Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig glad i produktene deres. Bruker What's Cookin' Good Lookin' Setting & Baking Powder fast, og kjøper den på nytt og på nytt. Har opplevd å få produkter som har vært ødelagt, og da har de sen... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kjøpte julekalenderen herfra. Det manglet 6 produkter. Jeg sendte Mail for 6 døgn siden og har ikke hørt noe fra dem. Ikke noe nummer å ringe til heller. Oppdatert: jeg har fått svar fra kundeser... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktene er litt "hit or miss". Noen ganger får du produkter som funker kjempebra, mens andre ganger er det motsatt. Enkelte produkter er for å være helt ærlig, litt ekle. Vond lukt, veldig lite pro... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har aldri opplevd noe dårlig med makeupmekka. Men siste pakken jeg bestilte har jeg ikke fått noen svar på og alt står helt stille i posten appen. Står kun at de har fått beskjed om at det kommer en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Makeup Mekka AS er et norsk selskap som siden 2009 har utviklet og solgt vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka. Vi tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk under egen merkevare via nettbutikken vår makeupmekka.no. Kjøp direkte fra oss, så betaler du ikke mer enn du må for kvalitetssminke! Vi tester ikke på dyr og er svært opptatt av å følge med på hva kundene våre ønsker og etterspør, og utvikler nye produkter i hele tiden for å tilby dette. Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for sminke - trygg, rimelig og sikker.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke forvent å få varene med det første.

Hvor lang tid tar det egentlig å få en pakke herifra. Dere sier i mailen at det tar 1-6 virkedager etter at varen er pakket. Men når blir egentlig varen pakket? Jobber det bare en person på lageret deres? Ser det er mange kunder som er misfornøyde med dere. Hadde jeg visst det skulle jeg ha bestilt fra en annen nettside. Useriøst.

25 november 2023

Hei Malin!

Beklager dette, det var trist å høre. ❤ Vi jobber på spreng med å få ut alle pakker så raskt vi kan men det er dessverre noen forsinkelser etter Black Week. Du får gjerne kontakte oss på mail, kundeservice@makeupmekka.no så skal vi selvfølgelig undersøke saken videre. ❤

Beklager dette. Ønsker deg en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke afmelde deres SMS beskeder

Kan ikke afmelde deres SMS beskeder, heller ikke til det angivende nummer man får, man skal skrive til...

30 november 2023

Hei Sara!

Beklager dette, det var trist å høre at dette ikke virket som ønsket. ❤ Send oss en mail med telefonnummeret ditt til customerservice@makeupmekka.com så skal vi selvfølgelig hjelpe deg med dette!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss. ❤ Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Jeg mangler min pakke

Jeg har desværre ikke modtaget min pakke, da DAO har leveret den til en forkert adresse. Trods gentagne e-mails til Makeup Mekka i over en uge har jeg ikke modtaget svar.

20 november 2023

Hei Mahshid!

Beklager dette, det var trist å høre. ❤ Vi jobber på spreng med å svare alle våre kunder så raskt som mulig, men julegaveshoppingen er for fullt i gang og det kan derfor oppstå noe kø på kundeservice. Hvis du opplever at du ikke mottatt svar fra oss ber vi deg å sjekke søppelpost, dette da mail fra oss noen ganger dessverre kan havne der. ❤ Dette skal vi selvfølgelig hjelpe deg videre med!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss. ❤ Ønsker deg en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte to adventskalendere til barna

Bestilte to adventskalendere til barna. Det tok ni dager før pakken kom, og når den kom manglet det en kalender. Får ikke kontakt med dem på kundeservice, de svarer ikke på mail og det er heller ikke mulig å ringe dem. Veldig skuffet.

30 november 2023

Hei Ingrid !

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fullstendig feil produkter i bestillingen

Har nå mottatt bestillingen og alle produktene i pakken er feil. Følgeseddelen er korrekt, 11 feil produkter. Har sendt mail med bilder uten å få svar.
Jeg vil sende alle disse varene tilbake og få det vi har bestilt, eller pengene tilbake.

27 november 2023

Hei Ellen!

Beklager dette, det var trist å høre. ❤ Vi jobber på spreng med å svare alle våre kunder så raskt som mulig, men julegaveshoppingen er for fullt i gang og det kan derfor oppstå noe kø på kundeservice. Vi har svaret på mailen din og hjelper deg videre der. ❤

Mottok feil bestilling!

Jeg bestilte masse til min datter. For å gi i kalendergave, i tillegg til venninnegaver fra henne. Når jeg mottok pakken, var det en helt annen sin bestilling jeg mottok. Med veldig mye mindre varer i, enn det jeg bestilte🥺 Nå er det snart 1.desember. Jeg har fremdeles ikke mottatt svar fra kundeservice. Finner heller ikke et telefonnummer som fungerer. Skikkelig skuffa, og ekstra sårt når det er snakk om kalendergaver som jeg var så fornøyd med🥺 betalte i tillegg på forhånd, noe som betyr at jeg ikke bare kan handle nye kalendergaver…😭

24 november 2023

Hei Tone!

Beklager dette, det var trist å høre. ❤ Håper du er fornøyd med hjelpen du mottatt fra vår kundeservice.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvordan afmelder man SMS reklame..

Hvordan afmelder man SMS reklame..? Det virker IKKE at skrive Stop Mekka til 48000 som de beskriver man skal gøre. Og det virker heller ikke at blokere dem. Please help..

26 november 2023

Hei Lasse!

Mottar aldri pakken min

Bestilte pakke 7 november. I dag er det den 23 og har enda ikke mottatt noen pakke. Først sender de pakken med feil postnr, den ble så returnet til avsender og siden da har jeg ikke hørt noe. Siste status 14 november. De svarer IKKE på mail, og om de først svarer tar det 1 uke før man får svar. Har prøvd å kontakte ang rett adresse slik at den kan bli sendt på nytt. Aldri vært borti makan til dårlig og treg kundeservice! Styr unna

23 november 2023

Hei Silje!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss. ❤

Beklager virkelig dette! Håper du er fornøyd med hjelpen du mottatt fra vår kundeservice. Ønsker deg en fin dag. ❤

Forvirret Firma

Bestiller Julegave til mit barnebarn, rykker flere gange for status for levering, får forskelige svar såsom, har ikke forladt huset, kan ikke finde din ordre, meget forvirrende svar, stadig ingen trackning, lige pludselig kommer der besked fra DAO, at pakken hænger på min hoveddør, ligeud til fortovet, det havde jeg da ikke bedt om (på arbejde) trist oplevelse fra Makeup Mekka, de mangler fuldstændig overblik

15 november 2023

Hei Per!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss. ❤

Beklager virkelig dette! Håper du er fornøyd med hjelpen du mottatt fra vår kundeservice. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. ❤

Dårlig service

Pakken min som var bestilt 30. oktober har blitt borte på vei, helthjem har meldt det og kundeservice skrevet på mit forespørsmål på 14.11. at de skulle sende det på nytt hvis jeg bekrefte adressen. Det har jeg selvfølgelig gjort med en gang. Jeg kan ikke se, at pakken er sendt på nytt og har verken fått svar fra kundeservice eller ny sporingsnummer. Dette er irriterende og dårlig service! Det er også dårlig, at det finnes ingen mulighet å kontakte kundeservice på telefon.

17 november 2023

Hei Britt!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg fikk ikke bekreftelse på ordre på…

Jeg fikk ikke bekreftelse på ordre på mail, jeg fikk ikke logget inn på min side, og selv når jeg etterspurte dette, så fikk jeg fremdeles ikke logget inn. Varene er heller ikke kommet. Når jeg etterspurte status på ordre, så fikk jeg mail om at alt så i orden ut hos dem, og et sporingsnummer - på dette sporingsnummeret får jeg opp at pakken er sendt uten sporing.

14 november 2023

Hei Veronica!

Beklager dette, det var trist å høre. ❤ Det stemmer at noen av våre Helthjem pakker går over til å sendes med Posten Norge uten sporing, dette hvis Helthjem ikke har tilgang eller dekning på adressen.

Dårlig!

Har bestilt 2 julekalendere og noe sminke. Har kun fått noe sminke i en liten pakke i postkassen, mens julekalendere er borte. Ingen svar på mail heller. Dårlig!!!

13 november 2023

Hei Katja!

Beklager dette! Har har det nok skjedd en plukkefeil når pakken ble pakket. Det er selvfølgelig veldig trist å høre. ❤ Håper du er fornøyd med hjelpen du mottatt av vår kundeservice.

Ønsker deg en fortsatt fin dag. ❤

Manglende mail fra DAO

Hej
Jeg har bestilt en pakke mandag d.5/11
Med en ordrebekræftelse og skulle have fået en mail fra DAO med et trackingnummer men jeg har stadigvæk ikke fået en mail men de har trukket pengene fra min konto
Det virker mærkeligt

5 november 2023

Hei Cassandra!

Beklager virkelig dette. Dette ska vi selvfølgelig hjelpe deg videre med. Vennligst send en mail til customerservice@makeupmekka.com med dit ordrenummer, så svarer vi deg så raskt vi kan ❤ Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Pakken er væk

Pakken er væk. Jeg forstår simpelthen ikke at I bruger Dao som tydeligvis ikke kan vurdere om en pakke kan stå frit tilgængeligt for alle forbipasserende eller om de måske lige skulle aflevere den i en pakkeshop.
Jeg har modtaget en mail på at pakken er leveret kl 02:37 pakken er selvfølgelig væk da der desværre er mange der ikke kan kende forskel på dit og mit.
Jeg viste ikke at det var nat levering og havde jeg vist det ville jeg have chaufføren til at ringe på eller ringe til mig.
Datterens julegave er væk.

3 november 2023

Hei Anja!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss. ❤

Beklager virkelig dette! Vi skal selvfølgelig hjelpe deg videre med denne saken slik at du mottar din pakke. Det er bare å sende en mail til oss (customerservice@makeupmekka.com) så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. ❤

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trods lidt forvirring i starten

Trods lidt forvirring i starten, angående manglende ordrebekræftelse så er dette en skøn hjemmeside med gode priser.
Da jeg ikke havde modtaget nogle ordrebekræftelse, skrev jeg til dem og fik hurtigt svar- alt var ok.
Jeg har i dag modtaget min pakke og glæder mig til at åbne den!

3 november 2023

Hei Cecilie!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, den setter vi virkelig pris på. ❤ Ekstra fint å høre at du er fornøyd med hjelpen du mottok av oss. :) Håper at du liker dine nye produkter. ❤
Velkommen tilbake :)

Dårlig kundeservice og levering

Fikk ikke sporing på pakken og reagerte på at det tok lang tid før den ankom.. fikk plutselig mail om at pakken var sendt i retur og at jeg måtte bekrefte adresse på nytt…

Da jeg åpnet pakken var flere av produktene skadet, og da jeg sendte inn bilder av de skadede produktene fikk jeg bare mail tilbake om at de «ikke var ødelagte nok».
Fikk som plaster på såret en rabattkode på 20% som kun kunne brukes på full pris.

Kommer ikke til å bruke rabattkoden og handler aldri mer der!

15 oktober 2023

Hei Hallie!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss, sånn skal det selvfølgelig ikke være. ❤ Posten informerte dessverre ikke om hvorfor denne pakken ble sendt i retur, men vi tok kontakt med deg så fort vi mottog pakken i retur.
Vi har noen rutiner i forhold til dokumentasjon av fraktskader slik at vi kan opprette en reklamasjon. Vi har sendt ut en ny mail til deg og beklager virkelig opplevelsen. ❤ Ønsker deg en fortsatt fin onsdag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen mail eller ordre bekræftelse

Jeg har bestilt en pakke på makeup Mekka d 13/10 men har hverken fået ordre bekræftelse eller en mail det eneste jeg kan se er at pengene er trukket fra min konto

13 oktober 2023

Hei Selina!

Beklager virkelig dette. Dette ska vi selvfølgelig hjelpe deg videre med. Vennligst send en mail til kundeservice@makeupmekka.no med den informasjonen du brukte når du handlet hos oss, så svarer vi deg så raskt vi kan ❤ Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Feil farge

Bestilte en sminkekost som
var avbildet som rosa/beige. Fikk sort. Sendte mail til kundeservice som påstår jeg har fått riktig kost men at se har byttet design. Lite fornøyd da de isåfall burde hatt bilde av rett farge på nettsiden. Veldig irriterende da denne ble bestilt sammen med 3 andre koster av samme farge.

11 oktober 2023

Hei!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss.

Håper du er fornøyd med hjelpen du videre mottok fra oss. ❤ Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min pakke er ik kommet!!

Nu er det 3 gang jeg prøver at få kontakt til jer nu har jeg ventede 4 uger og min pakke er stadig ikke kommet! Jeg kan ik kommer ind på kundeservice@makeupmekka jeg kun ikke ringe til jer nu har jeg prøvet at ringe 5 dage i streg og der sker ingen ting!

1 september 2023

Hei Liva!

Vi er veldig lei oss for opplevelsen du har hatt hos oss.

Vi har dessverre ikke noen kundeservice over telefon, men send oss gjerne en mail på customerservice@makeupmekka.com så skal vi hjelpe deg finne ut av hva som skjedd med din pakke så raskt vi kan. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. ❤

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er anden jeg bestiller her fra

Det er anden jeg bestiller her fra, første gang var vild god med den her gang var det ik da jeg ik har fået en e-mail eller besked og kande at jeg har betal med mobilepay

13 september 2023

Hei Katrine!

Tusen takk for din tilbakemelding, den setter vi virkelig pris på. ❤ Beklager dette, send oss gjerne en mail til customerservice@makeupmekka.com så skal vi undersøke dette videre for deg! Ønsker deg en fin dag videre. :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.