Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig glad i produktene deres. Bruker What's Cookin' Good Lookin' Setting & Baking Powder fast, og kjøper den på nytt og på nytt. Har opplevd å få produkter som har vært ødelagt, og da har de sen... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjøpte julekalenderen herfra. Det manglet 6 produkter. Jeg sendte Mail for 6 døgn siden og har ikke hørt noe fra dem. Ikke noe nummer å ringe til heller. Oppdatert: jeg har fått svar fra kundeser... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktene er litt "hit or miss". Noen ganger får du produkter som funker kjempebra, mens andre ganger er det motsatt. Enkelte produkter er for å være helt ærlig, litt ekle. Vond lukt, veldig lite pro... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har aldri opplevd noe dårlig med makeupmekka. Men siste pakken jeg bestilte har jeg ikke fått noen svar på og alt står helt stille i posten appen. Står kun at de har fått beskjed om at det kommer en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Makeup Mekka AS er et norsk selskap som siden 2009 har utviklet og solgt vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka. Vi tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk under egen merkevare via nettbutikken vår makeupmekka.no. Kjøp direkte fra oss, så betaler du ikke mer enn du må for kvalitetssminke! Vi tester ikke på dyr og er svært opptatt av å følge med på hva kundene våre ønsker og etterspør, og utvikler nye produkter i hele tiden for å tilby dette. Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for sminke - trygg, rimelig og sikker.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Digger makeup mekka

Digger makeup mekka, handler her siden jeg var ganske ung❤️ de leverer alltid for å si det sånn! får alltid produktene fort, billige produkter å sending❤️ er også gode produker! bestillte nettopp🤩

18 september 2024

Hei!

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding, den setter vi virkelig stor pris på. ❤

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice! Pakken kom ikke frem (ikke makeupmekka sin feil). Raskt svar og de sender ny pakke. Anbefales på det sterkeste!

14 juni 2024

Heisann,

Wow, for en hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på 😍 Du er alltid velkommen å handle hos oss!

10/10 kundeservice.

3 juni 2024

Heisann Elisabeth 👋🏼

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Velkommen tilbake 💗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skincare produktene er kjempegode for en så fin pris!

Veldig fornøyd med skin care produktene fra mekupmekka. Jeg har lett lenge etter produkter som passer min hud og min situasjon. Et av mine favorittprodukter er BHA cleanseren. Den er så god og så snill mot huden, og perfekt for kombinert hud!!
Syns makeupmekka har en veldig god pris og syns man får mye ut av pengene.
Pluss at det er ikke testet på dyr. Og de er veganske. Det elsker jeg! Da føler jeg at jeg kan bruke produktene uten å få dårlig samvittighet.

Elsker å handle der, kommer til å fortsette med det :))

27 mei 2024

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra produkter til gode priser

Noen bra produkter til veldig gode priser. Litt ymse kvalitet på noen ting, men til de prisene så er det litt å forvente. Det er overraskende god kvalitet på flere av produktene, og jeg elsker for eksempel Hello Pretty Powder Foundation deres. For meg funker det like godt som Bare Minerals sitt.

24 mei 2024

Hei Hanne!

Billige og gode produkter

Billige og gode produkter! Og ikke minst veldig god kundeservice! Pakken min forsvann med posten, og makeupmekka var på saken og ordnet det med en gang! Kjempe fornøgd, og kommer definitivt til å handle der igjen! :)

28 mei 2024

Hei Eline!

Gode produkter

Har opplevd å få produkter som har vært ødelagt, og da har de sendt nytt innen kort tid.
Det går fort en uke før man mottar produktene sine, derfor bare 4 stjerner.
De har nesten alltid et salg, så anbefaler å vente et par dager til neste salg før du bestiller.

18 april 2024

Hei Alexandra!

Veldig fornøyd med Makeup Mekka

Veldig fornøyd med Makeup Mekka! Gode og billige produkter, spesielt glad i deres BB cream! Anbefales:)

17 april 2024

Hei Anette!

Kjempefornøyd kunde :)

Har brukt produktene fra Makeup Mekka i mange år. Superfornøyd, kjempegode produkter til rimelig pris :) anbefaler BB-cream og fine liquid eyeliner. Så fornøyd kunde <3!

17 april 2024

Hei Åshild!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter til god pris

Gode produkter til god pris! Utrolig god kundeservice 🌼

11 april 2024

Hei Ingrid!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter til en ekstremt…

Fantastiske produkter til en ekstremt god pris! Kvaliteten er minst like bra som de dyre merkene. De leverer også raskt.

12 april 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var det skummaste jag vart med om…

Det var det skummaste jag vart med om .. undrar om det inte är någon slags bedrägeri .. allt va väl tills det drog mina pengar men fick ingen order bekräftelse eller nummer inget alls .. mailade vi får se om jag får någon respons… 😑👎🏼 och så efter det drog pengar och allt så får jag meddelande av sidan att minst en vara är slut..sen laddades sidan om .. och inga pengar tillbaka sen igår .. 300 kr borta tack gud att jag inte handlade för flera tusen lappar . Ville logga in också på mitt konto tänkte det finns något där men nej .. det gick inte heller

10 april 2024

Hej Adela!

Beklagar verkligen detta, det var väldigt tråkigt att höra. Här kan det låta som det blev något fel när beställningen las. Detta ska vi givetvis hjälpa dig vidare med över mail. ❤ Beklagar verkligen för upplevelsen och förvirringen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og rask levering

Gode priser og jeg fikk alt etter 2-3 dager. Veldig fornøyd

3 april 2024

Utrolig fornøyd med Makeup Mekka

Utrolig fornøyd med Makeup Mekka. Gode produkter, rask levering og meget bra pris 👍🏼

6 april 2024

Hei Anette!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra og billige produkter med rask levering

Noen av mine favorittprodukter er fra makupmekka. Det er tydelig at de følger trender og det liker jeg. Ofte er makupmekka den som utdanker de andre produtene i trenden og til en billigere penge. Mine favoritter vil alltid være glowbooster og cream contour palett!

30 maart 2024

Hei Endre!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter til god pris og rask…

Gode produkter til god pris og rask levering

6 april 2024

Hei Robert!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Billig, god kvalitet og rask levering.

5 april 2024

Hei Celine!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk det jeg bestilte ganske kjapt.

Fikk det jeg bestilte ganske kjapt.

3 april 2024

Hei Linn!

Rask og pålitelig

Rask og pålitelig, hver gang! Super fornøyd, gode produkter til gode priser ❤️

1 maart 2024

Hei Marianne!

- Makeup Mekka

Lees meer over geverifieerde reviews.