Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestillinger blir behandlet veldig raskt. Pleier å få produktene på døren innen 3-4 virkedager. Bruker Helthjem. Kjedelig å vente på Posten som kun har leveringer 2 og 3 dager pr uke.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen. Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är min... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har nog inte en enda grej att klaga på!! Så konstigt att folk gnäller. Bra produkter till billiga priser. Köpt flera ggr, senaste gången en CC-cream och bronzer. Sen var väl färgen på CC-cream lit... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varför så låga betyg? Make up Mekka är en bra sajt med MASSOR bra smink till sjukt bra priser. Många produkter mycket bättre än de dyra. Många klagar över lång leveranstid, det står ju klart och ty... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta stället man kan beställa ifrån

Sämsta stället man kan beställa ifrån. Avråder starkt!! Beställde för mer än 1 vecka sedan och har ej fått ngn spårningslänk. De svarar heller inte på mejl. Har mejlat de exakt 10 ggr! Fyfan. Ska kontakta klarna nu för att pengarna inte ska gå igenom. Massa lureri. Beställ inte!!!

24 mei 2022

Beställt flertalet gånger

Beställt flertalet gånger, alltid nöjd. Bra produkter och jättebra priser, har någon enstaka produkt som inte fungerar på mig men så är det ju, allt kan inte passa på alla 😊

12 mei 2022

Supernöjd med allt!

Har beställt 2 ggr och är supernöjd. Blev förvånad över att sminket var så bra, mina favoriter nu. Har beställt borstar, puder foundation, puder, och läppstift. Allt superbra! Snabb frakt, har inget att klaga på. Kommer beställa fler ggr 😁🙌

26 april 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nöjd med produkterna jag testat.

Nöjd med produkterna jag köpt. Har gjort några beställningar & hunnit testa makeup, borstar, återanvändbara pads/tvättlappar och lite hudvård.

Jag fick snabb hjälp från kundtjänst när en produkt kom fram skadad.

Minus för varierande leveranstider till Sverige. Ett paket kom fram efter bara fyra dagar. Ett annat tog närmare en månad. Frakten till Sverige är dock endast 29 kr. Det kanske tillkommer fler fraktalternativ framöver.

13 april 2022

Super nöjd!

Paket efter 9 arbetsdagar. Beställde 10 produkter, alla kom fram och alla produkter var super bra och bra kvalitet. Verkligen super nöjd med allt! Tack Makeup Mekka, jag kommer tillbaka som kund!

8 april 2022

Hej Isabelle!

Stort tack för ditt fina omdöme. ❤ Så kul att höra att du är nöjd med våra produkter ❤ Det gör oss verkligen superglada! Stort tack för att du är kund hos oss. :) Önskar dig en trevlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och fina produkter

Snabb leverans och fina produkter. Har beställt flera gånger och är nöjd :)

4 april 2022

Hej Milla!

Stort tack för ditt fina omdöme. ❤ Vad kul att höra att du tycker om våra produkter! Stort tack för att du är kund hos oss. :) Önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mkt kvalitet för lite pengar

Alltid fått varorna snabbt. Produkterna har hög kvalitet men låga priser. För oss med känsligare hy funkar deras produkter utmärkt på. Har beställt flertalet ggr utan några som helst problem.

1 april 2022

Hej Charlotte!

Stort tack för ditt fina omdöme. Så kul att höra att du är nöjd med våra produkter ❤ Det gör oss verkligen superglada! Stort tack för att du är kund hos oss. :) Önskar dig en fin dag!

Super dåligt nagellack

Super dåligt nagellack! Täcker inte och ser inte ut som på hemsidan. Får ta 3 lager och de börjar försvinna dagen efter applicering..

20 maart 2022

Hej Sanna!

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar verkligen för din upplevelse att du inte var nöjd med produkten du mottog ❤ Skicka gärna ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig med detta ❤ Önskar dig en fin måndag!

LÅNG RECENSION

LÅNG RECENSION
Tog 17 dagar tills jag fick produkterna. Dem utlovar på sin hemsida 3-10 dagars leveranstid. Var borta den veckan det kom, men testade dem direkt när jag kom hem. Fick en allergisk reaktion, gick direkt in till deras hemsida och fick upp "Klagomålet måste tas emot av oss inom rimlig tid efter mottagandet av varan. Vi har satt denna tidsfrist till tre månader. Vi kommer att återbetala beställningsbeloppet inom 14 dagar efter mottagandet av klagomålet. Du kommer att få bekräftelse via e-post när vi har mottagit ditt klagomål." Så jag vände mig till deras kundtjänst och skickade allt jag behövde göra för att få pengarna tillbaka. Jag fick till svar "Skicka gärna en bild till oss av reaktionen och så återbetalar vi dig för produkterna.". Jag såg inget om detta på hemsidan, så jag har ingen bild på detta. Jag frågar om jag ändå kan få återbetalning. Får till svar att jag kan ångra mitt köp, dem har då 14 dagars ångerrätt och produkten måste vara oöppnad och oanvänd. Riktigt smutsigt beetende om man bryr sig om sina kunder.

18 maart 2022

Hej !

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar verkligen för din upplevelse hos oss, vi önskar givetvis inte att det är så du ska känna efter att ha varit i kontakt med vår kundservice ❤ Skicka gärna ett nytt mail till oss så ska vi givetvis hjälpa dig vidare i ärendet. Beklagar verkligen för din upplevelse! ❤ Önskar dig en fin måndag!

Skamligt bemötande mot kunder

Jättebra så länge allt fungerar som det ska. Men vilken skam hur dom behandlar sina kunder när det blir fel. Har jag beställt och betalat så är det deras skyldighet att se till att jag får mina varor. Jag ska inte behöva maila flera gånger eller vänta i 17 dagar på att dom får retur. ALLT det där är deras problem och ska inte drabba deras kunder! Skicka varor eller lämna tbx pengarna!! Kommer aldrig handla där igen

8 maart 2022

Hej Wenche!

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar verkligen för din upplevelse, jätte tråkigt att höra att ditt paket inte kom fram som förväntat. ❤ Det var tyvärr en del paket som blev felsorterade på väg till Sverige i februari, vilket ledde till förseningar. Det är verkligen super tråkigt att det hände och vi ber verkligen om ursäkt för detta. Vi ser givetvis över våra rutiner och gör allt vi kan för att det inte ska hända igen ❤Önskar dig en fin måndag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Att man förväntar sig att kunder ska…

Att man förväntar sig att kunder ska vänta mer än 2 arbetsveckor på betalda varor och sen förvänta sig att konsumenten ska vänta utligera 17 arbetsdagar ( mer än 3 veckor!!!!) För att ni ska få produkter som ej är leverad retur innan konsumenten kan få en refund... det är långt ifrån en service som jag vill rekommendera!!!!

Ser att dom gång på gång hänvisar till att man kan Maila dom för en lösning... Men tro mig det är samma svar man får gång på gång!

22 februari 2022

Hej Pernilla!

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar verkligen för din upplevelse, jätte tråkigt att höra att ditt paket inte kommit fram än. ❤ Tyvärr är detta våra rutiner när ett paket försvinner, vi ska givetvis ta och se över dessa och se om det finns något vi kan göra för att förbättra kundupplevelsen.
Du behöver inte vänta ytterligare 17 arbetsdagar när leveranstiden är över, utan 17 arbetsdagar totalt. När returfristen är över ska vi givetvis hjälpa dig vidare oavsett om du önskar ett nytt paket eller att annullera ditt köp.
Beklagar verkligen att paketet inte kommit fram som förväntat. ❤ Önskar dig en fin måndag!

De får minus 5 stjärnor

De får minus 5 stjärnor. Jag har efter 1 månad inte fått mitt paket. Har varit i kontakt med kundtjänst flertal gånger och de kunde aldrig svara på var mitt paket var. Igår tröttnade jag och sa att jag inte ville ha mina varor även om de är sända eller inte. Det sämsta företaget jag handlat av någonsin. Rekommenderar absolut inte!

21 februari 2022

Hej Helle!

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar verkligen för din upplevelse, jätte tråkigt att höra att ditt paket inte kommit fram än. ❤ Dessvärre har vår leverantör inte täckning för att skicka paket med spårning över hela Sverige än. Skicka jätte gärna ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så ska vi hjälpa dig vidare med saken. :) Önskar dig en fin dag!

super dålig hemsida

super dålig hemsida, hittar ju inte ens vart man kan skapa konto??? sen hittar jag tillslut, då står det att jag redan har ett konto??? har jag inte, så försöker jag återställa mitt lösenord men får inget mail. sämst

22 januari 2022

Hej Lovisa!

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar din upplevelse ❤ Skicka ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så ska vi hjälpa dig med problemet. :) Önskar dig en fin dag!

Rekommenderar inte

Rekommenderar inte. Lång leverans tid, inte fått mitt paket. Blir bara hänvisad till att "vänta", då dom inte ens har något spårningsnummer på paketet. Tänker inte betala för något jag inte fått!

6 januari 2022

Hej Assas!

Stort tack för ditt omdöme! Beklagar verkligen för din upplevelse. Hos oss behöver du givetvis aldrig betala för ett paket du inte mottagit ❤ Skicka ett mail till oss på kundservice@makeupmekka.se så hjälper vi dig vidare med saken. :) Önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Som många andra nu så jag väntat länge…

Som många andra nu så jag väntat länge på mitt paket. Skulle vara bra med en headsup om vart paketet är eller att den är påväg iallafall så man inte behöver tänka på att man har blivit scammad. Första gången jag beställer här ifrån

20 december 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen hjälp

Jag har nu väntat på ett paket i 13 arbetsdagar och fortfarande inte sett mitt paket. Har hört av mig till kundtjänsten (mail) men utan resultat. Väntat på svar i 4 dagar (2 arbetsdagar).. Hade varit bra om de kunde spåra paketen eller meddela när paketen blir försenade :)

18 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

10 dec och har fortfarande inte fått…

10 dec och har fortfarande inte fått mina 3 julkalendrar. Försökt komma i kontakt m företaget utan res
ultat. Är detta lagligt? Bluff företag enligt mig, hur kan man behandla kunder så här? Ni har förstört en stor del av vår jultradition. Klicka hem tre kalendrar 16 nov och fortfarande har ni inte sett till att leverera trots kontakt med er. Finner inga ord hur dåliga ni är på service och ta hand om kunder på bästa sätt

10 december 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag var mycket skeptisk i början

Jag var mycket skeptisk i början, har beställt först bara 2 varor för 50 sek =) men var mycket överraskat när jag fick varorna , bra kvalité, snabb leverans, nu beställer jag den 3e gången, rekommenderar

6 december 2021

Hej Nelly!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vart är paketet ??

Hej! Jag har väntat på mitt paket i 12 dagar och de finns inget spårnings nummer så kan inte spåra paketet och vet inte vilket ombud paketet skickas med heller?

6 december 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.