Jag är mycket nöjd med de 8 målarböcker som jag har beställt hittills, 5 till familj och vänner samt 3 till ett danskt par som ska ge till barnbarnen. För framställning av Målarboken och leverans a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag råkade se MALARBOKEN på Facebook och tänkte att det var ju en strålande idé att glädja mitt barnbarn med en sån härlig målarbok med folk hon känner!! Mamma.. pappa.. syskon .. hunden .. sååå rolig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jättefin målarbok med relaterbara bilder utifrån egna fotografier. Roliga och minnesvärda upplevelser med lagom med detaljer (svårighetsgrad) för ca en 3-7 åring. Ingen helträff med bokstäver, vissa b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rolig julklapp till min systerdotter. Vi alla hade kul när vi bläddrade igenom den. Var en bild när hon äter med chopsticks som blev fel då det plötsligt var tre ätpinnar i hennes mun. Men i övrigt va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Idén till Målarboken kom när jag letade efter en unik present till min brorsdotter, något mer personligt än ännu en leksak. Jag förvandlade hennes bilder till en målarbok, och när boken öppnades blev det genast skratt runt bordet. Alla fyra syskonbarnen tyckte det var jätteroligt – och snart gick boken runt bland de vuxna också. Det blev snabbt kvällens samtalsämne. Då visste jag att jag var inne på något speciellt. Jag har inga egna barn ännu, men fyra syskonbarn som ständigt påminner mig om hur snabbt barndomen går. Därför vill jag hjälpa fler familjer att bevara sina minnen på ett kreativt och lekfullt sätt. Varje bok skapas med omsorg, trycks i Sverige på tjockt papper och skickas direkt till dig – redo att fyllas med färg och fantasi. Vi erbjuder dessutom nöjdhetsgaranti – blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Målarboken drivs av Dunderbart AB (org.nr 559491-3351) med säte i Sundbyberg.
Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Beställde en målarbok till mitt 6-åriga barnbarn. Så fantastisk fin. Blev så nöjd. Lilla E ska få den i julklapp och jag är helt säker på att hon kommer bli överlycklig.
Hög igenkänning på bilder jämfört m foton, samt tillagda små roliga detaljer.

Antwoord van Malarboken
Jag är så otroligt imponerad av hur fin målarboken blev! Det var nån liten korrigering ville jag göra (AI är ju inte lika smart som oss i alla lägen, än). Jag tog kontakt med kundservice. Supertrevlig Jesper svarade och var oerhört tillmötesgående. Jag kommer definitivt att beställa fler gånger! Rekommenderar varmt!

Antwoord van Malarboken
Superfina bilder, snabb leverans och utmärkt service och bemötande från Jesper på kundtjänst. Jag är jättenöjd med allt!

Antwoord van Malarboken
Är så nöjd med resultatet av min bok. De tecknade bilderna utifrån korten såg realistiska ut med en liten extra touch.
Dock blev en av bilderna fel. Jag fick snabbt hjälp av Jesper på målarboken som åtgärdade felet. Toppenservice!

Antwoord van Malarboken
Alltså jag dör så otroligt gulliga bilder det blir. Jag förstår ju att de använder nån typ av AI modell men resultatet är ju fantastiskt. Det är otroligt generöst att man också får ta del av de digitala kopiorna så vi kan skriva ut bilder och färglägga om och om igen. Det är ju verkligen en perfekt present eller julklapp att ge.

Antwoord van Malarboken
Helt otrolig rolig grej! Är så överraskad av hur bra det blev 😍

Antwoord van Malarboken
Mycket fina bilder och en bra julklapp. Är de så att något blir fel så åtgärdas de direkt.
Jag rekommenderar mina kollegor och andra att testa målarboken.

Antwoord van Malarboken
Jag är jättenöjd med boken. Bilderna blev fina även om märken/ loggor på en del kläder ändrades till konstiga ord. Hade dock önskat lite tjockare papper, tänker att det kommer gå igenom om man målar med tusch. Som helhet nöjd, det kommer bli en fin julklapp till min dotter.

Antwoord van Malarboken
Rolig och fin bok. Jag blir sugen på att färglägga själv men jag ska ge bort den.
Några märken/loggor på kläder mm ändrades till något konstigt ord. Kan förstå att det är skyddat på något vis men ändra gärna till något enklare. Annars toppen rolig!

Antwoord van Malarboken
Otroligt fin, detaljrik och fyndig målarbok. Stort plus för supersnabb service när tekniken strulade lite.

Antwoord van Malarboken
Snabb och bra service! Bilderna i boken blev så fina, och jag tror verkligen min dotter kommer älska denna julklapp!

Antwoord van Malarboken
Väldigt nöjd med målarboken och den digitala kopian som ingick i de större paketen! Väldigt innovativt och barnen kommer älska denna i julklapp 😃

Antwoord van Malarboken
Jag är verkligen nöjd med målarböckerna. Bilderna är fina och det går att känna igen personerna på bilderna! Det kommer att bli en trevlig julklapp till mina barnbarn.

Antwoord van Malarboken
Jättebra och tillmötesgående då jag behövde en snabb leverans och fick målarboken när dom sa att jag skulle få den. Fina och roliga bilder!

Antwoord van Malarboken
Jag är verkligen nöjd med målarböckerna. Bilderna är fina och det går att känna igen personerna. Små detaljer på fotona har fått liv med exempelvis ögon på en flaska eller lite rolig bakgrund.
Originalfotot är mindre än vad som visas på hemsidan. Mejlade och frågade om detta och fick då ett personligt och trevligt svar med förklaring att skärpan i fotot blir sämre med ett större foto.

Antwoord van Malarboken
Väldigt roligt! Detaljer är fångade i målarbilden och målarbilderna blev väldigt fina!

Antwoord van Malarboken
Jag blev glatt överraskad över hur häftig målarbilderna blev, även om de inte var porträttlik

Antwoord van Malarboken
Vår målarbok kom hem häromdagen, magiska bilder som gör även oss vuxna glada. Hoppas vår barnbarn gillar den lika mycket.

Antwoord van Malarboken
Vilken bra idé att få måla sig själv, Jätteroligt tycker barnbarnen 😁 bra att kunna plocka fram för lite pyssel
Rekommenderas verkligen

Antwoord van Malarboken
Jättefin bok som dottern kommer att älska. Hade dock önskat att det var hårdare kartong/papp i omslaget.
Ser fram emot många teckningar att hänga på väggen 😊

Antwoord van Malarboken
Lees meer over geverifieerde reviews.