Bestillinger blir behandlet veldig raskt. Pleier å få produktene på døren innen 3-4 virkedager. Bruker Helthjem. Kjedelig å vente på Posten som kun har leveringer 2 og 3 dager pr uke.
Lees wat reviewers zeggen
Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen. Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är min... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har nog inte en enda grej att klaga på!! Så konstigt att folk gnäller. Bra produkter till billiga priser. Köpt flera ggr, senaste gången en CC-cream och bronzer. Sen var väl färgen på CC-cream lit... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varför så låga betyg? Make up Mekka är en bra sajt med MASSOR bra smink till sjukt bra priser. Många produkter mycket bättre än de dyra. Många klagar över lång leveranstid, det står ju klart och ty... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Selma Ellefsen vei 10, 0581, Oslo, Noorwegen
- kundservice@makeupmekka.se
- makeupmekka.se
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har handlet over flere gange nu
Har handlet hos Makeup Mekka flere gange nu, og har modtaget mine pakker hurtigt alle gangene. Lækre produkter, samt vanvittig gode priser.
De har også en virkelig god kundeservice, som er søde og hjælpsomme.

Antwoord van Makeupmekka
Allmänt väldigt nöjd och min plånbok med.
Bra leveranstid, vissa produkter är inte mer än ok men andra är riktiga fynd och något jag använder vardagligt och deras konstanta olika reor, som aktuella 10 produkter för 200 är genuint sparsamt. Blir som en liten julaftons känsla när paketet kommer men vänta bara tills det är bra kampanjer osv.

Antwoord van Makeupmekka
Pakker der ikke dukker op
Jeg har bestilt en pakke på 400kr, og den står som blevet afleveret har dog intet modtaget, kundeservice gør absolut intet for at jeg kan få hverken penge tilbage, noget rabat, tilgodebevis, eller at mine produkter kan sendes igen..

Antwoord van Makeupmekka
Great experience and lovely products
Have always had good experience with makeupmekka their products are great and very affordable.. best brow pencils,best mascara , best lipgloss, best cleansers, best blushers and best Accesories :)actually most of the products I have now is from them. For me most of what I bought is perfect and customer service was always helpful if there was a problem with the product that I got ( a blusher I ordered was broken on the way to me and they instantly replied and sent me a replacement ) I have been a customer for around 2 or 3 years now and I order every other week or smthg . Thanks mskeupmekka and keep it up please 👍🙂

Billigt och bra smink!
Förstår inte alla negativa omdömen. Har säkert beställt ifrån Makeupmekka 10 ggr. Varje gång har allt kommit fram på ett bra sätt. Fick nyligen en produktet som va sönder och kundservice svara samma dag med att de skulle skicka en ny.
5/5⭐️

ordernummer!
Jag kan inte hitta mitt ordernummer! Jag beställde från Mekka men hittar inte mitt ordernummer, jag har försökt allt men inget går!!!

Rabatt
Jag beställde ett packet åt mig och min kompis med 3 varor i, jag skulle få rabatt för TT25 och 20 % rabatt för det var första gången jag beställde. Jag skrev in TT25 men fick varken rabatt för den eller första gången rabatten. Inte bra.

Antwoord van Makeupmekka
BYT LEVERANTÖR I SVERIGE - DOORIS ÄR SK*T!
2 stjärnor får Makeup Mekka ENBART för att de på kundtjänst faktiskt svarar på sin mejl.
Hade velet ge fler stjärnor men då jag aldrig fått hem några produkter så kan jag tyvärr inte uttala mig om hur de är etc.
Köpupplevelsen som kund däremot är HEMSK och det beror på att de enbart har Dooris som alternativ till leveransen.
Så länge Makeup Mekka enbart har de som leverantör kommer jag aldrig våga lägga en order igen tyvärr.
Ytterligare uppdatering 18/7 - DOORIS BORDE BOJKOTTAS FRÅN ALLA WEBSHOPAR!
Ni som hängt med här kanske har läst att jag har beställt (eller försökt beställa är mer korrekt) från MakeupMekka som använder Dooris.
Först skickade de ju ut ett nytt paket till mig från första ordern som inte heller kom fram (se tidigare inlägg).
Jag testade att lägga en ny order (hade dialog med MakeupMekkas kundtjänst under tiden eftersom de på Dooris inte svarade lika snabbt).
Jag blev så glad när det stod Earlybird vid checkouten (trodde att de hade tagit till sig av den massiva kritiken och agerat snabbt). Så jag beställde och skrev till kundtjänst som då makulerade den första ordern.
Väntade ivrigt på min beställning.
Döm om min förvåning när jag får ett sms från DOORIS (alltså inte Earlybird överhuvudtaget) "Ditt paket från Makeup Mekka är nu levererat i din postlåda" - sprang ut DIREKT och hoppades på att det skulle vara ett paket där men NEJ. Inte tredje gången gillt heller...
Skrev till kundtjänst igen och påtalade att man som kund blir rejält besviken när man beställer grejer i början av midsommarveckan som trots TRE FÖRSÖK fortfarande inte har kommit fram till mig?! Helt galet!
Nu frågade de på Makeup Mekkas kundtjänst mig om de skulle makulera min andra order också varpå jag svarade att hela tanken med att jag beställde ifrån dem ju var att testa deras produkter 😛 Får se vad som händer nu...
UNDVIK DOORIS FÖR ALLT I VÄRLDEN!
Ps. Hoppas att Makeup Mekka läser på sin Trustpilot och byter samarbetspartner illa kvickt för såhär stora leveransproblem luktar unket för mig.
Ps 2. Jag har såklart fortsatt dialog med Makeup Mekkas kundtjänst och Nora som jobbar där förtjänar en stor eloge och en guldstjärna.
Ps 3. Jag har även mejlat till Makeup Mekkas VD och påtalat problemen gällande leveranserna men ännu inte fått ngt gehör på det mejlet.

Antwoord van Makeupmekka
Fick "svar" från er angående leverans…
Fick "svar" från er angående leverans av 00473402216050441458.
Vi undrade ju vad som hade hänt, alltså varför er leverantör skickade meddelanden och påstod att leveransen inte kunde göras..
Att paketet till slut kom vet vi.
Vad berodde meddelandena på? Det fanns folk hemma båda tillfällena och därför undrade vi vad som hände. Vi får hoppas att ni byter leverantör

Antwoord van Makeupmekka
Min beställning har inte ens kommit…
Min beställning har inte ens kommit fram efter tio dagar, vet inte hur länge till jag ska vänta då jag kommer resa och inte hinner hämta den.
Inte direkt snabbleverans eller i närheten av det

Antwoord van Makeupmekka
Helt fel produkter och kundservice svara inte!!
Fick helt fel produkter och inget svar från kundservice!!!
Jag beställde när det var 10 för 200 och fick helt fel produkter som jag inte ens beställde. Jag försökte kontakta kundservice, det har nu gått ett par dagar o inget svar från dom än även fast det står att de svarar inom 24 timmar!!!!

Antwoord van Makeupmekka
Bara bra saker att säga!
Köpte lite olika saker under en 30kr sale, sminket är helt ok! Men hudvården är fantastisk! Deras niacinamid serum är något av det bästa jag haft på mitt ansikte! Jag har aldrig varit såhär mjuk och återfuktad någonsin. Jag har superkänslig hy och har aldrig reagerat på något från makeupmekka!

Antwoord van Makeupmekka
Mega gode produkter til billige penge
Mega gode produkter til billige penge. Pakken kom efter 3-5 dage
👍🏻👍🏻

De spammar med sms
De spammar med sms fast jag 7 gånger aktivt har skickat Stopp Mekka till 71550 som de skriver i sitt sms. Fortfarande får man dessa jäkla kampanjsms, extremt irriterande.
Skriv inte ut information om hur man avslutar utskick om de inte fungerar. Känns som de luras så man inte ska kunna avsluta prenumerationen.

Antwoord van Makeupmekka
Svarar att man skall kontakta…
Svarar att man skall kontakta kundservice när man lämnar ett dåligt omdöme här, har skickat flera mail till kundtjänst utan svar så nu varnar jag för att beställa ifrån makeupmekka. Nu har det gått flera veckor och jag har ännu varken fått mitt paket eller hjälp från deras kundtjänst som dom ber mig kontakta i kommentaren nedan, pinsamt!

Tror det scam
Jeg har bestilt noget derfra for ca 10 dage siden og de har trukket pengene men har ikke fået nogen mail om at de har modtaget min ordrer eller at pakken er sendt ved ikke om jeg overhoved får min pakke

Antwoord van Makeupmekka
finns inget negativt med makeup mekkaalls
har handlat här säkert 20ggr senaste 3 åren och allt har fungerat bra varje gång så jag förstår inte alls de negativa recensionerna. de personerna måste haft tekniska problem eller problem med sin postservice utöver företagets påverkan. har verkligen aldrig haft några som helst problem och alltid fått korrekt leverans inom en vecka, oftast snabbare. gillar att dooris levererar på natten så det är utanför dörren när jag vaknar.

Antwoord van Makeupmekka
Låg kvalitet och spammande av sms
Uppdatering: Tack för fin service vid reklamationen! Jag justerar mitt omdöme.
Produkterna min dotter beställde var av låg kvalitet, mascaran fungerade dåligt - alldeles för blöt konsistens så den byggde inte ögonfransarna.
Läppglansen var trög i förpackningen vilken gjorde att själva glanset flög ur förpackningen när borsten drogs ut.
Värst är dock att trots upprepade sms till stoppnumret om att avsluta prenumeration på nyhetsbrev fortsätter brev och sms att skickas. Trots försök att dessutom blocka numret fortsätter sms att komma.

Antwoord van Makeupmekka
En återkommande kund som alltid varit…
En återkommande kund som alltid varit nöjd med produkter och snabb leverans. Rekommendera detta, bra pris och plus är veganska produkter som håller kvalité.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.