Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med de 8 målarböcker som jag har beställt hittills, 5 till familj och vänner samt 3 till ett danskt par som ska ge till barnbarnen. För framställning av Målarboken och leverans a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag råkade se MALARBOKEN på Facebook och tänkte att det var ju en strålande idé att glädja mitt barnbarn med en sån härlig målarbok med folk hon känner!! Mamma.. pappa.. syskon .. hunden .. sååå rolig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderboekwinkel
  2. Cadeauwinkel
  3. Hobbywinkel
  4. Scrapbookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Idén till Målarboken kom när jag letade efter en unik present till min brorsdotter, något mer personligt än ännu en leksak. Jag förvandlade hennes bilder till en målarbok, och när boken öppnades blev det genast skratt runt bordet. Alla fyra syskonbarnen tyckte det var jätteroligt – och snart gick boken runt bland de vuxna också. Det blev snabbt kvällens samtalsämne. Då visste jag att jag var inne på något speciellt. Jag har inga egna barn ännu, men fyra syskonbarn som ständigt påminner mig om hur snabbt barndomen går. Därför vill jag hjälpa fler familjer att bevara sina minnen på ett kreativt och lekfullt sätt. Varje bok skapas med omsorg, trycks i Sverige på tjockt papper och skickas direkt till dig – redo att fyllas med färg och fantasi. Vi erbjuder dessutom nöjdhetsgaranti – blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Målarboken drivs av Dunderbart AB (org.nr 559491-3351) med säte i Sundbyberg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Så otroligt fin målarbok

Så otroligt fin målarbok, kommer absolut beställa fler! ⭐️

16 december 2025

Antwoord van Malarboken

Vad härligt att höra, du är varmt välkommen tillbaka!

Vi är helnöjda.

Vi är helnöjda nu kommer vår tio barnbarn få var sin målarbok där bilderna blev till härliga illustrationer.

12 december 2025

Antwoord van Malarboken

Det gör oss super glada att du är nöjd med målarboken, stort tack!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en produkt för snart 3 veckor…

Beställde en produkt för snart 3 veckor sen men fortfarande ingen leverans
Inget svar när man mailar dom heller

13 december 2025

Antwoord van Malarboken

Hej! Vi beklagar den bristande återkopplingen via mail samt den förlängda leveranstiden. Vi blev överbelastade under julen vilket tyvärr drabbade våra kunder. Vi jobbar aktivt med att förbättra oss inom dessa områden. Hoppas att du blev nöjd med din målarbok trots omständigheterna!

En favoritjulklapp…

Det här kommer bli en favoritjulklapp för min dotter. Så fina målarbilder och så roligt att målarboken också blir som ett fotoalbum, eftersom alla foton finns med.

12 december 2025

Antwoord van Malarboken

Vi tackar för din fina respons på målarboken, det är super härligt att höra att den kommer att bli uppskattad!

Supernöjd …

Detta kommer bli en mycket uppskattad julklapp.
Jättefina bilder som förväntat.

9 december 2025

Antwoord van Malarboken

Så härligt att höra att du blev nöjd med din målarbok!

Årets julklapp!

Så kul idé och så fint resultat! Mina barn som båda nu är unga vuxna kommer att bli så glada och överraskade över denna present. Årets julklapp! Tänk att få sitta och färglägga bilder på sig själv och syrran från barndomen tills nu. Jag är supernöjd! Tack!

Antwoord van Malarboken

Så härligt att höra att du är nöjd med målarboken och att den kommer bli så uppskattad gör oss super glada, tack!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin och personligt, lagom med detaljer

Jättefin målarbok med relaterbara bilder utifrån egna fotografier. Roliga och minnesvärda upplevelser med lagom med detaljer (svårighetsgrad) för ca en 3-7 åring. Ingen helträff med bokstäver, vissa bilder väldigt lika egna ansikten, andra mindre men absolut värt ett köp! Blir en fin julklapp för en 3 åring och 5 åring!

Antwoord van Malarboken

Tack för din feedback detta tar vi med oss inför framtiden. Härligt att höra att du blev nöjda med målarboken och att de blir en fin present!

Mysig och kreativ målarbok

Jätterolig idé och jag tror att min 5- åriga systerdotter kommer att gilla den. Bilderna blir fina och kreativa.

Leveransen drog ut lite på tiden, men kontakten med företaget var kanon och hjälpsam

Antwoord van Malarboken

Tack för din fina respons till oss och att du är nöjd med målarboken!

Fantastisk fin målarbok

Fantastisk fin målarbok. Den är både kreativ och rolig. Jag upplever även att företaget har en väldigt hög servicenivå då jag hade kontakt med dem innan leverans. Jag kommer definitivt beställa igen!

9 december 2025

Antwoord van Malarboken

Wow, tack för dina fina ord! Vi uppskattar jätte mycket att du tar tiden att dela med dig av din upplevelse hos oss och de värmer att du är så nöjd med vårt bemötande 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är supernöjd med min målarbok

Jag är supernöjd, det är fina bilder. Jag beställde min någon vecka innan black Friday vilket gjorde att leveransen tog längre tid, vilket är helt förståeligt. De svarar snabbt på mejl. Jag kan starkt rekommendera denna målarbok.

8 december 2025

Antwoord van Malarboken

Tusen tack för din uppskattning! Vi blir super glada över att du är nöjd hos oss samt att du kan rekommendera oss vidare 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En mycket trevlig idé men lite väl lång…

En mycket trevlig idé men lite väl lång leveranstid. Skulle varit bra om man fått välja framsida med motiv och barnets namn från början.

4 december 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din feedback till oss det uppskattar vi verkligen. Vi beklagar den långa leveranstiden under julen, detta skedde på grund av det höga trycket vi upplevde. Vi har lärt oss mycket under denna period och kommer absolut att förbättra oss till framtiden. Hoppas du blev nöjd med din målarbok!

Så bra idé detta är

Så bra idé detta är! Superfina bilder som verkligen fångat originalbilderna. Lätt att få kontakt med företaget också!

4 december 2025

Antwoord van Malarboken

Vad glada vi blir att du både är nöjd med din målarbok samt att din upplevelse hos oss har varit så positiv, tack så mycket!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toppenfina och roliga målarböcker.

Jag mottog idag mina 3 målarböcker som jag beställt till mina 3 minsta barnbarn. Blev verkligen jättenöjd. Så fina och roliga bilder det blev att måla. Det kommer att bli succé på julafton. Toppen nöjd!

1 december 2025

Antwoord van Malarboken

Vad härligt att målarböckerna levde upp till dina förväntningar och blev så uppskattade! Tack för de fina orden 😊

Jättefina bilder

Jättefina bilder.
Snabb leverans, fin bok.. rolig present!

21 november 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med både bilderna, leveransen och boken. Vad roligt att den blev en uppskattad present!

Så fina målarböcker

Så fina målarböcker, så nöjd.
Beställde fler böcker o när paketet kom var det dock endast en bok. Mailade direkt, o tänkte, hoppas det inte blir strul nu! Det var snabbt svar och åtgärdades utan krusiduller. Så det höjde upplevelsen till supernöjd!

17 november 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din fina recension. Vad skönt att höra att du gillar våra målarböcker och att vi snabbt kunde lösa felet i din beställning. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och är glada att allt blev bra till slut.😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rolig julklapp till min systerdotter

Rolig julklapp till min systerdotter. Vi alla hade kul när vi bläddrade igenom den. Var en bild när hon äter med chopsticks som blev fel då det plötsligt var tre ätpinnar i hennes mun. Men i övrigt var bilderna fina. På reklamen visades att ens foto blev en hel sida men just fotografierna blev mindre än vi förväntat oss.

28 november 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att boken blev en uppskattad julklapp och att ni hade kul tillsammans! Vi beklagar att en av bilderna inte blev helt korrekt och att fotostorleken inte motsvarade era förväntningar. Detta tar vi med oss för att kunna utveckla inför framtiden.😊

Julklapp till lilla mamma

Förlorade min pappa i cancer 2020 och tre månader senare drabbades mamma av en hjärnblödning och förlorade sin förmåga att tala och använda sin högra sida. Mamma har alltid älskat att virka och pyssla men nu går det inte längre. Har funderat på vad som skulle funka och hittade denna annons på Facebook. Beställde en bok med fina minnen och bilder och när jag och barnen öppnade den kom tårarna. Detta kommer bli en perfekt julklapp till mamma att öva upp sin motorik i vänsterhanden. Har rekommenderat målarboken till alla jag möter. En fantastisk present att ge bort!!

21 november 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för att du delar din fina berättelse. Vi blir verkligen berörda och är glada att boken kan bidra till din mammas återhämtning och skapa stunder av glädje för er. Tack också för att du rekommenderar oss vidare. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick så bra hjälp av Philip

Fick så bra hjälp av Philippa gällande min beställning. Det blev lite fel med en bild men hon fixade det. Och nu kan jag ge det till mitt barnbarn i julklapp. Tusen tack för all hjälp Philippa. Du är en pärla

20 november 2025

Antwoord van Malarboken

Tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med servicen. 😊

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.