Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med de 8 målarböcker som jag har beställt hittills, 5 till familj och vänner samt 3 till ett danskt par som ska ge till barnbarnen. För framställning av Målarboken och leverans a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag råkade se MALARBOKEN på Facebook och tänkte att det var ju en strålande idé att glädja mitt barnbarn med en sån härlig målarbok med folk hon känner!! Mamma.. pappa.. syskon .. hunden .. sååå rolig... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jättefin målarbok med relaterbara bilder utifrån egna fotografier. Roliga och minnesvärda upplevelser med lagom med detaljer (svårighetsgrad) för ca en 3-7 åring. Ingen helträff med bokstäver, vissa b... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rolig julklapp till min systerdotter. Vi alla hade kul när vi bläddrade igenom den. Var en bild när hon äter med chopsticks som blev fel då det plötsligt var tre ätpinnar i hennes mun. Men i övrigt va... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderboekwinkel
  2. Cadeauwinkel
  3. Hobbywinkel
  4. Scrapbookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Idén till Målarboken kom när jag letade efter en unik present till min brorsdotter, något mer personligt än ännu en leksak. Jag förvandlade hennes bilder till en målarbok, och när boken öppnades blev det genast skratt runt bordet. Alla fyra syskonbarnen tyckte det var jätteroligt – och snart gick boken runt bland de vuxna också. Det blev snabbt kvällens samtalsämne. Då visste jag att jag var inne på något speciellt. Jag har inga egna barn ännu, men fyra syskonbarn som ständigt påminner mig om hur snabbt barndomen går. Därför vill jag hjälpa fler familjer att bevara sina minnen på ett kreativt och lekfullt sätt. Varje bok skapas med omsorg, trycks i Sverige på tjockt papper och skickas direkt till dig – redo att fyllas med färg och fantasi. Vi erbjuder dessutom nöjdhetsgaranti – blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Målarboken drivs av Dunderbart AB (org.nr 559491-3351) med säte i Sundbyberg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är jättenöjd med resultatet av…

Jag är jättenöjd med resultatet av målarboken jag beställde. Fina bilder och en supernöjd son, som ville börja måla direkt. Bilderna var så lika det kunde gå, några omgjorda detaljer, men inte så det störde eller ändrade om bilden.. En jätterolig idé till present..

3 maart 2026

Antwoord van Malarboken

Tusen tack för din uppskattning, det gör oss super glada!

Så nöjd

Så nöjd! Min dotter på 11 (!!) år blev så glad! Otroligt fina bilder av korten. Rekommenderar varmt!

3 maart 2026

Antwoord van Malarboken

Wow, vad glada vi blir över att höra att ni blev så nöjda! Tusen tack :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med målarboken

Jag är mycket nöjd med målarboken. Bilderna blev så fina. Ett plus att man kunde välja till att köpa en pdf-kopia.
Trevlig kontakt med kundtjänst.

27 februari 2026

Antwoord van Malarboken

Tack för din fina respons, vi uppskattar att du delar med dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så härliga bilder att måla

Så härliga bilder att måla. 6-åringen kommer bli så glad🤗

24 februari 2026

Antwoord van Malarboken

Vad kul att höra att du blev nöjd med boken och att den kommer bli uppskattad!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Såå nöjd med mina 2 målarböcker😊…

Såå nöjd med mina 2 målarböcker😊 Barnbarnen kommer älska dom! Supersnabb leverans och snabba svar på frågor
Så bra med PDF-filer också så man kan printa flera gånger
Kommer absolut beställa fler gånger

19 februari 2026

Antwoord van Malarboken

Wow vilken härlig respons, tack så mycket för dina fina ord!

Supernöjd!

Så fin målarbok! Väldigt enkelt ladda upp bilderna och inom ett par dagar hade jag en fin personlig målarbok som kommer bli uppskattad.
Jag köpte till pdf så kan man printa favoritbilderna om och om.

13 februari 2026

Antwoord van Malarboken

Tusen tack för dina fin ord om målarboken och det gör oss super glada att den kommer bli uppskattad!

Toppen nöjd!

Toppen nöjd!! Vi valde bilder från graviditeten fram till att grabben fyllde 4 månader. Bilderna blev helt ljuvliga och så personliga som de kan bli! Kommer bli fler beställningar härifrån!

11 februari 2026

Antwoord van Malarboken

Tusen tack för dina fin ord om målarboken och det gör oss super glada att du är sugen på att lägga fler beställningar hos oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, så fina målarböcker

Fantastiskt och roligt, så fina målarböcker. Snabb leverans och fantastisk support via mejlen. TACK

10 februari 2026

Antwoord van Malarboken

Tack för dina fina ord och din uppskattning, det gör oss super glada!

Supernöjd💥svärfar 91 är

Supernöjd💥svärfar 91 är
Jätteglad över boken, väcker många minnen. Vi är inne på bok 2 nu

24 januari 2026

Antwoord van Malarboken

Vad glada vi blir över att ni är nöjda med målarboken och att ni valt att köpa från oss igen, tack!

Verkligen över förväntan

Verkligen över förväntan! Några smågrejer som var lite konstiga men man behöver vara vuxen och uppmärksam för att upptäcka dem. Som flera andra skrivit hoppas jag att man i framtiden kommer kunna få välja framsida. Sen tycker jag också att det är lite missvisande att fotografierna ser ut att täcka hela sidan men är ungefär hälften så stora när man får boken. MEN vilken succé det var! ALLA har velat titta i den där målarboken. Jag tycker inte det var konstigt att det var lite längre leveranstid innan jul. Jag beställde en till nu i januari (min mamma på 70 år ville ha en) och då gick det mycket fortare. Rekommenderar verkligen!

12 januari 2026

Antwoord van Malarboken

Tusen tack för att du tar dig tiden att ge din feedback och dela med dig om dina fin ord kring målarboken, det gör oss super glada! ❤️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har väntat i 6 veckor nu

Har väntat i 6 veckor nu. Blev garanterad leverans innan julafton. Ingen leverans och inget svar från kundtjänst

9 januari 2026

Antwoord van Malarboken

Vi beklagar den längre leveranstiden av din beställning samt svarstiden på ditt mail. Tyvärr blev vi överbelastade under juletiderna på grund av högt tryck vilket ledde till en del förseningar. Vi jobbar med att utveckla alla områden för att kunna ge våra kunder en smidig upplevelse och tar till oss all feedback.

Suuuupernöjd över fin bok

Suuuupernöjd över fin bok, blev en kanonjulklapp. Mycket finare än jag ens kunde ana. Enda negativa överhuvudtaget var att leveranstiden var väldigt lång så det var med nöd och näppe att den hann komma före jul 🤗🤗

22 december 2025

Antwoord van Malarboken

Super roligt att höra att du är nöjd med målarboken och att den blivit så uppskattad!😊 Vi beklagar även över den längre leveranstiden men tackar för allas tålamod!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så himla rolig och mysig julklapp till…

Så himla rolig och mysig julklapp till barnen! 11 årig kille och 14 årig tjej. Båda lika glada!

27 december 2025

Antwoord van Malarboken

Vi blir så glada över att höra att båda blev så nöjda med deras målarböcker! Tack för den fina responsen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En riktigt fin målarbok som blev en…

En riktigt fin målarbok som blev en succé på julafton. De inskickade bilderna var jättefint återskapade. Rekommenderas varmt om man vill ge något lite speciellt.

24 december 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för de fina orden! Det är super härligt att höra att du blev nöjd med målarboken och att den blev en sån succé!

Super fin bok

Super fin bok, grabben älskar den.

26 december 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din respons och det glädjer oss att målarboken blev uppskattad!

En väldigt fin målarbok

En väldigt fin målarbok. Blev glatt överraskad utav bilderna. Så söta. Synd man inte kunde välja omslagsbilden. Målarboken är inte till ett litet barn.

22 december 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din feedback och din respons på din målarbok. Vi blir väldigt nöjda över att höra att den levde upp till dina förväntningar!

Jättefin o mysig målarbok

Jättefin o mysig målarbok. Hade varit kul om man kunnat beställa så att namnet står på första sidan, istället för att man skriver dit det själv, förutom det supernöjd; så rolig idé. Ska ge till barnbarnet i julklapp. Lite lång leveranstid men förståeligt så här i julklappstider.

17 december 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din feedback och din respons på målarboken! Roligt att höra att du är nöjd med den och att den levde upp till dina förväntningar!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kul med fina personliga målarbilder

Fina bilder som mina barnbarn kommer älska att färglägga. Det blev tre händer på en bild, men den funkar ändå.
Extra bra att vi tog bilderna som pdf också.
Leveransen tog längre tid än utlovat, kanske pga julen.

18 december 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din feedback, vi tar med oss detta inför framtiden! Super kul att du är nöjda med målarboken överlag 😊

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.