Ateljé Margaretha Reviews

2.788
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allt är bra. Det enda jag skulle önska är att alla broderier m tillhörande garn hade garnets nummer som t ex på Svarta Fårets broderier. Trevlig sommar! Harriet L

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Försening av leveransen drar ner betyget men kundtjänsten var mycket bra och gav fortlöpande information om beställningen. Ateljé Margaretha har många fina broderier och ger mycket inspiration och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej! De broderikit jag beställde blev försenade från leverantören vid flera tillfällen. Varje gång fick jag meddelanden från Ateljé Margaretha om detta. Det visar på ett företag som är service-minded... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin kvalité på allt! Använde deras verktyg för att designa eget broderimönster. Praktiskt att kunna ändra kulörer och få rätt garn, även få rätt storlek väv billigt! Bra kundservice med snabba svar... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ateljé Margaretha är störst på broderi i Sverige! Brodera kuddar, dukar, tavlor, julbroderier, gardiner, löpare m.m. Se hela vårt stora sortiment!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.788)

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra,

Bra och snabbt

Antwoord van Ateljé Margaretha

Hej och tack för ditt omdöme. Trevligt att du är nöjd, välkommen tillbaka snart.

Bra pris

Bra pris för fint material

7 februari 2025

Antwoord van Ateljé Margaretha

Härligt att varorna var till så stor belåtenhet. Välkommen tillbaka.

Grymt utbud

Grymt utbud! Nova Sloboda rekommenderas.

Fantastisk kvalitet

Alltid lika trevligt att beställa från er.

Antwoord van Ateljé Margaretha

Vad bra att du tyckte om vår service. Det tackar vi för. Välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabba meddelanden vid försenad leverans

De broderikit jag beställde blev försenade från leverantören vid flera tillfällen. Varje gång fick jag meddelanden från Ateljé Margaretha om detta. Det visar på ett företag som är service-minded och bryr sig om sina kunder på bästa sätt. De broderier jag beställde är mycket fina, började direkt på den lilla påsktavlan, efterlängtat broderi!

Antwoord van Ateljé Margaretha

Vad bra att du tyckte om varorna och vår service. Det tackar vi för. Välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid

6 februari 2025

Antwoord van Ateljé Margaretha

Om varan inte finns i lager anges beräknad leveranstid på varje artikel (notera att det kan vara olika leveranstider för samma artikel i en annan färg eller storlek). I kassan får du fram beräknad leveranstid för hela beställningen. Samma leveranstid anges även på din orderbekräftelse. Om du inte vill/kan vänta kan du när som helst avbryta din order och få pengarna tillbaka om beställningen är betald i förväg. Tyvärr kan saker inträffa som gör att den beräknade leveranstiden flyttas fram. Exempelvis har vi just nu har vi längre leveranstider på grund av oroligheterna i Mellanöstern som gör att båttransporter tar längre tid än normalt. Vi levererar inom de utlovade 2-5 vardagarna så snart produkten har kommit till vårt lager. Vi tackar för ditt tålamod.

Bra varor

Lätt att beställa

28 januari 2025

Antwoord van Ateljé Margaretha

Vad bra att du tyckte om vår service. Det tackar vi för. Välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håller på sticka en norsktröja som är…

Håller på sticka en norsktröja som är köpt hos er. Knutar minst en på varje nystan. Ringer in till er träffar på en som är så otrevlig jag ska sitta och nysta alla nystan innan jag stickar av garnet då ser jag knutarna. hade redan stickat 45cm då säger hon jag kan skicka tillbaka tröja och garn och få nytt garn, men hon kan inte lova att det är bättre garn.Stickar till en på beställning. jag vill ha pengarna tillbaka en del iallafall

3 februari 2025

Antwoord van Ateljé Margaretha

Hej och tack för din feedback. Hör av dig till kundtjänst på kundtjanst@margaretha.se med bilder så ska vi hjälpa dig vidare. Ha en trevlig dag.

22 januari 2025

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kan inte förstå hur ni kan ha så långa…

Kan inte förstå hur ni kan ha så långa leveranstider? Om ni ska leva kvar får ni allt snabba på.

6 februari 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Förlånga leveranstid

5 februari 2025

Perfect

Perfect. Thank you

5 februari 2025

Antwoord van Ateljé Margaretha

Thank you for your feedback. We are happy that you are pleased. Have a nice day.

Jättefina tavlor att brodera

Jättefina tavlor att brodera. Och paketet kom snabbt. Har broderat många tavlor från Atelje Margareta. Lika nöjd varje gång.

3 februari 2025

Antwoord van Ateljé Margaretha

Tack för din feedback och kul att du är nöjd. Vi ser fram emot ditt nästa besök hos oss!

Dit is Trustpilot