłyby umożliwić nam weryfikację sprawy poprzez kontakt z oddziałem odpowiedzialnym za Pani sprawę. Będziemy wdzięczni za przekazanie informacji, abyśmy mogli ustalić aktualny status zgłoszenia.

W przypadku dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji.

Polecam!

Nie wiem skąd tak wiele negatywnych opinii. Jestem zawsze ostrożna jeśli chodzi o różnego rodzaju strony internetowe, ale śmiało mogę powiedzieć - POLECAM! Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i sprawie, trafiło do mnie dobrze zapakowane i kompletne. Dobrą opcją, której sama skorzystałam, była dostawa do placówki Poczty Polskiej, dzięki czemu nie musiałam obawiać się ewentualnie o swoje pieniądze. W moim odczuciu sklep się wart polecenia i na pewno będę robić w nim zakupy.

4 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brak zwrotu pieniedzy za brakujący produkt

Do tej pory wszystko było ok, czasem kupowałam w tej drogerii. Po złożeniu ostatniego zamówienia dostałam maila że brakuje produktu który zamówiłam. No ok, zdaża się. Zgodziłam się na zwrot pieniedzy na konto bankowe. To było 3 tygodnie temu. Do tej pory zwrotu pieniędzy nie otrzymałam, tak samo jak potwierdzenia wykonania przelewu zwrotnego na moje konto, o który poprosiłam, gdyż obsługa klienta utrzymuje że juz dawno przelew został zlecony. Radzę uważać na tę drogerię!

22 oktober 2024

Dzień dobry, Pani Anno,

dziękujemy za przesłanie wiadomości.

Standardowo nie przesyłamy dodatkowo potwierdzeń zwrotu należności, chyba, że, jak w tej sytuacji, zaistnieje taka potrzeba. Z informacji uzyskanych przez nas wynika, że pierwszy przelew został do nas zwrócony z nieznanego nam powodu, dlatego też ponowiliśmy zwrot na konto. Jeszcze dzisiaj nasz dział finansowy prześle do Pani potwierdzenie zwrotu środków na adres e-mailowy przypisany do zamówienia.

Za wszelkie powstałe niedogodności serdecznie przepraszamy.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.